Fulgore Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 το ιnfamous ειναι αρκετα καλο!αξιζει μια ευκαιρια! Επειδη εχω παιξει τα προηγουμενα στο Ps3 ειναι σε γενικες γραμμες καλα παιχνιδια αλλα δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο.Ειναι αυτο που λεμε και εμεις εδω ενα παιχνιδια 6.5-7/10 Καλο μεν αλλα τιποτα το ιδιαιτερο δε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Για μένα δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο η σειρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Τελικά με λίγο google translate έκανα τη δουλειά και αγόρασα το wind waker HD στα 32 ευρώ. Δεν ξέρω γιατί 32 ευρώ καθώς σε ρούβλια η τιμή βγαίνει ακριβώς 30 ευρώ. Ισως παίζει κάτι με τη μετατροπή αλλά μικρό το κακό. Τώρα κατεβαίνει και μου δείχνει ότι το παιχνίδι είναι 1.8 Giga. Καλά ρε γαμώτο τι διάολο τεχνολογία συμπίεσης χρησιμοποιούν εκεί στην nintendo και καταφέρνουν τόσο χαμηλή κατανάλωση χώρου; Υπόψην ότι όσους τους ενδιαφέρει το ξύλο υπάρχει στο ρώσικο το εξαιρετικό tekken tag tournament 2 στα 7 ευρώ. Πιάνει όμως 15 giga οπότε ας έχετε ένα δίσκο ξεχωριστό ή μια SD κάρτα πριν κάνετε την κίνηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sheik Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Το τεκκεν και στο δικό μας eshop είναι σε προσφορά εδώ και μερικές μέρες στα 9.99. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Ε τότε και αυτό αξίζει με τα χίλια. Το tag tournamet 2 είναι εξαιρετικό fighting παιχνίδι και η έκδοση του WiiU είναι η καλύτερη. Το είχαμε ξαναδεί αυτό το σκηνικό πάλι από τη Namco στο GC με την έκδοση του Soul Calibur 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxani Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Τελικά με λίγο google translate έκανα τη δουλειά και αγόρασα το wind waker HD στα 32 ευρώ. Δεν ξέρω γιατί 32 ευρώ καθώς σε ρούβλια η τιμή βγαίνει ακριβώς 30 ευρώ. Ισως παίζει κάτι με τη μετατροπή αλλά μικρό το κακό. Τώρα κατεβαίνει και μου δείχνει ότι το παιχνίδι είναι 1.8 Giga. Καλά ρε γαμώτο τι διάολο τεχνολογία συμπίεσης χρησιμοποιούν εκεί στην nintendo και καταφέρνουν τόσο χαμηλή κατανάλωση χώρου; Υπόψην ότι όσους τους ενδιαφέρει το ξύλο υπάρχει στο ρώσικο το εξαιρετικό tekken tag tournament 2 στα 7 ευρώ. Πιάνει όμως 15 giga οπότε ας έχετε ένα δίσκο ξεχωριστό ή μια SD κάρτα πριν κάνετε την κίνηση. μπορεισ να αποθηκευσεισ κατεβασμενα παιχνιδια στην καρτα? υπαρχει αυτη η δυνατοτητα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deargr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 προσωπικα θα με βαλει μεσα η ninty γιατι οτι εχω παιξει θελω να το αγορασω!κατι που δεν μου εχει προκαλεσει προς το παρον ουτε το ps4 ουτε το one!τελικα στον χωρο του gaming μονο η ποιοτητα δεν παιζει ρολο για να παει κατι μπροστα..... Ακριβως ετσι νοιωθω και εγω . Μονο στο Wii U θελω να αγορασω παιχνιδια για να τα κρατησω σαν συλλλογη .Το ιδιο συμβαινει φυσικα και με το 3DS .. Tι φταιει γιατρε μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά στο Treasure Tracker αν βρει save απο το 3d world σου δίνει bonus πίστες να παίξεις. Το παιχνίδι το ξεκινάς και είναι τόσο εθιστικο που δε γίνεται να ξεκολλήσεις. Απίστευτο είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apple64 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά στο Treasure Tracker αν βρει save απο το 3d world σου δίνει bonus πίστες να παίξεις. Το παιχνίδι το ξεκινάς και είναι τόσο εθιστικο που δε γίνεται να ξεκολλήσεις. Απίστευτο είναι. Συμφωνώ και επαυξάνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atreidis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Γεια σας, πρόσφατα πήρα μια κονσόλα wii u και διαβάζω ότι σε περίπτωση που χαλάσει η κονσόλα χάνεις και ότι έχεις κατεβάσει από παιχνίδια διότι ειναι bound στην κονσόλα. Υσχυει ακόμα αυτό ; Αν ναι δεν βλέπω τον λόγο να παίρνεις παιχνίδια από το eshop... Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δυστυχώς είναι έτσι. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να την πας Nortec και να τραβήξουν τα παιχνίδια και να τα βάλουν στη νέα.100 χρόνια πίσω η Nintendo σε αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Γεια σας, πρόσφατα πήρα μια κονσόλα wii u και διαβάζω ότι σε περίπτωση που χαλάσει η κονσόλα χάνεις και ότι έχεις κατεβάσει από παιχνίδια διότι ειναι bound στην κονσόλα. Υσχυει ακόμα αυτό ; Αν ναι δεν βλέπω τον λόγο να παίρνεις παιχνίδια από το eshop... Sent from my iPad using Insomnia Είναι μια άποψη κι αυτή. Από την άλλη, οι συσκευές της Nintendo δεν είναι όπως της MS ή της Sony. Πολύ δύσκολο να βγάλουν πρόβλημα ή να χαλάσουν. Το NES μου δουλεύει ακόμα κομπλέ, μετά από 25 χρόνια. Γενικότερα, μέχρι τώρα είχα πάνω από 10 Nintendo συσκευές στην πάροδο των χρόνων και καμία δεν μου έβγαλε πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Γεια σας, πρόσφατα πήρα μια κονσόλα wii u και διαβάζω ότι σε περίπτωση που χαλάσει η κονσόλα χάνεις και ότι έχεις κατεβάσει από παιχνίδια διότι ειναι bound στην κονσόλα. Υσχυει ακόμα αυτό ; Αν ναι δεν βλέπω τον λόγο να παίρνεις παιχνίδια από το eshop... Sent from my iPad using Insomnia Ισχύει αλλά το quality control της nintendo είναι σε απίστευτα υψηλό επίπεδο και είναι εξαιρετικά δύσκολο να πάθει ζημιά η κονσόλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Το μόνο αρνητικό στο Captain Toad είναι η μικρή του διάρκεια. Ενα solid 9 από εμένα για την απίστευτη σχεδίαση των επιπέδων που ξεχειλίζουν από φαντασία. Ακόμα δεν έχετε αγοράσει Wii U ε?.... να δω που θα βρείτε άλλο σύστημα είτε κονσόλα, είτε PC για να παίξετε τέτοιες παιχνιδάρες..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Το μόνο αρνητικό στο Captain Toad είναι η μικρή του διάρκεια. Ενα solid 9 από εμένα για την απίστευτη σχεδίαση των επιπέδων που ξεχειλίζουν από φαντασία. Ακόμα δεν έχετε αγοράσει Wii U ε?.... να δω που θα βρείτε άλλο σύστημα είτε κονσόλα, είτε PC για να παίξετε τέτοιες παιχνιδάρες..... Επαιξες και τις πιστες του 3dworld?Λογικα θα διπλασιζαζεται η διαρκεια με αυτες τις πιστες.Το παιχνιδι μου θυμιζει το επικο zak and wiki του wii. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα