NobodyRankXV Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Nope, δεν γίνεται. Μακάρι να γινόταν, στο ένα partition τα games του Wii U και στο άλλο partition τα games του vWii. Εγώ πάντως το δικό μου εξωτερικό 1tb ετσι το χω κανει , εχω χωρίσει partition 250 gb για το wii και τα υπόλοιπα τα εχω αφήσει για το ps3 και μια χαρα κανει τα βλέπει σαν δυο διαφορετικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ πάντως το δικό μου εξωτερικό 1tb ετσι το χω κανει , εχω χωρίσει partition 250 gb για το wii και τα υπόλοιπα τα εχω αφήσει για το ps3 και μια χαρα κανει τα βλέπει σαν δυο διαφορετικά Το Wii ή το Wii U; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NobodyRankXV Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Το Wii ή το Wii U; Το χώρισα και εχω για το wii το απλό και για το ps3, wii u δεν εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Ok, τρέμω και μόνο στην ιδέα: Netflix reportedly developing new live-action series based on Legend of Zelda Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Αυτό εννοούσαν όταν έλεγαν ότι θα δώσουν προς χρήση τα IP τους; Πφφ... Το μόνο ενθαρρυντικό είναι πως το Netflix φτιάχνει συνήθως καλές σειρές. Να λες καλά που δεν το πήρε κάνα Amazon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Το χώρισα και εχω για το wii το απλό και για το ps3, wii u δεν εχω Εδώ είναι το θέμα... Το Wii, με τους loaders, έτσι κι αλλιώς θέμα δεν έχει. Για το U όμως, δεν πιστεύω να ισχύει το ίδιο. Εδώ σου λέει πως δε μπορείς καν να βάλεις το δίσκο σε άλλο U! Από την άλλη, μια δοκιμή δεν κοστίζει τπτ...φαντάζομαι. Στη χειρότερη, δε θα βλέπει τπτ ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 ή απλα τα παιρνεις τα παιχνιδια κουτατα και εισαι ανετος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Καλά, σίγουρα. Απλά είπαμε να κόψουμε από κάποια. Βάλε και τα DLC's (Kart, πχ), όλο και κάπου θα φανεί χρήσιμος ο δίσκος αν κάποιος τα "βγάλει" τα χρήματα της κονσόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Θα αναγκαστώ και εγώ να βάλω κανα δίσκο. Κατέβασα το Hyrule Warriors και αναγκάστηκα να σβήσω το Pikmin.Με τις ρωσικες τιμές δε μπορώ να πάρω retail στα διπλάσια λεφτά. Τσίμπησα hyrule warriors με ολα τα dlc's στα 35 ευρω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Γιαυτο και ειπα οτι εχω κοψει τις φιγουρες Amiibo γιατι πρεπει πρωτα να παρω τα παιχνιδια που πρεπει. Βεβαια κανω υπομονη γιατι εχω ακομα ζουμι,χτες πχ εβγαλα το φοβερο Donkey Kong tropical freeze αν και τα τελευταια 2 επιπεδα μου σπασανε λιγο τα νευρα καποιες αποστολες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ τσίμπησα τον Link για να τον χρησιμοποιησω στο παιχνιδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Τον αρχικο φανταζομαι λες,ή τον καινουργιο του Windwaker?? Γιατι δεν βγαζουν ρε γμτ και καμια αλλη φιγουρα metroid πχ στυλ Rosalina Που να ειναι η Samus με ενα Metroid μαζι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Τον αρχικό. Τερματίζω λογικά σήμερα ρο Captain Toad και θα πιάσω το Hyrule Warriors.Το πήρα μόνο και μόνο για το σύμπαν του Zelda. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Το χώρισα και εχω για το wii το απλό και για το ps3, wii u δεν εχω Καμία σχέση τότε, το softmodded Wii (και το vWii for that matter) λειτουργεί με forwaders και loaders, όπως είπε και ο Πέτρος. Στο Wii πετάς έναν NTFS δίσκο με τα παιχνίδι να είναι περασμένα σε wbfs iso και τα διαβάζει άνετα. Όταν συνδέεις δίσκο στο Wii U όμως, ζητάει να κάνει format όλο το δισκό στο filesystem που γνωρίζει. Δεν καταλαβαίνει ούτε από partitions, ούτε τίποτα. Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον αν βγάλει κανά tool για PC κανένας χριστιανός μπορεί να γίνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demaker Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 εχει προγραμματακι που δεν σου ζηταει φορματ καθε φορα ψαξε στο temp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 εχει προγραμματακι που δεν σου ζηταει φορματ καθε φορα ψαξε στο temp Ναι, οκ το έχω κάνει ήδη, αλλά είναι λίγο άσχετο με την κουβέντα μας αυτό. Θέλουμε σε έναν δίσκο να έχουμε Wii U games και κάτι άλλο. Ε, αυτό δε γίνεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα