ikaruga24 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Εγω που ψαχνω δηλαδη το Xenoblade τι πρεπει να κανω προσευχες στην κοντινη εκκλησια,ή να αγορασω 3ds και να μου ερθει ακριβοτερα? Η μοναδική σου εφικτή λύση είναι το dolphin. Κατά τα άλλα αν πάρεις 3ds για πάρτι του ετοιμάσου να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη και για όλα τα υπόλοιπα που έχασες. Που ξέρεις, μπορεί να καταντήσεις σαν ορισμένους από εμάς που έχουμε τόσα και τόσα να παίξουμε στη μεγάλη οθόνη και επιλέγουμε τη φορητή μας για διάφορους λόγους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Η μοναδική σου εφικτή λύση είναι το dolphin. Κατά τα άλλα αν πάρεις 3ds για πάρτι του ετοιμάσου να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη και για όλα τα υπόλοιπα που έχασες. Που ξέρεις, μπορεί να καταντήσεις σαν ορισμένους από εμάς που έχουμε τόσα και τόσα να παίξουμε στη μεγάλη οθόνη και επιλέγουμε τη φορητή μας για διάφορους λόγους. Υπαρχει βεβαια και η πιθανοτητα να το βαλει καποιος στις αγγελιες ή η Nintendo να το κυκλοφορησει πριν βγει το X Το 3ds θα ειχε την φαση του αν δεν ειχα καλο Pc και επαιζα μπαλα με 3ds και Ps4 combo πχ ή κατι τετοιο. Τωρα δεν μπορω πια να κατσω μπροστα απο την μικρη του οθονη καθως εχω συνηθισει στο 27ρι Monitor(για τον ιδιο λογο που δεν εχω περασει παιχνιδια στο κινητο ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά, το vWii σπάει, ε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkarako Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Απο αυριο αλλαζουν οι τιμες στο ρωσικο e-shop λεει εδω http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=989249 οποτεοσοι προλαβεται. Εγω μολις πριν λιγες μερες το πηρα τι wii u και θελω να προλαβω να παρω ενα παιχνιδη μιση τιμη ,κριμα να μην το εκμεταλευτω και γω λιγο, χρειαζομαι ομως λιγο τα φωτα σας γτ ελεγα να το ψαξω μετα την εξεταστικη αλλα τωρα δυστηχος δεν προλαβαινω, πρεπει να κανω αλλο ρωσικο acount αλλα τωρα που πηγα να κανω μου εβγαλε παλι την Ελλαδα ως χωρα αν μπορειτε να μου πειτε επιγραματικα τα βηματα θα με βοηθουσατε πολυ. Ενταξει το βρηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dougadan Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Απο αυριο αλλαζουν οι τιμες στο ρωσικο e-shop λεει εδω http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=989249 οποτεοσοι προλαβεται. Εγω μολις πριν λιγες μερες το πηρα τι wii u και θελω να προλαβω να παρω ενα παιχνιδη μιση τιμη ,κριμα να μην το εκμεταλευτω και γω λιγο, χρειαζομαι ομως λιγο τα φωτα σας γτ ελεγα να το ψαξω μετα την εξεταστικη αλλα τωρα δυστηχος δεν προλαβαινω, πρεπει να κανω αλλο ρωσικο acount αλλα τωρα που πηγα να κανω μου εβγαλε παλι την Ελλαδα ως χωρα αν μπορειτε να μου πειτε επιγραματικα τα βηματα θα με βοηθουσατε πολυ. Ενταξει το βρηκα. Μπορείς να πεις πως το βρήκες γιατί έχω κολλήσει κι εγώ κ δεν μπορω να κάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkarako Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Λοιπον πας στο acount σου και πατας αλλαγη user και μετα create new ξεκινας την διαδικασια δεν βαζεις ουτε φτιαχνεις id και ολοκληρωνεις την δημιουργια του νεου user. Πας στα settings της κονσολας και αλλαζεις χωρα και μετα πανε να μπεις στο e-shop θα σου ζητησει να φτιαξεις id και τωρα μπορεις να φτιαξεις ρωσικη και εισαι ετοιμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Ξενερα.. The party is over guys 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Πωωωω καταστροφή...πρόλαβα πήρα όμως Wind waker HD, Mario 3D world, Shantae και Metroid Fusion. Εξαιρετικά σπαστικό όμως...πόσο γρήγορα μας πήρανε πρέφα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkarako Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Εγω ειμαι μεταξυ mk8 και dk δεν ξερω τι να επιλεξω σκεφτομαι και τα bayoneta. Δυσκολη αποφαση.. Τι λετε εσεις? Nα πω οτι εχω το 3dworld και τα mario bros/luigi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Αφού έχεις ήδη το mario 3d world και U τότε προτίμα το MK8 ή Bayonetta ανάλογα τι θες να παίξεις. Το MK8 είναι κυρίως για multiplayer εμπειρία ενώ το Bayonetta σχεδόν αποκλειστικά single player εμπειρία. Εγώ μια και προτιμώ single player εμπειρίες θα προτείνω σίγουρα Bayonetta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dougadan Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Λοιπον πας στο acount σου και πατας αλλαγη user και μετα create new ξεκινας την διαδικασια δεν βαζεις ουτε φτιαχνεις id και ολοκληρωνεις την δημιουργια του νεου user. Πας στα settings της κονσολας και αλλαζεις χωρα και μετα πανε να μπεις στο e-shop θα σου ζητησει να φτιαξεις id και τωρα μπορεις να φτιαξεις ρωσικη και εισαι ετοιμος. Να σαι καλά..Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Απο αυριο αλλαζουν οι τιμες στο ρωσικο e-shop λεει εδω http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=989249 οποτεοσοι προλαβεται. Εγω μολις πριν λιγες μερες το πηρα τι wii u και θελω να προλαβω να παρω ενα παιχνιδη μιση τιμη ,κριμα να μην το εκμεταλευτω και γω λιγο, χρειαζομαι ομως λιγο τα φωτα σας γτ ελεγα να το ψαξω μετα την εξεταστικη αλλα τωρα δυστηχος δεν προλαβαινω, πρεπει να κανω αλλο ρωσικο acount αλλα τωρα που πηγα να κανω μου εβγαλε παλι την Ελλαδα ως χωρα αν μπορειτε να μου πειτε επιγραματικα τα βηματα θα με βοηθουσατε πολυ. Ενταξει το βρηκα. Μόνο τα συγκεκριμένα παιχνίδια αλλάζουν τιμές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Ξενερα.. The party is over guys τι εγινε παλικαρια? edit : και απ οτι βλεπω σε ενα αλλο thead στο neogaf την μακακια την εχει κανει Ελληνας...ο tapantaola.... χεχε...κριμα...το βραδυ παω σπιτι να ξεκινησω να αγοραζω, οτι χρειαζομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neratzojuice Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 10 15 το Skyward!? Public ftw! Είχα βρεί την limmited 15 ευρώ με το cd μουσικής! Το βούτηξα και πήγα ταμείο σφυρίζοντας!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 τι εγινε παλικαρια? edit : και απ οτι βλεπω σε ενα αλλο thead στο neogaf την μακακια την εχει κανει Ελληνας...ο tapantaola.... χεχε...κριμα...το βραδυ παω σπιτι να ξεκινησω να αγοραζω, οτι χρειαζομαι... Εντάξει...έλεος. Δεν υπάρχει πέτρα που να σηκώσουμε και να μην γράφει όνομα Ελληνα για οποιαδήποτε μαλακία συμβαίνει. Βρήκαμε και εμείς οι χαμηλόμισθοι μια τρύπα για σωστότερες τιμές και κάποιος γελοίος φρόντισε να το κάνει βούκινο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα