Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εντάξει...έλεος. Δεν υπάρχει πέτρα που να σηκώσουμε και να μην γράφει όνομα Ελληνα για οποιαδήποτε μαλακία συμβαίνει. Βρήκαμε και εμείς οι χαμηλόμισθοι μια τρύπα για σωστότερες τιμές και κάποιος γελοίος φρόντισε να το κάνει βούκινο...

γ@μω το σπιτι του

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

δεν εχει να κανει με καμια τρυπα παιδια...

η τιμες τον retail ειχαν παει στα 2πλα εδω και 2 μηνες

απλα τωρα το εφαρμοσαν και στα digital

εχει να κανει με την πτωση τον ρουβλιον(μετα τα γεγονοτα της κριμαιας) που εχουν τι μιση αξια απο οτι ειχαν πριν ενα χρονο

(για αυτο ειχανε και τι μιση τιμη με την υπαρχουσα ισοτιμια σε σχεση με τα "δικα μας")

ευτυχως προλαβα και πηρα τα 2 παιχνιδια που με καιγανε ποιο πολυ σαν αρχη (ww και sm3dw)

κριμα οπως και ναχει παντος

• Like 2

Απλα γυρναμε οπως και πριν στις αγγελιες και στα Used παιχνιδια που αν δεν ειναι τρελος ο πωλητης θα τα β ρισκουμε σε αναλογες τιμες τα παιχνιδια.

δεν εχει να κανει με καμια τρυπα παιδια...

η τιμες τον retail ειχαν παει στα 2πλα εδω και 2 μηνες

απλα τωρα το εφαρμοσαν και στα digital

εχει να κανει με την πτωση τον ρουβλιον(μετα τα γεγονοτα της κριμαιας) που εχουν τι μιση αξια απο οτι ειχαν πριν ενα χρονο

(για αυτο ειχανε και τι μιση τιμη με την υπαρχουσα ισοτιμια σε σχεση με τα "δικα μας")

ευτυχως προλαβα και πηρα τα 2 παιχνιδια που με καιγανε ποιο πολυ σαν αρχη (ww και sm3dw)

κριμα οπως και ναχει παντος

Ακριβώς αυτό, πέρα από το χιουμοράκι με τον μαλάκα τον Ελληνα είστε γελασμένοι που θα καθήσει η nintendo να ασχοληθεί με μια τέτοια τρυπούλα. Γενικά όσοι ξέρουν την nintendo θα ξέρουν ότι δεν ασχολείται με "μικρά" θέματα σαν και αυτό. Οτι κάνει το κάνει σε τσουνάμι. 

Πάντως εγώ ήδη το έφαγα το 75άρι μου στα παιχνίδια που ήθελα και δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να πάρω οτιδήποτε άλλο πριν να αλλάξει το κοστολόγιο. Γενικά δεν θέλω multiplayer παιχνίδια όπως mario kart και SSB και απλά αναρωτιέμαι αν θα πρέπει να πάρω το Donkey kong. Το Hyrule warriors είμαι σίγουρος ότι θα το βρω κάποια στιγμή κάπου φθηνότερα χώρια που από τη φύση του δεν είναι παιχνίδι που με κάνει να θέλω να το κρατήσω. Προτιμώ δηλαδή να πάρω κάνα Samurai Warriors 4 σε κανένα sale στο Vita ή το PS3 (που θα κοστίζει κανένα 10ευρω). 

• Like 1

χααχαα εφαγαα φλασιαα αφηστε με 

οποιοσ θελει ασ μετακομησει νοτιο αφρικη μερια  10 euro κατω τα παιχνιδια 

οποιοσ καταλαβε καταλαβε  

αμα ανακαλυψετε φτηνοτερο προορισμο πειτε κ μενα

πενθω αποψε

ελπιζω μονο σε καλη εμφανιση ολυμπιακου για αναπτερωση ηθικου

Μπηκα το SM Galaxy 2 το έχει 799 RUB . ΟΥΑΟΥ :-D

τελικα πηρα το 3d world και μου εμειναν 71 ρουβλια στο λογαριασμο απο τα 2500 δηλ κοστισε 2429 ρουβλια

32.9604 EUR. ενα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια του forum

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...