Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και έτσι απλά μεσα σε δύο μέρες το eshop Ρωσίας επανέφερε το σβησμένο NNID.  :-D

Άντε να επαναφέρει και τις τιμές

Πως κι ετσι?

Ώστε εδώ είσαι εσύ:P Χθες το βράδυ που μπήκα για MK8 έκανες τον κινέζο!

Δημοσ.

καλημέρα παιδιά να σας ρωτήσω κάποια  πράγματα πριν κάνω την αγορά σας παρακαλώ βοηθήστε .
θέλω να πάρω την κονσόλα με 4 χειριστήρια . και αυτό για να παίζουν τα παιδιά .
αν ψάξω για κονσόλα μεταχειρισμένα η τιμή με κάποια παιχνίδια είναι αρκετά μεγάλη.
και ίσως να μπω στην σκέψη να πάρω την καινούργια για να εξασφαλίσω την εγγύηση.
ερωτήσει για να ρίξω λίγο το κόστος .
1. αυτά που πουλάνε από ebay και αλλα τέτοια είναι συμβατά τα χειριστήρια με το U?
ΣΕ ενα ελληνικο site που πουλάει( Wiimote Controller ) τέτοια με είπε ότι δεν είναι . μονο τα original κάνουν.
ξέρει κανένας η αν έχει παραγγείλει κάτι και δουλεύει να με πει τι να κάνω ?
2. υπάρχουν και αυτά Wireless Classic Pro Controller Gamepad στο ebay σε χαμηλή τιμή τα έχει πάρει κανένας ? είναι αυτά συμβατά ?
3. αν πάρω την απλή έκδοση εκεί δεν έχει τίποτα το πακέτο τον αισθητήρα για τα Wiimote Controller. αυτό χρειάζεται να το πάρω ? τα παιχνίδια που θα πεζουν είναι οτι έχει σχέση με Mario .
ευχαριστώ για τον χρόνο σας .

Δημοσ.

1)κατα κυριο λογο κανουν ΑΛΛΑ τα περισσοτερα ειναι απαραδεκτα...εγω θα παιρνα μεταχειρα αν μπορουσα τα γνησια το λιγοτερο...

2)Υπαρχουν και εχω παραγεγιλει 2 φορες αλλα σαν γκαντεμης που ειμαι δε τα παρελαβα ποτε και ετσι δε εχω προσωπικη εμπειρια...αν ομως λαβω υποψιν τα 3rd parties wii motes τοτε δε τα συνηστω,

3)Οτι χρειαζεται wiimote χρειαζεται και τον αισθητηρα οπωσδηποτε...Αυτα τα λιγα,χτυπα οτι σε συμφερει μονο κοιτα να ναι το premium(δινει και καποια καλουδια μεσα)...

Ελπιζω να σε βοηθησα

Δημοσ.

Άντε να επαναφέρει και τις τιμές

Ώστε εδώ είσαι εσύ:P Χθες το βράδυ που μπήκα για MK8 έκανες τον κινέζο!

Πότε μπήκες; Έπαιξα κάμποσα παιχνίδια με Fulgore και vag patrick ρε συ.Γιατι δεν έκανες join;
Δημοσ.

Πότε μπήκες; Έπαιξα κάμποσα παιχνίδια με Fulgore και vag patrick ρε συ.Γιατι δεν έκανες join;

Έκανα αλλά πρέπει να την κάνατε εκείνη την στιγμή. Δεν θυμάμαι τι ώρα ακριβώς, δες τα μηνύματα. Θα το κάνετε και σήμερα; Τα mics υποστηρίζονται για να βγάλουμε συνεννόηση;

Δημοσ.

Μόνο την ώρα της επιλογής πίστας δουλεύουν.Μεταξυ μας μιλάμε με skype την ώρα των αγώνων.Λογικα και σήμερα θα μπούμε κάποια στιγμή.

• Like 1
Δημοσ.

<p>Πως κι ετσι?</p>

Έστειλα email στο Ελληνικό service, πέρασε μια βδομάδα και τίποτα, τους πήρα τηλ και μου είπαν στείλτε email, όποτε έστειλα στο αγγλικό service πέρασε μια βδομάδα και μου είπαν στείλτε στο Αμερικανικό οι οποίοι μου είπαν πάρτε τηλ. Και τέλος έστειλα στο Ρωσικό όπου απάντησαν άμεσα και ζήτησαν κάποια στοιχεία σειριακό κονσόλας και email του NNID και μου είπαν ότι δεν επαναφέρεται το σβησμένο NNID αλλά θα ενοχλήσουν τα κεντρικά και την επόμενη μέρα μου είπαν έχουμε καλά νέα έχει γίνει restore του NNID.

Sent from my iPad using Insomnia

• Like 2
Δημοσ.

Έστειλα email στο Ελληνικό service, πέρασε μια βδομάδα και τίποτα, τους πήρα τηλ και μου είπαν στείλτε email, όποτε έστειλα στο αγγλικό service πέρασε μια βδομάδα και μου είπαν στείλτε στο Αμερικανικό οι οποίοι μου είπαν πάρτε τηλ. Και τέλος έστειλα στο Ρωσικό όπου απάντησαν άμεσα και ζήτησαν κάποια στοιχεία σειριακό κονσόλας και email του NNID και μου είπαν ότι δεν επαναφέρεται το σβησμένο NNID αλλά θα ενοχλήσουν τα κεντρικά και την επόμενη μέρα μου είπαν έχουμε καλά νέα έχει γίνει restore του NNID.

Sent from my iPad using Insomnia

Καταλαβες φανταζομαι τι μουτρα θα κρεμασανε μολις τους ζαλισαν οι αλλοι για σενα,και τι ομορφα λογια που θα ελεγαν :D

Δημοσ.

Σχετικά νέος και εγω στην παρέα σας, θα ψηνόμουν για μερικά casual multiplayer ειδικα για MK8 και SSB (μικρή η εμπειρία μου σε αυτο). Το ίδιο ισχύει και για tennis από το wii sports club. Να ψάξω για τα ID σας;

Για το MK8 ποσο γρήγορα καταφέρατε τα 3 αστέρια σε όλα τα cups στα 150cc? γιατι παρότι κερδίζω πάντα 2 ή και 3 πίστες πάντα κάτι παει στραβά στην 4η. Προβλέπεται καμία αλλαγή στο battle mode? κάτι εχω διαβάσει οτι ηταν διαφορετικό (καλύτερο) σε παλιότερα mario kart.

Δημοσ.

Ψάξε τα id μας μιας και ξεκινήσαμε κάτι κόντρες στο Mario Kart.

ΥΓ.Παιδες τώρα είδα κάτι μηνύματα που σκασαν και έλεγαν οτι δε μπορείτε να μπείτε επειδή έπαιζα add on content.

Δημοσ.

Ψάξε τα id μας μιας και ξεκινήσαμε κάτι κόντρες στο Mario Kart.

ΥΓ.Παιδες τώρα είδα κάτι μηνύματα που σκασαν και έλεγαν οτι δε μπορείτε να μπείτε επειδή έπαιζα add on content.

Εγω σου εστειλα σιγουρα μιας και οπως γραφεις δεν μπορουσα να κανω Join,αν και μου ειχε διαθεσιμη την επιλογη.Φυσικα δεν εχω αγορασει καποιο Dlc(και ουτε προκειται με αυτες τις τιμες που εχουν αγοραζω παιχνιδια :P)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...