Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Κάτι σαν αυτό, δλδ? Είναι και δυσεύρετα τα άτιμα!

Ευχαριστώ.

Ερμ, όχι, καλύτερα κάτι τέτοιο για να παίζει με όλους τους σκληρούς.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά για να μην ψάχνετε και ακριβοπληρώνετε y-cables εγώ πήρα αυτή την θηκούλα

http://www.e-shop.gr/natec-nkz-0275-rhino-25-sata-enclosure-slim-aluminium-black-p-PER.571773

έρχεται κομπλέ με y-cable, έβαλα έναν 320gb που είχα και δουλεύει μια χαρά με το Wii U.

(είχα αφήσει και σχόλιο στην σελίδα του προϊόντος αλλά δεν το δημοσίευσαν)

Καλή ιδέα, αλλά ο δίσκος μου είναι USB3, οπότε δε μπορεί να δουλέψει.

Ερμ, όχι, καλύτερα κάτι τέτοιο για να παίζει με όλους τους σκληρούς.

Α, ok!

Ακόμα καλύτερα.

Σε ευχαριστώ.

• Moderators

Καλή ιδέα, αλλά ο δίσκος μου είναι USB3, οπότε δε μπορεί να δουλέψει.

Α, ok!

Ακόμα καλύτερα.

Σε ευχαριστώ.

Δεν αξίζει πάντως να «κάψεις» USB 3.0 δίσκο για το Wii U, γιατί σαν 2.0 θα τον βλέπει. Καλύτερα να βάλεις USB 2.0 δίσκο αν σου περισσεύει.

• Like 1

Δεν αξίζει πάντως να «κάψεις» USB 3.0 δίσκο για το Wii U, γιατί σαν 2.0 θα τον βλέπει. Καλύτερα να βάλεις USB 2.0 δίσκο αν σου περισσεύει.

Έχω 3 USB3 του 1TB, εκ των οποίων ο ένας κάααααθεταιιιι (δώρα από εδώ κι από εκεί).

Σε αυτόν έχω ήδη βάλει τα iso του Wii...οπότε βολεύει.

Υποθέτω πως όταν δεν θέλω να παίζω τα αποθηκευμένα σε αυτό τον δίσκο, θα μπορώ να τον αποσυνδέω, χωρίς κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία του U.

Δεν ειναι γενικα η πρωτη φορα που ενα παιχνιδι το βγαζουν αρχικα για Ιαπωνια και μετα πχ το βγαζουν και για αλλες χωρες.Μπορει να το κυκλοφορουν στην Ιαπωνια μονο αρχικα για να δουν πως θα τα παει και να μαζεψουν γνωμες και αντιδρασεις απο το τοπικο κοινο. Υπομονη και βλεπουμε :)

έχουμε όμως άσχημες αναμνήσεις και από το Fatal Frame IV του Wii που δεν το είδαμε ποτέ...κάνουν τέτοιες μλκιες συχνά πυκνά...όχι τπτ άλλο αλλά τα συστήματα της Ν είναι και region locked

Πρόλαβα και το τσιμπισα επιτέλους το Medroid :P Ποιο θα ειναι το επόμενο παιχνίδι που θα βάλουν?! Τώρα που γυρναει :P

Ωραίος, ξεκίνα το 1ο να έχουμε να λέμε. Δεν ξέρω τι θα βγάλουν αλλά ελπίζω να μην είναι καλό !! Να μην με ενδιαφέρει τουλάζιστον..

Εγω είμαι phason mines τώρα και πραγματικά χθές πήγα να σπασω την κονσόλα (εντάξει τρόπος του λέγειν :P).

Τέλος πάντων περιορίστηκα στο να την κλείσω.

Μετα απο 1 ολόκληρη ώρα προόδου και εισχώρησης, βαθιά μέσα στα εργαστήρια πέθανα χωρις να βρω save.. Το βρήκα πολύ πιο βαρύ απο τιμωρία του Dark Souls. Στο DS καθαρίζεις περιοχές και απλά προχωράς οταν πλέον τις έχεις μάθει και τις έχεις κάνει δικιές σου. Στο Metroid είχα λύσει γρίφους, είχα κερδίσει mini boss και πάνε όλα..

Αυτό σε συνδυασμό με το Halo 1 που έπαιξα πρόσφατα (καθώς ποτέ μου δε μου άρεσαν τα First Person ούτε τα sci-fi) με έκανε να συνειδητοποιήσω πόσο έχουμε καλομάθει πλέον. Παλιότερα με την πρόοδο στο παιχνίδι ανέβαινε κατα πολύ η δυσκολία. Πλέον δε συμβαίνει αυτό. Τουλάχιστον στον ίδιο βαθμό.

Πάντως αν και παλιό, το Metroid παίζεται πανεύκολα και σήμερα σε αντίθεση με το Halo π.χ.

Παίζεται και το Halo αλλά το metroid πραγματικά νιώθεις οτι και σήμερα έχει να σου προσφέρει αν δε το έχεις παίξει ;)

Έπρεπε να πάω σε άλλο thread sry

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...