Prospector8 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 εγω το μόνο που είπα είναι οτι αν δε σε αγγίζουν τα exlu του PC καλύτερα ps4. Μα ολοι θα πεσουν και θα σου πουν, οτι το 98% των παιχνιδιών του Ps4 μπορεί να τα παίξει στο pc, και με καλυτερα frames και με καλύτερα "γραφικά" και πιο φθηνά , αρα why go ps4?Και θα εχουν και δικιο βέβαια όλα αυτά ειναι χιλιοειπωθει, αλλα anyway.
DJTaurus Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=BWWW0IPaFWQ 1
neratzojuice Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μα ολοι θα πεσουν και θα σου πουν, οτι το 98% των παιχνιδιών του Ps4 μπορεί να τα παίξει στο pc, και με καλυτερα frames και με καλύτερα "γραφικά" και πιο φθηνά , αρα why go ps4?Και θα εχουν και δικιο βέβαια όλα αυτά ειναι χιλιοειπωθει, αλλα anyway. Ειναι πολύ απλό αυτό που λέω. Υπάρχουν πολλά franchise που τα έχει η sony. Οταν έχεις παίξει 6 GT, δε θα παίξεις το 7ο? Γιατι να έχεις το 98% και όχι το 100% αυτών που θες. Οπου το 98% είναι πολύ γενικό γιατι κυρίως exclu παίζω. Έχοντας PC θα είχα πολύ μικρότερο ποσοστό των παιχνίδιών που θέλω εγω να παίξω. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο, το τραβήξαμε πολύ νομίζω 1
Fulgore Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Παντως να ξερεις οτι γενικα ειναι καπως αναμενομενο να υπαρξει αναφορα του Pc ή αλλης κονσολας σε topic του Wii U γιατι ετσι λειτουργει η κονσολα απο μονη της. Η βολευεσαι με αυτα τα παιχνιδια που σου δινει μονο(πραγμα σχεδον αδυνατο για τους περισσοτερους απο μας)ή αγοραζεις κατι δευτερο. Κακως Neratzo μιλας για Frames γιατι το τονισα παραπανω οτι εγω κοιταω το Pc κυριως για τις χαμηλες τιμες και οπως ανεφερα τα frames κλπ ειναι για αλλα topics. Επισης και εγω σου ειπα οτι ειμαι λατρης ορισμενων παιχνιδιων του Ps(αλλωστε ακομα εχω ενα Ps3 ) και ισως στο μελλον να παρω και 1 αναλογα τα παιχνιδια που θα βγουν.Αλλα ξερω οτι αν παρω τωρα μια κονσολα θα την φαει η σκονη και πιο πολυ Multiplattform παιχνιδια θα παιζω οπως και ολος ο κοσμος.Ακομα και τα Uncharted και BLoodborne αντε να μου επερναν πχ 3-4 εβδομαδες εγω να σου πω στην καλυτερη.Τον υπολοιπον χρονο μαντεψε τι παιχνιδια θα επαιζα αναγκαστικα. Τελος μην ξεχνας οτι μπορει να παρει καποιος ενα Ps4 αρκετα φθηνα αν θελει(μπορω πχ οποιαδηποτε ωρα να πουλησω το ps3 ή αργοτερα το Wii U και να παρω ενα απλα βλεπω οτι δεν αξιζει για μενα αυτο τον καιρο η κονσολα)
DJTaurus Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Downloadable content can be a great thing, when done right. Most "AAA" publishers don't do it right. Hyrule Warriors, on the other hand, shows exactly how you can support a game in a way that respects audience investment, enhances the gameplay experience, AND makes the publisher money.It's a shame Nintendo is so rubbish at YouTube, because it's been nailing stuff like this lately. 3
gkalas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 8 ευρουδακια όλα τα dlc's του Hyrule Warriors απο το ρώσικο. Εννοείται το τσίμπησα 3
arxani Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 8 ευρουδακια όλα τα dlc's του Hyrule Warriors απο το ρώσικο. Εννοείται το τσίμπησα έχεισ γινει πιο ρωσοσ και απτον ιβαν τον μποξερ απτο ροκυ 4 6
DJTaurus Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 έχεισ γινει πιο ρωσοσ και απτον ιβαν τον μποξερ απτο ροκυ 4 3
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Σημερινό άρθρο: http://www.nintendolife.com/news/2015/02/talking_point_the_new_nintendo_3ds_nintendo_network_and_wii_u_could_point_the_way_for_future_hardware και ένα ελαφρώς παλιότερο: http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-in-theory-nintendos-next-gen-hardware-and-the-strategy-behind-it Βασικά το έχω μυριστεί από τότε που η AMD είχε αφήσει να εννοηθεί ότι το επόμενο σύστημα της Nintendo θα έχει και ARM και x86/x64 cpu, αλλά τώρα που βλέπω ότι το 3DS αποκτά Wii games και το Wii U θα αποκτήσει DS games είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το επόμενο σύστημα της N θα είναι υβριδικό: και home console και handheld. Είναι η πιο λογική κίνηση και μάλλον και η πιο επικερδής. Απορώ πως μπορεί να σκέφτηκε κάτι τέτοιο ο Iwata μέσα στον συντηρητισμό που τον διακατέχει. Σίγουρα θα έχουν πολύ ενδιαφέρον οι μελλοντικές κινήσεις της Nintendo. 2
neratzojuice Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 8 ευρουδακια όλα τα dlc's του Hyrule Warriors απο το ρώσικο. Εννοείται το τσίμπησα Για να καταλάβω.. Αν και νομίζω το έχω πιάσει το νόημα. Στο Mario Kart που έχω κανονικά το retail. Μπορώ να αγοράσω τα DLC απο το ρώσικο και να παίζω στον κανονικό λογαριασμό μου?
ikaruga24 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Τόσα χρόνια έχουν περάσει και έχω μόνο μια κουβέντα να πω για το Wind Waker HD. Μαγικό...απλά. 4
neratzojuice Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Τόσα χρόνια έχουν περάσει και έχω μόνο μια κουβέντα να πω για το Wind Waker HD. Μαγικό...απλά. Γαμώτο σου! Τώρα παίζω το skyward sword εγω και βγαίνει σχετικά νερό. Μετα Wind Waker το οποίο όσο το έχω δοκιμάσει είναι τέλειο. Γραφικά, gameplay μουρλια! Ακόμα πιο μετα Zelda U!! Γενικότερα τη χαίρομαι αυτή την κονσολίτσα γιατι τη Nintendo την είχα παρατήσει χρόοονια τώρα. Τελευταία οικιακή που είχα ηταν το nes και τελευταία φορητή το advance! Εχει ΠΟΛΥ πράμα μέσα να παίξω Το έχω πει ξανά αλλά δεν πειράζει..
Bourdoulas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Σημερινό άρθρο: http://www.nintendolife.com/news/2015/02/talking_point_the_new_nintendo_3ds_nintendo_network_and_wii_u_could_point_the_way_for_future_hardware και ένα ελαφρώς παλιότερο: http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-in-theory-nintendos-next-gen-hardware-and-the-strategy-behind-it Βασικά το έχω μυριστεί από τότε που η AMD είχε αφήσει να εννοηθεί ότι το επόμενο σύστημα της Nintendo θα έχει και ARM και x86/x64 cpu, αλλά τώρα που βλέπω ότι το 3DS αποκτά Wii games και το Wii U θα αποκτήσει DS games είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το επόμενο σύστημα της N θα είναι υβριδικό: και home console και handheld. Είναι η πιο λογική κίνηση και μάλλον και η πιο επικερδής. Απορώ πως μπορεί να σκέφτηκε κάτι τέτοιο ο Iwata μέσα στον συντηρητισμό που τον διακατέχει. Σίγουρα θα έχουν πολύ ενδιαφέρον οι μελλοντικές κινήσεις της Nintendo. Έχει αναφερθεί παλαιότερα σε συνεντεύξεις του ο Iwata (αν δεν κάνω λάθος) πως η εταιρεία πρέπει να κοιτάξει να ενοποιήσει αυτούς τους δύο κόσμους έχοντας μια κοινή πλατφόρμα ανάπτυξης και έφερε ως παράδειγμα την Apple που έχει ενοποιήσει τα tablet με τα smartphone με το iOS. Για μένα είναι σωστή μια τέτοια κίνηση και αν τα καταφέρει θα έχει ένα μεγάλο ατού έναντι του ανταγωνισμού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα