Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ελεος..Πηγα σημερα να αγορασω το Wii U και δεν το βρηκα πουθενα χαχα.Ρωταω και εναν υπαλληλο απο ενα συγκεκριμενο καταστημα και μου δειχνει το WII.Αρε Λαρισα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι ειναι αυτα παλι?? http://www.metacritic.com/game/wii-u/mario-party-10/critic-reviews

Παλι τα ιδια ρε Nintendo???? Θα περιμένω και user score και να βίντεο review να δω τα mini games,αλλα δεν ξεκίνησε καθόλου καλα για άλλη μια φορά το mario party.. Pfff

Τι ειναι αυτα παλι?? http://www.metacritic.com/game/wii-u/mario-party-10/critic-reviews

Παλι τα ιδια ρε Nintendo???? Θα περιμένω και user score και να βίντεο review να δω τα mini games,αλλα δεν ξεκίνησε καθόλου καλα για άλλη μια φορά το mario party.. Pfff

οχαοχαοοχοχαοχα

βασικα απ οτι καταλαβαινω δε το τιμωρει το παιχνιδι η ποιοτητα του, οσο η ελλειψη του online multiplayer...Για μενα ειναι must buy ενα hd mario party, γιατι εχω παρεα που το περιμενουμε πως και πως...Και αν δωσεις λιγο σημασια στα περισσοτερα mixed σχολια θα δεις πως μιλανε για μια απο τα ιδια...Παρολα αυτα τα Cod-ειδη παιχνιδια οπως και το ιδιο παιζουν απο 8 και πανω...καθε χρονο....

βασικα απ οτι καταλαβαινω δε το τιμωρει το παιχνιδι η ποιοτητα του, οσο η ελλειψη του online multiplayer...Για μενα ειναι must buy ενα hd mario party, γιατι εχω παρεα που το περιμενουμε πως και πως...Και αν δωσεις λιγο σημασια στα περισσοτερα mixed σχολια θα δεις πως μιλανε για μια απο τα ιδια...Παρολα αυτα τα Cod-ειδη παιχνιδια οπως και το ιδιο παιζουν απο 8 και πανω...καθε χρονο....

Ναι γιατι μεχρι και σημερα οπως λες δεν υπαρχει αντιστοιχου τυπου Multiplayer που να μπορεις να κολλησεις ετσι οπως τα Multiplayer στις κονσολες. Μονο τα Moba,Mmo αντε πες και κανενα ποδοσφαιρακι τραβανε παντα το ενδιαφερον για αυτο ακριβως το λογο.

http://caas.raptr.com/the-raptr-awards-most-played-games-of-2013/

Δες τα παιχνιδια πχ που επαιξε ο κοσμος περισσοτερο το 2013 και θα παρατηρησεις οτι δεν διαφερουν και πολυ απο σημερα.

Πρωτο σε πωλησεις περυσι πχ ηταν κλασσικα το CoD για τον ιδιο λογο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι γνωμη εχετε για το injustice gods among us?Λεει τιποτα για το Wii U?Ειναι καλο σε συγκριση με τις αλλες κονσολες?Ρωταω επειδη μου το πουλαει ενας γνωστος μου 3 ευρω χαχα

Επεξ/σία από tolisju
  • Like 1

Μπήκα και επαιξα κατα τις 11 μερικά παιχνίδια έτσι για τον χαβαλέ γιατί είχα επισκέψεις και δε μπορούσα να λιώσω.Απο αύριο ξανά.

Ναι ρε αστειεύομαι. Δεν μου λες, για να παίξει κάποιος online με κάποιον που έχει τα dlcs πρέπει οπωσδήποτε να τα έχει και αυτός; Ακόμα και αν δεν παίζετε σε πίστες των dlcs?

Τι γνωμη εχετε για το injustice gods among us?Λεει τιποτα για το Wii U?Ειναι καλο σε συγκριση με τις αλλες κονσολες?Ρωταω επειδη μου το πουλαει ενας γνωστος μου 3 ευρω χαχα

Ρε φίλε 3 ευρώ είναι πάρτο!

Αν εχω εγώ τα dlcs δε μπορείς να κάνεις join σε εμένα οταν παίζω ελεύθερο online.Θα πρέπει να κάνω εγω σε σενα join.Αυτο γίνεται γιατί με βάζει σε lobby με άλλους που έχουν τα dlcs και μπορεί να θέλουν να παίξουν τις πιστες του dlc.Αμα δημιουργήσω τουρνουά όμως μπορείς να κάνεις join γιατί επιλέγω τις 32 πίστες που είναι χωρίς το dlc.

Το injustice είναι πολύ καλό φιλε.Τσιμπα το.

• Like 1

Αν εχω εγώ τα dlcs δε μπορείς να κάνεις join σε εμένα οταν παίζω ελεύθερο online.Θα πρέπει να κάνω εγω σε σενα join.Αυτο γίνεται γιατί με βάζει σε lobby με άλλους που έχουν τα dlcs και μπορεί να θέλουν να παίξουν τις πιστες του dlc.Αμα δημιουργήσω τουρνουά όμως μπορείς να κάνεις join γιατί επιλέγω τις 32 πίστες που είναι χωρίς το dlc.

Το injustice είναι πολύ καλό φιλε.Τσιμπα το.

Ας οργανωθούμε λοιπόν. Ποιοι άλλοι από δω είναι μέσα; Να κανονίσουμε για να βάλουμε στανταρ μέρες και ώρες για να πάρουν μέρος όσο το δυνατόν περισσότεροι.

edited: ας συνεχίσουμε καλύτερα στο θέμα -> Τα WiiU Games & Nintendo ID ονόματα των insomniacs

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...