Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το "σοβαρός gamer" είναι κάτι υποκειμενικό.

Για μένα πχ σοβαρός gamer είναι αυτός που δεν ασχολείται με angry birds και είναι πρόθυμος να ασχοληθεί που και που με κανένα μεγάλο rpg η με κάποιο τίτλο που να απαιτεί λίγο στρατηγική, εξερεύνηση και κριτική σκέψη (ανεξαρτήτως πλατφόρμας).

Μιας και είμαστε σε θέμα Nintendo όμως, οποιοσδήποτε έχει τελειώσει έστω και ένα από τα παρακάτω παιχνίδια για μένα είναι σοβαρός gamer.

- Super Metroid

- Zelda: Ocarina of Time

- Super Mario 64

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και ήθελα να κάνω ερώτηση πάνω σε αυτό..

Αν αγοράσω (με τα αστέρια απο το club) στο αγγλικό eshop το DLC του MK8, θα μπορώ να παίζω στον ελληνικό λογαριασμο?

Εξαργηρωσα σήμερα αστερια για το duck hunt και το κατέβασα το με κωδικό  σε ελληνικό λογαριασμό. 

• Like 1
Δημοσ.

ikaruga24 είσαι υπερβολικός. Εγώ που είμαι εργαζόμενος και ασχολούμαι με πολλά πράγματα δεν μπορώ να αφιερώσω τόσες πολλές ώρες την ημέρα ώστε να καλύψω τίτλους από Wii U, PS 4 ή ακόμα και Xbox One combined τλχ. όχι στο completion επίπεδο μέχρι αηδίας που αρέσει σε μένα. Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να καλύψω το μεγάλο backlog που έχω για Xbox 360 και θα τα βολέψω με νέα κονσόλα; Για μένα ένας σοβαρός gamer είναι αυτός που ασχολείται εξονυχιστικά με ένα τίτλο, αποκαλύπτοντας όλες τις πηγές του και όχι αυτός που θα αγοράσει τα περισσότερα μηχανήματα και παίζει τα games για ένα playthrough ή κάνει ένα επιδερμικό παίξιμο. Έχω ρίξει για παράδειγμα 585 ώρες στο Dark Souls από τότε που κυκλοφόρησε, 600+ ώρες στο Skyrim, 1190 ώρες στο Halo: Reach, 476 ώρες στο Mass Effect 3. Από την άλλη δεν με ενθουσιάζει η ιδέα να πλακωθώ σε τόσα έξοδα για να πάρω όλα τα νέα συστήματα για να τα έχω να κάθονται. Παίρνω αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο παρόλο που έχω την οικονομική δυνατότητα να πάρω ότι σύστημα κυκλοφορεί εκεί έξω. Απλώς δεν...

Ο neratzojuice έχει δίκιο. Εγώ είμαι Halo fan και μου αρέσουν τα παιχνίδια της Naughty Dog. Δεν με καλύπτει το PC.

Ναι και εγώ εργαζόμενος είμαι και μάλιστα μόνος μου σε ξένη χώρα αλλά αυτό δεν έχει σημασία με αυτό που λέω. Εχουμε εκ διαμέτρου διαφορετικές απόψεις επάνω στα παιχνίδια και στο gaming ως προς τη συμπεριφορά. Εσύ θεωρείς ότι πρέπει να το κάνεις completed με τα όλα του, εγώ θεωρώ ότι είναι καλό να παίζεις για όσο σε ευχαριστεί το παιχνίδι και όχι ψυχαναγκαστικά για να συμπληρώσεις και το τελευταίο achievement. Εσύ θα ασχοληθείς με τρία παιχνίδια για 1000 ώρες και εγώ θα έχω παίξει εκατό παιχνίδια σε χίλιες ώρες. Ποια η διαφορά μας λοιπόν; 

Προφανώς και σε ειδικές περιπτώσεις κάποιος μπορεί να νομίζει ότι δεν τον καλύπτει το PC αλλά θα κάνει λάθος γιατί το PC είναι το σπίτι των 90% των third party παιχνιδιών εκεί έξω (+ τα δικά του exclusive φυσικά) οπότε αυτό που μου λες είναι ότι πήρες δυο κονσόλες για κάποια μετρημένα παιχνίδια. Πως αυτό λοιπόν διαφέρει στην περίπτωση του WiiU που έχει περισσότερα από αυτά τα μετρημένα παιχνίδια; Εσύ είπες ότι πρέπει να βγάλει από πάνω της τη ρετσινιά της δευτεράτζας για τη νέα κονσόλα της και εγώ σου λέω ότι δεν υφίσταται ο όρος δευτεράτζα αν έχεις gaming PC.

Να στο θέσω διαφορετικά, αν εγώ έχω 4 διαφορετικές πλατφόρμες και έχω 20 παιχνίδια μοιρασμένα μεταξύ τους, πως διαφέρει από εσένα που έχεις μια πλατφόρμα και 20 παιχνίδια;  

• Like 2
Δημοσ.

Ευτυχώς που γυρνάμε κάθε 5-6 μήνες σε αυτή την ανούσια συζήτηση για να ξέρουμε ποιος είναι σοβαρός και ποιος ασόβαρος βάσει των αφθαίρετων κριτηρίων του καθενός, είναι πολύ χρήσιμη  :-(

• Like 5
Επισκέπτης
Δημοσ.

Τέλος πάντων, παίζω παιχνίδια και μάλιστα πολλά (τουλάχιστον συγκριτικά με τον μέσο όρο γύρω μας). Παρ' όλα αυτά το PC το βρίσκω να υστερεί σε σχέση με τις κονσόλες μου. Δεν το λέω επειδη δεν έχω PC. Αν όντως με ικανοποιούσε, θα είχα PC και δε θα είχα κάτι άλλο.

Ακριβως αυτο ,

τελευταια επιλογη θα ηταν και για μενα.Μονο ως συμπληρωματικο μπορει να υπαρξει στην συλλογη μου και παλι για μενα δεν αξιζει.(εκτος αν ειχα πολλα λεφτα-χρονο για ξοδεμα)

Αν επρεπε να ειχα ενα συστημα το τελευταιο μαλλον θα ηταν το pc.Eιδικα αν η Νιντεντο εβγαζε ολα τα multiplatform.

Δεν χανω κατι δλδ που θα με ενδιεφερε.Οτι θελω μπορω να το παιξω.Εκτος αν βγει exclusive HL3:P

Δημοσ.

Εγω παιδια παιζω στο iphone quizdom και candy crush, εχω κλεισει 2000 ωρες πιστευω περισσοτερες απο το ΜΟ και πραγματικα οι υπολοιπες κονσολες βλεπω να υστερουν σε σχεση με το iphone μου . Η τελευταια μου επιλογή θα ηταν πραγματικα..

Μιας και είμαστε σε θέμα Nintendo όμως, οποιοσδήποτε έχει τελειώσει έστω και ένα από τα παρακάτω παιχνίδια για μένα είναι σοβαρός gamer.

- Super Metroid

- Super Mario 64

Σοβαρος gamer ειναι οποιος εχει να πιασει παιχνιδι απο το 1998 δηλαδη?? :P

Δημοσ.

- Super Metroid

- Super Mario 64

οχι, αυτος που προσπαθει τουλαχιστον μια δεκαπενταετια να τα τερματισει :P :P :P

για την συμβατοτητα των χειριστηριων ξερει να με πει καποιος;

ψαχνω remote controller

αν παρω Link.png Site: αυτό

υπαρχει περιπτωση να εχει θεμα συμβατοτητας;

υπαρχει και στο Link.png Site: αμαζον

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παιδια παιζω στο iphone quizdom και candy crush, εχω κλεισει 2000 ωρες πιστευω περισσοτερες απο το ΜΟ και πραγματικα οι υπολοιπες κονσολες βλεπω να υστερουν σε σχεση με το iphone μου . Η τελευταια μου επιλογή θα ηταν πραγματικα..

Είσαι μεγάλο τρόλ αλλά point taken :P γιατί και εγώ αυτής της άποψης είμαι. Νομίζω ότι πλέον είναι ξεκάθαρο για τι πράγμα μιλάμε όταν μιλάμε για "σοβαρούς" gamers (γι αυτό το βάζω και πάντα σε εισαγωγικά ρε παιδιά). Δεν γίνεται να είσαι "σοβαρός" gamer με μόνο μια πλατφόρμα, είναι αδύνατον. Δεύτερον -πρέπει- να έχει οποιοσδήποτε "σοβαρός" gamer  ένα gaming PC γιατί είναι ΕΥΚΟΛΟ και επειδή PC θα πάρει οποιοσδήποτε έτσι και αλλιώς, είτε για δουλειά, είτε για διασκέδαση γενικότερης φύσης, τέλος πάντων θα πάρει ένα PC. Ε που είναι το δύσκολο να το χτίσει με τέτοιον τρόπο ώστε να μετράει και σαν gaming πλατφόρμα; 

Με βάση λοιπόν αυτό από που και ως που είναι ένα WiiU δευτεράτζα όπως είπε και ο Re of heavens; Αν έχω PC έχω σχεδόν όλα τα third party της αγοράς + κάμποσα EXCLUSIVE (και τις καλύτερες εκδόσεις παρακαλώ). Αρα τι παραπάνω θα μου προσφέρει ΠΧ ένα PS4/Xone σε σχέση με ένα WiiU; 

Δημοσ.

Είσαι μεγάλο τρόλ αλλά point taken :P γιατί και εγώ αυτής της άποψης είμαι. Νομίζω ότι πλέον είναι ξεκάθαρο για τι πράγμα μιλάμε όταν μιλάμε για "σοβαρούς" gamers (γι αυτό το βάζω και πάντα σε εισαγωγικά ρε παιδιά). Δεν γίνεται να είσαι "σοβαρός" gamer με μόνο μια πλατφόρμα, είναι αδύνατον. Δεύτερον -πρέπει- να έχει οποιοσδήποτε "σοβαρός" gamer  ένα gaming PC γιατί είναι ΕΥΚΟΛΟ και επειδή PC θα πάρει οποιοσδήποτε έτσι και αλλιώς, είτε για δουλειά, είτε για διασκέδαση γενικότερης φύσης, τέλος πάντων θα πάρει ένα PC. Ε που είναι το δύσκολο να το χτίσει με τέτοιον τρόπο ώστε να μετράει και σαν gaming πλατφόρμα; 

Με βάση λοιπόν αυτό από που και ως που είναι ένα WiiU δευτεράτζα όπως είπε και ο Re of heavens; Αν έχω PC έχω σχεδόν όλα τα third party της αγοράς + κάμποσα EXCLUSIVE (και τις καλύτερες εκδόσεις παρακαλώ). Αρα τι παραπάνω θα μου προσφέρει ΠΧ ένα PS4/Xone σε σχέση με ένα WiiU; 

Το μονο περιεργο να σου πω την αληθεια ειναι οτι αυτη η αποψη που γενικα επικρατει στην αγορα(καθως κακα τα ψεματα η Ελλαδα σοβαρη αγορα βιντεοπαιχνιδιων ποτε ηταν και ουτε θα γινει με τα μιαλα που εχουμε σαν λαος),δηλαδη Pc+Wii U,δεν την βλεπουμε σε τεχνολογικο Forum οπως το Insomnia,ενω στο εξωτερικο οι περισσοτεροι κατοχοι Wii U οπως και οι ιδιοι παραδεχονται εχουν και ενα Pc οχι φυσικα πανακριβο αλλα να μπορει να τρεχει και τα Multiplattforms,τα οποια ουτως ή αλλως πληρωνουν φθηνοτερα απο Ps4 και XboxOne και να πως βγαινουν και οι οποιες αναβαθμισεις :)

Δημοσ.

Καταλαβαίνω τι θες να πεις, δεν καταλαβαίνω την επιμονη.

Για μένανα το PC υστερεί σε σχέση με τις κονσόλες μου. Αν θα έπαιζα κάτι εκει θα ηταν multiplatform αντε και κανα lol-dota που μπορώ και με το laptop. Πραγματικά δεν θα κέρδιζα κάτι. Παρ' όλα αυτά θα ήθελα ένα PC περισσότερο απο τεχνολογικής άποψης. Δεν έχει να κάνει με τα παιχνίδια όμως.

Έχω όλες τις άλλες κονσόλες. Δηλαδή δεν καταλαβαίνω γιατι πρέπει να είναι απαραίτητο για όλους το PC. Οπου άποψή μου εμένα είναι οτι είσαι κομπλε και με μια. Και γενικότερα μια ακόμα πλατφόρμα σαν όλες τις άλλες είναι το PC αν θελουμε να μιλάμε για παιχνίδια. Απο εκεί και πέρα κάνεις τις επιλογές σου ανάλογα τα γούστα. Σα να τη λέω εγω σε κάποιον επειδή έχει PC και δεν θα παίξει ποτέ του TLoU και SM3DW. Αμα τη βρίσκει με strategy δηλαδή τι να του πω εγω?

Όντως έχω φίλο που παίζει κυρίως strategy και μετά κανα multi. Να πάρει Wii U να το κάνει τι?

Τιποτα συγκριτικά με το Wii U. Το θέμα έιναι αν δε σε ενδιαφέρουν τα exclu του PC ή των X1/PS4. Ετσι αποφασίζεις αν θα πάς σε PC ή Χ1/PS4

• Like 1
Δημοσ.

Καταλαβαίνω τι θες να πεις, δεν καταλαβαίνω την επιμονη.

Για μένανα το PC υστερεί σε σχέση με τις κονσόλες μου. Αν θα έπαιζα κάτι εκει θα ηταν multiplatform αντε και κανα lol-dota που μπορώ και με το laptop. Πραγματικά δεν θα κέρδιζα κάτι. Παρ' όλα αυτά θα ήθελα ένα PC περισσότερο απο τεχνολογικής άποψης. Δεν έχει να κάνει με τα παιχνίδια όμως.

Έχω όλες τις άλλες κονσόλες. Δηλαδή δεν καταλαβαίνω γιατι πρέπει να είναι απαραίτητο για όλους το PC. Οπου άποψή μου εμένα είναι οτι είσαι κομπλε και με μια. Και γενικότερα μια ακόμα πλατφόρμα σαν όλες τις άλλες είναι το PC αν θελουμε να μιλάμε για παιχνίδια. Απο εκεί και πέρα κάνεις τις επιλογές σου ανάλογα τα γούστα. Σα να τη λέω εγω σε κάποιον επειδή έχει PC και δεν θα παίξει ποτέ του TLoU και SM3DW. Αμα τη βρίσκει με strategy δηλαδή τι να του πω εγω?

Όντως έχω φίλο που παίζει κυρίως strategy και μετά κανα multi. Να πάρει Wii U να το κάνει τι?

Τιποτα συγκριτικά με το Wii U. Το θέμα έιναι αν δε σε ενδιαφέρουν τα exclu του PC ή των X1/PS4. Ετσι αποφασίζεις αν θα πάς σε PC ή Χ1/PS4

Το σημαντικοτερο πραγμα για μενα στον υπολογιστη ειναι οι χαμηλες τιμες που μπορεις να βρεις τα παιχνιδια.Σκεψου πχ οτι για το GTA V που καποιοι σκασανε 60 μεχρι και 70ευρω για να το παιξουν,στο Pc μπορεις να το βρεις αν περιμενεις λιγο στην μιση τιμη(για να μην μιλησω για τα Bundles κλπ).Επισης ο Ikaruga ποιο πολυ μιλαει για το τι επικρατει γενικα στην αγορα(προφανως και αγορασεις οτι εχεις εσυ πραγματικα αναγκη )

Αν ειναι να μιλησουμε με βαση τις προτιμησεις των Ελληνων gamers το παρακατω ειναι οτι πιο χαρακτηριστικο για την χωρα μας στις προτιμησεις και επιλογες 

http://www.gameslife.gr/ti-epaixan-oi-ellines-ton-avgousto-18426 παιχνιδι του Psp να ειναι πρωτο και δευτερο σε πωλησεις,και μεσα στην 10αδα την ιδια χρονια που θα εβγαινε το Ps4 να υπαρχει παιχνιδι για το Ps2 και μιλαμε για την ιδια περιοδο που βγηκε και το The Last Of Us παρακαλω.

Και σε περιπτωση που καποιος πει οτι ελα μωρε καλοκαιρι ειναι δικαιολογειται και οι πωλησεις του Δεκεμβριου,οταν βγηκε το Ps4 ολως τυχαιως δεν διαφερουν και πολυ http://www.gameslife.gr/top10-greek-charts-december-81701

Ουτε παιχνιδι του Wii U θα δεις,ουτε του Wii,ουτε του 3ds(για παιχνιδια του pc υπαρχουν και οι Digital αγορες αλλωστε) αν πχ γραψεις σε αλλους θα σου πουν οτι ειναι παιχνιδια για παιδακια....

Ευτυχώς που γυρνάμε κάθε 5-6 μήνες σε αυτή την ανούσια συζήτηση για να ξέρουμε ποιος είναι σοβαρός και ποιος ασόβαρος βάσει των αφθαίρετων κριτηρίων του καθενός, είναι πολύ χρήσιμη  :-(

Σε περιοδο αναμονης,οταν δεν εχεις κατι να παιξεις εμφανιζονται κυριως αυτες οι κουβεντες,βλεπε στις αλλες κονσολες να τρωγονται μεταξυ τους ειτε για Exclusives,ειτε για την νεα μοδα που ειναι η αναλυση και τα Fps(κατι που κραζανε τους Pc gamers πιο παλια :D)

Δημοσ.

Neratzo εδώ βλέπω αντιφάσεις σε αυτό που γράφεις. Δεν γίνεται να είσαι "σοβαρός" gamer παίζοντας μόνο ένα-δυο είδη παιχνιδιών που ακόμα και έτσι ανάλογα με το τι παίζεις μια πλατφόρμα σαφώς και δεν φτάνει. Αν παίζεις MMO, ξυλίκια και αθλητικά τότε προφανώς και φτάνει μια πλατφόρμα. Τι γίνεται όμως αν η γκάμα σου είναι απείρως πιο ανοιχτή και ταυτόχρονα πιο ειδική; Τι γίνεται αν γουστάρω adventrure, action-adventrure, RPG, racing, arcades, beat-em-ups, shooters, FPS κτλ κτλ; Πως μπορεί μόνο μια πλατφόρμα να με καλύψει;

Και εγώ έχω φίλο που παίζει ΜΟΝΟ και αποκλειστικά strategy και μάλιστα όχι τα πάντα, ΜΟΝΟ ότι έχει να κάνει με στρατιωτικό θέμα και ειδικά αυτά που διαδραματίζονται στον Β' παγκόσμιο. Αρα όπως καταλαβαίνεις δεν έχει ανάγκη από τίποτα εκτός από ένα PC πενταετίας. Είναι όμως "σοβαρός" gamer; Οχι, σαφώς και όχι και ούτε πρόκειται να τον θεωρήσω για "σοβαρό" gamer. Είναι ακριβώς στην ίδια μοίρα που είναι κάποιος που παίζει ΜΟΝΟ dota, LOL, WoW, candy crush, flapy bird κτλ κτλ.

Οπως καταλαβαίνεις είτε είμαστε gamers είτε κοροϊδεύουμε τον κόσμο και τον εαυτό μας.   

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...