gkalas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Πιο δυνατός τίτλος είναι το 3d world αλλά και το άλλο είναι πανέμορφο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigos23 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 K τα δυο χαχα.... Κ τα δυο ειναι υπεραριστα.... Αντε να δωσω ενα mm προβαδισμα στο mario 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 με προλαβε ο pigos, αλλα και τα 2 φυσικα!!!Κοιτα το tropical freeze ειναι απο τα καλυτερα 2d platform ever για μενα.Τωρα για το mario ενταξει τι να πεις κλασσικα mario.Αμα θες να παιξεις και με παρεα τοτε το mario ειναι μονοδρομος.Αλλα ειμαι εισαι και φαν των platforms τοτε επιβαλεται να παρεις και τα 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sa1901 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 παιδια θα ηθελα την γνωμη σας!να παρω donkey kong tropical freeze η το super mario 3d world? Και τα δύο είναι καλά, αλλά κατά την γνώμη μου το Mario 3D World, τα σπάει. Είναι must για κάθε χρήστη της κονσόλας κατά την γνώμη μου. Το βάζω αρκετά πιο πάνω από το Donkey Kong Tropical Freeze. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Θα πάρεις οπωσδήποτε Mario 3D World. Για μένα ένα από τα καλύτερα Mario ever. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 παιδια θα ηθελα την γνωμη σας!να παρω donkey kong tropical freeze η το super mario 3d world? 3d world κι από μενα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metallica 13 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 <p>παιδια στοχος ειναι να τα παρω και τα δυο καποια στιγμη απλα τα οικονομικα μου τωρα μου επιτρεπουν να παρω το ενα απο τα δυο...απο οτι βλεπω και τα δυο ειναι παιχνιδαρες...μαλλον θα παω για 3d world αν και νομιζω οτι δυσκολα θα φτασει τα επιπεδα του galaxy το οποιο θεωρω και το καλυτερο μαριο ολων των εποχων..μετα το 64 φυσικα...</p> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Είναι εκπληκτικό φίλε.Δυσκολο να μπει σε σύγκριση με τα άλλα δύο που ανεφερες αλλά πραγματικά το θεωρώ ίδιου επιπέδου.Ειναι ο ορισμός του διασκεδαστικου παιχνιδιού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 <p>παιδια στοχος ειναι να τα παρω και τα δυο καποια στιγμη απλα τα οικονομικα μου τωρα μου επιτρεπουν να παρω το ενα απο τα δυο...απο οτι βλεπω και τα δυο ειναι παιχνιδαρες...μαλλον θα παω για 3d world αν και νομιζω οτι δυσκολα θα φτασει τα επιπεδα του galaxy το οποιο θεωρω και το καλυτερο μαριο ολων των εποχων..μετα το 64 φυσικα...</p> Μπορεις να αγορασεις φθηνοτερα το Donkey kong για το Wii αν δεν το εχεις ηδη που ειναι στα ιδια επιπεδα με αυτο του Tropical και το Mario για να εισαι οκ Βλεπω βγηκαν και οι μαυραγοριτες να πουλησουν φιγουρες Amiibo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μπορεις να αγορασεις φθηνοτερα το Donkey kong για το Wii αν δεν το εχεις ηδη που ειναι στα ιδια επιπεδα με αυτο του Tropical και το Mario για να εισαι οκ Παίδες, μην προτείνετε το DKR σε αντιδιαστολή με το DKTF, ούτε καν όμως. Το DKR είναι ένα πολύ δυσκολότερο παιχνίδι με τον χειρισμό του να το κάνει ακόμα δυσκολότερο. Για μένα το DKR του Wii απευθύνεται μόνο σε σκληροπυρηνικούς platform lovers. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WinchesterM. Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Παίδες, μην προτείνετε το DKR σε αντιδιαστολή με το DKTF, ούτε καν όμως. Το DKR είναι ένα πολύ δυσκολότερο παιχνίδι με τον χειρισμό του να το κάνει ακόμα δυσκολότερο. Για μένα το DKR του Wii απευθύνεται μόνο σε σκληροπυρηνικούς platform lovers. Το DKR μου βγάλε την πίστη -,- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Και εμένα αλλα το τερματισα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 και γω το τερματισα μια στο wii και μια στο 3ds να μαι φρεσκος για το tropical freeze το οποιο λεω να ξεκινησω αυτες τις μερες , παραλληλα του dying light και the order να ξεδινω την σαπιλα.... Ετσι ενημερωτικα εχει και στο media markt στην Θεσσαλονικη ton megaman & sonic... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Παίδες, μην προτείνετε το DKR σε αντιδιαστολή με το DKTF, ούτε καν όμως. Το DKR είναι ένα πολύ δυσκολότερο παιχνίδι με τον χειρισμό του να το κάνει ακόμα δυσκολότερο. Για μένα το DKR του Wii απευθύνεται μόνο σε σκληροπυρηνικούς platform lovers. και γιαυτο το λογο το θεωρω το καλυτερο 2d platform που εχω παιξει ποτε.To μονο που δεν ασχοληθηκα στο παιχνιδι αυτο ηταν τα time trails.Aπιστευτη παιχνιδαρα. Το tropical freeze ηταν λιγο πιο ευκολο παντως απο το returns. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntinos19 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 στην αναζήτηση με "mario party" δεν μου έβγαλε κάτι (αν και νομίζω οτι έπρεπε να υπύρχε τοπικ παλαιότερα). 2 ερωτήσεις: 1) τα coins τι ρόλο παίζουν; 2) εχτές το βράδυ το κάψαμε με παρέα και περάσαμε όλο το 50cc τριπλό multiplayer και ο ένας με το ταμπελ πάντα είχε δυνατό όχημα, έπαιρνα ότι είχε και στα στατς ήταν καλύτερος... μπορεί να έβγαζα περισσότερο accelerator αλλά δεν έκανε και καμιά διαφορά :/ έβαλε την φιγούρα του link amiibo για να πάρει μια στολή, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό αλλά δοκιμάσαμε να πάρει άλλος τη στολή αλλά δεν άλλαξε κάτι :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα