zmaskos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Εχει τσιμπήσει κανεις zelda x mario kart 8 ?? έχει τα 2 μαζί bundle στα 12€ αξίζει Άκυρο.Διαγραφή
gkalas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Εγώ τα τσίμπησα απο το ρώσικο 6 ευρώ. Δε ξέρω αν έχουν ακόμα τόσο.Το πρωτο dlc έχει 3 παίχτες και 8 διαδρομές.Το δεύτερο ξεκλειδώνει τον Μάιο. Για μένα αξίζει πολύ τα λεφτά του.
Ren_of_Heavens Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Το πρώτο που πρέπει να κάνει η nintendo είναι να βγάλει από πάνω της το όνομα της δευτεράντζας όσον αφορά τα επιτραπέζια συστήματα. Δεν μπορεί με κάθε κονσόλα που βγάζει εδώ και μια δεκαετία να θεωρείται από την πλειοψηφία των καταναλωτών ως δεύτερη επιλογή. Όσα αποκλειστικά παιχνίδια και να έχουν οι πλατφόρμες υποσκελίζονται αριθμητικά από τον αριθμό αποκλειστικών και third parties επιλογών που έχουν οι ανταγωνιστές. Δεύτερον, καλό θα ήταν να δώσει ευελιξία στα διάφορα bundles όσον αφορά τα διάφορα μαραφέτια που κυκλοφορεί και σε αναγκάζει να αγοράσεις αν θέλεις την κονσόλα (στην περίπτωση του Wii U το μεγάλο gamepad). Δεν μου αρέσει να πληρώνω καπέλο στην τιμή επειδή η κονσόλα πουλιέται με αυτό το χειριστήριο. Προσωπικά δεν με ενθουσιάζει και θα προτιμούσα μια εναλλακτική έκδοση με το Wii U controller σε αισθητά χαμηλότερη τιμή. Τώρα όσον αφορά τα first parties κανείς δεν αμφισβητεί το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν έχει προσφέρει τιμιότερες προτάσεις από τις Sony/MS αλλά η έλλειψη third parties κάνουν πολλούς αγοραστές να μην κάνουν το επόμενο βήμα. Λίγο το πρόωρο κλείσιμο του Wii από την στιγμή που τα Xbox 360/Ps 3 συνεχίζουν να υφίστανται, ακόμα και το αρκετά υποδεέστερο hardware χτυπάνε άσχημα στην ταυτότητα του Wii U. Υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που αγοράζει μόνο μια κονσόλα σε κάθε γενιά, το Wii U λαμβάνει την μικρότερη αποδοχή σε αυτό το αγοραστικό κοινό. Εγώ είμαι ένας από αυτούς και αν βάλω και τις 3 κονσόλες κάτω και συγκρίνω το τι προσφέρει η κάθε μια όπως games και υπηρεσίες όχι μόνο τώρα αλλά και στο μέλλον το Wii U αποτελεί την λιγότερο ενδιαφέρουσα πρόταση. Ναι θα βγάλει Zelda, θα βγάλει Star Fox, Xenoblade, Splattoon και μερικά ακόμα αλλά και ο ανταγωνισμός δεν μένει πίσω. Κυκλοφορεί το Bloodborne, Disgaea 5, βγαίνει Halo 5 τέλος του έτους, Metal Gear Solid 5, Witcher 3, Batman: Dark Knight, Wasteland 2: GOTY και δεν ξέρω γω τι άλλο βγαίνουν φέτος. Πως θα απαντήσει η Nintendo σε αυτές τις προτάσεις ώστε να κερδίσει κόσμο; Το ότι θα βγούνε και για PCs δεν είναι λύση για την Nintendo αλλά ούτε πειστική αντιμετώπιση. Περιττό να αναφέρω ότι τα PS 4/Xbox One θα έχουν δυνατούς τίτλους για το 2016/2017 και όσο κρατήσει αυτή η γενιά. Δεν βγάζουν ότι βγάλουν και μετά λέμε α πάει τώρα, πάμε παρακάτω. Πολλοί καταναλωτές όταν αγοράζουν κονσόλα κοιτάνε και εις βάθος χρόνου τι μέλλει γενέσθαι για την επιλογή τους, τι υποστήριξη δέχεται από την εκάστοτε εταιρεία, πως αντιμετωπίζει την πορεία του, τα bundles, τα οφέλη της συνδρομητικής υπηρεσίας αν και όταν υπάρχουν. Δεν κρίνουν μόνο με το σκεπτικό τι έχω αυτή τη στιγμή στα χέρια μου. Προσωπικά χωρίς να είμαι ένθερμος υποστηρικτής καμιάς παράταξης και έχοντας στην κατοχή μου Wii και Xbox 360 (ποιο πίσω δεν χρειάζεται να πάω) απλά βλέπω ότι η Sony ακούει περισσότερο από τους άλλους δύο τους καταναλωτές. Κάνει κι αυτή γκάφες και χαζομάρες όπως (PS Vita, PSP GO, The Last Guardian) αλλά δείχνει να τολμάει πιο πολύ. Η Nintendo όσο ενδιαφέρον και πυγμή δείχνει στο 3DS άλλα τόσο δεν έχει για το Wii U. 2
spacecowboy Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Εγώ είμαι ένας από αυτούς και αν βάλω και τις 3 κονσόλες κάτω και συγκρίνω το τι προσφέρει η κάθε μια όπως games και υπηρεσίες όχι μόνο τώρα αλλά και στο μέλλον το Wii U αποτελεί την λιγότερο ενδιαφέρουσα πρόταση. Ναι θα βγάλει Zelda, θα βγάλει Star Fox, Xenoblade, Splattoon και μερικά ακόμα αλλά και ο ανταγωνισμός δεν μένει πίσω. Κυκλοφορεί το Bloodborne, Disgaea 5, βγαίνει Halo 5 τέλος του έτους, Metal Gear Solid 5, Witcher 3, Batman: Dark Knight, Wasteland 2: GOTY και δεν ξέρω γω τι άλλο βγαίνουν φέτος. Πως θα απαντήσει η Nintendo σε αυτές τις προτάσεις ώστε να κερδίσει κόσμο; Το ότι θα βγούνε και για PCs δεν είναι λύση για την Nintendo ειναι αληθεια οτι χανεις πολλα αν εχεις μονο wii u απο την αλλη οπως γραφεις και εσυ αν εχεις και ενα pc μαζι ειναι η κονσολα με τα περισοτερα exclussives περισοτερα παιχνιδια θα χασεις εχοντας pc και ps4 πχ. παρα pc και wii u...(αν και κατοχος pc ps4 και wii u)εχω γραψει πολλες φορες οτι αν ειναι να εχεις μονο μια κονσολα(και εφοσον εχεις ενα pc)αυτη η κονσολα θα πρεπει να ειναι το wii u και οχι ενα εκ τον ps4-xbox one αν απο την αλλη δεν εχεις τιποτα αλλο στο σπιτι τοτε ναι ειναι ποιο σφαιρικες και πληρης κονσολες το διδυμο (πασχουν πολυ στα exclussive ομως)
neratzojuice Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Εγώ τα τσίμπησα απο το ρώσικο 6 ευρώ. Δε ξέρω αν έχουν ακόμα τόσο.Το πρωτο dlc έχει 3 παίχτες και 8 διαδρομές.Το δεύτερο ξεκλειδώνει τον Μάιο. Για μένα αξίζει πολύ τα λεφτά του. Και ήθελα να κάνω ερώτηση πάνω σε αυτό.. Αν αγοράσω (με τα αστέρια απο το club) στο αγγλικό eshop το DLC του MK8, θα μπορώ να παίζω στον ελληνικό λογαριασμο?
gkalas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Προφανως.Εγω απο Ρωσια τα πηρα τα dlcs και τα παιζω κανονικα. 1
ikaruga24 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Το έχω πει πολλές φορές, δεν γίνεται να είσαι "σοβαρός" gamer και να έχεις μόνο μια κονσόλα. Αν έχεις μόνο μια χάνεις γενικότερα σε όλα, είτε παίξεις τον "σωρό" τον παιχνιδιών είτε προτιμήσεις να στραφείς στην ποιότητα παρά στην ποσότητα. Σήμερα πρέπει να έχεις δυο μηχανάκια για να πεις ότι πιάνεις το μεγαλύτερο ποσοστό των released games και να μπορείς να επιλέγεις κάθε φορά τι θέλεις. Το θεωρώ αδιανόητο τη σήμερον ημέρα ένας "σοβαρός" gamer να μην έχει gaming PC, είναι απλά αδιανόητο. Αν δεν έχει PC τότε απλά δεν είναι "σοβαρός" gamer και θα είναι ευχαριστημένος με οτιδήποτε και αν του πασάρουν από όποια κονσόλα και να αποφασίσει να πάρει για να κάνει τη δουλειά του και συνήθως αυτοί οι gamers είναι το COD/AssCr/FIFA/NfS κοινό. 1
Fulgore Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Επισης να ξεκαθαρισουμε οτι Gaming Pc δεν σημαινει 1000+ευρω για τα Multiplattforms
neratzojuice Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Θα με τρελάνει.. Μόλις έκανα register όλα μου τα παιχνίδια και μου λέει οτι έχω 3000 αστέρια. Πατάω να πάω να αγοράσω κάποιο και μου λέει οτι έχω μόνο 1500... και δε με αφήνει να αγοράσω το DLC. Τι διάολο θέλει τώρα? Γιατι τα κάνει αυτά..? ikaruga απορώ γιατι το λές αυτό. Το PC είναι και αυτό μια πλατφόρμα με τα exclusive του όπως όλες οι άλλες που ο καθένας κρίνει αν του κάνουν. Εγω δηλαδή που έχω PS360, Wii U, PS4, χάνω κάτι? Απλά δεν μου αρέσουν τα exclusive του PC.
ikaruga24 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Την απάντηση την έδωσες μόνος σου, έχεις ΟΛΕΣ τις κονσόλες. Από την άλλη PC τη σήμερον ημέρα -πρέπει- να έχεις οπότε αν είσαι gamer τότε θα πληρώσεις κάτι παραπάνω για να φτιάξεις ένα GAMING pc και να μην μείνεις στο workstation pc. Κατά τα άλλα είναι λίγο μυωπικό να λες ότι δεν σου αρέσουν τα exclusive του pc, δηλαδή δεν παίζεις rpg, strategy, shooting παιχνίδια παράδειγμα;
Fulgore Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Θα με τρελάνει.. Μόλις έκανα register όλα μου τα παιχνίδια και μου λέει οτι έχω 3000 αστέρια. Πατάω να πάω να αγοράσω κάποιο και μου λέει οτι έχω μόνο 1500... και δε με αφήνει να αγοράσω το DLC. Τι διάολο θέλει τώρα? Γιατι τα κάνει αυτά..? ikaruga απορώ γιατι το λές αυτό. Το PC είναι και αυτό μια πλατφόρμα με τα exclusive του όπως όλες οι άλλες που ο καθένας κρίνει αν του κάνουν. Εγω δηλαδή που έχω PS360, Wii U, PS4, χάνω κάτι? Απλά δεν μου αρέσουν τα exclusive του PC. Απο οτι θυμαμαι σε πιο παλιο Post,το Club Nintendo θα το κλεινανε γιαυτο και δεν εκανα τα δικα μου Register. Για πες μου αν τελικα τα πηρες τα Dlc γιατι με ενδιαφερει αμεσα το παραπανω
neratzojuice Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Την απάντηση την έδωσες μόνος σου, έχεις ΟΛΕΣ τις κονσόλες. Από την άλλη PC τη σήμερον ημέρα -πρέπει- να έχεις οπότε αν είσαι gamer τότε θα πληρώσεις κάτι παραπάνω για να φτιάξεις ένα GAMING pc και να μην μείνεις στο workstation pc. Κατά τα άλλα είναι λίγο μυωπικό να λες ότι δεν σου αρέσουν τα exclusive του pc, δηλαδή δεν παίζεις rpg, strategy, shooting παιχνίδια παράδειγμα; Strategy MMO κλπ δεν παίζω. Δε μου αρέσουν τι να κάνω? RPG, shooting έχω και στις κονσόλες και μάλιστα πολλά. Επίσης αν μου τα λες τα shooting για το m&k θα ηταν χειρότερα για μένα. Πάλι με controller θα έπαιζα. Οπότε δεν καταλαβαίνω τη διαφορά. Ο λόγος που δεν έχω PC είναι επειδη για τα γούστα μου θα είχα πιο φτωχή εμπειρία. Αν έπαιρνα PC δε θα έπαιρνα κάποιες απο τις κονσόλες που έχω. Αρα ναι θα είχα λιγότερα παιχνίδια απο αυτά που θέλω. Τέλος πάντων, παίζω παιχνίδια και μάλιστα πολλά (τουλάχιστον συγκριτικά με τον μέσο όρο γύρω μας). Παρ' όλα αυτά το PC το βρίσκω να υστερεί σε σχέση με τις κονσόλες μου. Δεν το λέω επειδη δεν έχω PC. Αν όντως με ικανοποιούσε, θα είχα PC και δε θα είχα κάτι άλλο. Fulgore έχουμε χρόνο ακόμα. Τώρα μάλλον έπεσα σε περίπτωση γαμώτο. Αν τα καταφέρω θα ενημερώσω. 1
Ren_of_Heavens Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 ikaruga24 είσαι υπερβολικός. Εγώ που είμαι εργαζόμενος και ασχολούμαι με πολλά πράγματα δεν μπορώ να αφιερώσω τόσες πολλές ώρες την ημέρα ώστε να καλύψω τίτλους από Wii U, PS 4 ή ακόμα και Xbox One combined τλχ. όχι στο completion επίπεδο μέχρι αηδίας που αρέσει σε μένα. Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να καλύψω το μεγάλο backlog που έχω για Xbox 360 και θα τα βολέψω με νέα κονσόλα; Για μένα ένας σοβαρός gamer είναι αυτός που ασχολείται εξονυχιστικά με ένα τίτλο, αποκαλύπτοντας όλες τις πηγές του και όχι αυτός που θα αγοράσει τα περισσότερα μηχανήματα και παίζει τα games για ένα playthrough ή κάνει ένα επιδερμικό παίξιμο. Έχω ρίξει για παράδειγμα 585 ώρες στο Dark Souls από τότε που κυκλοφόρησε, 600+ ώρες στο Skyrim, 1190 ώρες στο Halo: Reach, 476 ώρες στο Mass Effect 3. Από την άλλη δεν με ενθουσιάζει η ιδέα να πλακωθώ σε τόσα έξοδα για να πάρω όλα τα νέα συστήματα για να τα έχω να κάθονται. Παίρνω αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο παρόλο που έχω την οικονομική δυνατότητα να πάρω ότι σύστημα κυκλοφορεί εκεί έξω. Απλώς δεν... Ο neratzojuice έχει δίκιο. Εγώ είμαι Halo fan και μου αρέσουν τα παιχνίδια της Naughty Dog. Δεν με καλύπτει το PC. 1
NobodyRankXV Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Και ήθελα να κάνω ερώτηση πάνω σε αυτό.. Αν αγοράσω (με τα αστέρια απο το club) στο αγγλικό eshop το DLC του MK8, θα μπορώ να παίζω στον ελληνικό λογαριασμο? Αστερακια ;; Αγγλικό eshop ? Club ? τι club ? Sandwich ??? είχα ρωτήσει πιο πριν αν γίνεται να χρησιμοποιήσουμε τους nintendo club κωδικούς όσοι έχουν αγγλικό acc δεν μου χει απαντήσει κανεις !! Πείτε μου και μένα .-.
neratzojuice Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 http://stars.nintendo-europe.com/?locale=en_GB Μπες εδώ φτιάξε λογαριασμό, βάλλε τους κωδικούς απο τα παιχνίδια, φτιάξε και ένα αγγλικό acount στο Wii U και ο Θεος βοηθός. Δεν ξέρω και εγω κάτι παραπάνω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα