Fulgore Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Βασικά δεν έχει σημασία αν παίζεις όταν φορτίζει. Θα διαβάσεις ένα σωρό αναφορές για το αν πειράζει ή δεν πειράζει με διάφορες απόψεις από την κάθε πλευρά. Προσωπικά παίζω ενώ φορτίζω το pad γιατί η μπαταρία του είναι τραγική. Εγω γιαυτο το λογο και κοιταζα προσφορα για το Wii U controller που η αυτονομια του φτανει μεχρι και τις 80ωρες. Οσο για το αλλο που λες θυμαμαι απο πιο παλια που ρωταγανε πολλοι αν κανει να παιζεις αρκετη ωρα οταν φορτιζει ειτε το controller(βλεπε Ps3,xbox360)ειτε σε Laptop,ειτε σε κινητα,ειτε σε οτιδηποτε παρομοιο και η απαντηση παντα ηταν οτι δεν κανει.Ναι μεν δεν σημαινει οτι αν το κανεις αυτο θα σου πεσει η αυτονομια αμεσα,αλλα σε βαθος χρονου θα υπαρξει σιγουρα μειωση της αυτονομιας. Επισης εμενα προσωπικα για το Wii U gamepad το μεγαλο δεν με βολευει με τιποτα να ειναι ακινητο το controller Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μείωση της αυτονομίας θα υπάρχει έτσι και αλλιώς σιγά σιγά με κάθε κύκλο φόρτισης. Είτε παίζεις είτε δεν παίζεις όταν το φορτίζεις. Πρακτικά δεν θα δεις διαφορές. Για τα κινητά υπάρχει πιο έντονα αυτός ο μύθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Εν έτει 2015 οι μπαταρίες στην συντρηπτική τους πλειοψηφία σταμάτανε να φορτίζουν όταν είναι στην πρίζα ενώ έχουν φορτιστεί πλήρως. Δεν υπάρχει πρόβλημα να έχεις μια συσκευή μόνιμα στην πρίζα. Μην ειστε απολυτοι, δεν ισχυει για ολους οτι ΄΄κανει΄΄-αρεσει σε εσας. Καποιοι εχουν δει-αποκτησει τα παντα καποια στιγμη στην gaming ζωη τους και εχουν αποφασισει πχ οτι το χειροτερο πακετο για αυτους ειναι το wiiu-pc. H τουλαχιστον οι τελευταιες επιλογες. Για μενα παει ετσι ps4>One>pc>wiiu αν ηταν να επιλεξω ενα συστημα. Aν ηταν ικανο το wiiu να εχει ολα τα multiplatform τοτε θα ηταν καπως ετσι. ps4>One>wiiu>pc.(μπορει το wiiu να διεκδικουσε και τις 2 πρωτες) Mονο ως συμπληρωματικο ή <<δευτερατζα>>(κλεμμενο απο τον malthador) ειναι το pc για καποιους. Μην κρινεται απο την κινηση στο insomnia για να βγαλετε συμπερασματα και γενικες αληθειες. Υπαρχουν φορουμς με 3πλασια κινηση και απο τα 2 gaming section εδω, που βαζουν το pc στην ιδια θεση που το βαζω και εγω. Καποιοι σεβονται τις επιλογες σας, δεν ειναι δικαιο να τις σεβαστειτε και εσεις? Δεν το λεω μονο για σενα, αλλα ειναι προσβλητικο να σε χαρακτηριζουν ασοβαρο gamer με βαση τα δικα τους θελω και κριτηρια και οχι με βαση τις αναγκες σου.Ειναι γελοιο. Μπορω να κατσω να αραδιασω και εγω 10δες λογους(στο pc section ακομα καλυτερα) για τους οποιους δεν θα ημουν σοβαρος gamer αν ημουν βασικα pc gamer, αλλα εχει νοημα? Θα χαρακτηρισω εμενα ασοβαρο και οχι τους αλλους οπως γινεται σε προηγουμενα ποστς, αλλα και παλι εχει νοημα? Εγώ προσωπικά συμφωνώ σε αυτό που λες. Ότι ο καθένας έχει τα γούστα του και τις ανάγκες του και βάσει αυτών κάνει τις αγορές τους. Και να πρόσεξες στο σημείο που σχολίασα για «δευτεράντζες» (που κι εγώ από τον άλλο χρήστη έκλεψα τη λέξη ) είπα ότι εγώ το βλέπω έτσι, βάσει των δικών μου αναγκών. Και ίσα ίσα που τόνισα ότι δεν είναι αυτή η συμπεριφορά η συνηθισμένη, μάλλον είμαι από τους λίγους. Από εκεί και πέρα, λες ότι κάποιοι πάνε να επιβάλουν τις απόψεις τους. Θα το δεχτώ ότι συμβαίνει σε ένα βαθμό, αλλά από εκεί και πέρα, εκτός από τις προσωπικές ανάγκες και τα προσωπικά γούστα του καθενός, γιατί να μην μπορούμε να κάνουμε πολιτισμένη συζήτηση με αντικειμενικά κριτήρια; Δε νομίζω ότι είμαστε ούτε ανίκανοι για υγιή διάλογο, ούτε δεκάχρονα για να κάνουμε λες και έχουμε μετοχές στην Sony ή στην Nintendo ή στην Valve. Για παράδειγμα αντικειμενικά αδιαμφισβήτητα κριτήρια είναι: - Οι κονσόλες λόγω τις κλειστότητας της αρχιτεκτονικής τους, εκμεταλλεύονται πλήρως το H/W τους και τα παιχνίδια τους είναι καλύτερα tweakαρισμένα για το H/W τους - Μπορείς να φτιάξεις -αν έχεις τα χρήματα- πισί ικανό για next-gen 4Κ gaming που οι κονσόλες δεν έχουν την ικανότητα να αποδώσουν. Ομοίως μη αντικειμενικό κριτήριο είναι: - Δεν μου αρέσει να παίζω moba και strategy, άρα το πίσι γκέιμνγκ είναι κατώτερο Δεν καταλαβαίνω γιατί όταν συζητάμε γενικώς κι αορίστως πρέπει κάποιος πάντα να αναφέρει ένα μη αντικειμενικό και άρα ειδικό επιχείρημα. Και εδω εξαρταται απο τις αναγκες και τα θελω του καθενος.Για αυτο εκανα και like στο τελευταιο ποστ του gkalas. Για μενα ας πουμε το Α και το Ω για τον σεβασμο στον καταναλωτη ειναι η ισχυρη υποστηριξη σε software μεχρι τελευταια στιγμη, ειναι η επιλογη τους να βγαλουν το GOTG the last of us την τελευταια χρονια της κονσολας, ειναι ο σεβασμος προς τον πελατη τελικα μεχρι τον 8ο χρονο ζωης του συστηματος με γεματες χρονιες σε exclusives. Μετα πηγαινουν ολα τα αλλα. για αλλον το Α και το Ω μπορει να ειναι τα 2 χρονια εγγυησης της MS, το γρηγορο service, η καλυτερη εξυπηρετηση κτλ ,κτλ.Απολυτα σεβαστο και αυτο. Οποτε δεν υπαρχει και καμια ουσιαστικη διαφωνια. Το μεγαλυτερο προβλημα στα φορουμς ειναι οτι υπαρχουν καποιοι που θελουν να θελεις αυτα που θελουν.Με το ζορι Τι να σου πω, έχουμε χάσμα στο πως αντιλαμβανομάστε τον «σεβασμό στον καταναλωτή». Εγώ πρωτίστως PC gamer είμαι, μετά Nintendo fan και τέλος Sony fan. To ΧΒΟΝΕ έρχεται τελευταίο στην λίστα προτίμησής μου, αλλά εγώ αυτό που παρατηρώ είναι ότι η Valve (και το GoG for that matter, αλλά αυτή είναι άλλη κουβέντα), η Nintendo και η Sony γράφουν στα @@ τους τους καταναλωτές σε πολλάπλα επίπεδα καθεμία. Από την άλλη η MS είναι αυτή που συνεχώς βελτιώνει την εικόνα της, όχι μόνο στον τομέα του XBONE, αλλά και στον τομέα των Windows. Πραγματικά, κατά την άποψή μου, αυτή τη στιγμή η MS έχει αφήσει αιώνες πίσω τους υπόλοιπους στο κομμάτι σεβασμού του καταναλωτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neratzojuice Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δε μίλησα ποτε αντικειμενικά. Για ποιο λόγω μπορεί να μην είναι απαραίτητο το PC είπα. Και μιλησα για την περίπτωση μου. Αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Από την άλλη η MS είναι αυτή που συνεχώς βελτιώνει την εικόνα της, όχι μόνο στον τομέα του XBONE, αλλά και στον τομέα των Windows. Πραγματικά, κατά την άποψή μου, αυτή τη στιγμή η MS έχει αφήσει αιώνες πίσω τους υπόλοιπους στο κομμάτι σεβασμού του καταναλωτή. Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Αν εξαιρέσεις τα λάθη που έκανε στο launch της κονσόλας, τώρα δίνει τα ρέστα της και πραγματικά κερδισμένοι είμαστε μόνο εμείς οι καταναλωτές. Για εμάς τους κατόχους του one κάθε μέρα είναι και μια καινούρια έκπληξη με συνεχείς ανακοινώσεις γύρω από παιχνίδια αλλά και βελτιώσεις που αφορούν την κονσόλα. Όσον αφορά αυτούς που έκραζαν στο launch της κονσόλας για kinect και always online(και καλά έκαναν) δεν ξέρω αν είναι για γέλια ή για κλάματα τώρα να τους βλέπεις "ευχαριστημένους" στο κατά τα άλλα "this is for the players" πς4 να παίζουν παιχνίδια σαν το the order και μάλιστα να τα κάνουν και πρώτα σε πωλήσεις σύμφωνα με το vgchartz. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 "ευχαριστημένους" στο κατά τα άλλα "this is for the players" πς4 να παίζουν παιχνίδια σαν το the order και μάλιστα να τα κάνουν και πρώτα σε πωλήσεις σύμφωνα με το vgchartz. καλυτερο slogan δεν μπορουσε να βρει η sony παντως για το ps4 γιατι "4 the games" μεχρι στιγμης τουλαχιστον δεν ειναι το ps4. Παντως παιδια εγω να πω οτι με το wiiu και 3ds που εχω ειμαι απολυτα καλυμμενος.Βεβαια πλεον δεν παιζω και τοσα παιχνιδια που επαιζα.Μπορει λογω χρονου και δουλειας ή μηπως και ορεξης δεν ξερω.Δηλαδη το wiiu με καλυπτει πληρως καθως μονο starfox,mario,zelda,metroid,donkey kong κτλπ θελω οπωσδηποτε να παιζω.Εδω εχω το bayo 1+2 και ακομα να ασχοληθω. Δηλαδη και να μου χαριζανε ps4 ή xone (οχι οτι με χαλαγε) πιστευω οτι θα το ετρωγε η σκονη.Δεν με πολυ ενθουσιαζουν οι αποκλειστικοτητες τους και οσο για τα multiplatform στην πλειοψηφια τους μου ειναι αδιαφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Αν εξαιρέσεις τα λάθη που έκανε στο launch της κονσόλας, τώρα δίνει τα ρέστα της και πραγματικά κερδισμένοι είμαστε μόνο εμείς οι καταναλωτές. Για εμάς τους κατόχους του one κάθε μέρα είναι και μια καινούρια έκπληξη με συνεχείς ανακοινώσεις γύρω από παιχνίδια αλλά και βελτιώσεις που αφορούν την κονσόλα. Όσον αφορά αυτούς που έκραζαν στο launch της κονσόλας για kinect και always online(και καλά έκαναν) δεν ξέρω αν είναι για γέλια ή για κλάματα τώρα να τους βλέπεις "ευχαριστημένους" στο κατά τα άλλα "this is for the players" πς4 να παίζουν παιχνίδια σαν το the order και μάλιστα να τα κάνουν και πρώτα σε πωλήσεις σύμφωνα με το vgchartz. Kαι καλα κανει η Sony.Το κοινο της Sony θελει καθρεφτακια σα τους ινδιανους για να εντυπωσιαζεται και αυτο τους δινει η Sony.Τι κοινο εχουν ολα τα exclusives της Sony μεχρι στιγμης?Εκπληκτικα γραφικα και gameplay πραγματικα ανυπαρκτο.Μετριατζες ολα ειναι αλλα με πολυ ομορφα γραφικα.Αντι ο κατααναλωτης να την τιμωρει,παει και τα αγοραζει ωστε να ασχολειται με το photo mode. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NobodyRankXV Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Ρε παιδιά έχει κανει κανεις softmod το vwii ? καθε φορά που πάω να κάνω load ενα game λεει κατι ios reload block και κολλάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Kαι καλα κανει η Sony.Το κοινο της Sony θελει καθρεφτακια σα τους ινδιανους για να εντυπωσιαζεται και αυτο τους δινει η Sony.Τι κοινο εχουν ολα τα exclusives της Sony μεχρι στιγμης?Εκπληκτικα γραφικα και gameplay πραγματικα ανυπαρκτο.Μετριατζες ολα ειναι αλλα με πολυ ομορφα γραφικα.Αντι ο κατααναλωτης να την τιμωρει,παει και τα αγοραζει ωστε να ασχολειται με το photo mode. Mιλας για ενα παιχνιδι...το οποιο χαντακωθηκε και απο τα reviews και απο τους gamers. Oτι σχολια βλεπεις εδω για το the order ,τα ιδια και χειροτερα βλεπεις στο Ps4forums. Ενα τετοιο εχει και το one και λεγεται Ryse...(μπορει και να σου αρεσε αυτο δεν ξερω, γιατι εδω στο ινσομνια διαβαζα για παιχνιδι της χρονιας...) Δεν υπαρχει γενικη αληθεια σε αυτο που λες λοιπον. Ειδικα οταν σε λιγες μερες βγαινει το bloodborne. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Κάνεις πλάκα; Το killzone τι είναι; Περίμενα σα τρελός να παίξω αυτό το παιχνίδι και οταν το έπαιξα ούρλιαζα για την καταστροφή της σειράς. Να πω για το drive club που έκατσα και το έλιωσα και το μόνο που ξεχώρισα είναι τα γραφικά; Το infamous δε το βάζω στην εξίσωση γιατί όντως σε αρκετούς άρεσε οπότε είναι θέμα δικού μου γούστου.Τι έχει δώσει που gameplayκα είναι χάρμα; Τίποτα. Ας ελπίσουμε το bloodborn να κάνει την αρχή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Κάνεις πλάκα; Το killzone τι είναι; Περίμενα σα τρελός να παίξω αυτό το παιχνίδι και οταν το έπαιξα ούρλιαζα για την καταστροφή της σειράς. Να πω για το drive club που έκατσα και το έλιωσα και το μόνο που ξεχώρισα είναι τα γραφικά; Το infamous δε το βάζω στην εξίσωση γιατί όντως σε αρκετούς άρεσε οπότε είναι θέμα δικού μου γούστου.Τι έχει δώσει που gameplayκα είναι χάρμα; Τίποτα. Ας ελπίσουμε το bloodborn να κάνει την αρχή Και εστω οτι το Bloodborne ειναι πχ παιχνιδι του 8.5/10,δηλαδη παρα πολυ καλο. Τι εχει να λεει ???? Αλλο σοβαρο exclusive απο το 2016. Δηλαδη αν υπολογισουμε ποτε βγηκε η κονσολα,σχεδον 2.5 χρονια μονο με Bloodborne και αντε και το Infamous??? Να πω ομως οτι δεν τα λεγαμε πριν βγουν οι κονσολες,τα φωναζαμε στον κοσμο εδω μεσα. Μην βιαστειτε να αγορασετε τις κονσολες,μεχρι να βγαινουν παιχνιδια. Οχι εκει πεσανε ολοι με τα μουτρα,επειδη ειδαν την χαμηλη τιμη. Κορυφαιο σχολιο που διαβασα τον πρωτο καιρο εδω στο Insomnia''Παιδια εχει φερει το Seven παιχνιδια για ενοικιαση,γιατι παιχνιδι θα αργησω να αγορασω επειδη ειναι ακριβα επειδη δεν μπορω να δινω 50 και 60ευρω''..... Και στο Wii U εγινε αυτο που μεχρι το 2013 που η κονσολα ειχε μονο το Mario 3d και το remaster Zelda δεν αξιζε. Απο το 2014 ομως που απο νωρις εβγαλε το DK Tropical Freeze μεχρι τελη του χρονου με Bayonetta και Super smash bros εκανε μπαμ οτι αυτη ειναι η ιδανικη χρονια για U(βαλε στα καπακια και την προσφορα με τα παιχνιδια του WIi για Digital,ειδικα Metroid Trilogy κλπ) Και με το που εμαθα και οτι θα πληρωνεις και το Online πλεον ακομα και στο Ps4,και βλεποντας οτι παιχνιδια αργουσαν να βγουν αποφασισα και εγω να κανω την στροφη για πρωτη φορα''οπως και ο Gkalas απο πανω'' στο Pc gaming. Το μονο που βλεπω απο τις αλλες κονσολες ειναι συνεχεια, σχολια και κραξιμο για τις αναλυσεις και τα Frame drops,ακομα και στο προσφατο FF 15 demo. Γιατι οπως ελεγε και ενας αλλος συμφορουμιτης για το Battlefield Hardline στο θεμα του Xbox'' τι να κανουμε μουφα και μουφα αναγκαστικα θα το αγορασουμε γιατι δεν εχουμε τι αλλο να παιξουμε,που να δικαιολογει κιολας το Multiplayer εκτως απο τα Fps παιχνιδια'' Γιαυτο Wii U και παλι Wii U οπου ειναι η μονη κονσολα που πραγματικα βαζεις το δισκακι μεσα και κατευθειαν παιζεις το παιχνιδι. Ρε παιδιά έχει κανει κανεις softmod το vwii ? καθε φορά που πάω να κάνω load ενα game λεει κατι ios reload block και κολλάει Αν μιλας για Softmod στο Wii U για τα παιχνιδια του Wii αστο καλυτερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 gkalas To killzone εχει πιθανον μετριο gameplay, εχει ομως.Δεν ειναι ryse-the order. Το driveclub οπως θα εχεις διαπιστωσει δεν εχει σχεση με το αρχικο driveclub και ειναι διασκεδαστικο.Εχει gameplay και αυτο. Εσυ εκανες σημαια το the order για ολη την βιβλιοθηκη και νοοτροποια στο ps4 οσον αφορα τα παιχνιδια με γραφικα και χωρις gameplay. Eκει διαφωνησα. Fulgrore Σε καθε σου ποστ προσπαθεις να υπεραμυνθεις της αποφασης σου να μην αγορασεις νεα κονσολα. Oι πωλησεις δειχνουν οτι οι περισσοτεροι ειναι ικανοποιημενοι και συνεχιζουν να αγοραζουν. Δεν διαφωνω με το σκεπτικο σου, σε μια κονσολα χρειαζεται να δωσεις χρονο, αλλα ας το αποφασισει ο καθενας για τον εαυτο του αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Ρε guys δε πατε κατα ps4/one μερια να τα συζητησετε αυτα? Με το συμπαθειο κιολας.... Ρε παιδιά έχει κανει κανεις softmod το vwii ? καθε φορά που πάω να κάνω load ενα game λεει κατι ios reload block και κολλάει Το χα κανει παλαιοτερα, αλλα παιχνιδι απουυ ηθελα να παιξει μου βγαζε το λαδι οποτε τ παρατησα...Θα το δοκιμασω σημερα..Απλα πες μου , σε ολα τα παιχνιδια στο κανει η σε συγκεκριμενα? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigos23 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μωρε μια χαρα ειναι το wiiu To λιωνω κ γω Του χω βαλει κ softmod κ παιζω μια χαρα τα games του wii αλλα κ emulators megadrive,gba,snes κτλ Η απολυτη κονσολα εχει γινει χεχε Aσχολουμε πιο πολυ απο οτι με το xbox one που επισης εχω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 gkalas To killzone εχει πιθανον μετριο gameplay, εχει ομως.Δεν ειναι ryse-the order. Το driveclub οπως θα εχεις διαπιστωσει δεν εχει σχεση με το αρχικο driveclub και ειναι διασκεδαστικο.Εχει gameplay και αυτο. Εσυ εκανες σημαια το the order για ολη την βιβλιοθηκη και νοοτροποια στο ps4 οσον αφορα τα παιχνιδια με γραφικα και χωρις gameplay. Eκει διαφωνησα. Fulgrore Σε καθε σου ποστ προσπαθεις να υπεραμυνθεις της αποφασης σου να μην αγορασεις νεα κονσολα. Oι πωλησεις δειχνουν οτι οι περισσοτεροι ειναι ικανοποιημενοι και συνεχιζουν να αγοραζουν. Δεν διαφωνω με το σκεπτικο σου, σε μια κονσολα χρειαζεται να δωσεις χρονο, αλλα ας το αποφασισει ο καθενας για τον εαυτο του αυτο. Βασικα αγαπητε αν θυμασαι και το Wii U το εκραζα στις αρχες για τον ιδιο λογο(λογω ελειψης παιχνιδιων)απλα μετα που ειδα τι παιχνιδια βγηκαν(και τι εκαναν και οι αλλες κονσολες)εκανα την μεταβαση σε αυτο. Πολυ ευκολα τοτε,αλλα και τωρα ,αν το πουλησω, παω σε Ps4 ή XboxOne(ασε που το XboxOne χαρη στην προσφορα του Γερμανου το βρισκεις μεχρι και 250ευρω αρα δεν ειναι εκει το προβλημα πιστεψε με). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα