Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πολυ απλα γιατι δεν συμφωνω με αυτο που λες και ετσι οπως το ειπα ηταν για να σου δειξω οτι ο καθενας μπορει να βγαλει ενα σεναριο στο οποιο δεν χρειάζεται τη XY πλατφορμα με την ιδια ευκολία που το λες και εσυ αναλογα με τα γουστα του. Επισης δεν επιμενω το πρωτο post μου ηταν που την ειδες την επιμονη?

Το pc ειναι απαραιτητο σε οποιοδηποτε σοβαρο gamer και να μη σου αρεσουν τα exclusive του διοτι παρεχει περισσοτερες επιλογες χειρισμού, καλύτερα γραφικά/frame rate καθως και καλυτερες τιμες αυτα δεν ειναι υποκειμενικά ειναι αντικειμενικα. Τωρα αν καποιος θελει να μαγκωνει στα 30fps και να δινει 60αρια για καθε τιτλο ας το κανει δικο του θεμα.

Να το πάρω να το κάνω τι? Να το κοιτάζω? Είναι ικανές οι επιδόσεις να κρίνουν κατα πόσο είναι λάτρης των παιχνιδιών ο άλλος?? Για κανένα λόγο.

Ας επιστρέψουμε ομως στο wiiU και τα ωραια exclusive του, εγω εξάλλου πιστευω οτι πρεπει να εχεις οσο το δυνατον περισσότερες πλατφόρμες γινεται για να μη χανεις τιποτα. 

Επιμονή πήγαινε σε όλους. Θα μπορούσα να κάνω quote και τον fulgore και τον ikaruga. Αν είσαι ειρωνικός το γλυκαίνεις το κοινο.  Είπα ένα πολύ απλό πράμα. Διαφώνησα με τον ikaruga. Δε θα κουραστώ να το γράφω πάλι. Θα κάνω copy paste την πρότασή σου με μερικές αλλαγές.

Ο καθενας μπορει να βγαλει ενα σεναριο στο οποιο είναι απαραίτητη η XY πλατφορμα με την ιδια ευκολία που το λες και εσυ αναλογα με τα γουστα του.

^^

Αυτό σας λέω τόση ώρα

Προφανώς και δε θα συνεχίσω άλλο . Πρώτον δε μου αρέσει το offtopic που έχουμε φτιάξει και δευτερον τα είπες όλα στη δεύτερη παράγραφο.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ok μάγκες το τσίμπησα έβαλα εκεί κάτι οδούς από κάτι μαγαζιά του λονδίνου ότι να ναι αχχααχαχαχχα

χαχα καλά τι τσίμπησες. Δεν πιστεύω να πήρες κανα κουκλάκι ή τίποτα τέτοιο. Να ξέρεις θα το στείλουν σε αυτες τις οδούς που δήλωσες :P

Δεν κατάλαβα ένα πράγμα. Παίρνεις αυτό που θέλεις με τα αστέρια και σου δίνει κωδικό για το eshop να το κατεβάσεις?

• Like 1

χαχα καλά τι τσίμπησες. Δεν πιστεύω να πήρες κανα κουκλάκι ή τίποτα τέτοιο. Να ξέρεις θα το στείλουν σε αυτες τις οδούς που δήλωσες :P

Δεν κατάλαβα ένα πράγμα. Παίρνεις αυτό που θέλεις με τα αστέρια και σου δίνει κωδικό για το eshop να το κατεβάσεις?

Το mario kart 8 x zelda πήρα το pack αυτό , το πήρα με τα stars και μου δώσαν download code πήγα στο ελληνικό id μου και έβαλα το code στο eshop εκεί και το κατέβασα κύριος αχαχαχ

Επιμονή πήγαινε σε όλους. Θα μπορούσα να κάνω quote και τον fulgore και τον ikaruga. Αν είσαι ειρωνικός το γλυκαίνεις το κοινο.  Είπα ένα πολύ απλό πράμα. Διαφώνησα με τον ikaruga. Δε θα κουραστώ να το γράφω πάλι. Θα κάνω copy paste την πρότασή σου με μερικές αλλαγές.

Ο καθενας μπορει να βγαλει ενα σεναριο στο οποιο είναι απαραίτητη η XY πλατφορμα με την ιδια ευκολία που το λες και εσυ αναλογα με τα γουστα του.

^^

Αυτό σας λέω τόση ώρα

Προφανώς και δε θα συνεχίσω άλλο . Πρώτον δε μου αρέσει το offtopic που έχουμε φτιάξει και δευτερον τα είπες όλα στη δεύτερη παράγραφο.

Εμενα εκανες quote που να ξερω που πηγαινε.. Το χουμε πει και σε αλλα τοπικ αρκετα και οταν υπηρχε το vs topic σε βαθμο που εχει εξαντληθει και οντως δεν υπαρχει λογος να το συνεχισουμε αλλο, στα ιδια θα καταληξουμε εξαλλου. Εγω δεν υποτιμω καμια πλατφορμα και διαθετω και WiiU και ps4, βεβαια εδω εχω μεινει σαν xbox fanboy που πηρε ps4 για να το κραξει μαζι με τον petran αλλα οκ.. :P

• Like 1

Gaming pc δε θέλει κάποιος μέχρι να αποκτήσει ένα. Οταν συνηθίσει το μάτι του στα 60fps και δει και τι τιμές παίζουν τα παιχνίδια τότε απλά κοπανιεται που τόσα χρόνια δεν είχε ένα.Αυτος που έχει αυτή τη στιγμή pc και wiiu είναι ολοκληρωμενος.

• Moderators

Πάρα πολλές ανακρίβειες γραμμένες σε ένα ποστ. Ας τα πιάσουμε από την αρχή:

Το πρώτο που πρέπει να κάνει η nintendo είναι να βγάλει από πάνω της το όνομα της δευτεράντζας όσον αφορά τα επιτραπέζια συστήματα. Δεν μπορεί με κάθε κονσόλα που βγάζει εδώ και μια δεκαετία να θεωρείται από την πλειοψηφία των καταναλωτών ως δεύτερη επιλογή. Όσα αποκλειστικά παιχνίδια και να έχουν οι πλατφόρμες υποσκελίζονται αριθμητικά από τον αριθμό αποκλειστικών και third parties επιλογών που έχουν οι ανταγωνιστές.

Δεύτερον, καλό θα ήταν να δώσει ευελιξία στα διάφορα bundles όσον αφορά τα διάφορα μαραφέτια που κυκλοφορεί και σε αναγκάζει να αγοράσεις αν θέλεις την κονσόλα (στην περίπτωση του Wii U το μεγάλο gamepad). Δεν μου αρέσει να πληρώνω καπέλο στην τιμή επειδή η κονσόλα πουλιέται με αυτό το χειριστήριο. Προσωπικά δεν με ενθουσιάζει και θα προτιμούσα μια εναλλακτική έκδοση με το Wii U controller σε αισθητά χαμηλότερη τιμή.

Τώρα όσον αφορά τα first parties κανείς δεν αμφισβητεί το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν έχει προσφέρει τιμιότερες προτάσεις από τις Sony/MS αλλά η έλλειψη third parties κάνουν πολλούς αγοραστές να μην κάνουν το επόμενο βήμα. Λίγο το πρόωρο κλείσιμο του Wii από την στιγμή που τα Xbox 360/Ps 3 συνεχίζουν να υφίστανται, ακόμα και το αρκετά υποδεέστερο hardware χτυπάνε άσχημα στην ταυτότητα του Wii U.

Υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που αγοράζει μόνο μια κονσόλα σε κάθε γενιά, το Wii U λαμβάνει την μικρότερη αποδοχή σε αυτό το αγοραστικό κοινό. Εγώ είμαι ένας από αυτούς και αν βάλω και τις 3 κονσόλες κάτω και συγκρίνω το τι προσφέρει η κάθε μια όπως  games και υπηρεσίες όχι μόνο τώρα αλλά και στο μέλλον το Wii U αποτελεί την λιγότερο ενδιαφέρουσα πρόταση. Ναι θα βγάλει Zelda, θα βγάλει Star Fox, Xenoblade, Splattoon και μερικά ακόμα αλλά και ο ανταγωνισμός δεν μένει πίσω. Κυκλοφορεί το Bloodborne, Disgaea 5,  βγαίνει Halo 5 τέλος του έτους, Metal Gear Solid 5, Witcher 3, Batman: Dark Knight, Wasteland 2: GOTY και δεν ξέρω γω τι άλλο βγαίνουν φέτος. Πως θα απαντήσει η Nintendo σε αυτές τις προτάσεις ώστε να κερδίσει κόσμο; Το ότι θα βγούνε και για PCs δεν είναι λύση για την Nintendo αλλά ούτε πειστική αντιμετώπιση. Περιττό να αναφέρω ότι τα PS 4/Xbox One θα έχουν δυνατούς τίτλους για το 2016/2017 και όσο κρατήσει αυτή η γενιά. Δεν βγάζουν ότι βγάλουν και μετά λέμε α πάει τώρα, πάμε παρακάτω.

Πολλοί καταναλωτές όταν αγοράζουν κονσόλα κοιτάνε και εις βάθος χρόνου τι μέλλει γενέσθαι για την επιλογή τους, τι υποστήριξη δέχεται από την εκάστοτε εταιρεία, πως αντιμετωπίζει την πορεία του, τα bundles, τα οφέλη της συνδρομητικής υπηρεσίας αν και όταν υπάρχουν. Δεν κρίνουν μόνο με το σκεπτικό τι έχω αυτή τη στιγμή στα χέρια μου.

Προσωπικά χωρίς να είμαι ένθερμος υποστηρικτής καμιάς παράταξης και έχοντας στην κατοχή μου Wii και Xbox 360 (ποιο πίσω δεν χρειάζεται να πάω) απλά βλέπω ότι η Sony ακούει περισσότερο από τους άλλους δύο τους καταναλωτές. Κάνει κι αυτή γκάφες και χαζομάρες όπως (PS Vita, PSP GO, The Last Guardian) αλλά δείχνει να τολμάει πιο πολύ.

Η Nintendo όσο ενδιαφέρον και πυγμή δείχνει στο 3DS άλλα τόσο δεν έχει για το Wii U.

Κατ' αρχάς, το εξετάζεις από την προσωπική σου εμπειρία. Εγώ που είμαι pc gamer και έχω WiiU και PS3, θεωρώ όλες τις κονσόλες «δευτεράντζες» και απλά συμπληρωματικές ως προς την εμπειρία που έχω θέσει εγώ ως gamer να αποκομίζω από το χόμπι μου. Είναι συνηθισμένη η στάση κάποιου να έχει 5-6 συστήματα για να θεωρεί ότι έχει ολοκληρωμένη εμπειρία ως gamer; Σαφώς και όχι. Με τον ίδιο τρόπο που δεν είναι συνηθισμένη η στάση κάποιου να αγοράζει κονσόλα μόνο για ένα παιχνίδι το χρόνο (profifa). Ομοίως, αν κάτι μας δίδαξε η περασμένη γενιά είναι ότι η συνηθισμένη στάση ήταν ότι ο μέσος gamer είχε κατά μέσο όρο δύο πλατφόρμες στην κατοχή του, διαφορετικά δεν εξηγείται πως είχαμε 300 εκατομμύρια πουλημένες κονσόλες και το pc gaming συνεχώς αναπτυσσόμενο. Άρα ούτε εσύ είσαι σωστός να λες ότι το σύνηθες είναι να έχει κάποιος ένα σύστημα και τίποτα άλλο.

Κατά δεύτερον, με ποιόν τρόπο ακριβώς τα PS360 συνεχίζουν να υφίστανται; Με κομμένες εκδόσεις παιχνιδιών της τρέχουσας γενιάς;

Τέλος, η Sony είναι αυτή που ακούει περισσότερο τους καταναλωτές; Srsly τώρα; Ανάμεσα στη Sony και στην MS λες ότι η πρώτη είναι αυτή που ακούει περισσότερο τους καταναλωτές; Πιστεύω ότι το λες επειδή δεν είχες PS3 και πιθανότατα σου κάνουν κλικ τα remakes που βγάζει ή έχει σκοπό να βγάλει, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.

τελικώς πώς τα πήρες τα 1000? γιατί κι εγώ δεν τα βλέπω!

Πέρασε καμποση ωρα μετα κάπου πήγα δεν θυμάμαι και μου έβγαλε να κάνω survey , βασικα μπαίνεις στο nintendo club uk μπαίνεις στον λογαριασμό σου μετα όταν πατάς στο όνομα σου και αριστερά έχει κατι personal data , star balance , έχει και ενα games and systems , εκεί πατάς και θα σου βγάλει δίπλα το wii u

• Like 1

Επισκέπτης

Gaming pc δε θέλει κάποιος μέχρι να αποκτήσει ένα. Οταν συνηθίσει το μάτι του στα 60fps και δει και τι τιμές παίζουν τα παιχνίδια τότε απλά κοπανιεται που τόσα χρόνια δεν είχε ένα.Αυτος που έχει αυτή τη στιγμή pc και wiiu είναι ολοκληρωμενος.

Μην ειστε απολυτοι, δεν ισχυει για ολους οτι ΄΄κανει΄΄-αρεσει σε εσας.

Καποιοι εχουν δει-αποκτησει τα παντα καποια στιγμη στην gaming ζωη τους και εχουν αποφασισει πχ οτι το χειροτερο πακετο για αυτους ειναι το wiiu-pc.

H τουλαχιστον οι τελευταιες επιλογες.

Για μενα παει ετσι ps4>One>pc>wiiu αν ηταν να επιλεξω ενα συστημα.

Aν ηταν ικανο το wiiu να εχει ολα τα multiplatform τοτε θα ηταν καπως ετσι.

ps4>One>wiiu>pc.(μπορει το wiiu να διεκδικουσε και τις 2 πρωτες)

Mονο ως συμπληρωματικο ή <<δευτερατζα>>(κλεμμενο απο τον malthador) ειναι το pc για καποιους.

Μην κρινεται απο την κινηση στο insomnia για να βγαλετε συμπερασματα και γενικες αληθειες.

Υπαρχουν φορουμς με 3πλασια κινηση και απο τα 2 gaming section εδω, που βαζουν το pc στην ιδια θεση που το βαζω και εγω.

Καποιοι σεβονται τις επιλογες σας, δεν ειναι δικαιο να τις σεβαστειτε και εσεις?

Δεν το λεω μονο για σενα, αλλα ειναι προσβλητικο να σε χαρακτηριζουν ασοβαρο gamer με βαση τα δικα τους θελω και κριτηρια και οχι με βαση τις αναγκες σου.Ειναι γελοιο.

Μπορω να κατσω να αραδιασω και εγω 10δες λογους(στο pc section ακομα καλυτερα) για τους οποιους δεν θα ημουν σοβαρος gamer αν ημουν βασικα pc gamer, αλλα εχει νοημα?

Θα χαρακτηρισω εμενα ασοβαρο και οχι τους αλλους οπως γινεται σε προηγουμενα ποστς, αλλα και παλι εχει νοημα?

Τέλος, η Sony είναι αυτή που ακούει περισσότερο τους καταναλωτές; Srsly τώρα; Ανάμεσα στη Sony και στην MS λες ότι η πρώτη είναι αυτή που ακούει περισσότερο τους καταναλωτές; Πιστεύω ότι το λες επειδή δεν είχες PS3 και πιθανότατα σου κάνουν κλικ τα remakes που βγάζει ή έχει σκοπό να βγάλει, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.

Και εδω εξαρταται απο τις αναγκες και τα θελω του καθενος.Για αυτο εκανα και like στο τελευταιο ποστ του gkalas.

Για μενα ας πουμε το Α και το Ω για τον σεβασμο στον καταναλωτη ειναι η ισχυρη υποστηριξη σε software μεχρι τελευταια στιγμη, ειναι η επιλογη τους να βγαλουν το GOTG the last of us την τελευταια χρονια της κονσολας, ειναι ο σεβασμος προς τον πελατη τελικα μεχρι τον 8ο χρονο ζωης του συστηματος με γεματες χρονιες σε exclusives.

Μετα πηγαινουν ολα τα αλλα.

για αλλον το Α και το Ω μπορει να ειναι τα 2 χρονια εγγυησης της MS, το γρηγορο service, η καλυτερη εξυπηρετηση κτλ ,κτλ.Απολυτα σεβαστο και αυτο.

Οποτε δεν υπαρχει και καμια ουσιαστικη διαφωνια.

Το μεγαλυτερο προβλημα στα φορουμς ειναι οτι υπαρχουν καποιοι που θελουν να θελεις αυτα που θελουν.Με το ζορι :P

το pc δεν θα το παρεις για exclussives...αυτο ειναι αληθεια η τουλαχιστον η δικη μου αληθεια

το βλεπω αλλιως το pc, το pc για μενα (και για πολλους ακομη πιστευω) ειναι η καλυτερη η τουλαχιστον η ποιο ευελικτη πλατφορμα για...multiplatforms 

εχοντας εξασφαλισει αυτα μετα πας για την κονσολα με τα ποιο ενδιαφεροντα exclussives για σενα

αν την βγαζεις με τα exclussive του ps4 καλος (εγω δεν την εβγαζα-με το σταγονομετρο και μη ενδιαφεροντα τουλαχιστον μεχρι το bloodborne)

to wii u απο την αλλη παρεχει σχεδον τα παντα exclussive 

εν αντιθεση με το "διδυμο" που βασιζονται σχεδον αποκλειστικα σε multiplatforms (οπως και το pc φυσικα αλλα ειναι λιγοτερο ευελικτα) σε αυτη τι γενια ως τωρα τουλαχιστον βασιζονται κυριος σε multy's για να "χορτασουν" τον  ιδιοκτητη τους

just my two cents :)

Μπορουμε να κρινουμε απο τα νουμερα στο steam και τους viewers στο twitch δεν περιμενουμε κανενα φορουμ να μας πει τιποτα. Τωρα το αλλο σε σχεση με το wiiU γιατι τα προηγουμενα εχουν εξαντληθει, αφου το ps4 και το xbone μοιαζουν παρα πολυ μεταξυ τους ειδικα στα multiplatform τοτε για ποιο λογο να μην ειναι η δευτερη κονσολα σου?? Για εμενα αν βγαλω το pc που ειναι μακραν η καλυτερη πλατφορμα για χαρη της κουβεντας θα πηγαινε καπως ετσι ps4>WiiU>>>>Xbone, το ps4 για το bloodborne και για τα multiplatform το wiiU απαραιτητο για τα IP της nintendo(θα μπορουσε να ειναι και πρωτο ανετα) και το xbone στον παγκο προς το παρον μεχρι να βγαλει quantum break η κατι αλλο που να με ενδιαφερει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...