neratzojuice Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Πήρατε πρόσφατα Wii U να φανταστώ ε? Νομίζω ξέρω τι πρόβλημα έχετε και οι δυο καθώς είχα τα ίδια θέματα. Καταρχάς θέλει να έχετε αρκετή απόσταση και καταδεύτερον πιέστε με όλη σας τη δύναμη, προς τα μέσα, το βύσμα του sensor bar. Να κάνει κλακ. Θέλει δύναμη. Μετα έλάτε πείτε να δούμε αν είναι αυτό, να μου πείτε και ευχαριστώ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giwrgosd Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Είσαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ,αυτό ήταν!! Δεν είχε κουμπώσει καλά,ήθελε δύναμη Μια βδομάδα με ταλαιπωρούσε....παλι καλά που δεν το έστειλα για service! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doa5 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Wind Waker. Εξαιρετικό παιχνίδι. Καλα ρε Doa με ολο το σεβασμο αλλα εσυ ετσι α πλα κανεις τις προπαραγγελιες???Δεν περιμενεις καν να βγουν τα παιχνιδια να δεις αν αξιζουν ή οχι??? Εγω θα σου πω το εξης οσον αφορα τα παραπανω Zelda παιχνιδια. Το Hyrule warriors ειναι ενα παιχνιδι που μπορεις να το παιξεις λιγο αλλα θα το βαρεθεις και δεν θα σου μεινει τιποτα απο αυτο οταν το βγαλεις και το παρατησεις το παιχνιδι.ΤΟ Windwaker απο την αλλη ειναι ενα παιχνιδι απο αυτα που λεμε Classic,παιχνιδια που τα παιζεις και οποτε γινεται στο μελλον αναφορα σε αυτα απλα θυμασαι ωραιες στιγμες και φυσικα ειναι οτι πρεπει για βιβλιοθηκη. Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και τους δυο. Φιλε Fulgore, αφού έχω διαβάσει πιο πριν αρκετά τότε προπαραγγελνω, εάν θα μου βγουν "πατάτες" σίγουρα δεν το ξέρω καθώς τα πάντα είναι υποκειμενικά, επειδή όμως πλέον στην Ελλάδα έχουμε καταντήσει να μην βρίσκουμε τίποτα εάν περιμένουμε αυτό το "λίγο ακόμα", πχ την πατησα με το νέο 3ds με την φιγούρα του Sonic γιατί σκέφτηκα "έλα μωρε τον άλλο μήνα το παίρνω", και τώρα εχει εξαντληθεί, με τέτοιες σκέψεις ξέρεις ποσά έχω "χάσει"? Όποτε από βδομάδα με βλέπω με αντίτυπο του Windwaker. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 http://en-americas-support.nintendo.com/app/answers/detail/a_id/1146/~/how-to-sync-a-wii-remote-with-a-wii-u-console http://en-americas-support.nintendo.com/app/answers/detail/a_id/2084/~/wii-remote-not-working-or-syncing-correctly Μπορεί το wiimote που αγόρασες να μην είναι αυθεντικό. Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα είχα και εγώ με ένα wiimote απομίμηση. Παιδιά στα settings του Wii U έχει επιλογή να βάζεις που είναι τοποθετημένη η μπάρα, πάνω στην οθόνη ή στο κάτω μέρος της. Τσεκάρετέ το (είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι λάθος αυτό που έχετε επιλέξει εκεί). Όταν η μπάρα είναι τοποθετημένη κάτω, πάντα χρησιμοποιούμε τη βάση της. Επίσης, δεν πρέπει να υπάρχουν παρεμβολές μεταξύ του Wiimote και της μπάρας. Το Wiimote αν είναι αυθεντικό είναι απίθανο να είναι προβληματικό. Επίσης, ο τρόπος λειτουργίας της μπάρας είναι τόσο γελοίος που και αυτή αποκλείεται να έχει πρόβλημα (ουσιαστικά δύο λαμπάκια είναι, τίποτ' άλλο). Πήρατε πρόσφατα Wii U να φανταστώ ε? Νομίζω ξέρω τι πρόβλημα έχετε και οι δυο καθώς είχα τα ίδια θέματα. Καταρχάς θέλει να έχετε αρκετή απόσταση και καταδεύτερον πιέστε με όλη σας τη δύναμη, προς τα μέσα, το βύσμα του sensor bar. Να κάνει κλακ. Θέλει δύναμη. Μετα έλάτε πείτε να δούμε αν είναι αυτό, να μου πείτε και ευχαριστώ Όλα, μα όλα αυτά, ισχύουν από την αρχή. Ισχύουν, για την ακρίβεια, από το Wii ακόμα. Εξακολουθεί, στην περίπτωσή μου, να παρουσιάζεται το θέμα όποτε του καπνίσει. Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως όταν με το καλό μπει, λειτουργεί άψογα. Από τη στιγμή που δε μου δημιουργεί άλλο θέμα...δεν τρέχει και τπτ. Ίσως το WiiMote+MotionPlus+Nunchuck (όλα αυθεντικά), να δημιουργεί πρόσκαιρα θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atreidis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Έχει σβήσει κανείς το Ρώσικο ID? Θα χαθούν και τα παιχνίδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 οχι δεν χανονται σβησε το κανονικα και στο "ελληνικο" eshop αν μπεις θα δεις οτι εχει επιλογη για ξανακατεβασμα κανονικα τα παιχνιδια ειναι bound στο unique id τις κονσολας και οχι σε users η accounts 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metallica 13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 ωρεεεε...τι παιχνιδαρα ειναι αυτο το zombiu...αα ρε wiiu κονσολαρα...ασε τους αλλους να τρωγονται για τα 2 frames παραπανω... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Metallica εγώ είχα πάρει το wiiu day one λόγω του οτι μου άρεσε το όλο σκηνικό με το ZombieU και με τη χρήση του gamepad.Διαβασα τα πρώτα reviews που είχαν βγεί λιγες μέρες πριν κυκλοφορήσει και απογοητευτηκα γιατί είδα κατι πεντάρια και κάτι εξαρια.Το γέλιο είναι οτι ξεκινώντας το παιχνίδι και μετά απο κανα τρίωρο είχα στα χέρια μου ενα απο τα καλύτερα survival horror παιχνίδια που είχα παίξει ποτέ. Για πολλές κλωτσιές οι reviewers. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Απ ότι βλέπω στο ρωσικο δεν άλλαξαν οι τιμές σε όλα τα παιχνίδια. Γι αυτό ρώτησα πριν λίγες μέρες αν αλλάξουν όλες οι τιμές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Metallica εγώ είχα πάρει το wiiu day one λόγω του οτι μου άρεσε το όλο σκηνικό με το ZombieU και με τη χρήση του gamepad.Διαβασα τα πρώτα reviews που είχαν βγεί λιγες μέρες πριν κυκλοφορήσει και απογοητευτηκα γιατί είδα κατι πεντάρια και κάτι εξαρια.Το γέλιο είναι οτι ξεκινώντας το παιχνίδι και μετά απο κανα τρίωρο είχα στα χέρια μου ενα απο τα καλύτερα survival horror παιχνίδια που είχα παίξει ποτέ. Για πολλές κλωτσιές οι reviewers. Πρέπει να καταλάβεις ένα πράγμα, ότι είναι πιθανότερο να ξέρεις εσύ καλύτερα από κάθε reviewer κυρίως γιατί κατέχεις πλέον την εμπειρία και δεύτερον γιατί (αχέμ) οι "νέοι" reviewers προφανώς και δεν μπορούν να καταλάβουν τι παίζουν και επικεντρώνονται σε πράγματα που στην τελική έχουν λίγη σημασία στην φάση του gameplay Οπως είπε και ο παραπάνω, άσε τους άλλους να μετράνε 2 frames και 2 pixel παραπάνω. Οι άλλοι που παίζουμε για να παίζουμε το κατέχουμε καλύτερα. Θα πω τώρα και κάτι που θα φανεί σε πολλούς αστείο αλλά η ιστορία του gaming το έχει αποδείξει με το παραπάνω και θα συνεχίζει να το κάνει για πάντα. Τα καλύτερα και ποιο διαχρονικά παιχνίδια (εκτός από κάποιες εξαιρέσεις) ήταν πάντα παιχνίδια της κατηγορίας βαθμολογίας 6-8. Δεν ξέρω γιατί αλλά ισχύει. Τσεκάρετε το όσοι θέλετε. Σκεφτείτε ότι ένα world class αριστούργημα που ακούει στο όνομα super metroid την τότε εποχή ήταν παιχνίδι κατηγορίας 7 και 8 στα περισσότερα περιοδικά της εποχής. Το ίδιο ισχύει για πολλά παιχνίδια της εκάστοτε εποχής που τότε δεν τα έβλεπαν και με πολύ θερμό μάτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Πολλοί reviewers - και πολύς κόσμος, γενικότερα, ίσως - είναι τσακωμένοι με το survival horror genre. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με ηλικία, με φάση στην οποία πρέπει να παίξεις τέτοια παιχνίδια για να αποδώσουν τα μέγιστα (αν το παίζεις σε ανοιχτό γραφείο με κόσμο γύρω και όλα τα φώτα ανοιχτά, ακόμα και το Amnesia μπορεί να καταλήξει με 5άρια) ή με κάτι άλλο, αλλά είναι αρκετά ξεκάθαρο πλέον πως πρόκειται για niche genre. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Πρέπει να καταλάβεις ένα πράγμα, ότι είναι πιθανότερο να ξέρεις εσύ καλύτερα από κάθε reviewer κυρίως γιατί κατέχεις πλέον την εμπειρία και δεύτερον γιατί (αχέμ) οι "νέοι" reviewers προφανώς και δεν μπορούν να καταλάβουν τι παίζουν και επικεντρώνονται σε πράγματα που στην τελική έχουν λίγη σημασία στην φάση του gameplay Οπως είπε και ο παραπάνω, άσε τους άλλους να μετράνε 2 frames και 2 pixel παραπάνω. Οι άλλοι που παίζουμε για να παίζουμε το κατέχουμε καλύτερα. Θα πω τώρα και κάτι που θα φανεί σε πολλούς αστείο αλλά η ιστορία του gaming το έχει αποδείξει με το παραπάνω και θα συνεχίζει να το κάνει για πάντα. Τα καλύτερα και ποιο διαχρονικά παιχνίδια (εκτός από κάποιες εξαιρέσεις) ήταν πάντα παιχνίδια της κατηγορίας βαθμολογίας 6-8. Δεν ξέρω γιατί αλλά ισχύει. Τσεκάρετε το όσοι θέλετε. Σκεφτείτε ότι ένα world class αριστούργημα που ακούει στο όνομα super metroid την τότε εποχή ήταν παιχνίδι κατηγορίας 7 και 8 στα περισσότερα περιοδικά της εποχής. Το ίδιο ισχύει για πολλά παιχνίδια της εκάστοτε εποχής που τότε δεν τα έβλεπαν και με πολύ θερμό μάτι. Αυτο που λες μου θυμιζει πολυ την περιπτωση του Breath Of Fire 4 που ενω τοτε ηταν ολοι μανια με τα Final Fantasy 7-8-9 και οτιδηποτε αλλο απλα το προσπερναγαν ή ακομα και με το Dragon Quest 8 που πολλοι το ειχαν για παιχνιδι του 7-8 αν και εμενα και τα 2 μου αρεσαν πολυ περισσοτερο απο αλλα generic παιχνιδια. Metallica εγώ είχα πάρει το wiiu day one λόγω του οτι μου άρεσε το όλο σκηνικό με το ZombieU και με τη χρήση του gamepad.Διαβασα τα πρώτα reviews που είχαν βγεί λιγες μέρες πριν κυκλοφορήσει και απογοητευτηκα γιατί είδα κατι πεντάρια και κάτι εξαρια.Το γέλιο είναι οτι ξεκινώντας το παιχνίδι και μετά απο κανα τρίωρο είχα στα χέρια μου ενα απο τα καλύτερα survival horror παιχνίδια που είχα παίξει ποτέ. Για πολλές κλωτσιές οι reviewers. Καλα οι reviewers δεν ειναι και τοσο ανετοι και εχουν αρκετες πιεσεις απο πισω.Δεν ειναι αλλωστε τυχαιο το παλιο σκανδαλο που ειχε ξεσπασει στο gamespot με τον Jeff Για οσους δεν γνωριζουν το περιστατικο η εταιρια του παιχνιδιου ειχε πληρωσει το gamespot τοτε για διαφημιση στο Site και ο συγκεκριμενος Reviewer επειδη ειπε στο τελος του video οτι αντικειμενικα για αυτον δεν αξιζει καποιος να αγορασει το παιχνιδι Full Price το gamespot τον απελυσε και μαλιστα κατεβασα και το παραπανω review. Αλλη μια διαφορετικη περιπτωση ηταν με το Resident evil 6 οπου οταν ο reviewer ρωτησε σε συνεντευξη την Capcom για το αν το τελικο παιχνιδι θα εχει πολλα QTE καθως δεν αρεσαν στον συγκεκριμενο,η Capcom ειπε οτι θα εχει λιγα. Να που το γνωστο πια παιχνιδι οταν τελικα βγηκε ειδαμε οτι ηταν γεματο απο αυτα και που ο reviewer του εδωσε τελικα 4/10 για τον λογο αυτο. Οι reviewers στα περισσοτερα μεγαλα Sites γνωριζουν οτι οι βαθμοι τους εχουν μεγαλη σημασια καθως καθοριζουν παρα πολλες απο τις πωλησεις ορισμενων παιχνιδιων,ειδικα σε Site οπως το Ign που οπως γραφουν αρκετοι στα σχολια αν ενα παιχνιδι δεν παιρνει πανω απο 8 δεν θα το κοιταξουν καν(παρολο που υπαρχουν και αρκετοι που γραφουν πχ αυτο που εγραψε και ο Ikaruga σωστα παραπανω) Κλασσικο τετοιο παραδειγμα τρομερου παιχνιδιου που δεν ειχε τις πωλησεις που του αρμοζε ηταν το Vanquish. Πολλοί reviewers - και πολύς κόσμος, γενικότερα, ίσως - είναι τσακωμένοι με το survival horror genre. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με ηλικία, με φάση στην οποία πρέπει να παίξεις τέτοια παιχνίδια για να αποδώσουν τα μέγιστα (αν το παίζεις σε ανοιχτό γραφείο με κόσμο γύρω και όλα τα φώτα ανοιχτά, ακόμα και το Amnesia μπορεί να καταλήξει με 5άρια) ή με κάτι άλλο, αλλά είναι αρκετά ξεκάθαρο πλέον πως πρόκειται για niche genre. Βασικα πολλοι το λεγανε αυτο που γραφεις με το Resident evil 5 και μετα με το 6 οτι ο κοσμος πλεον κοιταζει σε πιο γρηγορα Action based παιχνιδια,γιαυτο αλλωστε και οπως ειπε και η Capcom μονο ενα κομματι του Campaign με τον Leon ηταν πιο πολυ Survival horror απο τα αλλα για να ειναι ολοι χαρουμενοι.Βεβαια το Resident evil Hd Remastered αλλαξε τα δεδομενα και ελπιζουμε προς το καλυτερο. Και το Silent Hill κυριως μεχρι και το 3 ηταν πιο Survival Horror,αλλα αργοτερα οι κακες επιλογες της Konami να αναθεσει σε αλλα Studio την αναπτυξη μελλοντικων παιχνιδιων κατεστρεψε το Franchise,μια απο τα ιδια και για το Alone in the Dark. Εχει ψιλο βαρεθει ο κοσμος που οι περισσοτερες εταιριες προσπαθουν να κερδισουν απο την σειρα Call Of duty και να την αντιγραψουν οσο μπορουν για να αυξησουν τις πωλησεις τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Εχει ψιλοβαρεθεί ο κόσμος όντως; Και ποιος κόσμος; Και να έχει βαρεθεί, δεν υπάρχει ανανέωση της αγοράς; Υπάρχει. Αυτοί που έχουν βαρεθεί είμαστε εμείς κι εμείς (το ένα εκατομμύριο περίπου που αγόρασε το Alien, για παράδειγμα), όχι τα 10 εκατομμύρια που αγόρασαν το Watchdogs και το Unity και που συνεχίζουν να αγοράζουν κάθε νέο CoD όπως τα Fifa. Το θέμα είναι να ξέρουν και οι εταιρείες πού στοχεύουν, ώστε να μη χάνουν και τους μεν και τους δε, να διατηρούν και το μπάτζετ του εντός λογικών πλαισίων και να μη τρέχουν να καλύψουν τα σπασμένα ακόμα και μετά από εκατομμύρια πωλήσεων. Και, το κυριότερο, να μη βασίζουν τα μπόνους των ομάδων τους στο Metacritic, γιατί είναι κρίμα γι' αυτούς που φτιάχνουν τα παιχνίδια, όχι τίποτα άλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Ακούω πολύ καλά λόγια για το hyrule Warriors και με προβληματίζει αν αξίζει το ρίσκο γιατί τα dynasty warriors δεν μου άρεσαν από το ps2.....; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Ακούω πολύ καλά λόγια για το hyrule Warriors και με προβληματίζει αν αξίζει το ρίσκο γιατί τα dynasty warriors δεν μου άρεσαν από το ps2.....; Ούτε αυτό θα σου αρέσει τότε, πρόκειται για το ίδιο παιχνίδι με διαφορετικά ρούχα. Ισως (ίσως λέμε) να καταφέρεις να το διασκεδάσεις περισσότερο λόγο theme και setting το συγκεκριμένο αλλά από τη στιγμή που δεν σου αρέσουν τα Musou παιχνίδια (έτσι λέγονται τα Dynasty και όλα τα παιχνίδια Dynasty με διαφορετικά ονόματα και themes) εγώ πρώτα θα το δοκίμαζα κάπου και μετά θα αποφάσιζα. Αν θέλεις να παίξεις ένα τέτοιο παιχνίδι χωρίς να ξεπαραδιαστείς πάρε το Warriors Orochi 3 hyper που αν και παλιό θα σου δώσει αυτό το gameplay και απλά φαντάσου το ίδιο πράγμα με πολύ καλύτερα γραφικά και framerate και με ρούχα Zelda και έχεις μπει στο νόημα του τι είναι το Hyrule Warriors. Εναλλακτικά και αν έχεις PC τσέκαρε το Dynasty Warriors 8 που υπάρχει να δεις αν είναι κάτι που θα σε βοηθούσε να περάσεις την ώρα σου. Να σου πω την αλήθεια ούτε και εγώ ήμουν πολύ των Musou παιχνιδιών αλλά βλέπεις μεγάλωσα και εκτιμώ πολύ περισσότερο την γρήγορη δράση που προσφέρουν αυτού του είδους τα παιχνίδια και αν έβρισκα κάποια στιγμή κάποια καλή τιμή για το Hyrule Warriors τότε θα το τσίμπαγα. P.S. Από τους φανς γενικότερα της σειράς θεωρούν το Samurai Warriors 4, το Hyrule Warriors και το Gundam Warriors (μόνο japan το συγκεκριμένο) ως τα καλύτερα Musou παιχνίδια που έχουν εμφανιστεί μέχρι σήμερα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα