Fulgore Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Neratzo εδώ βλέπω αντιφάσεις σε αυτό που γράφεις. Δεν γίνεται να είσαι "σοβαρός" gamer παίζοντας μόνο ένα-δυο είδη παιχνιδιών που ακόμα και έτσι ανάλογα με το τι παίζεις μια πλατφόρμα σαφώς και δεν φτάνει. Αν παίζεις MMO, ξυλίκια και αθλητικά τότε προφανώς και φτάνει μια πλατφόρμα. Τι γίνεται όμως αν η γκάμα σου είναι απείρως πιο ανοιχτή και ταυτόχρονα πιο ειδική; Τι γίνεται αν γουστάρω adventrure, action-adventrure, RPG, racing, arcades, beat-em-ups, shooters, FPS κτλ κτλ; Πως μπορεί μόνο μια πλατφόρμα να με καλύψει; Και εγώ έχω φίλο που παίζει ΜΟΝΟ και αποκλειστικά strategy και μάλιστα όχι τα πάντα, ΜΟΝΟ ότι έχει να κάνει με στρατιωτικό θέμα και ειδικά αυτά που διαδραματίζονται στον Β' παγκόσμιο. Αρα όπως καταλαβαίνεις δεν έχει ανάγκη από τίποτα εκτός από ένα PC πενταετίας. Είναι όμως "σοβαρός" gamer; Οχι, σαφώς και όχι και ούτε πρόκειται να τον θεωρήσω για "σοβαρό" gamer. Είναι ακριβώς στην ίδια μοίρα που είναι κάποιος που παίζει ΜΟΝΟ dota, LOL, WoW, candy crush, flapy bird κτλ κτλ. Οπως καταλαβαίνεις είτε είμαστε gamers είτε κοροϊδεύουμε τον κόσμο και τον εαυτό μας. Και εγω εχω τον αδελφο μου που αγορασε ο βλακας Ps3 και τα μονα παιχνιδια που παιζει ειναι Fifa,Pro,Nba και αντε κανενα fps οπως Medal of Honor,BF4,ή κανενα GT.Τωρα τελευταια του εδειξα το The Last Of us και σκεφτεται να το αγορασει γιατι του αρεσε λεει. Και εγω πιο παλια οπως γραφει ο Ikaruga παραπανω πιο παλια ημουν μονο του Wow και του Lol/Dota 1 μεχρι και το 2009 ή 2010 που αγορασα ενα Ps3 για το τοτε Killzone 2 και μετα σιγα σιγα οσο αφιερωνα παραπανω χρονο στις κονσολες να παιζω διαφορετικα παιχνιδια τοσο αφιερωνα λιγοτερο χρονο στο Pc(το οποιο ουτως ή αλλως ηταν ενα της πλακας TurboX των 450ευρω αρα δεν ειχα και πολλες απαιτησεις εκτως απο Wow και Lol). Μερικοι λενε οτι Gamer ειναι αυτος που αφιερωνει γενικα πολυ χρονο στα παιχνιδια,(αλλα εκει βαζουμε μεσα και αυτους που αφιερωνουν χρονο σε παιχνιδια του Facebook πχ ή στα κινητα και αρα αντε βγαλε ακρη)
spellmike21 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 http://stars.nintendo-europe.com/?locale=en_GB Μπες εδώ φτιάξε λογαριασμό, βάλλε τους κωδικούς απο τα παιχνίδια, φτιάξε και ένα αγγλικό acount στο Wii U και ο Θεος βοηθός. Δεν ξέρω και εγω κάτι παραπάνω.. Τι φάση τελικά με το οτι θα κλείσει το nintendo club ??
Fulgore Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Τι φάση τελικά με το οτι θα κλείσει το nintendo club ?? http://club2.nintendo.com/program-notice/
spellmike21 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 http://club2.nintendo.com/program-notice/ Λεει πρώτη Ιουλίου , προλαβαίνω να κάνω τωρα τιποτα ;
Fulgore Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Λεει οτι προλαβαινεις μεχρι τελη Μαρτιου να περασεις τα παιχνιδια που εχεις αγορασει για να μαζεψεις ποντους σε περιπτωση που θες να αγορασεις κατι.Μετα τις 31 Μαρτιου εχεις μεχρι τελη του Ιουνιου για να χρησιμοποιησεις τους ποντους που εχεις.Επισης αυτο ισχυει για παιχνιδια που βγηκαν πριν τον Γεναρη,πχ το Mario Party 10 λογικα δεν θα εχει μεσα κωδικο. Εγω θα κυνηγησω αν μπορω να παρω το pack για το Mario kart 8.
spellmike21 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Λεει οτι προλαβαινεις μεχρι τελη Μαρτιου να περασεις τα παιχνιδια που εχεις αγορασει για να μαζεψεις ποντους σε περιπτωση που θες να αγορασεις κατι.Μετα τις 31 Μαρτιου εχεις μεχρι τελη του Ιουνιου για να χρησιμοποιησεις τους ποντους που εχεις.Επισης αυτο ισχυει για παιχνιδια που βγηκαν πριν τον Γεναρη,πχ το Mario Party 10 λογικα δεν θα εχει μεσα κωδικο. Εγω θα κυνηγησω αν μπορω να παρω το pack για το Mario kart 8.Και γω για τα πακ λεω τωρα χδΕλπίζω να γίνεται
neratzojuice Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Ποια επιμονη? Αναρωτιέμαι για πιο λόγο ντε και καλά PC και κοροιδεύεις αυτό που λέω. Σου απάντησα. Καταλαβαίνω τι θες να πεις, δεν καταλαβαίνω την επιμονη. Για μένανα το PC υστερεί σε σχέση με τις κονσόλες μου. Αν θα έπαιζα κάτι εκει θα ηταν multiplatform αντε και κανα lol-dota που μπορώ και με το laptop. Πραγματικά δεν θα κέρδιζα κάτι. Neratzo εδώ βλέπω αντιφάσεις σε αυτό που γράφεις. Δεν γίνεται να είσαι "σοβαρός" gamer παίζοντας μόνο ένα-δυο είδη παιχνιδιών που ακόμα και έτσι ανάλογα με το τι παίζεις μια πλατφόρμα σαφώς και δεν φτάνει. Αν παίζεις MMO, ξυλίκια και αθλητικά τότε προφανώς και φτάνει μια πλατφόρμα. Τι γίνεται όμως αν η γκάμα σου είναι απείρως πιο ανοιχτή και ταυτόχρονα πιο ειδική; Τι γίνεται αν γουστάρω adventrure, action-adventrure, RPG, racing, arcades, beat-em-ups, shooters, FPS κτλ κτλ; Πως μπορεί μόνο μια πλατφόρμα να με καλύψει; Και εγώ έχω φίλο που παίζει ΜΟΝΟ και αποκλειστικά strategy και μάλιστα όχι τα πάντα, ΜΟΝΟ ότι έχει να κάνει με στρατιωτικό θέμα και ειδικά αυτά που διαδραματίζονται στον Β' παγκόσμιο. Αρα όπως καταλαβαίνεις δεν έχει ανάγκη από τίποτα εκτός από ένα PC πενταετίας. Είναι όμως "σοβαρός" gamer; Οχι, σαφώς και όχι και ούτε πρόκειται να τον θεωρήσω για "σοβαρό" gamer. Είναι ακριβώς στην ίδια μοίρα που είναι κάποιος που παίζει ΜΟΝΟ dota, LOL, WoW, candy crush, flapy bird κτλ κτλ. Οπως καταλαβαίνεις είτε είμαστε gamers είτε κοροϊδεύουμε τον κόσμο και τον εαυτό μας. Πας και παίρνεις όσες πλατφόρμες χρειάζονται για να είσαι κομπλε. Τι να σου πω? Τα αν και τα "τι γινεται αμα" που λες δεν στέκουν. Είπες πως το PC είναι απαραίτητο και εγω απλά βγήκα και είπα οτι το PC δεν είναι απαραίτητο αμα δε σε ικανοποιούν τα exclusive του. Με λίγα λόγια, με τη λογική που το πας, οι περισσότεροι και καλά gamers δεν είναι "σοβαροί" γιατι είναι σχεδόν μηδαμινοί αυτοί που έχουν Wii U. Οπου η Nintendo είναι πολύ μεγάλος τομέας απο είδη παιχνιδιών και exlusive. Κι όμως μια κονσόλα φτάνει για να θεωρείται κάποιος λάτρης τον παιχνιδιών (γιατι με τον όρο gamer δε θα βγάλουμε άκρη). Αν δηλαδή δεν είχες την οικονομική άνεση για όλες τις κονσόλες, θα άλλαζε κάτι στον τρόπο που αντιμετοπίζεις τα παιχνίδια; Για να μην το πηγαίνω σε εξωτερικούς παράγοντες. Υπάρχει κόσμος που γουστάρει παιχνίδια το ίδιο ακριβώς με εμένα και περισσότερο. Παρ' όλα αυτά τη βγάζει με μία κονσόλα. Fulgore δεν κάνω καμια σύγκριση κονσολών vs PC για να μου λές για τις τιμές. Πόσο πλήρης είναι κάποιος απο άποψη παιχνιδιών, αν δεν έχει PC. Και εγω λέω ΠΟΛΥ Γι' αυτο και πάντοτε το vs κονσολών και PC ήταν αποτυχία. Μιλάμε για χόμπι και τα χομπι εξαρτώνται άμεσοτατοτατα απο το γούστο που δεν είναι για όλους ίδιο. 2
NobodyRankXV Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Έκανα link το acc με το nintendo club και δεν μου ρθαν τα stars λογικά θα πάρει κανα 2 μέρες , ξέρει κανεις ;
Fulgore Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Έκανα link το acc με το nintendo club και δεν μου ρθαν τα stars λογικά θα πάρει κανα 2 μέρες , ξέρει κανεις ; http://www.nintendo.co.uk/NOE/en_GB/club_nintendo/product_registration.jsp Εδω γινονται οι αγορες. Επισης απο οσο ξερω(το γραφει και πανω στον κοκκινο χαρτι αλλωστε)μονο για Account του εξωτερικου ισχυουν οι ποντοι και τα αστερακια.
NobodyRankXV Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 http://www.nintendo.co.uk/NOE/en_GB/club_nintendo/product_registration.jsp Εδω γινονται οι αγορες. Επισης απο οσο ξερω(το γραφει και πανω στον κοκκινο χαρτι αλλωστε)μονο για Account του εξωτερικου ισχυουν οι ποντοι και τα αστερακια. Ναι ξέρω απλα δεν πήρα τους πόντους για το wii u 1000 που δίνει
Fulgore Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Εφτιαξα νεο Account για να παρω το Add on pack για το Mario Kart(μολις 100 ποντοι μου λειπουν ). Το νεο μου ID ειναι Fulgore 28 και Nickname κλασσικα Fulgore.
ADHD Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Αναρωτιέμαι για πιο λόγο ντε και καλά PC και κοροιδεύεις αυτό που λέω. Σου απάντησα. Πολυ απλα γιατι δεν συμφωνω με αυτο που λες και ετσι οπως το ειπα ηταν για να σου δειξω οτι ο καθενας μπορει να βγαλει ενα σεναριο στο οποιο δεν χρειάζεται τη XY πλατφορμα με την ιδια ευκολία που το λες και εσυ αναλογα με τα γουστα του. Επισης δεν επιμενω το πρωτο post μου ηταν που την ειδες την επιμονη? Το pc ειναι απαραιτητο σε οποιοδηποτε σοβαρο gamer και να μη σου αρεσουν τα exclusive του διοτι παρεχει περισσοτερες επιλογες χειρισμού, καλύτερα γραφικά/frame rate καθως και καλυτερες τιμες αυτα δεν ειναι υποκειμενικά ειναι αντικειμενικα. Τωρα αν καποιος θελει να μαγκωνει στα 30fps και να δινει 60αρια για καθε τιτλο ας το κανει δικο του θεμα. Ας επιστρέψουμε ομως στο wiiU και τα ωραια exclusive του, εγω εξάλλου πιστευω οτι πρεπει να εχεις οσο το δυνατον περισσότερες πλατφόρμες γινεται για να μη χανεις τιποτα.
Πέτρος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Άτιμη ΕλεύθερηΚούβα... Μόλις έφυγε η παραγγελία για ΜΚ8@45€, εδώ, Ελλάδα. Καλώς να σας βρω κάποια στιγμή.
NobodyRankXV Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Άντε να δούμε αν θα τα βάλει τα 1000 stars λόγο κονσόλας
Fulgore Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Άντε να δούμε αν θα τα βάλει τα 1000 stars λόγο κονσόλας Δες εκει που εχεις τα υπολοιπα Purchase κανει.Πρεπει να κανεις και για αυτο ενα Survey(ερωτηματολογιο)για να μπουν οι ποντοι. Εμενα μου το εβγαλε για το Monster Hunter 3 που ηταν τοτε Bundle με την κονσολα. Άτιμη ΕλεύθερηΚούβα... Μόλις έφυγε η παραγγελία για ΜΚ8@45€, εδώ, Ελλάδα. Καλώς να σας βρω κάποια στιγμή. Εγω ευτυχως το βρηκα Used απο καταστημα στα 29ευρω. Για να μην μιλησω για κατι αλητες που εχω πετυχει στις αγγελιες πιο παλια που το δινανε Used 40ευρω.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα