gkalas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Εγώ τα τσίμπησα απο Ρωσία 6 ευρώ.Ποσο έχουν τώρα; Μιλάμε για τσάμπα τιμη.16 πίστες με 6 ευρώ; Πουθενά δε γίνονται αυτά.
Prospector8 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Λολ, πολυ καλη τιμουλα παιζει το Mario Party στην Ελλάδα. Σκετο το game το βρίσκεις 35,90€ και με φιγούρα μεσα 41,90€. Ετσιμπηθειν η limited λοιπον.. Μακαρι να μην απογοητεύσει οπως τα προηγούμενα.. 1
gkalas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Ωραία τιμή. Θα το τσιμπήσω και εγώ. On line παίζει;
Prospector8 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Με μία απλα αναζήτηση που εκανα, νομιζω πως οχι. Νταξει παρεα μεγαλη αμα εχεις θα αξίζει απειρα πιστεύω. Μλκια σίγουρα, αλλα ισως τα παιχνίδια να μην τελειωνανε πότε αν κάποιος ειχε lag κτλπα.. Μεταξύ μας θα γίνεται δλδ κάτι σαν lobby ή μπα?
vag.patrick Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 και γω το περιμενω πως και πως...εχω ελπιδες για το 10 γιατι τα αλλα τα χασα καπου (οσον αφορα το gameplay ) και επειδη ειμαστε μια παρεα που επαιζαν απο Ν64 τα παρτυ , θα θυμηθουμε τα παλια κλαιγοντας απο τα γελια μεγαλοι.. 1
meloku Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Ξέρουμε καθόλου supported controllers για το Mario Party? Οκ προφανώς gamepad και wiimotes, αλλά τι γίνεται με pro π.χ.?
BaronDavis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Χαιρεται!Σκεφτομαι εδω και καιρο να αγορασω την κονσολα μιας και τα games που εχουν βγει για το WII U μου αρεσουν πολυ(Zombi U,Wonderful 101,Donkey Kong,Mario,Monster Hunter,Zelda,hyrule warriors,bayonetta που ειναι και το αγαπημενο μου,κ.α)Η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι και κανενας hardcore gamer αφου ουτε καν gaming pc δεν εχω.Εσεις τι λετε?Να το τιμησω το WII?Περα απο το Xenoblade kai to splatoon θα βγουν αλλα παιχνιδια?Εχω καποιες αμφιβολιες για την αγορα του γιατι εχω διαβασει σε αρκετα φορουμς να λενε οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο να εχεις για βασικη σου παιχνιδομηχανη Wii U μιας και ειναι "αδυναμο"σε σχεση με αλλες κονσολες(xbox,ps4) κλπ κλπ.Τι μου προτεινετε να κανω?
gkalas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Και οι άλλες παιχνιδομηχανες είναι μπρικια μπροστά σε ενα απλα καλό pc.Το wiiu έχει αυτή τη στιγμή τα καλύτερα exclusives και πραγματικά θα λιώνεις για πολύ καιρό με τα παιχνίδια που ανέφερες και που έρχονται. Τώρα αν θες multiplatforms θα σε στεναχωρήσω μιας και δεν έχει υποστήριξη. Δες τι θες να παίξεις και η επιλογή είναι δική σου.Το θέμα είναι οτι τα παιχνίδια που έχει βγάλει μέχρι στιγμής είναι έτη φωτός μπροστά σε ποιότητα απο των άλλων δύο εταιρειών. 1
HarryGrey Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Ρε gkalas θα κάνουμε κανένα τουρνουά mk8 τι θα γίνει; Ρε κάτοχοι wii u το ψήνετε κι εσείς να μαζευτούμε ένα βράδυ να κάνουμε κανένα χαμό;
NobodyRankXV Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Τώρα παιδιά κάτι άκυρο, άμα φτιάξω αγγλικό acc θα μπορώ εκεί να χρησιμοποιώ τους πόντους του nintendo club ?
gkalas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Ρε gkalas θα κάνουμε κανένα τουρνουά mk8 τι θα γίνει; Ρε κάτοχοι wii u το ψήνετε κι εσείς να μαζευτούμε ένα βράδυ να κάνουμε κανένα χαμό;Σχεδόν κάθε βράδυ είμαι μέσα και παίζω ρε συ.Κανε join οταν με δεις online. 1
HarryGrey Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Σχεδόν κάθε βράδυ είμαι μέσα και παίζω ρε συ.Κανε join οταν με δεις online. 9-10:30 θα είσαι μεσα; Αν ναι θα μπω. Μόνο μην παίζεις πάλι απ αυτά τα καταραμένα dlcs και δεν μπορώ να κάνω join Άντε παιδια και οι υπόλοιποι
BaronDavis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Και οι άλλες παιχνιδομηχανες είναι μπρικια μπροστά σε ενα απλα καλό pc.Το wiiu έχει αυτή τη στιγμή τα καλύτερα exclusives και πραγματικά θα λιώνεις για πολύ καιρό με τα παιχνίδια που ανέφερες και που έρχονται. Τώρα αν θες multiplatforms θα σε στεναχωρήσω μιας και δεν έχει υποστήριξη. Δες τι θες να παίξεις και η επιλογή είναι δική σου.Το θέμα είναι οτι τα παιχνίδια που έχει βγάλει μέχρι στιγμής είναι έτη φωτός μπροστά σε ποιότητα απο των άλλων δύο εταιρειών. Μπα δεν θα ελεγα οτι με ενδιαφερουν τα multiplatforms.Ετσι και αλλιως τα παιχνιδια που εχει βγαλει το WII U μεχρι στιγμης πιστευω θα με καλυψουν.Περα απο το bloodborne δεν ειναι κανενα αλλο παιχνιδι που με εχει τραβηξει ιδιαιτερα το ενδιαφερον.Οποτε το αγοραζω και οτι γινει χαχα.
BaronDavis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 9-10:30 θα είσαι μεσα; Αν ναι θα μπω. Μόνο μην παίζεις πάλι απ αυτά τα καταραμένα dlcs και δεν μπορώ να κάνω join Άντε παιδια και οι υπόλοιποι Για ποιο παιχνιδι λετε? xD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα