Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επίσης να ρωτήσω και κάτι άλλο γιατί δεν βγάζω άκρη, έκανα ένα Id στο wii u αντιστοιχεί αυτό σε κάποιο site; Όπου μπορώ να βλέπω ποια games έχω ;

Sent from my iPad using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Χθες αγόρασα το s.mario 3d word μέσω του ρωσικού eshop.έβαλα να τραβήξει 2500rub δηλαδή περίπου 32€.σήμερα είδα ότι από την κάρτα τράβηξε 50€.παιζει τίποτα με την μετατροπή από rub σε ευρώ;

Χθες αγόρασα το s.mario 3d word μέσω του ρωσικού eshop.έβαλα να τραβήξει 2500rub δηλαδή περίπου 32€.σήμερα είδα ότι από την κάρτα τράβηξε 50€.παιζει τίποτα με την μετατροπή από rub σε ευρώ;

Νομίζω ξέρω τι έκανες.

Οταν έφτιαξες το λογαριασμό, λογικά πάτησες οτι έχεις ήδη Nintendo ΙD και κράτησε τις τιμές απο το store που ήσουν.

Και πάλι όμως.. Περίεργο. Σου έγραφε λιγότερα και σε χρέωσε περισσότερα??

αυτο το εκανα την πρωτη φορα πριν βαλω καν να τραβηξει λεφτα απ την καρτα μετα που διαβασα ενα προηγουμενο ποστ ενος φιλου το διεγραψα και εφτιαξα καινουριο χωρις να πατησω οτι εχω ηδη id. αλλα και παλι λιγο περιεργο δεν ειναι απο 32€ που ειναι η αντιστοιχια να τραβηξει 50€.

Αν δεν κάνω λάθος οταν πας να βάλεις λεφτά στην κάρτα σου δίνει 4επιλογες με κάποια ποσα.επελεξα αυτό με τα 2500rub

Με αγχωσες λίγο και είδα τα λεφτά που έχω μέσα στην κάρτα αλλά όλα είναι οκ.Μου τράβηξε όσα έπρεπε. Δε μπορώ να καταλάβω τι πήγε στραβά με εσένα.Ποιας τράπεζας έχεις κάρτα;

Atreidis δε νομίζω να υπάρχει.

• Like 1

• Moderators

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να σου έγραφε στην απόδειξη ένα Χ ποσό και να σου τράβηξε διαφορετικό ποσό. Το ρούβλι αυτή τη στιγμή είναι στα 0.013 ευρώ περίπου, οπότε 2500 ρούβλια είναι 31,66 ευρώ. Μαζί με τα έξοδα της τράπεζας πες ότι θα έφτανε στα 35 ευρώ βαριά βαριά. Μάλλον αγόρασες σε άλλη τιμή ή έχεις αγοράσει και κάτι άλλο που δεν έχεις υπολογίσει.

Επίσης, παιδιά, μην φέρεστε σαν χθεσινοί. 2015 έχουμε, μάθετε να χρησιμοποιείτε e-banking και στον λογαριασμό που χρησιμοποιείτε για ηλεκτρονικές αγορές να έχετε ακριβώς το ποσό της αγοράς που θέλετε να κάνετε για να μην μπαίνετε σε τέτοιες διαδικασίες.

• Like 3

Πολύ σωστός στην τελευταία παράγραφο. Εγώ βάζω μέσα μόνο όσα είναι για να κάνω την αγορά. Αυτη τη φορά έβαλα λίγα παραπάνω αλλά μου τράβηξε όσα έπρεπε.

Τι να σου πω ισως και να έκανα κανα λάθος μιας και ήταν και στα ρωσικα αλλα περα από την αγορά του παιχνίδιου δεν μπήκα πουθενά αλλου ούτε βλεπω κάτι άλλο εγκατεστημένο.δεν είναι η πρωτη φορα που κάνω συναλλαγή φίλε.

Αν δεν κάνω λάθος 4 επιλογές με κάποια ποσα δεν σου δίνει να επιλέξεις;,εσείς δηλαδή βάλατε ακριβώς το ποσο του παιχνιδιού;

Τι να σου πω ισως και να έκανα κανα λάθος μιας και ήταν και στα ρωσικα αλλα περα από την αγορά του παιχνίδιου δεν μπήκα πουθενά αλλου ούτε βλεπω κάτι άλλο εγκατεστημένο.δεν είναι η πρωτη φορα που κάνω συναλλαγή φίλε.

Αν δεν κάνω λάθος 4 επιλογές με κάποια ποσα δεν σου δίνει να επιλέξεις;,εσείς δηλαδή βάλατε ακριβώς το ποσο του παιχνιδιού;

Ωραία είμαι σχεδόν σίγουρος οτι την πάτησες και έβαλες 50 ευρώ στο eshop. Θα χάθηκες και με τη μετάφραση.

Τέλος πάντων. Έχει επιλογή το eshop να βάλεις όσα λεφτά κοστίζει το παιχνίδι.

Λογικά έχεις άλλα 20 ευροπουλάκια που σε περιμένουν στο eshop τώρα. Έλεγξε το να δούμε!

• Like 2

Φίλε κατέβασε το google translate στο κινητό και έχει επιλογή να τραβήξεις φωτο τη σελίδα και να στη μεταφράσει. Οπως είπε και ο neratzo μάλλον έβαλες 50 ευρώ στο eshop οπότε δε τα έχασες.Επισης εμένα δε μου έδωσε πουθενά 4 επιλογές οταν πάταγα στο παιχνίδι. Κατευθείαν το ποσό του παιχνιδιού μου έδινε και πάταγα και κατέβαζα.

το κατεβασα για wp αλλα δεν ειχε επιλογη για καμερα.τεσπα ηταν και 5 το πρωι οποτε και εκει παιζει να την εχω κανει. τωρα αυτο που με παραξενευει ειναι οτι εμενα με πεταξε κατευθεια να επιλεξω αναμεσα απο 4 ποσα και επελεξα τα 2500rub. 2429 ειχε το παιχνιδι αν θυμαμαι καλα και μου εμειναν μεσα αλλα 71.θα το δω το απογευμα να δω τι εχει γινει και ποσα εχω μεσα ακομα.

Είμαι σίγουρος ότι πάτησες να βάλεις funds στο λογαριασμό σου και όχι όσο κόστιζε το παιχνίδι. Ετσι σου τράβηξε 50 ευρώ για να βάλει στο πορτοφόλι σου και μετά μέσα από αυτό σου τράβηξε τα 32 ευρώ. Αν τσεκάρεις το πορτοφόλι σου στα ρώσικα θα δεις ότι έχεις μέσα 18 ευρώ να απομένουν.  

Edit: Επίσης είναι δύσκολο να σου χρέωσε 50 ευρώ το παιχνίδι τη στιγμή που κοστίζει 60 ευρώ κανονικά. Οπότε μια χαρά είσαι. Βάλε λίγα ακόμα ευρώ και τσίμπα και το treasure tracker για να είσαι κομπλέ. 

Είμαι σίγουρος ότι πάτησες να βάλεις funds στο λογαριασμό σου και όχι όσο κόστιζε το παιχνίδι. Ετσι σου τράβηξε 50 ευρώ για να βάλει στο πορτοφόλι σου και μετά μέσα από αυτό σου τράβηξε τα 32 ευρώ. Αν τσεκάρεις το πορτοφόλι σου στα ρώσικα θα δεις ότι έχεις μέσα 18 ευρώ να απομένουν.  

ναι αυτο εχει γινει πιθανοτατα απλα θελω να δω το ποσό μου εχει μεινει μεσα στην καρτα ακομα για να σιγουρευτώ.

ναι ψήνω αυτο και το Zelda ww.

Μόλις έφυγε και η 1η παραγγελία, η Τριλογία.

Δυστυχώς, το WiiU δεν βλέπει τον USB3 σκληρό που έβαλα επάνω (το Wii τον χρησιμοποιεί μια χαρά!) οπότε θα πάει στη μνήμη, αλλά κάπως θα τα βολέψω.

Μια ερώτηση: Ξαναγυρίσατε το region της κονσόλας σε Ελλάδα ή το αφήσατε στα βορειοανατολικά?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...