Prospector8 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Νομιζω οι πιο πολλοί εχουν το βασικό account τους και απλα φτιαξανε καινούργιο πουτινικο account, οπου εκει αγοραζουν τα games και παίζουν κανονικα μετα στο main account τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Ναι, αυτό σίγουρο. Απλά ρωτάω αν υπάρχει θέμα είτε με το να μείνει η κονσόλα κάπου στην Καμτσάτκα είτε αν γυρίσει στα πάτρια εδάφη αν θα έχει θέμα το κοντοπούτινο acount σε μελλοντικές αγορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δε παιζει κανενα πρόβλημα οποιο region και αν έχεις. ΥΓ.Το treasure tracker είναι επικό. Δε μπορώ να ξεκολλήσω. Βέβαια σε καθε πίστα πάω και για τα διαμάντια και για τα έξτρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δυστυχώς, το WiiU δεν βλέπει τον USB3 σκληρό που έβαλα επάνω (το Wii τον χρησιμοποιεί μια χαρά!) οπότε θα πάει στη μνήμη, αλλά κάπως θα τα βολέψω. Θες Y-cable κατά 99%. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lgalkis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Και εγώ αναγκάστηκα και εφτιαξα ενα y-cable γιατί αλλιως δεν τον έβλεπε το δισκο που έβαλα ενω εναν passport που έχω τον είδε αμέσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gascp Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Παιδιά για να μην ψάχνετε και ακριβοπληρώνετε y-cables εγώ πήρα αυτή την θηκούλα http://www.e-shop.gr/natec-nkz-0275-rhino-25-sata-enclosure-slim-aluminium-black-p-PER.571773 έρχεται κομπλέ με y-cable, έβαλα έναν 500gb 320gb που είχα και δουλεύει μια χαρά με το Wii U. (είχα αφήσει και σχόλιο στην σελίδα του προϊόντος αλλά δεν το δημοσίευσαν) Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2015 από gascp 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά για να μην ψάχνετε και ακριβοπληρώνετε y-cables εγώ πήρα αυτή την θηκούλα http://www.e-shop.gr/natec-nkz-0275-rhino-25-sata-enclosure-slim-aluminium-black-p-PER.571773 έρχεται κομπλέ με y-cable, έβαλα έναν 320gb που είχα και δουλεύει μια χαρά με το Wii U. (είχα αφήσει και σχόλιο στην σελίδα του προϊόντος αλλά δεν το δημοσίευσαν) Η θήκη δεν σου εξασφαλίζει ότι δεν θα χρειαστείς Υ-cable. Είναι θέμα σκληρού, ανάλογα με την τροφοδοσία που χρειάζεται για να δουλέψει. Η θήκη δεν αλλάζει την τροφοδοσία που απαιτεί ο σκληρός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toni50 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Japan is getting a new Xenoblade Chronicles X presentation http://wiiudaily.com/2015/02/japan-is-getting-a-new-xenoblade-chronicles-x-presentation/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giwrgosd Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Καλημέρα, αγόρασα το DK και σκέφτομαι και το Μετροιδ απο το ηλεκτρονικό κατάστημα του wii u και μου ζητάει remote plus (http://www.public.gr/product/gaming/accessories/nintendo-wii-u/heiristiria/remote-plus-nintendo-wii-u-mayro/prod3311255pp/ ) To ίδιο ισχύει και στο μετρόιδ? Αν πάρω αντί του remote plus ,το wii u pro controller θα μπορώ να παίξω τα παραπάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 το metroid οχι δεν μπορεις,θες οπωσδηποτε wiimote+nunchuck.Για το DK δεν γνωριζω δυστηχως και ειμαι στην δουλεια τωρα για να μπορεσω να κοιταξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Καλημέρα, αγόρασα το DK και σκέφτομαι και το Μετροιδ απο το ηλεκτρονικό κατάστημα του wii u και μου ζητάει remote plus (http://www.public.gr/product/gaming/accessories/nintendo-wii-u/heiristiria/remote-plus-nintendo-wii-u-mayro/prod3311255pp/ ) To ίδιο ισχύει και στο μετρόιδ? Αν πάρω αντί του remote plus ,το wii u pro controller θα μπορώ να παίξω τα παραπάνω? Έχω αυθεντικό και μουφα wiimote και nunchuck και αυθεντικό δεν θα ξανααγοραζα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Καλημέρα, αγόρασα το DK και σκέφτομαι και το Μετροιδ απο το ηλεκτρονικό κατάστημα του wii u και μου ζητάει remote plus (http://www.public.gr/product/gaming/accessories/nintendo-wii-u/heiristiria/remote-plus-nintendo-wii-u-mayro/prod3311255pp/ ) To ίδιο ισχύει και στο μετρόιδ? Αν πάρω αντί του remote plus ,το wii u pro controller θα μπορώ να παίξω τα παραπάνω? Το donkey kong σου ζηταει Wii remote γιατι βγηκε για Wii, και στο Wii με Wii remote εκανες την διαφορα.Εγω προσωπικα θα ελεγα να επαιρνες ενα φθηνο Wii remote ειτε απο Ελλαδα ειτε απο εξωτερικο.Εγω προσωπικα το γνωριζα αυτο και ειναι το μονο που κρατησα απο το παλιο μου Wii Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Εντάξει, εδώ που τα λέμε το ψιλομαλακίζει η Nintendo το συγκεκριμένο θέμα. Ας αφήσουμε το Mario Galaxy 2 εκτός. Για τα άλλα δύο όμως ισχύουν τα εξής: -Τα δύο πρώτα Metroid μια χαρά παίζονταν σε GC με GC controller. Πόσο δύσκολο είναι να ενσωμάτωναν το χειρισμό του GC στο Metroid Prime Trilogy της VC; - Το DK έχει βγει σε 3DS, χωρίς motion controls φυσικά. Γιατί δεν μπορούσαν να το κάνουν και στο DK της VC; Δίνουμε και πάλι λεφτά για παιχνίδια 7 και 8 χρόνων, ας προσθέσουν και κανένα extra feat, δεν θα τους πέσει ο κώλος. Και σιγά το δύσκολο εν τέλει, να κάνουν map τα controls του Wiimote στο Gamepad και στο Pro controller. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Εντάξει, εδώ που τα λέμε το ψιλομαλακίζει η Nintendo το συγκεκριμένο θέμα. Ας αφήσουμε το Mario Galaxy 2 εκτός. Για τα άλλα δύο όμως ισχύουν τα εξής: -Τα δύο πρώτα Metroid μια χαρά παίζονταν σε GC με GC controller. Πόσο δύσκολο είναι να ενσωμάτωναν το χειρισμό του GC στο Metroid Prime Trilogy της VC; - Το DK έχει βγει σε 3DS, χωρίς motion controls φυσικά. Γιατί δεν μπορούσαν να το κάνουν και στο DK της VC; Δίνουμε και πάλι λεφτά για παιχνίδια 7 και 8 χρόνων, ας προσθέσουν και κανένα extra feat, δεν θα τους πέσει ο κώλος. Και σιγά το δύσκολο εν τέλει, να κάνουν map τα controls του Wiimote στο Gamepad και στο Pro controller. Στο θεμα των controls δεν διαφωνω.Και εγω τα πρωτα 2 metroid τα ειχαι παιξει κλασσικα στο GC και ο χειρισμος τους με βολεψε αρκετα.Οταν μετα πηγα στο Wii και το 3 ψοφαγα πολλες φορες λογω του χειρισμου. Αλλα οπως και να εχει η τιμη τους ειναι σκετη τρελα και αρα δεν μπορεις να πεις οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Στο θεμα των controls δεν διαφωνω.Και εγω τα πρωτα 2 metroid τα ειχαι παιξει κλασσικα στο GC και ο χειρισμος τους με βολεψε αρκετα.Οταν μετα πηγα στο Wii και το 3 ψοφαγα πολλες φορες λογω του χειρισμου. Αλλα οπως και να εχει η τιμη τους ειναι σκετη τρελα και αρα δεν μπορεις να πεις οχι Όπα μισό, για να μην παρεξηγηθώ. Στα Metroid αυτός ακριβώς είναι ο χειρισμός που τους αρμόζει: Wiimote+Nunchuck. Και γενικά όλα τα FPS παίζονται πολύ καλύτερα με motion controls, κατά την άποψή μου. Από εκεί και πέρα όμως, δεν βρίσκω γιατί κάποιος να μην μπορεί να παίξει με common controls, εφόσον το επιθυμεί. Προφανώς, επειδή η Nintendo θέλει να βγάλει τα σπασμένα από εμάς (για τις κακές πωλήσεις του Wii U) πουλώντας extra accesories. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα