jimis888 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 ψαχνω remote controller αν παρω Site: αυτό υπαρχει περιπτωση να εχει θεμα συμβατοτητας; υπαρχει και στο Site: αμαζον
ikaruga24 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δεν υπάρχει καμία περίπτωση η επόμενη κονσόλα της Nintendo να είναι backwards compatible. Περίπτωση πάντα υπάρχει, σκέψου τι είχε κάνει η sony με το PS3 fat και το γεγονός που κουβαλούσε ολόκληρο PS2 μέσα του. Ισως υπάρχει πιθανότητα να δούμε κάτι ανάλογο από πλευράς nintendo και είναι κάτι που σίγουρα θα κερδίσει good will από όλους. Τεχνικά όμως δεν ξέρω πόσο δύσκολο είναι να γίνει κάτι τέτοιο. Από άποψη θερμοκρασίας και κατανάλωσης πάντως είμαστε κομπλέ, κανένα πρόβλημα εκεί.
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Τεχνικά είναι σχετικά εύκολο να γίνει. Δες όμως το παράδειγμα της Sony. Το πρώτο PS3 είχε 600 ευρώ λόγω του BC (καλά όχι μόνο για αυτόν το λόγο, αλλά και για αυτόν). Η Nintendo δεν θα βγάλει κονσόλα που να ξεπερνάει το 400άρι. Δεν μπορώ να δω με ποιόν τρόπο μπορεί να γίνει αυτό αν συμπεριλάβει και WiiU BC μέσα σε αυτήν, όταν μάλιστα θα πρέπει να περιλαμβάνει και το GamePad μέσα. Θα μπορούσε βέβαια να μην το συμπεριλάβει μέσα και να το πουλάει ξεχωριστά. Αλλά πόση επιτυχία θα είχε αυτό, αν π.χ. η κονσόλα κοστίζει 400 ευρώ και το GamePad κοστίζει άλλα 100; Όταν θα βγει το επόμενο σύστημα, η Nintendo θα κάνει revamp το WiiU και θα το βάλει σε μία τιμή ξεφτίλα γύρω στα 100-150 ευρώ, οπότε θα είναι προσιτό σε όποιον θέλει να παίξει τα παιχνίδια του. Επίσης, πως θα είναι BC με το WiiU ένα μηχάνημα που δεν θα έχει οπτικό μέσο; Γιατί δεν θα έχει. Ξαναλέω, το επόμενο μηχάνημα της Nintendo δεν θα ανήκει στο Wii/WiiU family. Θα είναι κάτι εντελώς καινούριο και κατά 99% θα είναι φορητό που θα συνδέεται στην τηλεόραση ή σταθερή κονσόλα που ένα κομμάτι της θα αποσπάται και θα γίνεται φορητό. Θέλω να σχολιάσω και δύο πραγματάκια που αναφέρθηκαν πιο πάνω: Το αναφέρω μόνο και μόνο επειδή ακούγεται ότι η συσκευή πιθανόν να έχει κάποιου είδους χαρακτηριστικά που θα την κάνουν portable με κάποιο τρόπο. Για να γίνει αυτό απαιτούνται θυσίες στο υπόλοιπο hardware. Ενδεικτικά και μόνο, το tablet μου (Mi Pad) φοράει τον K1, ο οποίος βγάζει 346 Gflops, σχεδόν το 1/4 από αυτά που βγάζει το XBONE. Οπότε θεωρητικά, ένα SoC μετά από δύο χρόνια θα μπορεί να βγάζει τα ίδια flops με τις σημερινές κονσόλες. Οπότε, εφόσον το επόμενο μηχανάκι της Ν θα έχει δύο επεξεργαστές, θα μπορούσε ο πιο αδύναμος να είναι ένα τέτοιο SoC που να μπορεί να βγάζει σε μια μικρούλα οθόνη βαρβάτα γραφικά, ενώ ο άλλος επεξεργαστής να είναι ένα τούμπανο που να βγάζει τα ίδια γραφικά σε 4Κ με φίλτρα κλπ κλπ. Τεχνικά μιλώντας, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να γίνει κάποια περικοπή σε H/W. To WiiU είναι γαμώ τις κονσόλες. Για τα δικά μου δεδομένα η καλύτερη που έχει βγάλει η nintendo μέχρι σήμερα και καλό θα ήταν την λογική της να την κρατήσει και σε επόμενες γενιές home console. Ούτε καν. Επειδή την Nintendo την κρίνουμε game-wise, η καλύτερη κονσόλα της με διαφορά είναι το SNES (Mario Kart, Super Mario World, Link to the past, DKC2 και δεν αναφέρω καν τα FF). Μετά πάει το Wii που ήταν πραγματικά καινοτόμο σε αυτό που έκανε και μακάρι να είχαν ακολουθήσει τον motion-control-δρόμο και με το Wii U. Τώρα θα είχε κάνει πολλαπλάσιες πωλήσεις. 3
D.Luffy Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Προσωπικά με τίποτα δεν θέλω να δω την Nintendo να πηγαίνει στον δρόμο του PS4-Xone. Με τίποτα όμως. Εχουμε από αυτές. Εχουμε ήδη δυο εταιρίες που δεν πρόκειται ποτέ να προσφέρουν κάτι διαφορετικό και έχουμε και ένα PC το οποίο στα επόμενα χρόνια πρόκειται να φάει τρελό μερίδιο από τις "συμβατικές" σημερινές προτάσεις κονσόλας (πλην nintendo). Δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να πηγαίνει στο δρόμο του PS4-Xone (σε θέμα δημιουργικότητας?) απλά με το να βάλει αξιοπρεπή και δυνατό hardware ίσο ή καλύτερο από τον ανταγωνισμό... Από που βγάζεις αυτό το συμπέρασμα? Το δυνατό hardware είναι πάντα ένα χρήσιμο εργαλείο, όχι λόγος παρακμής. Η Nintendo έχει τους καλύτερους designers της βιομηχανίας σε θέμα gameplay και φαντασίας. Ξέρουν πως να στήσουν ένα παιχνίδι και να το κάνουν classic καλύτερα από οποιονδήποτε στο χώρο. Γιατί να μην αξιοποιήσουν ακόμα καλύτερα το ταλέντο τους λοιπόν? Δηλαδή εαν κάνουν ένα "τούμπανο" μηχάνημα όπως είπα θα σταματήσουν ξαφνικά να βγάζουν first party τίτλους ή θα πέσει η ποιότητα τους? Το Wii U για μένα είναι με άνεση η χειρότερη κονσόλα της Ninty. Τα exclusives μπορεί να είναι κλάσεις ανώτερα του ανταγωνισμού αλλά σε σχέση με παλιότερες κονσόλες οι σημαντικοί τίτλοι είναι λίγοι. Κλείσαμε 3 χρόνια και ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα ουσιώδες για το καινούργιο Zelda πέρα από ένα teaser και το Metroid είναι MIA... Και πριν πέσετε όλοι να με φάτε πάλι να πω ότι όταν κάνω κριτική στην Nintendo την κάνω σύμφωνα με τα υψηλα standards που έχει θέσει όλα αυτά τα χρόνια. Και να κλείνανε αύριο η Sony και η MS μαζί, καρφί δεν θα μου καιγόταν. Αλλά όταν μιλάς για τους καλύτερους, απαιτείς και το καλύτερο. Το να λέμε "δες πόσο σκατά είναι η Sony και η MS σε σχέση με την Nintendo" δεν δικαιώνει ούτε κολακεύει την εταιρία. 2
apple64 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 1. Η καλύτερη κονσόλα της Nintendo είναι το NES. Ο αριθμός των ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΩΝ τίτλων που έχει η κονσόλα αυτή είναι και θα είναι αξεπέραστος. Είναι η κονσόλα που θα ήθελα να έχω ΟΛΟΥΣ της τους τίτλους. 2. Δεν χρειάζεται μία κονσόλα να είναι ισχυρότερη του ανταγωνισμού για να πετύχει. Καλύτερα να είναι φθηνότερη αλλά συμβατή με τον ανταγωνισμό όσον αφορά την αρχιτεκτονική της. Αυτό είναι το πρόβλημα του WiiU. Η φιλοσοφία του hardware είναι εντελώς διαφορετική σε σχέση με τα PS4/One. Η ισχύς του hardware δεν είναι το σημαντικό. Άλλωστε θεωρώ απίθανο να μην είναι μία η κονσόλα της Nintendo στο μέλλον με ότι σημαίνει αυτό για την δύναμη της. 3. Η Nintendo κάνει μία εξαιρετικά επικίνδυνη κίνηση με την δημιουργία παιχνιδιών για mobile συσκευές. Αν το κάνει σωστά όμως... η επιτυχία δεν θα έχει όριο.
vag.patrick Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 κατι που ηθελα να σχολιασω γενικοτερα που στοχευει στον γενικοτερο καταναλωτη....Δλδ, ερχομαστε και μιλαμε οτι το ps4 π.χ η το wiiu ακομα καλυτερα εδω που το γραφω, εχει 300€ και ειναι πολλα , οταν πολλοι απο αυτους που θα θελαν να το αγορασουν και το θεωρουν ακριβο, δε κολλανε να σκασουν 300-400€ για καρτα γραφικων που ειναι μια πλακετα σε ενα φτηνοκουτι του κερατα χωρις τπτ μεσα(ασχετα τι προσφερει απο επιδοσεις μην μπερδευτειτε) , αλλα η νιντεντο και καθε νιντεντο στην κονσολα της αν σου εχει κατι εξτρα για αγορα που το χρειαζεσαι , ειναι απαραδεκτη....ΤΕσπα, αυτο ηταν μια φλασια που ηθελα να αναφερω... Εγω προσωπικα την κινηση της νιντεντο με την "νεα" κονσολα την αφηνω στην ακρη ακομα , θελω να φυγει αυτο το ετος να δουμε τι θα παιξει γενικοτερα,οπως ειπατε και πιο πανω, αυτην την στιγμη μπορει να χει τα πιο σωστα και καλα exclusives αλλα την εχει φαει η μανια του διαφορετικου και αυτο φαινεται απο την επιλογη της πλατφορμας/αρχιτεκτονικης που διαλεξε....Το καλο ειναι οτι οι αλλοι 2 που πηγαν σε κοινη αρχιτεκτονικη , μας δειχνει η κατασταση ποσο για τον π*ο ειναι ο εκαστοτε δημιουργος - εκδοτης , με τα ενα καρο bugs /glitches που μαστιζουν ολα τα platforms και ποσο τους νοιαζει να βγαλουν ενα σωστο αποελεσμα και ποσο θελουν τα λεφτα μας(οχι κατηγορηματικα- στην τελικη για αυτο δουλευουμε ολοι)...
ikaruga24 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Ούτε καν. Επειδή την Nintendo την κρίνουμε game-wise, η καλύτερη κονσόλα της με διαφορά είναι το SNES (Mario Kart, Super Mario World, Link to the past, DKC2 και δεν αναφέρω καν τα FF). Μετά πάει το Wii που ήταν πραγματικά καινοτόμο σε αυτό που έκανε και μακάρι να είχαν ακολουθήσει τον motion-control-δρόμο και με το Wii U. Τώρα θα είχε κάνει πολλαπλάσιες πωλήσεις. Ναι όταν λέω για την καλύτερη κονσόλα της nintendo μέχρι σήμερα το λέω από άποψη hardware (όχι στεγνής δύναμης) επειδή μπορείς να προσφέρεις πάνω της κυριολεκτικά ΤΑ ΠΑΝΤΑ και μάλιστα με control schemes που δεν θα μπορούσε να γίνει οπουδήποτε αλλού. Από την άλλη συμφωνώ ότι πάντα σε σχέση με το παρελθόν στα παιχνίδια είναι πολύ πίσω η nintendo αν και θα πρέπει να καταλάβουμε επίσης ότι το μέγεθος της δουλειάς είναι πολύ μεγαλύτερο και επίσης τα στούντιο της χτυπάν με ρυθμούς πολυβόλου δυο κονσόλες. Στα υπόλοιπα που λετε ναι συμφωνώ, απλά εικασίες και ευχές είναι αυτά που γράφω. Κάποιοι θέλουν να δουν powerhouse κονσόλα εις βάρος όμως της ευκολίας και του εξαιρετικού BC που δεν θα ήθελα με τίποτα να φύγει αλλά από ότι δείχνει αναγκαστικά θα γίνει εκτός και αν παίξουμε με τίποτα downloadables και άδειες αν και καταλαβαίνω ότι δεν θα γίνει λόγο διαφορετικής αρχιτεκτονικής. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι από ότι φαίνεται η λογική tablet controller παραμένει (ευτυχώς) και ίσως έχουμε εκτεταμένες δυνατότητες αυτού του χαρακτηριστικού που προσωπικά με έχει κακομάθει και δεν θα μπορούσα να παίξω ξανά κονσόλα nintendo χωρίς αυτήν την δυνατότητα. Δεν είμαι θετικός στο να μην υπάρχει οπτικό εκτός και αν με κάποιο μαγικό τρόπο το online-store/features είναι το ίδιο για όλους (χλωμό). Πάντως για φέτος για άλλη μια φορά το WiiU έχει τους ισχυρότερους γνωστούς τίτλους μέχρι και το τέλος της χρονιάς (Xenoblade, Starfox, Zelda, Splatoon) και είμαι σίγουρος ότι όλο και κάποια έκπληξη θα δούμε. Το πιστεύω όμως ότι το 2015 θα είναι η τελευταία σοβαρή χρονιά για το WiiU. Πιστεύω ότι προς το τέλος του 2016/ αρχές 2017 θα έχουμε κυκλοφορία της νέας κονσόλας και το κόβω από τη ρίζα ότι το νέο 3D Mario (μου τη σπάει αυτός ο όρος, και το Mario 3D world μια χαρά 3D είναι) θα είναι launch τίτλος όπως και το Metroid που θα εμφανιστεί μέσα στο χρόνο κυκλοφορίας αν όχι μέσα στο launch window.
tedgr13 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Παιδιά μία ερώτηση, τα pin από τα παιχνίδια για το nintendo club πως ακριβώς τα εξαργυρώνουμε?? Και τι κερδίζει κανείς από αυτά?
BaronDavis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Ειχα παραγγειλει to Wii U premium μαζι με το Wind Waker απο τον Γερμανο μεσω internet και μου ειπαν οτι θα με ειδοποιησουν σε 2 ημερες.Κατι τετοιο δεν εγινε οποτε τους πηρα ο ιδιος τηλεφωνο και μου ειπαν οτι θα το στειλουν και να εποικωνησω με ενα καταστημα Γερμανος της περιοχης μου.Λενε οτι Δευτερα θα ερθει.Χλωμο το βλεπω ομως.Μακαρι παντως γιατι δεν μπορω να περιμενω αλλο xD 1
Fulgore Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Ειχα παραγγειλει to Wii U premium μαζι με το Wind Waker απο τον Γερμανο μεσω internet και μου ειπαν οτι θα με ειδοποιησουν σε 2 ημερες.Κατι τετοιο δεν εγινε οποτε τους πηρα ο ιδιος τηλεφωνο και μου ειπαν οτι θα το στειλουν και να εποικωνησω με ενα καταστημα Γερμανος της περιοχης μου.Λενε οτι Δευτερα θα ερθει.Χλωμο το βλεπω ομως.Μακαρι παντως γιατι δεν μπορω να περιμενω αλλο xD Παντως θα προτιμουσα εγω προσωπικα το Wii U Basic+Smash Bros ή Mario Kart και θα αγοραζα πχ το Zelda ξεχωριστα.Και φθηνοτερα βγαινει και το παιρνεις με 2 παιχνιδια μαζι. Οσο για τον χωρο του Basic αν τα περισσοτερα παιχνιδια τα παιζεις απο δισκακια και δεν κατεβαζεις σου φτανει και με το παραπανω αλλιως ενας κοινος εξωτερικος δισκος ειναι οτι πρεπει. Καλη περιπτωση Premium ειναι και το http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/wii/424158-wii-u-premium-pack%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%AC/
BaronDavis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Παντως θα προτιμουσα εγω προσωπικα το Wii U Basic+Smash Bros ή Mario Kart και θα αγοραζα πχ το Zelda ξεχωριστα.Και φθηνοτερα βγαινει και το παιρνεις με 2 παιχνιδια μαζι. Οσο για τον χωρο του Basic αν τα περισσοτερα παιχνιδια τα παιζεις απο δισκακια και δεν κατεβαζεις σου φτανει και με το παραπανω αλλιως ενας κοινος εξωτερικος δισκος ειναι οτι πρεπει. Καλη περιπτωση Premium ειναι και το http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/wii/424158-wii-u-premium-pack%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%AC/ Θα προτιμουσα να μην αγοραζα καποιο μεταχειρισμενο.Τα παιχνιδια απο δισκακια θα τα παιζω αλλα δεν μου αρεσει το ασπρο χρωμα τοσο πολυ ωστε να παρω αυτο με το smash bros xD Βεβαια ειναι λιγο τραγικο να δωσω στην ουσια τοσα λεφτα μονο και μονο για το χρωμα χαχαχα.Θα δω ομως τι θα κανω
Deargr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Kαι εγω ειχα θεμα με το χρωμα.Νομιζα οτι δεν θα μου αρεσει το ασπρο οταν αναγκαστηκα πηρα για 2η φορα Wii U σε ασπρο χρωμα (δεν ηθελα να δωσω 100+ χωρις λογο). Τελικα και με το χρωμα δεν εχω προβλημα αλλα και σε σχεση με το μαυρο δεν φαινονται καθολου γρατσουνιες , που στο μαυρο ειχαν προξενηθει παρα πολλες χωρις λογο. 1
NobodyRankXV Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Εχει τσιμπήσει κανεις zelda x mario kart 8 ?? έχει τα 2 μαζί bundle στα 12€ αξίζει ;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα