Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εννοείται οτι αξίζει. Δίνεις και λίγα ακόμα να πάρεις ενα 32αρι στικακι και είσαι μια χαρά.

Δεν εχω σκοπό να κατεβάσω κατι , είναι απαραίτητο το στικακι σε αυτήν την περίπτωση ; Αν και βλέπω είναι φθηνά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Βρήκα μια προσφορά για wii u basic μαζί με mario 3d world στα 180 αξίζει ; Επίσης είναι αγγλικό δηλδ δουλεύει με ανταπτορα

Αξίζει του κερατά! Σκέψου ότι το Mario αξίζει (και θα αξίζει εις τους αιώνας των αιώνων αμήν) 50-60 ευρώ. 

Αξίζει του κερατά! Σκέψου ότι το Mario αξίζει (και θα αξίζει εις τους αιώνας των αιώνων αμήν) 50-60 ευρώ.

Με πεισατε μάγκες απο σημερα θα μπω στην παρέα σας παει το wii , upgrade to wii u λίγο αργά αλλα ξέρετε τι λένε

• Like 2

Παιδες απο σήμερα θα κάνουμε ενα μίνι τουρνουά Mario kart με 2 φιλαρακια.Οποιος ενδιαφέρεται ας στείλει μήνυμα.

Εγώ δεν θα μπορέσω σήμερα αλλά από τις επόμενες μέρες θα είμαι μέσα.

• Like 1

Παιδες απο σήμερα θα κάνουμε ενα μίνι τουρνουά Mario kart με 2 φιλαρακια.Οποιος ενδιαφέρεται ας στείλει μήνυμα.

τι ώρα θα παίξετε ? αν κάτσει η φάση θα πάω απο έναν φίλο να μπούμε άλλα 2 ή 3-4 άτομα απο εκεί :P

Εγω θα το εψινα αλλα χτες το βραδυ το πηρα το παιχνιδι,κοινως ουτε τις πιστες δεν ξερω ακομα(αφου μου εφαγε το κεφαλι ο αδερφος μου να το παρω) :D

Εγω θα το εψινα αλλα χτες το βραδυ το πηρα το παιχνιδι,κοινως ουτε τις πιστες δεν ξερω ακομα(αφου μου εφαγε το κεφαλι ο αδερφος μου να το παρω) :D

Το πρόβλημα δεν βλέπω που ειναι. Μια χαρά θα το διασκεδάσεις.

Και ενα φιλαρακι σήμερα το πήρε. Παίζουμε για διασκέδαση και όχι για ανταγωνισμό. Μη νομίζεις οτι είμαστε τίποτα εξπερ στο παιχνίδι.

Εμείς ξεκινήσαμε.Μου κάνει join οποίος θέλει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...