Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μηπως γνωριζει κανεις ποιο συγκεκριμενο να προτιμησω?στο σκρουτζ εχει καμια δεκαρια,ενα rgb,ενα speedlink ενα απο hama και διαφορα που λενε wii hd

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Να μεταφερω μια προσφατη εμπειρια μου απο τις αγγελιες που κοιταξα μπας παιξω το Watch dogs στο U επειδη εχει χαμηλη τιμη.

Βρισκω λοιπον αυτον εδω τον τυπο που δινει την απλη εκδοση στα 40ευρω http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/wii/409567-wii-u-game/

επειδη οπως λεει το κανονικο εχει 47ευρω http://www.skroutz.gr/s/3310903/Watch-Dogs-Wii-U.html

Του λεω ομως ρε μπαρμπα αφου υπαρχει η Special edition μαζι με καποια Dlc που κοστιζει 30ευρω για ποιο λογο το δινεις 40εσυ την απλη http://www.skroutz.gr/s/3978658/Watch-Dogs-Special-Ed?

Και μου απανταει οτι αυτη ειναι αλλη εκδοση ενω αυτος το δινει τοσο γιατι τοσο εχει το παιχνιδι απο Skroutz. Τα συμπερασματα δικα σας.....

παιδες , νεα αποκτηματα....

Στο Skroutz παντως δεν εχει τιποτα απο νεες φιγουρες που βγαιναν 20-2 και στο Bestprice δεν τις εχει ολες τις φιγουρες και απο οτι βλεπω μονο 2-3μαγαζια θα τις φερουν.Ψιλο οτι να ναι.

Επισης χαρηκα που ειδα και εχουν ριξει την τιμη του Mario και μακαρι να ριξουν και τις τιμες σε αλλες φιγουρες οπως στο εξωτερικο πχ που στο Wallmart μια περιοδο ειχε φιγουρες με 9$.

• Like 2

Ένα ακόμα μαγικό ταξίδι στον κόσμο του Link και της Zelda έφτασε στο τέλος του.

Υπέροχο το Wind Waker ακόμα και μετά από τόσα χρόνια.

Σειρά μάλλον θα πάρει το Ocarina.

• Like 6

Παιδες θελω να συνδεσω το Wii U στο Monitor που εχω που δεν εχει ηχεια.Πως μπορω να εχω ηχο απο τα ακουστικα του Pc?? Να αγορασω Hdmi to Dvi??

Παιδες θελω να συνδεσω το Wii U στο Monitor που εχω που δεν εχει ηχεια.Πως μπορω να εχω ηχο απο τα ακουστικα του Pc?? Να αγορασω Hdmi to Dvi??

Aν τα ακουστικα ειναι καρφακι στερεοφωνικο απλα τα συνδεεις στο gamepad του Wii U

Τέλος και από εμένα και το Bayo 2, ότι και να πω για το -καλύτερο- third person action ξυλίκι εκεί έξω θα είναι λίγο. Είναι το Super Mario αυτής της κατηγορίας παιχνιδιών. Μιλάμε για παιχνίδι με σοβαρό σχεδιασμό και μπόλικο και χορταστικό περιεχόμενο. Δεν έχω ιδέα που αλλού μπορεί να φτάσει σε σχεδιασμό αυτό το καλούπι καθώς τα είδα κυριολεκτικά όλα. Οσοι ξέρουν καταλαβαίνουν ότι υπάρχει ένα συγκεκριμένο σημείο που χτυπάς ταβάνι στο πόσο καλό μπορεί να γίνει κάτι και από εκεί και πέρα θα δυσκολευτεί πολύ ο οποιοσδήποτε να παρουσιάσει κάτι καλύτερο. Ναι τόσο καλό είναι το Bayo από άποψη μηχανικής και σχεδιασμού.

Πάντως παρά τα όλα όσα κάνει άψογα δεν είναι ούτε τα γραφικά, ούτε ο ήχος, ούτε τα set pieces αλλά ούτε και η τρέλα του τιτλου που κάνουν πραγματικά εντύπωση. Στο τέλος της ημέρας αυτό που κάνει εντύπωση είναι ο χειρισμός του. Μιλάμε για ποίημα. Μιλάμε για επίπεδα ποιότητας και αμεσότητας χειρισμού nintendo (και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό). Δεν έχω παίξει πολλά παιχνίδια στο 2014 αλλά αυτό μπαίνει σίγουρα GOTY από εμένα και επίσης έχει και όλα τα φόντα για να χαρακτηριστεί GOTY. Είναι παιχνίδι gamers game. Γεμάτο από πραγματικό και καθαρόαιμο gameplay. Πραγματικά εύγε.   

• Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...