Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

οτι και να λεμε σαν την nintendo δεν εχει ρε γαμοτο...

παιζω απο χθες super mario 3d world

και σαν 12 χρονο παιδακι αισθανομαι ξανα...

απιστευτο!

282fkoh.jpg

• Like 10
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οτι και να λεμε σαν την nintendo δεν εχει ρε γαμοτο...

παιζω απο χθες super mario 3d world

και σαν 12 χρονο παιδακι αισθανομαι ξανα...

απιστευτο!

282fkoh.jpg

και εγω το ψαχνω στις αγγελιες μπας και το βρω Used γιατι για παλιο παιχνιδι δεν θελω να πληρωσω τιμη λες και βγηκε τωρα...

προλαβαινεις απο τον ρωσσο για κανα 2 ωρες ακομη...

στα 32 νομιζω ειναι εξαιρετικα ;)

btw σου εχω κανει fr 3 μερες τωρα αλλα δεν εχεις κανει accept...δεν το ανοιγεις συχνα το U? :P

προλαβαινεις απο τον ρωσσο για κανα 2 ωρες ακομη...

στα 32 νομιζω ειναι εξαιρετικα ;)

Καλα και στις αγγελιες τοσο το πουλανε και μου μενει και το κουτακι :D Το μονο κακο απλα ειναι οτι κλασσικα εχουμε γεμισει με Ps4 και XboxOne στην Ελλαδα και αρα δεν εχουν την ποικιλια των αγγελιων οπως στις αλλες κονσολες.Μια απο τα ιδια και γιατι και τα καταστηματα δεν εχουν μεταχειρισμενα παιχνιδια για το U.

Καλα και στις αγγελιες τοσο το πουλανε και μου μενει και το κουτακι :D Το μονο κακο απλα ειναι οτι κλασσικα εχουμε γεμισει με Ps4 και XboxOne στην Ελλαδα και αρα δεν εχουν την ποικιλια των αγγελιων οπως στις αλλες κονσολες.Μια απο τα ιδια και γιατι και τα καταστηματα δεν εχουν μεταχειρισμενα παιχνιδια για το U.

Λογικό αφού όσοι παίρνουν U συνήθως ξέρουν γιατί το παίρνουν και ξέρουν και τις αξίες των παιχνιδιών που αγοράζουν. Μην περιμένεις main mario παιχνίδι (όπως είναι το 3D World, άσχετα αν δεν είναι στο ίδιο στυλ του Galaxy) να πέσει και πολύ. Το αντίθετο παίζει να γίνεται όσο περνάει ο καιρός. Απλά πρέπει να σταθείς τυχερός με κανένα μεταχειρισμένο από κανένα public αλλά και πάλι μην περιμένεις τρελά μειωμένη τιμή για μεταχειρισμένο. 

Λογικό αφού όσοι παίρνουν U συνήθως ξέρουν γιατί το παίρνουν και ξέρουν και τις αξίες των παιχνιδιών που αγοράζουν. Μην περιμένεις main mario παιχνίδι (όπως είναι το 3D World, άσχετα αν δεν είναι στο ίδιο στυλ του Galaxy) να πέσει και πολύ. Το αντίθετο παίζει να γίνεται όσο περνάει ο καιρός. Απλά πρέπει να σταθείς τυχερός με κανένα μεταχειρισμένο από κανένα public αλλά και πάλι μην περιμένεις τρελά μειωμένη τιμή για μεταχειρισμένο. 

Βασικα βλεπω τα Super Mario Bros U και Monster Hunter 3 ultimate στα 30 ευρω γιαυτο το λεω.Επισης το Zelda πριν κατι καιρους το ειχε βαλει ο Κωτσοβολος 28ευρω για μια μερα αλλα δυστηχως δεν το προλαβα καθως τοτε δεν ειχα και Wii U. Πιστεψε με καταλαβαινω τι λες,αλλα οταν ο αλλος ομως μαζευει stock και θελει να το ξεφορτωθει θα ριξει καποια στιγμη την τιμη βλεπε τα πακετα του Wii U premium Super Mario Bros και ZombieU απο τον Γερμανο.

• Moderators

Εγώ πλέον ψωνίζω σπάνια μεταχειρισμένα, ειδικά εδώ στις αγγελίες έχουν ξεφύγει οι πωλητές. Βγάζουν κάτι τιμές από την κοιλιά τους και νομίζουν ότι θα βρουν θύματα. Ξέρω 'γω φάση ένα παιχνίδι κάνει 45 ευρώ καινούριο και ο μάγκας να ζητάει 40 για μεταχειρισμένο. Χίλιες φορές να αγοράζω digital, παρά να δίνω τα λεφτά μου σε τέτοια σπίρτα.

• Like 2

Εγώ πλέον ψωνίζω σπάνια μεταχειρισμένα, ειδικά εδώ στις αγγελίες έχουν ξεφύγει οι πωλητές. Βγάζουν κάτι τιμές από την κοιλιά τους και νομίζουν ότι θα βρουν θύματα. Ξέρω 'γω φάση ένα παιχνίδι κάνει 45 ευρώ καινούριο και ο μάγκας να ζητάει 40 για μεταχειρισμένο. Χίλιες φορές να αγοράζω digital, παρά να δίνω τα λεφτά μου σε τέτοια σπίρτα.

Καλα ναι προφανως αυτο που λες ισχυει γιαυτο και θελει παζαρια :D

Ρε παιδιά ,μιάς που χάσαμε την προσφορά για το premium πακέτο απο την προσφορά που έτρεχε μέχρι πρίν λίγο καιρό,υπάρχει κάποια προσφορά σε πακέτο με το premium?

Ρε παιδιά ,μιάς που χάσαμε την προσφορά για το premium πακέτο απο την προσφορά που έτρεχε μέχρι πρίν λίγο καιρό,υπάρχει κάποια προσφορά σε πακέτο με το premium?

ναι η δικη μου :)

http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/wii/404087-wii-u-32gb-premium-2-games-dlc-update/

Mια βοήθεια παιδιά.

Έχω το wii u και αγόρασα ένα wii remote να παίξω κάποια παιχνίδια

του wii απο το store που δεν τα έπαιζε το pad.

Συνδέω την sensor bar μπαίνω στο μενού του wii και

με την κίνηση του χεριού δεν ανταποκρίνεται ,στο σημείο 

που με ρωτάει  να επιλέξω ανάμεσα στην tv και στο pad.

Να σας πώ οτι δεν έχω το nunchuck.Είναι απαράιτητο ή

έχει πρόβλημα η sensor bar ?Eπίσης παρατήρησα οτι

δεν κουμπώνει και πολύ καλά πίσω στην υποδοχή,είναι λίγο χαλαρό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...