Fulgore Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Mια βοήθεια παιδιά. Έχω το wii u και αγόρασα ένα wii remote να παίξω κάποια παιχνίδια του wii απο το store που δεν τα έπαιζε το pad. Συνδέω την sensor bar μπαίνω στο μενού του wii και με την κίνηση του χεριού δεν ανταποκρίνεται ,στο σημείο που με ρωτάει να επιλέξω ανάμεσα στην tv και στο pad. Να σας πώ οτι δεν έχω το nunchuck.Είναι απαράιτητο ή έχει πρόβλημα η sensor bar ?Eπίσης παρατήρησα οτι δεν κουμπώνει και πολύ καλά πίσω στην υποδοχή,είναι λίγο χαλαρό. Αν το παιχνιδι που θες να παιξεις παιζει μονο με Nunchuck τοτε ναι πρεπει να παρεις και αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Mια βοήθεια παιδιά. Έχω το wii u και αγόρασα ένα wii remote να παίξω κάποια παιχνίδια του wii απο το store που δεν τα έπαιζε το pad. Συνδέω την sensor bar μπαίνω στο μενού του wii και με την κίνηση του χεριού δεν ανταποκρίνεται ,στο σημείο που με ρωτάει να επιλέξω ανάμεσα στην tv και στο pad. Να σας πώ οτι δεν έχω το nunchuck.Είναι απαράιτητο ή έχει πρόβλημα η sensor bar ?Eπίσης παρατήρησα οτι δεν κουμπώνει και πολύ καλά πίσω στην υποδοχή,είναι λίγο χαλαρό. Αν το παιχνιδι που θες να παιξεις παιζει μονο με Nunchuck τοτε ναι πρεπει να παρεις και αυτο. Άλλο πράγμα λέει... Το ίδιο θέμα το έχω κι εγώ. Συγκεκριμένα, με το WiiMote+Nunchuck από το Wii (+Motion+), μία στις δύο φορές που βάζω το Metroid Tril. στο U, αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο θέμα. Το "χεράκι" είτε δεν εμφανίζεται καθόλου, είτε εμφανίζεται ελάχιστα και σε συγκεκριμένα σημεία της οθόνης. Μπαταρίες - σύνδεση κλπ, κομπλέ. Δοκίμασα και με τη μπάρα του Wii στο U, τα ίδια. Λόγω υποχρεώσεων, δεν πρόλαβα να κοιτάξω με το άλλο σετάκι τί παίζει. Βλέπουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 http://en-americas-support.nintendo.com/app/answers/detail/a_id/1146/~/how-to-sync-a-wii-remote-with-a-wii-u-console http://en-americas-support.nintendo.com/app/answers/detail/a_id/2084/~/wii-remote-not-working-or-syncing-correctly 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giwrgosd Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Άλλο πράγμα λέει... Το ίδιο θέμα το έχω κι εγώ. Συγκεκριμένα, με το WiiMote+Nunchuck από το Wii (+Motion+), μία στις δύο φορές που βάζω το Metroid Tril. στο U, αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο θέμα. Το "χεράκι" είτε δεν εμφανίζεται καθόλου, είτε εμφανίζεται ελάχιστα και σε συγκεκριμένα σημεία της οθόνης. Μπαταρίες - σύνδεση κλπ, κομπλέ. Δοκίμασα και με τη μπάρα του Wii στο U, τα ίδια. Λόγω υποχρεώσεων, δεν πρόλαβα να κοιτάξω με το άλλο σετάκι τί παίζει. Βλέπουμε. Ακριβώς όπως τα λέει ο φίλος παραπάνω Αφού δοκίμασες και με διαφορετική μπάρα και έκανε τα ίδια κάπου αλλού είναι το πρόβλημα.Αν βρείς λύση πόσταρε την εδώ να δούμε τι θα κάνουμε. fulgore, τα λίνκ που παραθέτεις είναι για να συγχρονήσεις τα wii remote με το wii u .Το πρόβλημα σε εμάς είναι άλλο Τα remote παίζουν κανονικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Μπορεί το wiimote που αγόρασες να μην είναι αυθεντικό. Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα είχα και εγώ με ένα wiimote απομίμηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giwrgosd Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Μπορεί το wiimote που αγόρασες να μην είναι αυθεντικό. Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα είχα και εγώ με ένα wiimote απομίμηση. Aυτό έχω πάρει απο τα public http://www.public.gr/product/gaming/accessories/nintendo-wii-u/heiristiria/remote-plus-nintendo-wii-u-mayro/prod3311255pp/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Είναι αυθεντικό αυτό το wiimote, οπότε αποκλείεται να έχει πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά στα settings του Wii U έχει επιλογή να βάζεις που είναι τοποθετημένη η μπάρα, πάνω στην οθόνη ή στο κάτω μέρος της. Τσεκάρετέ το (είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι λάθος αυτό που έχετε επιλέξει εκεί). Όταν η μπάρα είναι τοποθετημένη κάτω, πάντα χρησιμοποιούμε τη βάση της. Επίσης, δεν πρέπει να υπάρχουν παρεμβολές μεταξύ του Wiimote και της μπάρας. Το Wiimote αν είναι αυθεντικό είναι απίθανο να είναι προβληματικό. Επίσης, ο τρόπος λειτουργίας της μπάρας είναι τόσο γελοίος που και αυτή αποκλείεται να έχει πρόβλημα (ουσιαστικά δύο λαμπάκια είναι, τίποτ' άλλο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giwrgosd Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Φιλε math τα εχω δοκιμάσει όλα αυτα που προτείνεις Χωρις αποτέλεσμα ,μου εχει σπάσει τα νεύρα λιγο γιατί μόλις επιλέγω κάποιο παιχνιδι του wii με το να μην βγάζει το χεράκι να επιλέξω , αυτομάτως κλείνει η τηλεόραση και μου εχει επιλογή για παιχνιδι μονο απο την μικρή οθόνη του pad βάση που λες δεν βρήκα για την sensor bar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Φιλε math τα εχω δοκιμάσει όλα αυτα που προτείνεις Χωρις αποτέλεσμα ,μου εχει σπάσει τα νεύρα λιγο γιατί μόλις επιλέγω κάποιο παιχνιδι του wii με το να μην βγάζει το χεράκι να επιλέξω , αυτομάτως κλείνει η τηλεόραση και μου εχει επιλογή για παιχνιδι μονο απο την μικρή οθόνη του pad βάση που λες δεν βρήκα για την sensor bar Βγάλε μία φωτογραφία την τηλεόρασή σου μαζί με την μπάρα και ανέβασέ την εδώ. Το Wiimote πρέπει ΠΑΝΤΑ να βλέπει την μπάρα, δεν πρέπει να παρεμβάλεται τίποτα ανάμεσά τους. Για παράδειγμα αν την έχεις στο κάτω μέρος της τηλεόρασης καλό είναι να την φέρεις έξω έξω πάνω στο έπιπλο για να μην παρεμβάλεται η γωνία του επίπλου ανάμεσα τους (στην περίπτωση που κρατάς το Wiimote πιο χαμηλά από το έπιπλο). Στο λέω γιατί είχα αυτό το πρόβλημα στην μπάρα που έχω στο πισί μου, στο γραφείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giwrgosd Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Το πεδίο ειναι καθαρό ! Το wii mote δουλεύει άψογα ,μονο η κίνηση Με την sensor bar (χεράκι ) δεν δουλεύει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δοκίμασε να βάλεις την μπάρα επάνω στην τηλεόραση και πες αν δουλεύει καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doa5 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Λοιποον.... Ειμαι μεταξυ δυο παιχνιδιων ZELDA, το The wind waker HD Και το Hyrule Warriors, ξερω ότι είναι διαφορετικο ειδος παιχνιδιων, ξερω ότι το ένα είναι HD REMAKE του παλιου παιχνιδιού (το οποιο όμως δεν εχω παιξει και από τα διαφορα videos στο youtube Μου κανει καπως σε FF στυλ ή είμαι λαθος?) και το άλλο κλωνος των Dynasty Warriors, όμως είμαι σε μεγαλο διλημμα, είμαι φαν και των δυο στυλ (καλα όχι τοσο των warriors, όμως μου αρεσει που "μεταφερει" το περιβαλλον της ZELDA), από οσους τα εχετε παιξει, με ενδιαφερει να είναι ευκολο και ΟΧΙ ΔΥΣΚΟΛΟ κατά την "πορεια", ποιο προτείνετε? (να αγορασω και τα δυο ταυτοχρονα δυσκολο καθως περιμενω ηδη με προπαραγγελια τα THE ORDER, Project Cars, FF HD Type 0, Quantum Break, Bladestorm και DOA5 Last Round, οποτε όπως καταλαβαίνετε θα πεσει ξυλο από την συζυγο.....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Wind Waker. Εξαιρετικό παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Λοιποον.... Ειμαι μεταξυ δυο παιχνιδιων ZELDA, το The wind waker HD Και το Hyrule Warriors, ξερω ότι είναι διαφορετικο ειδος παιχνιδιων, ξερω ότι το ένα είναι HD REMAKE του παλιου παιχνιδιού (το οποιο όμως δεν εχω παιξει και από τα διαφορα videos στο youtube Μου κανει καπως σε FF στυλ ή είμαι λαθος?) και το άλλο κλωνος των Dynasty Warriors, όμως είμαι σε μεγαλο διλημμα, είμαι φαν και των δυο στυλ (καλα όχι τοσο των warriors, όμως μου αρεσει που "μεταφερει" το περιβαλλον της ZELDA), από οσους τα εχετε παιξει, με ενδιαφερει να είναι ευκολο και ΟΧΙ ΔΥΣΚΟΛΟ κατά την "πορεια", ποιο προτείνετε? (να αγορασω και τα δυο ταυτοχρονα δυσκολο καθως περιμενω ηδη με προπαραγγελια τα THE ORDER, Project Cars, FF HD Type 0, Quantum Break, Bladestorm και DOA5 Last Round, οποτε όπως καταλαβαίνετε θα πεσει ξυλο από την συζυγο.....) Καλα ρε Doa με ολο το σεβασμο αλλα εσυ ετσι α πλα κανεις τις προπαραγγελιες???Δεν περιμενεις καν να βγουν τα παιχνιδια να δεις αν αξιζουν ή οχι??? Εγω θα σου πω το εξης οσον αφορα τα παραπανω Zelda παιχνιδια. Το Hyrule warriors ειναι ενα παιχνιδι που μπορεις να το παιξεις λιγο αλλα θα το βαρεθεις και δεν θα σου μεινει τιποτα απο αυτο οταν το βγαλεις και το παρατησεις το παιχνιδι.ΤΟ Windwaker απο την αλλη ειναι ενα παιχνιδι απο αυτα που λεμε Classic,παιχνιδια που τα παιζεις και οποτε γινεται στο μελλον αναφορα σε αυτα απλα θυμασαι ωραιες στιγμες και φυσικα ειναι οτι πρεπει για βιβλιοθηκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα