Moderators Malthador Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Βλέπω τις διθυραμβικές κριτικές του Majora's Mask 3D και μου δημιουργήθηκε η ερώτηση: Σε πιο timeline πιστεύετε ότι θα τοποθετείται το Zelda U; Εγώ πιστεύω ότι σίγουρα δεν θα είναι στο failure timeline, γιατί μας έδωσαν το Link between worlds που βρίσκεται σε αυτό. Οπότε μένει το child timeline ή το adult timeline. Έχω μπερδευτεί όμως, διότι: - Από τη μία αν είναι στο child timeline, είναι πολύ φωτεινό. Τα child Zelda είναι πάντα τα πιο σκοτεινά (Majora's Mask, Twilight Princess). - Από την άλλη αν είναι στο adult timeline, τότε δεν θα έπρεπε να είναι με cell shading graphics; Φυσικά, πάντα υπάρχει η περίπτωση να είναι pre-Ocarina Zelda (ίσως μετά το Skyward Sword και πριν το Minish Cap;), αλλά προσωπικά εύχομαι να είναι στο child timeline και να έχει dark στοιχεία που να μην μας τα έχουν δείξει. Γουστάρω νταρκίλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilisc Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Μεγάλο διλημμα μεταξύ Hyrule Warriors και Smash. Κλείνω προς το δεύτερο αλλά με τραβάει και το coop του πρώτου να παίζω με τη γυναίκα. Υπάρχει βέβαια και 3D World για coop και MK8 για ανταγωνισμό. Ναι, ξέρω, 1st world problems. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=6tpzCdnCFNM 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deargr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μεγάλο διλημμα μεταξύ Hyrule Warriors και Smash. Κλείνω προς το δεύτερο αλλά με τραβάει και το coop του πρώτου να παίζω με τη γυναίκα. Υπάρχει βέβαια και 3D World για coop και MK8 για ανταγωνισμό. Ναι, ξέρω, 1st world problems. Ουτε ο γορδιος δεσμος τετοια δυσκολια . Δυστυχως δεν νομιζω να υπαρχει απαντηση στον προβληματισμο σου . Ετσι και αλλιως σιγα σιγα θα τα παιξεις ολα . Κλεισε τα ματια και τραβα ενα στην τυχη ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metallica 13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 http://www.eurogamer.net/articles/2015-02-06-nintendo-reveals-25-minutes-of-xenoblade-chronicles-x-footage?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socialoomph Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=6tpzCdnCFNM Μέχρι 32 παίκτες online με 4 ενεργούς στα quest. Θα υποστηρίζει Pro Controller. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Patapon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μεγάλο διλημμα μεταξύ Hyrule Warriors και Smash. Κλείνω προς το δεύτερο αλλά με τραβάει και το coop του πρώτου να παίζω με τη γυναίκα. Υπάρχει βέβαια και 3D World για coop και MK8 για ανταγωνισμό. Ναι, ξέρω, 1st world problems. 3d world οπωςδηποτε,μετα smash,hyrule τριτο αν και ειμαι fun zeldaκιας και τελος το kart! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 3d world οπωςδηποτε,μετα smash,hyrule τριτο αν και ειμαι fun zeldaκιας και τελος το kart! Συμφώνω για 3D world είναι must-play μαζί με γυναίκα. Μετά όμως, ψηφίζω kart δαγκωτό. Smash και HW είναι για αντροπαρέες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Ωραίος, ξεκίνα το 1ο να έχουμε να λέμε. Δεν ξέρω τι θα βγάλουν αλλά ελπίζω να μην είναι καλό !! Να μην με ενδιαφέρει τουλάζιστον.. Εγω είμαι phason mines τώρα και πραγματικά χθές πήγα να σπασω την κονσόλα (εντάξει τρόπος του λέγειν ). Τέλος πάντων περιορίστηκα στο να την κλείσω. Μετα απο 1 ολόκληρη ώρα προόδου και εισχώρησης, βαθιά μέσα στα εργαστήρια πέθανα χωρις να βρω save.. Το βρήκα πολύ πιο βαρύ απο τιμωρία του Dark Souls. Στο DS καθαρίζεις περιοχές και απλά προχωράς οταν πλέον τις έχεις μάθει και τις έχεις κάνει δικιές σου. Στο Metroid είχα λύσει γρίφους, είχα κερδίσει mini boss και πάνε όλα.. Αυτό σε συνδυασμό με το Halo 1 που έπαιξα πρόσφατα (καθώς ποτέ μου δε μου άρεσαν τα First Person ούτε τα sci-fi) με έκανε να συνειδητοποιήσω πόσο έχουμε καλομάθει πλέον. Παλιότερα με την πρόοδο στο παιχνίδι ανέβαινε κατα πολύ η δυσκολία. Πλέον δε συμβαίνει αυτό. Τουλάχιστον στον ίδιο βαθμό. Πάντως αν και παλιό, το Metroid παίζεται πανεύκολα και σήμερα σε αντίθεση με το Halo π.χ. Παίζεται και το Halo αλλά το metroid πραγματικά νιώθεις οτι και σήμερα έχει να σου προσφέρει αν δε το έχεις παίξει Έπρεπε να πάω σε άλλο thread sry To ξεκίνησα χτες το 1... Πραγματικά...δεν ξέρω αν θέλω να χειροκροτήσω αυτούς που το σκέφτηκαν/σχεδίασαν/έφτιαξαν ή να τους κλείσω σε κανένα μπουντούμι και να τους μαστιγώνω! Το έβαλα για 5', να δω ότι όντως λειτουργεί σωστά, το έκλεισα μόλις έχασα...μόλις μπήκα δλδ στο holo για την έξοδο πριν σκάσει ο σταθμός! Για 1sec!!! Απόλαυση, γμτ! Απολογούμαι, με τη σειρά μου, για το θέμα του Wii(U), αλλά δεν άντεξα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilisc Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 3d world οπωςδηποτε,μετα smash,hyrule τριτο αν και ειμαι fun zeldaκιας και τελος το kart! Υπάρχουν αυτά λέμε. Στο 3D World μάλιστα δεν έμεινε πολύ ακόμα μετά απο τόσο λιώσιμο. Anyway, τελικά το HW ήδη κατεβαίνει. Θα περιμένει λίγο ακόμα το Smash. Διαφωνώ με το να πάρει κάποιος το MK8 τελευταίο πάντως, ειναι too much fun. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Ok, τρέμω και μόνο στην ιδέα: Netflix reportedly developing new live-action series based on Legend of Zelda Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Αυτό εννοούσαν όταν έλεγαν ότι θα δώσουν προς χρήση τα IP τους; Πφφ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 καλος σας βρηκα και εγω με την σειρα μου ευχαριστω και το παλικαρι με το "κολπο" με το ρωσικο acc τσακωσα ww hd στα 30 (ναι ειναι στα αγγλικα κανονικα για οποιον τυχον αναρωτιεται) djfunkadelic το id μου (το ελληνικο) οποιος θελει add me 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Ερμ, όχι, καλύτερα κάτι τέτοιο για να παίζει με όλους τους σκληρούς. Άντε και ήρθε το καλώδιο, άντε και μπήκε ο δίσκος και λειτούργησε... Ζητάει να τον φορμάρει για να τον διαβάζει?!? Γιατί? Σε NTFS είναι, το κέρατό μου...τί θέλει να του κάνει? 1ΤΒ δίσκο, σε τί θα τον διαβάσει? ExFat? Fat32? Θα λωλαθούμε τελείως? Αν το αφήσω και κάνει τη μετατροπή, γνωρίζει κάποιος αν μετά θα μπορέσω να επαναφέρω τα υπόλοιπα αρχεία που έχει μέσα (τα ISO του Wii, δλδ) και να χρησιμοποιείται και από το Wii? edit: Τη βρήκα την απάντηση (από το 15 κ μετά) και δε μου αρέσει καθόλου. Πολύ χαζή διαχείριση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NobodyRankXV Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Άντε και ήρθε το καλώδιο, άντε και μπήκε ο δίσκος και λειτούργησε... Ζητάει να τον φορμάρει για να τον διαβάζει?!? Γιατί? Σε NTFS είναι, το κέρατό μου...τί θέλει να του κάνει? 1ΤΒ δίσκο, σε τί θα τον διαβάσει? ExFat? Fat32? Θα λωλαθούμε τελείως? Αν το αφήσω και κάνει τη μετατροπή, γνωρίζει κάποιος αν μετά θα μπορέσω να επαναφέρω τα υπόλοιπα αρχεία που έχει μέσα (τα ISO του Wii, δλδ) και να χρησιμοποιείται και από το Wii? edit: Τη βρήκα την απάντηση (από το 15 κ μετά) και δε μου αρέσει καθόλου. Πολύ χαζή διαχείριση. Φίλε αφού εχεις 1TB εξωτερικό , κανε partition όσο χώρο θες για το wii u μετα λογικά θα φουμάρει εκείνο το κομμάτι μόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Φίλε αφού εχεις 1TB εξωτερικό , κανε partition όσο χώρο θες για το wii u μετα λογικά θα φουμάρει εκείνο το κομμάτι μόνο Nope, δεν γίνεται. Μακάρι να γινόταν, στο ένα partition τα games του Wii U και στο άλλο partition τα games του vWii. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα