giwrgosd Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Μπορεί κάποιος να μου στείλει λινκ για φθηνό Wii remote ? Σε μια πρόχειρη αναζήτηση που έκανα ,ξεκινούν απο 50€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Θες Y-cable κατά 99%. Κάτι σαν αυτό, δλδ? Είναι και δυσεύρετα τα άτιμα! Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Κάτι σαν αυτό, δλδ? Είναι και δυσεύρετα τα άτιμα! Ευχαριστώ. Ερμ, όχι, καλύτερα κάτι τέτοιο για να παίζει με όλους τους σκληρούς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά για να μην ψάχνετε και ακριβοπληρώνετε y-cables εγώ πήρα αυτή την θηκούλα http://www.e-shop.gr/natec-nkz-0275-rhino-25-sata-enclosure-slim-aluminium-black-p-PER.571773 έρχεται κομπλέ με y-cable, έβαλα έναν 320gb που είχα και δουλεύει μια χαρά με το Wii U. (είχα αφήσει και σχόλιο στην σελίδα του προϊόντος αλλά δεν το δημοσίευσαν) Καλή ιδέα, αλλά ο δίσκος μου είναι USB3, οπότε δε μπορεί να δουλέψει. Ερμ, όχι, καλύτερα κάτι τέτοιο για να παίζει με όλους τους σκληρούς. Α, ok! Ακόμα καλύτερα. Σε ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Καλή ιδέα, αλλά ο δίσκος μου είναι USB3, οπότε δε μπορεί να δουλέψει. Α, ok! Ακόμα καλύτερα. Σε ευχαριστώ. Δεν αξίζει πάντως να «κάψεις» USB 3.0 δίσκο για το Wii U, γιατί σαν 2.0 θα τον βλέπει. Καλύτερα να βάλεις USB 2.0 δίσκο αν σου περισσεύει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δεν αξίζει πάντως να «κάψεις» USB 3.0 δίσκο για το Wii U, γιατί σαν 2.0 θα τον βλέπει. Καλύτερα να βάλεις USB 2.0 δίσκο αν σου περισσεύει. Έχω 3 USB3 του 1TB, εκ των οποίων ο ένας κάααααθεταιιιι (δώρα από εδώ κι από εκεί). Σε αυτόν έχω ήδη βάλει τα iso του Wii...οπότε βολεύει. Υποθέτω πως όταν δεν θέλω να παίζω τα αποθηκευμένα σε αυτό τον δίσκο, θα μπορώ να τον αποσυνδέω, χωρίς κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία του U. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metallica 13 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 μαγκες τελικα το fatal frame V δεν θα βγει ευρωπη ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Ακόμα δε ξέρουμε κάτι εκτός και αν το έχουν πεί και δεν είμαι ενημερωμένος. Θα είναι πολύ βλάκες να μη το βγάλουν στην Ευρώπη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metallica 13 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 http://www.nintendolife.com/news/2014/09/koei_tecmo_europe_all_but_confirms_fatal_frame_wii_u_as_japan_only μαλλον δεν το κοβω να ερχεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deargr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δεν τους καταλαβαινω αυτους τους Kyoto-αδες . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 τραγικοί ρε γμτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δεν ειναι γενικα η πρωτη φορα που ενα παιχνιδι το βγαζουν αρχικα για Ιαπωνια και μετα πχ το βγαζουν και για αλλες χωρες.Μπορει να το κυκλοφορουν στην Ιαπωνια μονο αρχικα για να δουν πως θα τα παει και να μαζεψουν γνωμες και αντιδρασεις απο το τοπικο κοινο. Υπομονη και βλεπουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 έχουμε όμως άσχημες αναμνήσεις και από το Fatal Frame IV του Wii που δεν το είδαμε ποτέ...κάνουν τέτοιες μλκιες συχνά πυκνά...όχι τπτ άλλο αλλά τα συστήματα της Ν είναι και region locked Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Πρόλαβα και το τσιμπισα επιτέλους το Medroid Ποιο θα ειναι το επόμενο παιχνίδι που θα βάλουν?! Τώρα που γυρναει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neratzojuice Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Πρόλαβα και το τσιμπισα επιτέλους το Medroid Ποιο θα ειναι το επόμενο παιχνίδι που θα βάλουν?! Τώρα που γυρναει Ωραίος, ξεκίνα το 1ο να έχουμε να λέμε. Δεν ξέρω τι θα βγάλουν αλλά ελπίζω να μην είναι καλό !! Να μην με ενδιαφέρει τουλάζιστον.. Εγω είμαι phason mines τώρα και πραγματικά χθές πήγα να σπασω την κονσόλα (εντάξει τρόπος του λέγειν ). Τέλος πάντων περιορίστηκα στο να την κλείσω. Μετα απο 1 ολόκληρη ώρα προόδου και εισχώρησης, βαθιά μέσα στα εργαστήρια πέθανα χωρις να βρω save.. Το βρήκα πολύ πιο βαρύ απο τιμωρία του Dark Souls. Στο DS καθαρίζεις περιοχές και απλά προχωράς οταν πλέον τις έχεις μάθει και τις έχεις κάνει δικιές σου. Στο Metroid είχα λύσει γρίφους, είχα κερδίσει mini boss και πάνε όλα.. Αυτό σε συνδυασμό με το Halo 1 που έπαιξα πρόσφατα (καθώς ποτέ μου δε μου άρεσαν τα First Person ούτε τα sci-fi) με έκανε να συνειδητοποιήσω πόσο έχουμε καλομάθει πλέον. Παλιότερα με την πρόοδο στο παιχνίδι ανέβαινε κατα πολύ η δυσκολία. Πλέον δε συμβαίνει αυτό. Τουλάχιστον στον ίδιο βαθμό. Πάντως αν και παλιό, το Metroid παίζεται πανεύκολα και σήμερα σε αντίθεση με το Halo π.χ. Παίζεται και το Halo αλλά το metroid πραγματικά νιώθεις οτι και σήμερα έχει να σου προσφέρει αν δε το έχεις παίξει Έπρεπε να πάω σε άλλο thread sry 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα