liopp Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 τελικα αποφασισα παιδια να παρω την κονσολα την επομενη εβδομαδα παιδια θα την εχω.Μπορειτε να μου πειτε παιχνιδια παιδια που ''πρεπει'' να εχω σ'αυτην την κονσολα? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Απο Wii Donkey Kong Country Returns Super Mario Galaxy 1 Super Mario Galaxy 2 Metroid Prime 3 ή Trilogy απο το Store The legend of Zelda Twilight Princess The legend of Zelda Skyward Sword Απο Wii U New super mario bros U Monster Hunter 3 DOnkey Kong Tropical Freeze Super Smash Bros Mario Kart 8 Bayonetta Special Edition Captain Toad Mario 3d World (Pikmin 3) Zelda Windwaker HD Κοινως δες εδω να σε βοηθησει http://www.metacritic.com/browse/games/score/metascore/all/wii-u?sort=desc 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Απο Wii Okami Red Steel No more Heroes 2 The Last Story Monster Hunter tri Xenoblade Chronicles Pikmin 2Zack and Wiki Metroid other M Donkey Kong Country Returns Super Mario Galaxy 1 Super Mario Galaxy 2 Metroid Prime 3 ή Trilogy απο το Store The legend of Zelda Twilight Princess The legend of Zelda Skyward Sword Silent Hill Shattered Memories Απο Wii U Wonderful 101 New super mario bros U Monster Hunter 3 DOnkey Kong Tropical Freeze Super Smash Bros Mario Kart 8 Bayonetta Special Edition Captain Toad Mario 3d World (Pikmin 3) Zelda Windwaker HD Κοινως δες εδω να σε βοηθησει http://www.metacritic.com/browse/games/score/metascore/all/wii-u?sort=desc Tωρα ειμαστε οκ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Και το Silent Hill Shattered Memories από το Wii, είναι αξιόλογη προσπάθεια. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Το εβαλα και αυτο στην παραπανω λιστα.Ωραιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Βασικα δεν αξιζει το Monter Hunter tri για Wii οταν υπαρχει ηδη το Monster Hunter 3 Ultimate για το U που ειναι και φθηνοτερο Εγω παντως ανεφερα τα πιο γνωστα γιατι χλωμο να τα αγορασει ολα αυτα,ειδικα το Xenoblade που και εγω το ψαχνω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atreidis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μόνο εμένα αρέσει και το The Wonderful 101 ; Sent from my iPhone using Insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μόνο εμένα αρέσει και το The Wonderful 101 ; Sent from my iPhone using Insomnia Οχι απλα ειναι για πιο ψαγμενους ας το πουμε,οπως και το Pikmin 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Που κάνουμε προσευχές για να μας δώσει τα δυο Zelda του Wii η Nintendo στο WiiU; Οι υπόλοιποι ακολουθήστε από πίσω για λιτανείες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Που κάνουμε προσευχές για να μας δώσει τα δυο Zelda του Wii η Nintendo στο WiiU; Οι υπόλοιποι ακολουθήστε από πίσω για λιτανείες Eννοεις σαν του Windwaker σε Hd?? Αλλιως στις αγγελιες Εγω που ψαχνω δηλαδη το Xenoblade τι πρεπει να κανω προσευχες στην κοντινη εκκλησια,ή να αγορασω 3ds και να μου ερθει ακριβοτερα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Όχι σαν το Wind Waker. Είναι too much to ask. Σαν το Mario Galaxy, το Donkey και το Trilogy. Για το Xeno απλά βάλε βαθιά το χέρι στην τσέπη! Αν έχεις καλό PC, τότε Dolphin. Άλλη λύση, αγοράζεις με 60 ευρώ μεταχειρισμένο Wii και το παίζεις πειρατικά. Δεν μπορώ να τα σκεφτώ όλα για σένα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Όχι σαν το Wind Waker. Είναι too much to ask. Σαν το Mario Galaxy, το Donkey και το Trilogy. Για το Xeno απλά βάλε βαθιά το χέρι στην τσέπη! Αν έχεις καλό PC, τότε Dolphin. Άλλη λύση, αγοράζεις με 60 ευρώ μεταχειρισμένο Wii και το παίζεις πειρατικά. Δεν μπορώ να τα σκεφτώ όλα για σένα Α εννοεις στο 10ρικακι?? Ε εγω το Twilight Princess το αγορασα 10ευρω απο παιδι στις αγγελιες και νομιζω 10 ή 15 το Skyward Sword. Φυσικα ολοκαινουργια.Το ειχα βρει 45ευρω το Xenoblade αλλα εξαφανιστηκε αυτος που εβαλε την αγγελια,και το ειχαν και πριν κατι καιρους στο Skroutz με την εκδοση με το κοκκινο Controller στα 69 και δεν το αγορασα επειδη ειχα ηδη controller...Πολα Facepalm.Το Pc ειναι στην υπογραφη που εχω αλλα με Dolphin δεν θελω να μπλεκω αλλο. Wii ειχα αλλα ειχα τρεχαματα με τους πειρατες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 10 15 το Skyward!? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Νομιζω 15. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μόνο εμένα αρέσει και το The Wonderful 101 ; Sent from my iPhone using Insomnia Εγώ το λάτρεψα το παιχνίδι. Τελειώνω Hyrule Warriors και ξαναμπαίνει για δεύτερο τερματισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα