Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παίδες, μην προτείνετε το DKR σε αντιδιαστολή με το DKTF, ούτε καν όμως.

Το DKR είναι ένα πολύ δυσκολότερο παιχνίδι με τον χειρισμό του να το κάνει ακόμα δυσκολότερο. Για μένα το DKR του Wii απευθύνεται μόνο σε σκληροπυρηνικούς platform lovers.

πραγματικα ηταν δυσκολο το donkey kong returns μου ειχε βγαλει την πιστη να το τελειωσω αλλα δεν νομιζω οτι αυξηθηκε η δυσκολια απο τα παλια donkey kong και του snes ηταν αρκετα παλουκια...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το παιχνίδι δείχνει πραγματικό έπος. Πόση επικούρα να αντέξουμε μέσα στο 2015 με Bloodborne, Zelda, Starfox, Xenoblade, Fire Emblem, Persona 5, Monster Hunter 4 και άλλα που δεν εμφανίστηκαν ακόμα; Το 2015 προβλέπεται πολύ δυνατή χρονιά σε σχέση με το 2014. Για πρώτη φορά πιστεύω ότι top 10 καλύτερων παιχνιδιών φέτος δεν θα είναι αρκετό και θα πρέπει αν βγάλουν top 15 ή top 20. Ελπίζω τουλάχιστον. 

• Like 2

Το παιχνίδι δείχνει πραγματικό έπος. Πόση επικούρα να αντέξουμε μέσα στο 2015 με Bloodborne, Zelda, Starfox, Xenoblade, Fire Emblem, Persona 5, Monster Hunter 4 και άλλα που δεν εμφανίστηκαν ακόμα; Το 2015 προβλέπεται πολύ δυνατή χρονιά σε σχέση με το 2014. Για πρώτη φορά πιστεύω ότι top 10 καλύτερων παιχνιδιών φέτος δεν θα είναι αρκετό και θα πρέπει αν βγάλουν top 15 ή top 20. Ελπίζω τουλάχιστον. 

Γιατι??Εως τωρα μονο μετριοτητες εχουν βγει ουτως ή αλλως στις κονσολες,αντε να βγει κανενα Bloodborne ή Witcher 3 γιατι πραγματικα απο περυσι μονο το Wii U εδωσε πραγματικα παιχνιδια. Μιλαω παντα εκτως 3ds γιατι αυτο παιζει μπαλα μονο του χωρις ανταγωνισμο :P

Και φέτος το ποιο δυνατό line up πάλι η nintendo το έχει.  Το Zelda από μόνο του φτάνει για να καταστήσει το line up το ισχυρότερο όλων αλλά δεν έχει μόνο αυτό και εκεί είναι η πλάκα. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι εμφανίζονται και άλλοι τίτλοι στις άλλες κονσόλες που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι επίσης ισχυρότατοι όπως το bloodborne που πρόκειται σίγουρα να είναι εγγύηση. 

Φέτος είναι η χαρά του σοβαρού gamer. Οχι του ταινιά gamer, όχι του βλέπω και συμμετάσχω αλλά του παίζω ΠΑΙΖΩ. Δεν μας χαλάει νομίζω που φέτος επίσης πρόκειται να είναι η χρονιά του J-RPG και μάλιστα με πολύ δυνατά ονόματα. Επιστροφή στη φύση και αργήσαμε πολύ κιόλας. Οπως πάντα όμως τα φράγκα είναι λιγοστά και ο χρόνο ακόμα ποιο λιγοστός. Ηδη έχω αποφασίσει που θα πέσουν τα λεφτά μου για φέτος. Δυστυχώς υπολόγιζα να έχω και PS4+bloodborne αλλά δεν θα τα καταφέρω για φέτος.  

• Like 1

Και φέτος το ποιο δυνατό line up πάλι η nintendo το έχει.  Το Zelda από μόνο του φτάνει για να καταστήσει το line up το ισχυρότερο όλων αλλά δεν έχει μόνο αυτό και εκεί είναι η πλάκα. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι εμφανίζονται και άλλοι τίτλοι στις άλλες κονσόλες που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι επίσης ισχυρότατοι όπως το bloodborne που πρόκειται σίγουρα να είναι εγγύηση. 

Φέτος είναι η χαρά του σοβαρού gamer. Οχι του ταινιά gamer, όχι του βλέπω και συμμετάσχω αλλά του παίζω ΠΑΙΖΩ. Δεν μας χαλάει νομίζω που φέτος επίσης πρόκειται να είναι η χρονιά του J-RPG και μάλιστα με πολύ δυνατά ονόματα. Επιστροφή στη φύση και αργήσαμε πολύ κιόλας. Οπως πάντα όμως τα φράγκα είναι λιγοστά και ο χρόνο ακόμα ποιο λιγοστός. Ηδη έχω αποφασίσει που θα πέσουν τα λεφτά μου για φέτος. Δυστυχώς υπολόγιζα να έχω και PS4+bloodborne αλλά δεν θα τα καταφέρω για φέτος.  

Υπομονη αγαπητε,μην κανεις το λαθος και βιαστεις για αγορα κονσολας οπως κανανε καποιοι που την πηρανε σκετη στα 400ευρω και τωρα βρισκεις πολυ δυνατα Bundle στα χρηματα αυτα. Αλλωστε εχεις αρκετες κονσολες/Pc. Και εγω πχ το εψινα το Bloodborne αλλα να παρω τωρα ολοκληρη κονσολα για ενα παιχνιδι και μετα να την φαει η σκονη μεχρι να βγει αλλο αξιολογο οχι ευχαριστω(και το λεω κυριως μιας και μιλαμε για την Sony των πολλων exclusives). Εγω σου ειπα μιας και ανεφερες JRPG αν βγαλει κανενα Dragon Quest/Ni no Kuni  RPG αργοτερα θα την τσιμπαγα με κλειστα τα ματυα.

Τωρα μολις το ανεβασαν στο topic του PS4... Μα τον θεο ολα τα λεφτα τα top 10 παιχνιδια σε Digital πωλησεις για τον Γεναρη του 2015 http://www.gamespot.com/articles/top-digital-playstation-games-generate-twice-the-r/1100-6425560/

3 Call of duty παιχνιδια στο Top 10.

Να σου πω την αλήθεια ότι αφού τα σχέδια μου χάλασαν για το PS4 για φέτος σκέφτομαι να περιμένω την slim έκδοση της κονσόλας που σίγουρα πρόκειται να εμφανιστεί αργά ή γρήγορα. Για τα souls παιχνίδια είμαι τρελός και παλαβός, αγοράζω άνετα κονσόλα μόνο για πάρτι του όπως έκανα και με το PS3 και το Demon Souls. 

Το θέμα είναι ότι και το 3ds και U φέτος έχουν επίσης παιχνίδια που είμαι τρελός και παλαβός. Δεν μου φτάνουν ούτε τα φράγκα αλλά ούτε και ο χρόνος για να τα χώσω όλα μέσα. Αναγκαστικά θα πρέπει να χωρίσω τον χρόνο μου δίνοντας τις ανάλογες προτεραιότητες στις κονσόλες που ήδη διαθέτω. 

Έχει σβήσει κανείς το Ρώσικο ID? Θα χαθούν και τα παιχνίδια? :-D

οχι δεν χανονται σβησε το κανονικα

και στο "ελληνικο" eshop αν μπεις θα δεις οτι εχει επιλογη για ξανακατεβασμα κανονικα

τα παιχνιδια ειναι bound στο unique id τις κονσολας και οχι σε users η accounts

Εσβησα το Ρώσικο ID και παπαλα, μου βγάζει οτι το ID που αγοράστηκε το παιχνίδι έχει σβηστεί. Και μέχρι εχτές έπαιζα.

Τίποτα, πάω να παίξω το παιχνίδι και μου λέει ότι το ID που το αγόρασε έχει διαγραφεί, οπότε φτιάχνω νέο user με το ίδιο ID και μου λέει ότι το ID υπάρχει και να φτιάξω άλλο, οπότε στον καινούργιο user του κάνω link το σβησμένο ID και μου λέει ότι το ID είναι σβησμένο.

δοκίμασε να μπεις μέσα στο e-shop και να ξανακατεβάσεις τα παιχνίδια που αγόρασες με το κανονικό σου account. Φυσιολογικά θα σου έχει επιλογή να τα ξανακατεβάσεις δωρεάν. 

Από περιέργεια, γιατί έσβησες το ρώσικο account; Σε ενοχλούσε; 

δοκίμασε να μπεις μέσα στο e-shop και να ξανακατεβάσεις τα παιχνίδια που αγόρασες με το κανονικό σου account. Φυσιολογικά θα σου έχει επιλογή να τα ξανακατεβάσεις δωρεάν. 

Από περιέργεια, γιατί έσβησες το ρώσικο account; Σε ενοχλούσε; 

Ναι ήταν το πρώτο που έκανα, όχι δεν έχει επιλογή να τα ξανακατεβάσεις. Ναι με ενοχλούσε. :-D  Τελικά τα παιχνίδια είναι bound στο ID και όχι στην κονσόλα. 

• Like 1

Εχεις δίκιο. Το γράφει ξεκάθαρα στο Nintendo support. 

Deleting a Nintendo Network ID will also delete the following information associated to the account: Nintendo eShop activity and balance, Friend List, Miiverse activity, and registered e-mail address.

If the Nintendo Network ID has also been linked to a 3DS, deleting the account will delete the above information from both systems.

Deleted accounts cannot be restored. This includes licenses and funds associated to deleted accounts in the Nintendo eShop.
The username associated to a deleted Nintendo Network account cannot be reused to create a new Nintendo Network account.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...