Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Wtb English Subs :P

Εχεσα στα βρακιά μου λέμε. Εγώ πάλι wtb το παιχνίδι ολόκληρο. Αρα τώρα έχουμε επίσημη ιαπωνική κυκλοφορία στις 29 του Απρίλη. Αρα παιδάκια για US/EU το περιμένουμε κατά Οκτώβρη/Νοέμβρη μεριά. Με λίγα λόγια ας βολευτούμε όσοι έχουμε new 3DS με το xenoblade chronicles 3d μέχρι να έρθει το Χ.    

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

wii u 8 gb, σχεδόν αχρησημοποιητο και με το πακέτο του. Παιχνίδια: lego city,angry birds starwars,nintendoland,benten omniverse.

150€ αξίζει ;

Εκτως του Lego ειναι λιγο τραγικα τα αλλα παιχνιδια αλλα το παιρνεις και αρκετα φθηνοτερα απο το πακετο του Smash Bros.

Εκτως του Lego ειναι λιγο τραγικα τα αλλα παιχνιδια αλλα το παιρνεις και αρκετα φθηνοτερα απο το πακετο του Smash Bros.

Ναι εχω ήδη bayo 2 το θέμα είναι μήπως βγει κανα καλύτερο πακέτο ή να περιμένω καμία αγγελία που να χει πράμα

Τρομερη η προσφορα που ειχε ο Γερμανος!Δεν προκειται να ξαναβγει τετοια.Μακαρι και εγω να την προλαβαινα.Τωρα αμα παω να αγορασω το WII U με 300 ευρω θα νιωθω μια πικρα καταβαθος xD

• Like 1

Γιατί 300; Τώρα δεν έχει προσφορές του μηχανήματος μαζί με το smash bros; Το παιχνίδι από μόνο του αξίζει 50 ευρώ οπότε είναι σαν να παίρνεις την κονσόλα 180 ευρώ. Σιγά το πράγμα. 

• Like 1

Γιατί 300; Τώρα δεν έχει προσφορές του μηχανήματος μαζί με το smash bros; Το παιχνίδι από μόνο του αξίζει 50 ευρώ οπότε είναι σαν να παίρνεις την κονσόλα 180 ευρώ. Σιγά το πράγμα. 

Σωστα απλως εγω ελεγα για την premium εκδοση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...