Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο την κινηση στο insomnia και απο τα console forums με 3x κινηση που αναφερει ο φιλος μου ο pds τι ακριβως μπορεις να κρινεις?? 

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Απο την κινηση στο insomnia και απο τα console forums με 3x κινηση που αναφερει ο φιλος μου ο pds τι ακριβως μπορεις να κρινεις?? 

Δεν το ποσταρα για να αποδειξω κατι που υποστηριζω ως fact .Απλα εχω την εντυπωση οτι καποιοι ξεγελιουνται γιατι μπαινουν μονο εδω που ειναι κατα βαση pc forum και βαφτιζουν ολα τα υπολοιπα sonygaf,sonygametrailers, sonyign , sony..earth κτλ κτλ :P

Βλεπω μια σιγουρια δλδ για καποια πραγματα που για μενα ειναι ανεξηγητη.

Εχει διαφορα αυτο που εγραψα εγω με αυτο που εγραψες εσυ.

Δεν προσπαθησα να πεισω οτι υπαρχει μια αληθεια, αλλα οτι υπαρχει κι αλλη και ενδεχομενος καποια πραγματα που οι αλλοι θεωρουν fact να μην ειναι και τοσο.

Το χασαμε στη μεταφραση :P

Δημοσ.

Κοιτα και εγω μπορει να εννοούσα οτι επειδη εχει περισσότερους viewers σημαινει οτι υπαρχει μεγαλο ενδιαφέρον για το pc gaming ειδικα στο competitive στοιχείο μπορει και κατι αλλο, σιγουρα δεν πηγα να πω οτι μονο η μια αληθεια υπαρχει επειδη εχει παραπανω viewers στο twitch..

Ήταν ενα post με δημιουργική ασάφεια.. :P

Δημοσ.

Ρώτα τον PDS.

Εδώ είναι.

Εγώ πάντως δεν βγάζω συμπεράσματα από κανένα.

Δημοσ.

Με την βαση φορτισης της μπαταριας που εχει η συσκευασια για το Gamepad μπορεις να φορτισεις και το Wii Remote?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ρώτα τον PDS.

Εδώ είναι.

Του απαντησα :P

Τεσπα για να φανει οτι δεν θα μου κανει κλικ τπτ περι pc, ποτε.

να πω οτι

-παρακολουθω στενα τα περι VR γιατι η περισσοτερο ανοιχτη φυση των pcs ισως αποτελεσει πλεονεκτημα εδω( ισως και οχι,θα δειξει).

-Με ενδιαφερει να δω τι θα γινει με τις steam κονσολες.

-Επισης ενα HL3 exclusives θα με εβαζε σε σκεψεις.

Ειναι 3 πραγματα που μπορει να αλλαξουν πολλα στις επιλογες μου.

Eπειδη δεν μου κανει σημερα, δεν σημαινει οτι θα ισχυει για παντα αυτο, oπως δεν ημουν και παντα sony fan(το αναποδο).

Οποτε ADHD ετοιμασου καποια στιγμη αν σε χρειαστω να με βοηθησεις :P

Και για να ειμαι και on topic.H ιδεα του wiiu επισης δεν μου ειναι αδιαφορη οταν πεσει η τιμη και μαζευτουν 5 παιχνιδια που θελω.

Δημοσ.

Ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει ισχυει, χαρακτηριστικο παραδειγμα εγω με τη σειρα souls, πριν την πιασω δεν με ενδιεφερε καθολου το ps4 ουτε πιστευα οτι θα με ενδιέφερε και ποτε, οταν ομως ασχολήθηκα και κόλλησα άσχημα επαιξα και τα 3 παιχνιδια και τοτε το ps4 έγινε αυτόματα απαραίτητο για το bloodborne.. :P

Επισης καπου μεχρι το 2010 ημουν console fan(xbot συγκεκριμενα αλλα ειχα και ps3 απο day 1 για το killzone) επαιρνα ολες τις κονσολες day 1 και ουτε που ειχα σκεφτει ποτε να ασχοληθω με pc gaming. Μαλιστα εγραφα στα φορουμ τοτε οτι το pc gaming πεθαινει και δεν μπορω να καταλαβω γιατι ασχολούνται κάποιοι ακομα μαζι του, θυμαμαι ακομα να με κραζουν και να μην καταλαβαίνω το λογο. :P

Για να ερθω στο θεμα του wiiU, ξερεις οτι θα βγαλει 5-6 κλασσικα IP της nintendo τα οποια αναλογα με τα γουστα σου μπορεις να ζησεις η οχι χωρις αυτα, για παραδειγμα εγω σε mario/mario kart και DK ριχνω απειρες ωρες co-op και διασκεδαζω περισσοτερο απο τα περισσοτερα παιχνιδια σε αλλες πλατφορμες, βασικα μου θυμιζουν γιατι ειμαι gamer και απο που ξεκινησα αρκετες φορες. Μπορω να καταλαβω ομως καποιους που δεν ενδιαφερονται καθολου, οπως και να το κανουμε η nintendo εχει επιλεξει να μη συγκρουστει στα ισια στα specs και στα multiplatform με ms/sony ετσι ωστε να προσφερει ενα πληρες πακετο αλλα να τραβηξει το δικο της δρομο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Aλλαζουν οι αναγκες σου αλλαζεις και εσυ επιλογες ή πολλες φορες δεν εισαι σιγουρος αν σου αρεσει κατι , συμφωνω.

Εγω sega fan,xbox1 fan αρχικα και sony hater(lol), sony fan(απο τα μεσα του ps2).

PC fan δν ημουν ποτε αλλα για δυο διαφορετικες τριετιες ειχα προσβαση σε δυνατο pc και pc δυνατο αντιστοιχα δικο μου.

Τα souls ουτε εγω τα εβλεπα μ καλο ματι μεχρι που επαιξα το demons στο plus.To σταματησα βεβαια καποια στιγμη και εχασα τη μπαλα.Δεν το ξεκιναω γιατι πιστευω οτι θα υπαρξει καλο remastered καποια στιγμη.

Ελπιζω η Ν να κανει την μαγκια να το ριξει πολυ την τιμη οπως ειχε κανει με το GC.

Δημοσ.

Εγω ξεκινησα ως nintendo fan με το SNES μετα sony fan με ps1/ps2 μετα xbox fan με το 360. Sega fan δεν ημουν ποτε αν και ειχα mega drive/dreamcast ποτε δεν μου αρεσαν περισσοτερο απο τον ανταγωνισμο. Sony hater αν μπορεις να με πεις ετσι εγινα στα πρωτα χρονια του ps3, λιγο η έλλειψη τίτλων λιγο οι δηλωσεις και η κοροϊδία απο πλευρας sony ενω ταυτοχρονα το 360 εβγαζε παιχνιδαρες και ειχε φοβερο online δεν ηθελε και πολυ. Μετα βεβαια η κατασταση άλλαξε υπερ του ps3 αλλα εγω ειχα περασει στο pc gaming και δεν ξανακοιταξα πισω στην last gen παρα μονο για συγκεκριμενα exclusives(TLOU/GTA V/demon souls).

Να κανω μια τελευταία παρενθεση ακομα για την εμπειρια μου με τα souls μια που λες οτι το σταματησες το demons. Ξεκινησα και πηρα την prepare to die edition σε ενα steam sale, βαζω να το παιξω και δεν μου αρεσει καθολου πεθανα μερικες φορες εκει λεω αστο για αργοτερα χωρις να μπορω να καταλαβω γιατι αρεσει σε τοσους. Μετα βγαινει dark souls 2 το παιζουν φιλοι βλεπω και streams κτλπ ψηθηκα με το hype λεω ας το ξεκινησω μπορει να μου αρεσει τωρα, τιποτα και παλι επαιξα 1-2 ωρες το εβγαλα μετα το εβαλα ξανα και παλι τιποτα δεν μου εκανε κλικ. Ε μετα σε μια περιοδο μεγαλης βαρεμαρας λεω θα το βαλω και θα το συνεχισω οσο παει δεν μπορει για να αρεσει σε τοσους κατι θα εχει, και απο τοτε δεν υπηρξε επιστροφη, επαιξα 300 ωρες DS2 στα καπακια τερματισα DS1 και μετα Demons και εγινε μια απο τις αγαπημενες μου σειρες ever, για 2-3 μηνες δεν επαιζα τιποτε αλλο απλα.

Το demons πιστευω αν το ειχα παιξει στον καιρο του θα ηταν ανετα το αγαπημενο μου απο τα 3, μακαρι να υπαρξει καλο remaster να ασχοληθω ξανα.

Τελος η παρενθεση sorry. :P

Επισκέπτης
Δημοσ.

Kαι εγω καπως ετσι, το επαιζα και το ξαναπαιζα μεχρι να κτλβω οτι ειναι εθιστικο:P

Aργησα να μπω στο νοημα.

Δημοσ.

Με την βαση φορτισης της μπαταριας που εχει η συσκευασια για το Gamepad μπορεις να φορτισεις και το Wii Remote?

Όχι.Άλλωστε το wii remote παίρνει κανονικές αλκάλικές μπαταρίες ΑΑ.Δεν έχει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη δυστυχώς.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι.Άλλωστε το wii remote παίρνει κανονικές αλκάλικές μπαταρίες ΑΑ.Δεν έχει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη δυστυχώς.

οκ thanks.Και κατι αλλο.Εαν χρησιμοποιω το gamepad εν ωρα φορτισης θα μειωθει λετε ο χρονος ζωης της μπαταριας?

Δημοσ.

οκ thanks.Και κατι αλλο.Εαν χρησιμοποιω το gamepad εν ωρα φορτισης θα μειωθει λετε ο χρονος ζωης της μπαταριας?

Καλυτερα κανε διαλλειμα την ωρα της φορτισης και περιμενε λιγο να φορτιση. Γενικα δεν ειναι οτι το καλυτερο για ολες τις μπαταριες οταν παιζεις εν ωρα φορτισης.

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά δεν έχει σημασία αν παίζεις όταν φορτίζει. Θα διαβάσεις ένα σωρό αναφορές για το αν πειράζει ή δεν πειράζει με διάφορες απόψεις από την κάθε πλευρά.

Προσωπικά παίζω ενώ φορτίζω το pad γιατί η μπαταρία του είναι τραγική.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...