Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ok, τρέμω και μόνο στην ιδέα:

Netflix reportedly developing new live-action series based on Legend of Zelda

Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Αυτό εννοούσαν όταν έλεγαν ότι θα δώσουν προς χρήση τα IP τους; Πφφ...

Μακάρι να γίνει κάπως έτσι! Instant Hit!

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παίδες το Hyrule Warriors είναι must για τους fans του Zelda.Ολος ο καλός ο κόσμος της σειράς βρίσκεται εκεί.

Must ειναι η τιμη του ομως ειναι φαρμακι :P

Ναι αλλα εγω επιμενω σε boxed αγορες κυριως επειδη δεν ξερω τι θα κανει μετα η Nintendo στην επομενη της κονσολα. Οτι γλυτωνεις με τον προηγουμενο τροπο χρηματα σιγουρα(βεβαια θα επρεπε να αγορασω εξωτερικο σκληρο δισκο ουτως ή αλλως και αρα και αλλα εξοδα μιας και δεν εχω καποιον :D)

Απο το να μη παίξω ποτέ το παιχνίδι προτιμώ να το παίξω και να το τερματίσω στη μισή τιμή.

Καλα κοιταξε να δεις αν ενα παιχνιδι αξιζει με τα 1000 δεν υπολογιζω το ποσο πχ αν το Windwaker δεν το ειχα λιωσει στο GC τωρα θα το ειχα αγορασει οσο και να κοστιζει.Ενταξυ το καλο με τα παιχνιδια της Nintendo ειναι οτι και τα παιζεις για καιρο(ειδικα mario kart κλπ)και ουτε γεμιζεις την συλλογη σου με σαβουρες παιχνιδια οπως στις αλλες κονσολες. Το Hurule Warriors λοιπον μιας και δεν εχω αγορασει ακομα Mario 3d δεν με ενθουσιαζει τοσο οσο το Bayonetta 2 που εσκασα κανονικα τα 53ευρω :P

Απλα κανω υπομονη αγαπητε gkala μηπως μπει καμια προσφορα απο κανενα καταστημα/αγγελια κλπ για πιο φθηνα,αλλα δυστηχως τωρα τελευταια οι αγγελιες του Wii U τον τελευταιο καιρο για παιχνιδια used εχει καταντησει μαυρη αγορα.

Μιλαμε υπαρχουν παλικαρια που πουλανε used παιχνιδια σε τιμες σφραγισμενων λες και ειναι κινητα Apple...

Κοίτα και εγώ προτιμώ να τα έχω σε κουτάκια αλλά οταν με ένα 45αρι τσίμπησα δυο παιχνιδάκια που τα ήθελα πολύ τότε δε με νοιάζει.Αυτη τη στιγμή που τα οικονομικά μου είναι λίγο τραγικά μου έκατσε πολύ καλά.Και τα δυο παιχνίδια (treasure tracker και Hyrule warriors) βγήκαν πολύ καλά.

• Moderators

Ναι αλλα εγω επιμενω σε boxed αγορες κυριως επειδη δεν ξερω τι θα κανει μετα η Nintendo στην επομενη της κονσολα.

Αυτό το έχεις πει καμιά δεκαριά φορές και δεν κατανοώ τι εννοείς ακριβώς. Με ποιόν τρόπο επηρεάζουν οι retail ή οι digital αγορές την επόμενη κονσόλα της Nintendo; Αν η επόμενη κονσόλα της Nintendo είναι backwards compatible θα παίζει τα παιχνίδια του Wii U είτε είναι σε δισκάκι είτε είναι σε digital μορφή, όπως γίνεται τώρα με τα Wii games στο Wii U.

Και για να σε κάψω λίγο, ποντάρω το Wii U μου ότι η επόμενη κονσόλα της Nintendo δεν θα είναι backwards compatible και αν τρέχει Wii U games (που κι αυτό χλωμό το βρίσκω) θα το κάνει μόνο με raw power και επομένως θα παίζει μόνο παιχνίδια από τo eshop. Επίσης, ποντάρω ότι δεν θα είναι καν κονσόλα του Wii brand, το οποίο θα το παρατήσει μετά το Wii U.

• Like 2

Αυτό το έχεις πει καμιά δεκαριά φορές και δεν κατανοώ τι εννοείς ακριβώς. Με ποιόν τρόπο επηρεάζουν οι retail ή οι digital αγορές την επόμενη κονσόλα της Nintendo; Αν η επόμενη κονσόλα της Nintendo είναι backwards compatible θα παίζει τα παιχνίδια του Wii U είτε είναι σε δισκάκι είτε είναι σε digital μορφή, όπως γίνεται τώρα με τα Wii games στο Wii U.

Και για να σε κάψω λίγο, ποντάρω το Wii U μου ότι η επόμενη κονσόλα της Nintendo δεν θα είναι backwards compatible και αν τρέχει Wii U games (που κι αυτό χλωμό το βρίσκω) θα το κάνει μόνο με raw power και επομένως θα παίζει μόνο παιχνίδια από τo eshop. Επίσης, ποντάρω ότι δεν θα είναι καν κονσόλα του Wii brand, το οποίο θα το παρατήσει μετά το Wii U.

Και εγω δυστηχως για το δευτερο ενδεχομενο που αναφερεις φοβαμαι πιο πολυ(για το Backward compatible δηλαδη)

O μόνος λόγος να θες κουτατα παιχνίδια είναι να είσαι συλλέκτης.Εγω που δεν είμαι δε με νοιάζει. Σίγουρα τα προτιμάω με την ωραία τους συσκευασία αλλά οταν μιλάμε για μισή τιμή κάτω δε το σκέφτομαι και πολύ.

• Like 2

• Moderators

Και εγω δυστηχως για το δευτερο ενδεχομενο που αναφερεις φοβαμαι πιο πολυ(για το Backward compatible δηλαδη)

Ε άρα; Θα έχεις το επόμενο μηχανάκι της Nintendo που δεν θα είναι BC με το Wii U και δίπλα το Wii U με τα digital παιχνίδια περασμένα στο σκληρό του. :P

O μόνος λόγος να θες κουτατα παιχνίδια είναι να είσαι συλλέκτης.Εγω που δεν είμαι δε με νοιάζει. Σίγουρα τα προτιμάω με την ωραία τους συσκευασία αλλά οταν μιλάμε για μισή τιμή κάτω δε το σκέφτομαι και πολύ.

Εγώ κουράζομαι ακόμα και να αλλάζω δισκάκια πλέον. Προτιμώ τα πάντα digital. Να φανταστείς στο πισί μου δεν έχω καν drive για οπτικό μέσο. Μόνο Steam και GoG.com παίζουν μπάλα.

• Like 2

Και εγώ στο PC μόνο digital έχω.Με τις τιμές που τα βρίσκω ντρέπομαι να κατεβάσω πειρατικό παιχνίδι. Πλεον κατεβάζω πειρατικό μόνο για να το δοκιμάσω και αν μου αρέσει το τσιμπάω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...