Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To wind waker HD έχει καταντήσει σπάνιο. Κάτω από 55 ευρώ δεν το βρίσκω πουθενά και όχι και παντού και επειδή είναι παιχνίδι που δεν πρόκειται να πουλήσω γι αυτό το σκέφτομαι για digital στη μισή τιμή από το ρώσικο shop. Το ίδιο ισχύει και για το mario 3d world που δεν πρόκειται να το πουλήσω. 

Το Hyrule warriors είναι λίγο wild card. Μπορεί να θελήσω να το πουλήσω...μπορεί και όχι. Αν το πάρω original το βρίσκω 43 ευρώ. Αν το πάρω από το e-shop θα μου βγει 25 ευρώ. Χμμμ, επιλογές, επιλογές. Ισως να κάνω την κίνηση να δώσω κανένα παιχνίδι πίσω σε κανένα public και να μειώσω το κόστος του. 

Για να επισκεφτώ το ρώσικο site το μόνο που χρειάζεται να κάνω είναι να γυρίσω την κονσόλα σε russian region και να φτιάξω έναν ακόμα λογαριασμό; 

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά υπάρχει τρόπος να ξέρουμε αν τα παιχνίδια που κατεβάζουμε από το ρώσικο shop αν είναι αγγλικά; Γιατί θα σπαστώ πολύ να κατεβάσω κανένα Zelda και να είναι στα ρώσικα μόνο ας πούμε. 

Δημοσ.

Thanks, θα το δοκιμάσω. 

Interesting...

ελπιζω παντως οτι το metroid που θα βγαλουν για το 3ds  να μην  ειναι αποκλειστικο στο new 3ds.Καλα αμα ειναι αυτοματως παω για νεα κονσολα.

Δημοσ.

Σε καθε παιχνιδι μεσα στις λεπτομερειες μαζι με τον ογκο που πιανει αναφερεξ και τι γλωσσες που διατιθευαι το παιχνιδι...

Δημοσ.

σημερα διαβασα ενα αρθρο το οποιο ελεγε οτι το wiiu μετα βιας φτανει τις 10εκ πωλησεις την ωρα που ps4 και οne εχουν περασει με ανεση αυτον τον αριθμο!εχω να πω οτι μετα το dreamcast το wiiu θετει σοβαρη υποψηφιοτητα για την δευτερη πιο αδικημενη κονσολα ολων τον εποχων!τουλαχιστον στο δικο μου το μυαλο!το λεω αυτο γιατι μετα την επαφη μου με το μηχανημα τις nintendo οι εντυπωσεις μου ειναι οι καλυτερες!τι να πρωτοπεις?για την υπεροχη ιδεα του gamepad?για τα τρομερα  ποιοτικα exlusive?προσωπικα θα με βαλει μεσα η ninty γιατι οτι εχω παιξει θελω να το αγορασω!κατι που δεν μου εχει προκαλεσει προς το παρον ουτε το ps4 ουτε το one!τελικα στον χωρο του gaming μονο η ποιοτητα δεν παιζει ρολο για να παει κατι μπροστα.....

• Like 2
Δημοσ.

Σε καθε παιχνιδι μεσα στις λεπτομερειες μαζι με τον ογκο που πιανει αναφερεξ και τι γλωσσες που διατιθευαι το παιχνιδι...

Τη γλώσσα τη βρήκα (αν και τις γράφει στα ρώσικα) και ναι και τα τρία παιχνίδια που θέλω συμπεριλαμβάνουν την αγγλική γλώσσα. Εχω πρόβλημα όμως να σετάρω την κάρτα μου. Πραγματικά μετά τα στοιχεία της κάρτας μου ζητάει να συμπληρώσω και κάτι ακόμα που δεν καταλαβαίνω γρι. 

Υπάρχει δυνατότητα να συνδέσεις κάρτα στο account από το μενού που καταλαβαίνω τι γίνεται; Μέσα από τα settings δεν βρήκα να υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Εσείς που αγοράσατε πώς σετάρατε την κάρτα σας; 

Δημοσ.

Σου ζητάει πρώτα τον αριθμό της κάρτας μετά την ημερομηνία λήξης και στην συνέχεια το CCV. Τίποτα άλλο. Επίσης καλό είναι να μην αποθηκεύσεις την κάρτα.

Για λόγους ασφαλείας και μόνο.

Δημοσ.

σημερα διαβασα ενα αρθρο το οποιο ελεγε οτι το wiiu μετα βιας φτανει τις 10εκ πωλησεις την ωρα που ps4 και οne εχουν περασει με ανεση αυτον τον αριθμο!εχω να πω οτι μετα το dreamcast το wiiu θετει σοβαρη υποψηφιοτητα για την δευτερη πιο αδικημενη κονσολα ολων τον εποχων!τουλαχιστον στο δικο μου το μυαλο!το λεω αυτο γιατι μετα την επαφη μου με το μηχανημα τις nintendo οι εντυπωσεις μου ειναι οι καλυτερες!τι να πρωτοπεις?για την υπεροχη ιδεα του gamepad?για τα τρομερα  ποιοτικα exlusive?προσωπικα θα με βαλει μεσα η ninty γιατι οτι εχω παιξει θελω να το αγορασω!κατι που δεν μου εχει προκαλεσει προς το παρον ουτε το ps4 ουτε το one!τελικα στον χωρο του gaming μονο η ποιοτητα δεν παιζει ρολο για να παει κατι μπροστα.....

Πρωτα απο ολα ποιο Ps4 και μλκιες.Δες εδω πχ γιατι δεν πουλαει στην Ελλαδα http://www.gameslife.gr/top-10-videogames-december-61663.Επισης για τις αλλες κονσολες,σου λεει ο αλλος ''ενταξυ μωρε 350ευρω για μια κονσολα που θα την κρατησω τοσο καιρο θα βγαλει και τα κλασσικα exclusive της καλα ειναι που να καθομαι να ασχολουμαι με Pc gaming κλπ''

Κοινως οι πωλησεις του Wii U ειναι αναμενομενες για αυτα που προσφερει απο πλευρας Hardware,για το ποσο κοστιζει σε σχεση με τον ανταγωνισμο και για το γεγονος οτι χανει πολυ σε Multiplattform.

Δημοσ.

σημερα διαβασα ενα αρθρο το οποιο ελεγε οτι το wiiu μετα βιας φτανει τις 10εκ πωλησεις την ωρα που ps4 και οne εχουν περασει με ανεση αυτον τον αριθμο!εχω να πω οτι μετα το dreamcast το wiiu θετει σοβαρη υποψηφιοτητα για την δευτερη πιο αδικημενη κονσολα ολων τον εποχων!τουλαχιστον στο δικο μου το μυαλο!το λεω αυτο γιατι μετα την επαφη μου με το μηχανημα τις nintendo οι εντυπωσεις μου ειναι οι καλυτερες!τι να πρωτοπεις?για την υπεροχη ιδεα του gamepad?για τα τρομερα ποιοτικα exlusive?προσωπικα θα με βαλει μεσα η ninty γιατι οτι εχω παιξει θελω να το αγορασω!κατι που δεν μου εχει προκαλεσει προς το παρον ουτε το ps4 ουτε το one!τελικα στον χωρο του gaming μονο η ποιοτητα δεν παιζει ρολο για να παει κατι μπροστα.....

Μου έχει στείλει ένας φίλος το Ps4 του με Drive club, infamous, Killzone και Little big planet για να την τεστάρω λίγο. Πίστεψέ με ασχολούμαι με Mario Kart, Wonderful 101 και το βραδάκι θα ξεκινήσω treasure tracker. Απο το ps4 δεν εχω αγγίξει ακόμα το LBP.Το driveclub που έπαιξα είναι μόνο για οφθαλμολουτρο και το killzone δε μου άρεσε καθόλου. Ειδικά το killzone 3 το λάτρεψα και περίμενα πολλά περισσότερα απο το καινούργιο.

Ikaruga κατεβασε το google translate στο κινητό και μέσω της κάμερας μπορεί να σου μεταφράσει απευθείας τα ρωσικά.

Δημοσ.

To wind waker HD έχει καταντήσει σπάνιο. Κάτω από 55 ευρώ δεν το βρίσκω πουθενά και όχι και παντού και επειδή είναι παιχνίδι που δεν πρόκειται να πουλήσω γι αυτό το σκέφτομαι για digital στη μισή τιμή από το ρώσικο shop. Το ίδιο ισχύει και για το mario 3d world που δεν πρόκειται να το πουλήσω. 

Το Hyrule warriors είναι λίγο wild card. Μπορεί να θελήσω να το πουλήσω...μπορεί και όχι. Αν το πάρω original το βρίσκω 43 ευρώ. Αν το πάρω από το e-shop θα μου βγει 25 ευρώ. Χμμμ, επιλογές, επιλογές. Ισως να κάνω την κίνηση να δώσω κανένα παιχνίδι πίσω σε κανένα public και να μειώσω το κόστος του. 

Για να επισκεφτώ το ρώσικο site το μόνο που χρειάζεται να κάνω είναι να γυρίσω την κονσόλα σε russian region και να φτιάξω έναν ακόμα λογαριασμό; 

http://www.bestprice.gr/item/2153591829/the-legend-of-zelda-the-wind-waker-hd.html?fromq=windwaker+hdΜακαρι να ησουν Αθηνα . Η μονη μλκια αυτη την στιγμη με το Wii U ειναι οτι δεν μπορεις να βρεις παιχνιδια Used απο καταστηματα(κυριως τα γνωστα)και επισης οι πιο πολλοι που πουλανε παιχνιδια στις αγγελιες τα πουλανε σε τιμες καινουργιων.Ε μετα λογικο να κοιτατε σε αγορα απο το ρωσικο καταστημα.Εγω προσωπικα θα κοιταξω μονο σε Boxed τα παιχνιδια μεχρι να μαθω στα σιγουρα τι θα παιξει με την επομενη κονσολα και το Backward compatibility.

Για αυτο το λογο οπως ειπα και πιο πριν κανω υπομονη οσον αφορα τις φιγουρες Amiibo.Γιατι αν παω με την λογικη οτι θελω να τις εχω για συλλογη θα μπω μεσα :P

Δημοσ.

Μου έχει στείλει ένας φίλος το Ps4 του με Drive club, infamous, Killzone και Little big planet για να την τεστάρω λίγο. Πίστεψέ με ασχολούμαι με Mario Kart, Wonderful 101 και το βραδάκι θα ξεκινήσω treasure tracker. Απο το ps4 δεν εχω αγγίξει ακόμα το LBP.Το driveclub που έπαιξα είναι μόνο για οφθαλμολουτρο και το killzone δε μου άρεσε καθόλου. Ειδικά το killzone 3 το λάτρεψα και περίμενα πολλά περισσότερα απο το καινούργιο.

Ikaruga κατεβασε το google translate στο κινητό και μέσω της κάμερας μπορεί να σου μεταφράσει απευθείας τα ρωσικά.

το ιnfamous ειναι αρκετα καλο!αξιζει μια ευκαιρια! :-)

Δημοσ.

οτι game κυκλοφορει  sto ρωσικο  eshop ειναι στα αγγλικα

τα τσεκαρα σχεδον ολα 

εκανα κ ρωσικο λογαριασμο στο psn για  vita 

εκει ναδεισ ξεφτιλα τιμεσ

20 euro  οι νεεσ κυκλοφοριεσ τα πιο ακριβα . τα υπολοιπα φθηνοτερα

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...