vag.patrick Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Αμααααν....και ημανε ετοιμος να το σβησω....το mii της δικιας μου το χα κανει ρωσικο και με επρηξε....παλι καλα που δε το σβησα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sa1901 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 If the Nintendo Network ID has also been linked to a 3DS, deleting the account will delete the above information from both systems. Μια διευκρίνηση βρε παιδιά... (για όποιον κατάλαβε)... Έχω ένα 3DS και θέλω να το πουλήσω και να πάρω το New 3DS. Αν σβήσω το account επειδή θέλω να το περάσω στο νέο μου σύστημα και το παλιό να το πουλήσω καθαρό, δεν γίνεται; Τα χάνω όλα; Και από Wii U και από 3DS; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δεν θα σβήσεις τίποτα. Θα αγοράσεις το νέο 3DS, θα κάνεις transfer τον λογαριασμό από το παλιό 3DS στο καινούργιο και αυτός που θα στο πάρει το παλιό 3ds θα φτιάξει δικό του account. Απαξ και το σβήσεις το ID τέλειωσε, χάνεις τα πάντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Τα καραγκιοζιλικια της Nintendo.100 χρονια πίσω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zmaskos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Και εάν χαλάσει το παλιο και αγοράσω καινούργιο τι γίνεται; τα χάνω όλα; Θα μου πει η Nintendo πάρε τα @@ μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atreidis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Και εάν χαλάσει το παλιο και αγοράσω καινούργιο τι γίνεται; τα χάνω όλα; Θα μου πει η Nintendo πάρε τα @@ μου; όχι δεν τα χάνεις, τους δίνεις την παλιά κονσόλα για να σου περάσουν το ID στην καινούργια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zmaskos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Όχι 100, 1000 χρονιά πίσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Όχι 100, 1000 χρονιά πίσω! να φανταστω θιασωτης της sony -microsoft μια λεξη μονο backwork compatibility παιχνιδια του ps3 στο Ps4 10000000 χρονια πισω.... οτι αγορασες σε παλια κονσολα αχρησιμοποιητο στη νεα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zmaskos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 να φανταστω θιασωτης της sony -microsoft μια λεξη μονο backwork compatibility παιχνιδια του ps3 στο Ps4 10000000 χρονια πισω.... οτι αγορασες σε παλια κονσολα αχρησιμοποιητο στη νεα. Να φανταστώ θιασώτης της nintendo. Χίλια Χρονια πίσω στο πως χειρίζεται τα ψηφιακά παιχνίδια που έχεις αγοράσει νόμιμα, και το ID Τίποτε άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Παιδιά μην τα μασάμε, είναι πίσω σε αυτά η nintendo αλλά το κάνει καθαρά για λόγους πειρατείας γιατί έχει ακόμα αυτήν την τρέλα γι αυτό το πράγμα. Δεν βγάζει νόημα μην το ψάχνετε. Η nintendo έχει το καλύτερο με διαφορά DRM στην αγορά αλλά έχει το ατού ότι δεν μπαίνει εμπόδιο στον χρήστη. Τον περιορίζει και του κάνει τη ζωή δύσκολη όταν πρόκειται να γίνει κάποια αλλαγή αλλά την ώρα του gaming δεν σε περιορίζει πουθενά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Να φανταστώ θιασώτης της nintendo. Χίλια Χρονια πίσω στο πως χειρίζεται τα ψηφιακά παιχνίδια που έχεις αγοράσει νόμιμα, και το ID Τίποτε άλλο Και παλι παιρνεις κουτατα τα παιχνιδια εστω και used απο αγγελιες για φθηνοτερα και εισαι μια χαρα. Σε σχεση με τις αλλες κονσολες ειναι λιγα και καλα που αξιζουν τα χρηματα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costacurta Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 καλησπερα μια απορια,ειμαι σε ενα σαιτ ξενο μελος για κατεβασμα μεσω τορρεντ,εχει εδω και ενα μηνα που ανεβαζουν διαφορα παιχνιδια απο wii u,hyrule warriors και αλλα πολλα-τι εγινε εσπασε το wii u επισημα (softmod η jailbrake η κατι αλλο)η ειναι καποια πειραματικη πατεντα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lgalkis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Το οτι κανουν rip ενα dvd δεν σημαινει οτι μπορεις να το κανεις να παιξει. Θελω να πιστευω οτι κατι θα βγει αλλα ισως ακομα ειναι νωρις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Να φανταστώ θιασώτης της nintendo. Χίλια Χρονια πίσω στο πως χειρίζεται τα ψηφιακά παιχνίδια που έχεις αγοράσει νόμιμα, και το ID Τίποτε άλλο ειμαι gamer εχω ps3 ,xbox 360 ,3ds,wii u και ps vita δεν πηρα το ps4 για τον λογο οτι οτι παιχνιδι αγορασα δεν μπορω να το παιξω στη νεα κονσολα και επιπλεον δεν γουσταρω να πληρωνων για να κανω unlock skins και τα τοιαυτα ,θελω απο την αρχη ολοκληρωμενο παιχνιδι που να μην ζητα επιπλεον λεφτα για game experience Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 ειμαι gamer εχω ps3 ,xbox 360 ,3ds,wii u και ps vita δεν πηρα το ps4 για τον λογο οτι οτι παιχνιδι αγορασα δεν μπορω να το παιξω στη νεα κονσολα και επιπλεον δεν γουσταρω να πληρωνων για να κανω unlock skins και τα τοιαυτα ,θελω απο την αρχη ολοκληρωμενο παιχνιδι που να μην ζητα επιπλεον λεφτα για game experience ξεχασες το οτι πληρωνεις και το Online στις αλλες κονσολες ενω στο U οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα