zmaskos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) ξεχασες το οτι πληρωνεις και το Online στις αλλες κονσολες ενω στο U οχι. ειμαι gamer εχω ps3 ,xbox 360 ,3ds,wii u και ps vita δεν πηρα το ps4 για τον λογο οτι οτι παιχνιδι αγορασα δεν μπορω να το παιξω στη νεα κονσολα και επιπλεον δεν γουσταρω να πληρωνων για να κανω unlock skins και τα τοιαυτα ,θελω απο την αρχη ολοκληρωμενο παιχνιδι που να μην ζητα επιπλεον λεφτα για game experience Δεν αντιλέγει κανεις και ούτε τέθηκε θέμα για αυτά που αναφέρετε. Ο Atreidis μπορεί όμως να παίξει τα ψηφιακά παιχνίδια που έχει αγοράσει ; Οχι! Εγω εάν μου χαλάσει η κονσόλα εκτός εγγύησης και αγοράσω καινούργια πρέπει να στείλω και τις 2 κονσόλες στηv Αθηνα, επειδή είμαι από Βολο,με ότι οικονομικό κόστος συνεπάγεται, για να μου μεταφέρουν τα ψηφιακά παιχνίδια; Οπωτε μεγάλο fail της nintedo σε αυτόν τον τομέα. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2015 από zmaskos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Το οποιο αν ομως το γνωριζεις εξ αρχης και θες να νιωθεις ασφαλης αγοραζεις τα παιχνιδια κουτατα και εισαι οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Το οποιο αν ομως το γνωριζεις εξ αρχης και θες να νιωθεις ασφαλης αγοραζεις τα παιχνιδια κουτατα και εισαι οκ. Δεν είμαι υποχρεωμένος να αγοράζω παιχνίδια σε κουτιά λες και είμαι κανάς πρωτόγονος επειδή αυτοί έχουν εμμονές και βλέπουν πειρατικά φαντάσματα. Απόλυτο φέιλ από μέρους Νίντυ, δεν το συζητώ καν. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 να αγοράζω παιχνίδια σε κουτιά λες και είμαι κανάς πρωτόγονος καμια αντιρρηση στα υπολοιπα και συμφωνω οτι ειναι fail της nintendo αυτη η διαχειριση που κανει με τα ψηφιακα αλλα το comment σου αυτο χαχαχαχαχα are you like 15 or something? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Το οποιο αν ομως το γνωριζεις εξ αρχης και θες να νιωθεις ασφαλης αγοραζεις τα παιχνιδια κουτατα και εισαι οκ. Και με τα digital only παιχνίδια τι κάνεις; Virtual console και έτσι; Το θεωρώ άχρηστο να κλειδώνουν τα παιχνίδια και στην κονσόλα και στο account μαζί. Ποιος ο λόγος; Για την έξτρα προστασία από την πειρατεία; Χέσε ψηλά και αγνάντευε. Η εταιρία έχει ψύχωση με το θέμα πειρατεία και μόνο κακό στον εαυτό της κάνει με τόσα γελοία μέτρα κατά της πειρατείας. Στο μόνο πράγμα που της βγάζω το καπέλο πάνω σε αυτό είναι ότι δεν μπαίνει εμπόδιο αυτό στο να χαρείς το παιχνίδι σου. Βρήκε δηλαδή μια μέθοδο στενής DRM φάσης που δεν επηρεάζει αρνητικά τον χρήστη στο ελάχιστο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Και με τα digital only παιχνίδια τι κάνεις; Virtual console και έτσι; Το θεωρώ άχρηστο να κλειδώνουν τα παιχνίδια και στην κονσόλα και στο account μαζί. Ποιος ο λόγος; Για την έξτρα προστασία από την πειρατεία; Χέσε ψηλά και αγνάντευε. Η εταιρία έχει ψύχωση με το θέμα πειρατεία και μόνο κακό στον εαυτό της κάνει με τόσα γελοία μέτρα κατά της πειρατείας. Στο μόνο πράγμα που της βγάζω το καπέλο πάνω σε αυτό είναι ότι δεν μπαίνει εμπόδιο αυτό στο να χαρείς το παιχνίδι σου. Βρήκε δηλαδή μια μέθοδο στενής DRM φάσης που δεν επηρεάζει αρνητικά τον χρήστη στο ελάχιστο. Κοιταξε να δεις και εγω προσωπικα μαζι σου και καταλαβαινω γενικα οτι ειναι μλκια,μαλιστα αν θυμασαι τα εγραφα και πιο πισω οτι τουλαχιστον στις κονσολες γιαυτο γενικα τα φοβαμαι τα Digital παιχνιδια δεν εμπιστευομαι οχι μονο την Nintendo αλλα και την Sony. Μονο στο Pc εμπιστευομαι τα Digital 100% λογω Steam και Valve(γιατι εκανε η Ubisoft τα δικα της με καποια Site).Αλλωστε για την Nintendo συγκεκριμενα που θα αγορασω 5-10τιτλους εγω προσωπικα τους αγοραζω κουτατους . Σιγουρα ειναι μεγαλη μλκια να ειναι τοσο χαλια η επιλογη του Digital ειδικα τωρα που αρχισε να βαζει και παιχνιδια του Wii. Α και δεν εχει ψυχωση μονο με την πειρατεια αλλα δεν ριχνει και με τιποτα τις τιμες στα παιχνιδια http://www.skroutz.gr/s/3844960/Super-Mario-3D-World-Wii-U.html?from=most-popular&keyphrase=super+mario+3d+world 1.5χρονο στην αγορα και ακομα κοστιζει 45+ευρω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 καμια αντιρρηση στα υπολοιπα και συμφωνω οτι ειναι fail της nintendo αυτη η διαχειριση που κανει με τα ψηφιακα αλλα το comment σου αυτο χαχαχαχαχα are you like 15 or something? Σοβαρά τώρα; Να πρέπει να σηκωθώ από τον καναπέ για να αλλάξω παιχνίδι και αυτό να θεωρείται politically correct στο μυαλό του κάθε random ιάπωνα που φοβάται τη σκιά του; Κοιταξε να δεις και εγω προσωπικα μαζι σου και καταλαβαινω γενικα οτι ειναι μλκια,μαλιστα αν θυμασαι τα εγραφα και πιο πισω οτι τουλαχιστον στις κονσολες γιαυτο γενικα τα φοβαμαι τα Digital παιχνιδια δεν εμπιστευομαι οχι μονο την Nintendo αλλα και την Sony. Μονο στο Pc εμπιστευομαι τα Digital 100% λογω Steam και Valve(γιατι εκανε η Ubisoft τα δικα της με καποια Site).Αλλωστε για την Nintendo συγκεκριμενα που θα αγορασω 5-10τιτλους εγω προσωπικα τους αγοραζω κουτατους . Σιγουρα ειναι μεγαλη μλκια να ειναι τοσο χαλια η επιλογη του Digital ειδικα τωρα που αρχισε να βαζει και παιχνιδια του Wii. Α και δεν εχει ψυχωση μονο με την πειρατεια αλλα δεν ριχνει και με τιποτα τις τιμες στα παιχνιδια http://www.skroutz.gr/s/3844960/Super-Mario-3D-World-Wii-U.html?from=most-popular&keyphrase=super+mario+3d+world 1.5χρονο στην αγορα και ακομα κοστιζει 45+ευρω Κάνεις λάθος στο bold. Η Nintendo είναι η επιτομή του συντηρητισμού σε όλες τις εκφάνσεις της ύπαρξης της. Είναι η μόνη εταιρεία που δεν θα σε προδώσει στο πέρασμα των χρόνων, μόνο και μόνο λόγω της εμμονής της σε αυτό που κάνει. Κακώς την εμπιστεύεσαι λιγότερο από τη Valve. Επίσης, imho καλά κάνει και δεν ρίχνει τις τιμές στα AAA games της, πολύ απλά γιατί τόσο αξίζουν και δεν χάνουν ποτέ την αξία τους. Σήμερα να παίξεις Super Mario Galaxy ή Twilight Princess νιώθεις ότι παίζεις τίτλους του 50-ευρου, τουλάχιστον gameplay-wise. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John182 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 watch dogs special edition Site: Watch Dogs (Special Edition) Wii U 30 eu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 watch dogs special edition Site: Watch Dogs (Special Edition) Wii U 30 eu Ειναι καλη τιμη σε σχεση με την απλη εκδοση που ειναι ακριβοτερη αν και δεν νομιζω οτι καποιος που οντως ηθελε να παιξει το παιχνιδι περιμενε τοσο καιρο για να το παιξει στο Wii U Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costacurta Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Εγώ έχω το speedlink και είμαι πολύ ικανοποιημένος. μερα με τη νυχτα οντως για 15 ευρω αξιζει-τεραστια διαφορα!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntinos19 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 παιδιά τα φώτα σας... είμαι σε έναν φίλο ο οποίος θέλει να κάνει εγγραφή στο νιντεντο κλαμπ τα παιχνίδια του αλλά στο ntintendo.com δεν έχει ευρώπη/ελλαδα στο nintendo.co.uk εμφανίζει αυτό: Country United Kingdom/Ireland χωρίς επιλογή αλλαγής. μπορεί κάποιος να γράψει την διαδικασία? τα περισσότερα παιχνίδια τα πήρε απο ebay αλλά είναι ευροπαικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Icecut Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Παιδιά χρειάζομαι τη βοήθειά σας καθώς οι περισσότεροι απο εσάς είσαστε ήδη κάτοχοι της κονσόλας...ποιο πακέτο συμφέρει αυτή τη στιγμή να αγοράσω?Υπάρχει κάποια προσφορά σε κάποιο κατάστημα που να τρέχει και να αξίζει τον κόπο?Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Παιδιά χρειάζομαι τη βοήθειά σας καθώς οι περισσότεροι απο εσάς είσαστε ήδη κάτοχοι της κονσόλας...ποιο πακέτο συμφέρει αυτή τη στιγμή να αγοράσω?Υπάρχει κάποια προσφορά σε κάποιο κατάστημα που να τρέχει και να αξίζει τον κόπο?Ευχαριστώ. Δεν βλέπω κάποια προσφορά να τρέχει αυτό τον καιρό. Αν πας πάντως για το basic θα σου πρότεινα αυτό http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/NINTENDO-Wii-U---Nintendo-Land---Super-Smash-Bros,99452,486156,1724547.html?langId=-18&et_lid=5&etcc_par=Price+Search+Engine&etcc_med=Price+Search+Engine&etcc_cmp=Productlisting&et_cid=3&etcc_ori=skroutz.gr γιατί στα 229 παίρνεις +nintendoland. Απλά σημείωσε ότι θα χρειαστείς εξωτερικό σκληρό δίσκο οπωσδήποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Υπάρχει και η προσφορά του Γερμανού . Μοντέλο basic με super smash bros και Pikachu amiibo figure στα 239 € . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Υπάρχει και η προσφορά του Γερμανού . Μοντέλο basic με super smash bros και Pikachu amiibo figure στα 239 € . Προσφορα ηταν το παλιο Premium στα 200 ευρω Τωρα τοσο παιζουν ολα τα πακετα http://www.skroutz.gr/s/5912047/Nintendo-Wii-U-HW-Basic-Wii-U-Super-Smash-Bros.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα