Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Wii U : NobodyRankXV-U

Οποίος θέλει addάρει :D

Οποίος είναι από Αθήνα πάντως και έχει κανα παιχνίδι για να σπασω την wii μεριά του μπορούμε να βρεθούμε να το κάνω 5' λεπτά ή απλώς θα αναγκαστώ να αγοράσω κάποιο απο τα παιχνιδια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρε ποιος απο fulgore /gkalas ζητησε skype?εκαψα μυαλα και δεν ηξερα με ποιον μιλουσα....τολη τσιμπα το με το windwaker αν ειναι το premium το παιχνιδι δε θα το βρεις πλεον ευκολα...(αν δεν κανω λαθος)...

Να αγορασω λετε το wii u premium μαζι με το wind waker στα 300ευρω η να περιμενω καμια προσφορα?(Εαν ποτε βγει)

Αν δεν θες τα ιερογλυφικα ας το πουμε(αυτοκολλητα)καλυτερα να αγορασεις το Wii U Basic με το Smash Bros και με τα ρεστα αγοραζεις και το Windwaker Physical και αν ψαξεις και βρεις τιποτα σε Used οπως εγω το Mario Kart στα 30ευρω σου μενουν χρηματα και για αλλο παιχνιδι :D

Αν δεν θες τα ιερογλυφικα ας το πουμε(αυτοκολλητα)καλυτερα να αγορασεις το Wii U Basic με το Smash Bros και με τα ρεστα αγοραζεις και το Windwaker Physical και αν ψαξεις και βρεις τιποτα σε Used οπως εγω το Mario Kart στα 30ευρω σου μενουν χρηματα και για αλλο παιχνιδι :D

Λες ε?Απλως δεν ξερω με χαλαει το ασπρο χρωμα...Ειχα και τοσα χρονια το WII και δεν αντεχω αλλο ασπρο χαχα

οπως και να χει , γιατι δεν το χεις παρει ακομα??? :P Παντως μια και το φερε η συζητηση, θα θελα να ξαναδω super mario strikers στο WiiU...

• Like 1

Vag και fulgore στειλτε μου skype ρε σεις για να μιλαμε απο κει.Οπως ειδατε ειμαστε noobαδες και εμεις οποτε μια χαρα τσουλανε τα παιχνιδια.Πολυ λιωσιμο παντως. :-D

οπως και να χει , γιατι δεν το χεις παρει ακομα??? :P Παντως μια και το φερε η συζητηση, θα θελα να ξαναδω super mario strikers στο WiiU...

Γιατι αυτο τον καιρο εχω τα χρηματα.Ηθελα εδω και καιρο να το αγορασω αλλα υπηρχαν αλλες προτεραιοτητες...

Γιατι αυτο τον καιρο εχω τα χρηματα.Ηθελα εδω και καιρο να το αγορασω αλλα υπηρχαν αλλες προτεραιοτητες...

Και γω σημερα το τσίμπησα μεταχειρισμένο γιατί με τα οικονομικά λίγο δύσκολα 170€ το basic μαζί με mario 3d world εχω και bayonetta 2 , και το άσπρο όμορφο είναι χδ

• Like 3

Vag και fulgore στειλτε μου skype ρε σεις για να μιλαμε απο κει.Οπως ειδατε ειμαστε noobαδες και εμεις οποτε μια χαρα τσουλανε τα παιχνιδια.Πολυ λιωσιμο παντως. :-D

Smash bros εχετε ρε συ???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...