Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει ψιλοβαρεθεί ο κόσμος όντως; Και ποιος κόσμος; 

Και να έχει βαρεθεί, δεν υπάρχει ανανέωση της αγοράς; Υπάρχει. Αυτοί που έχουν βαρεθεί είμαστε εμείς κι εμείς (το ένα εκατομμύριο περίπου που αγόρασε το Alien, για παράδειγμα), όχι τα 10 εκατομμύρια που αγόρασαν το Watchdogs και το Unity και που συνεχίζουν να αγοράζουν κάθε νέο CoD όπως τα Fifa. 

Το θέμα είναι να ξέρουν και οι εταιρείες πού στοχεύουν, ώστε να μη χάνουν και τους μεν και τους δε, να διατηρούν και το μπάτζετ του εντός λογικών πλαισίων και να μη τρέχουν να καλύψουν τα σπασμένα ακόμα και μετά από εκατομμύρια πωλήσεων. Και, το κυριότερο, να μη βασίζουν τα μπόνους των ομάδων τους στο Metacritic, γιατί είναι κρίμα γι' αυτούς που φτιάχνουν τα παιχνίδια, όχι τίποτα άλλο.

Βεβαια τα CoD και Fifa ο κοσμος τα παιρνει κυριως γιατι με 1 παιχνιδι καλυπτονται για ολο το χρονο στο Multiplayer.Τα αλλα Unity Watch Dogs κλπ μπορουν να τα παιξουν πχ μια εβδομαδα και μετα να τα πουλησουν(δεν εχουν τα χαλια μας στο εξωτερικο οσον αφορα τα μεταχειρισμενα παιχνιδια ....)

Δες πχ Most played παιχνιδια για το 2013 http://caas.raptr.com/the-raptr-awards-most-played-games-of-2013/κυριως για κονσολες οπου δεν εχεις πολλες επιλογες οπως το Pc. Στο Pc υπαρχουν τα Moba,mmo,strategy και Fps να σου καλυψουν το Multiplayer.Στις κονσολες ειναι λιγο πιο δυσκολα τα πραγματα στο Multiplayer γιαυτο και τα Fps και Pro/fifa πουλανε οσο πουλανε.

• Like 1
  • Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βεβαια τα CoD και Fifa ο κοσμος τα παιρνει κυριως γιατι με 1 παιχνιδι καλυπτονται για ολο το χρονο στο Multiplayer.

Σίγουρα, και το καταλαβαίνω από αυτή τη σκοπιά. Το περίεργο είναι ότι υπάρχουν publishers που φαίνονται να δυσκολεύονται να καταλάβουν κάποια βασικά πράγματα :P

Δημοσ.

Σίγουρα, και το καταλαβαίνω από αυτή τη σκοπιά. Το περίεργο είναι ότι υπάρχουν publishers που φαίνονται να δυσκολεύονται να καταλάβουν κάποια βασικά πράγματα :P

Να σου πω την αληθεια για αυτο το λογο και εγω το γυρισα στο Pc γιατι ποτε δεν ημουν υπερ της μοδας των Cod και Fifa Pro(Pro επαιζα μεχρι το 10 αλλα μετα κουραστηκα οταν αρχησαν να βγαινουν σοβαροι τιτλοι στο Ps3 δεν με ξαναειδε :P)

Δημοσ.

ωρεεεε...τι παιχνιδαρα ειναι αυτο το zombiu...αα ρε wiiu κονσολαρα...ασε τους αλλους  να τρωγονται για τα 2 frames παραπανω...

χθες το τερματισα και το ξεκινησα παλι στο survivor (αν δεν το τελειωσες και το παιζεις στο chiken μη το κανεις παιξτο στο normal)

παιχνιδαρα και δεν της το ειχα της ubi (εχει πεσει τρομερα στα ματια μου τα τελευταια 2 χρονια)

βεβαια μου εκανε κανα 2-3 freezes στην κονσολα ετσι για να νιωσω οτι ειναι ubi και εχει τα bugs του :P

αλλα απο gameplay ειναι φανταστικο!ενα απο τα καλυτερα suvivor παιχνιδια που εχω παιξει!

• Like 1
Δημοσ.

Τελος και το περιβοητο Bayonetta 2. Σε γενικες γραμμες μπορω να πω και εγω θετικα σχολια για το παιχνιδι ειδικα το συστημα μαχης που πραγματικα δωσανε ρεστα οι κυριοι.Παρολα αυτα ξενερωσα αρκετα με τους χαρακτηρες Ezio(ή Enzo τον χοντρο τελος παντων)και με τον Indiana Jones Luca τους οποιους τους βρηκα τελειως εκτως κλιματος παιχνιδιου. Υπηρχαν επισης σε αρκετα σημεια πολλα Frame drops οπως διαβαζαμε αλλα τα πολλα οπλα,οι εναλλαγες και η γρηγορη δραση το εκαναν να μην φενεται τοσο σημαντικο. Τελος μιας και εχω συνηθισει τους Demons διαφορετικα απο διαφορες σειρες,Devil may cry κλπ δεν μπορω να πω οτι μου αρεσανε σχεδιαστικα οπως και αρκετοι αγγελοι,αλλα ενταξυ γουστα ειναι αυτα. Πολυ καλο παιχνιδι παντως,ισως το καλυτερο της κατηγοριας του αυτη την στιγμη(ε ρε Capcom που εφτασες το DMC  :( ) και οποιος δεν το εχει παιξει ακομα σιγουρα να το δοκιμασει,ειδικα την Special Edition που εχει μεσα και το 1.

• Like 1
Δημοσ.

Καλως ηρθες στο Club και εσυ :) 

Απο Wii

Okami

Red Steel

No more Heroes 2

The Last Story

Monster Hunter tri

Xenoblade Chronicles

Pikmin 2
Zack and Wiki

Metroid other M

Donkey Kong Country Returns

Super Mario Galaxy 1 

Super Mario Galaxy 2

Metroid Prime 3 ή Trilogy απο το Store

The legend of Zelda Twilight Princess

The legend of Zelda Skyward Sword

Silent Hill Shattered Memories

Απο Wii U

Wonderful 101

New super mario bros U

Monster Hunter 3

DOnkey Kong Tropical Freeze

Super Smash Bros

Mario Kart 8

Bayonetta Special Edition

Captain Toad

Mario 3d World

(Pikmin 3)

Zelda Windwaker HD

Κοινως δες εδω να σε βοηθησει http://www.metacritic.com/browse/games/score/metascore/all/wii-u?sort=desc

Tωρα ειμαστε οκ :-D

Ριξε μια ματια στην παραπανω λιστα για παιχνιδια που πρεπει να κοιταξεις.Δες και μερικα video reviews σε γνωστα Sites οπως gamespot και Ign και καλο λιωσιμο :D

• Like 1
Δημοσ.

Καλως ηρθες στο Club και εσυ :)

Ριξε μια ματια στην παραπανω λιστα για παιχνιδια που πρεπει να κοιταξεις.Δες και μερικα video reviews σε γνωστα Sites οπως gamespot και Ign και καλο λιωσιμο :D

ευχαριστω :)

ξερεις μηπως κανενα μαγαζι που να εχει καλες τιμες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ευχαριστω :)

ξερεις μηπως κανενα μαγαζι που να εχει καλες τιμες?

Επισης να τονισω κατι γιατι πραγματικα ειναι κριμα και ωρες ωρες πραγματικα κρατιεμαι να μην αρχισω να ριχνω μαυρες αξιολογησεις στις αγγελις,οταν βλεπεις καποιον και αναφερει μια τιμη παιχνιδιου Wii U να βλεπεις ΠΑΝΤΑ ποσο κοστιζει στα μαγαζια. 

Επισης μιας και εχεις και το Smash bros μπορεις να ριξεις μια ματια και στις γνωστες φιγουρες Amiibo http://www.bestprice.gr/search?q=amiibo&qid=31y8BT4IKwg_d9b22

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.

καλησπερα παιδια,εχω μια ερωτηση για το κλασσικο wii,βλεπω στην αγορα κυκλοφορουν καποια καλωδια συνδεσης για την εικονα,hd component που ονομαζονται,αξιζει να αποκτησω ενα τετοιο?βελτιωνει την εικονα σε μεγαλο βαθμο ?(ξερω hdmi δεν ειναι)η πανω κατω ειναι στι ιδιο επιπεδο με το κλασσικο σκαρτ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...