ikaruga24 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Εγω το μονο που ξερω ειναι οτι οι τιμες στην Ελλαδα ειναι για κοροιδα τη στιγμη που εχουμε αμεσα παραδειγματα για τις τιμες στην υπολοιπη Ευρωπη. Ειδικα το γεγονος οτι εχουμε τα 20-30 ευρω καπελα στις ηδη υψηλοτερες τιμες της Ευρωπης που ειναι της Αγγλιας τοτε συγνωμη αλλα μπορουν με τις ευχες μου να παρουν το τριτο το μακρυτερο. 1
NickTG Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Btw, έκανα μια δοκιμή στο Γερμανικό amazon, όπου κοστίζει η Premium έκδοση 350 ευρώ. Προχώρησα παρακάτω την προπαραγγελία και μου έβγαλε τελικό κόστος 302 ευρώ. Γιατί αυτό; Αφαιρείται το VAT; Αν το αγοράσω από εκεί δεν θα πληρώσω καθόλου ΦΠΑ; Μήπως απλά σου δίνει την επιλογή να πληρώσεις ΦΠΑ στη χώρα που θα το στείλει;
JohnVani18 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Day one? Αν προσφερθεί ο big bro, γιατί όχι..?
naruto14 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Αν προσφερθεί ο big bro, γιατί όχι..? Τυχερέ. Στην περίπτωση μου, εγώ είμαι ο big bro
Alithinos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Τα πράγματα εξελίχθηκαν χειρότερα από ότι περίμενα. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα www.nintendo.gr η τιμή της κονσόλας στην Ελλάδα είναι 320 ευρώ για Basic και 370 για Premium. Αυτό καθιστά την Ελλάδα την χώρα όπου το WiiU έχει την ηψυλότερη τιμή σε ολόκληρη τη Γη. [ειρωνία]Είμαστε number 1,γιούπι! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D[/ειρωνία]
mtzs Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 302 απο Γερμανία?? Έφυγε!!!! που το ειδες; εχεις λινκ;
panther_512 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ παιδιά προτείνω να πάρουμε επίσημη απάντηση από τη Nortec για τις τιμές του WiiU στην Ελλάδα. Έτσι και είμαστε όντως οι πιό ακριβοί, τότε είμαστε υπόχρεοι να ενημερώσουμε το κόσμο να μήν αγοράσει το σύστημα από Ελλάδα. Επίσης μπορούμε να πιέσουμε τη Nortec να μειώσει τις τιμές σε λογικά επίπεδα. Μήν ξεχνάτε ότι όταν βγήκε το Wii, η Nortec ανακοίνωσε ότι οι τίτλοι θα κόστιζαν 60-70 ευρώ. Έγινε οργανωμένη προσπάθεια εδώ στο insomnia, και μέσα σε μία εβδομάδα η Nortec έριξε τις τιμές 10 ευρώ κάτω. Δείτε και θυμηθείτε: Διαμαρτυρια κατα Nortec (2006)
mtzs Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 τι να περιμενεις; nintendo.gr τα λεει ολα, αυτη δεν ειναι επισημη τιμη; wi u basic http://www.nintendo.gr/wiiu/wii-u-basic-pack.html 320 wi u premium http://www.nintendo.gr/wiiu/wii-u-premium-pack-nintendo-land.html 380 wi u zombiu http://www.nintendo.gr/wiiu/wii-u-premium-pack-zombiu.html 420 Πιστευω ομως οτι ολο και καποια προσφορα θα παιξει τα χριστουγεννα απο αλλα μαγαζια (κωτσος, electro, crf)
Alithinos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Ναί, αλλά όπως βλέπεις οι τιμές που έχουμε στην Ελλάδα δεν είναι εξωπραγματικές με την υπόλοιπη Ευρώπη. Είμαστε στα ίδια πλαίσια με την Αγγλία. Βασικά μας κλέβουνε εδω πέρα κάπου στα 20-30 ευρώ. Απλώς ο κόσμος να μήν αγοράσει τη κονσόλα day 1 και η τιμή θα διορθωθεί από την ίδια την αγορά. Ή να την αγοράσει από το εξωτερικό. Ή μπορούμε να οργανωθούμε και να απαιτήσουμε διόρθωση τιμής από την Nortec. Πράγματι είμαστε η πιο ακριβή χώρα μετά την Αγγλία. Με όλα τα συναλλάγματα μεταφρασμένα σε ευρώ οι τιμές στο κόσμο είναι οι εξής: (Basic pack) Αγγλία: 351 ευρώ Ελλάδα: 320 ευρώ Υπόλοιπη Ευρώπη: 300 ευρώ Αυστραλία: 280 ευρώ Ιαπωνία: 256 ευρώ Αμερική: 229 ευρώ 80 ευρώ (114 δολλάρια) πιο ακριβά από Αμερική. Btw,η μετατροπή 300 δολλαρίων σε 300 ευρώ είναι επίσης γελοία επειδή στην Αμερική ο μέσος μισθός είναι 2000 δολλάρια ενώ στην Ελλάδα 700 ευρώ,που σημαίνει πως για το μέσο Αμερικάνο το WiiU κοστίζει το 1/6 του μισθού του,ενώ του Έλληνα το 1/2. Αν αυτή η αναλογία υπήρχε στην Ελλάδα και η κονσόλα κόστιζε το 1/6 του μηνιαίου μισθού ενός Έλληνα,θα κόστιζε γύρω στα 110 ευρώ!
MetalGearFan Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 (Basic pack) Αγγλία: 351 ευρώ Ελλάδα: 320 ευρώ Εδώ βλέπω πως για μόλις 8,29 ευρώ μας πέρασε η αγγλία. Τίποτα δεν μπορούμε να κάνουμε σωστά. http://www.zavvi.com/10475210.html Προτείνω να πιέσουμε την Nortec να ανεβάσει την τιμή ώστε να είμαστε η πιο ακριβή χώρα στον κόσμο.
Alithinos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Εδώ βλέπω πως για μόλις 8,29 ευρώ μας πέρασε η αγγλία. Τίποτα δεν μπορούμε να κάνουμε σωστά. http://www.zavvi.com/10475210.html Προτείνω να πιέσουμε την Nortec να ανεβάσει την τιμή ώστε να είμαστε η πιο ακριβή χώρα στον κόσμο. Η τιμή στο play.co.uk είναι 260 λίρες. Η διαφορά έγκειται στο ότι όταν το Zavvi δείχνει τιμές εξαγωγών αυτομάτως αφαιρεί το ΦΠΑ από την Βρετανική τιμή, μιας και άμα εισέπρατε ΦΠΑ από κάτοικο Ελλάδας θα ήταν ενάντια στους εμπορικούς κανόνες της Ε.Ε. Η τιμή όμως που πληρώνουν οι Βρετανοί για να το αγοράσουν από το Zavvi είναι μεγαλύτερη,καθώς περιέχει το ΦΠΑ τους.
GeorgeVls Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Ερώτηση : αξίζει να πάρω το wii u και να το συνδέσω σε 19αρα lcd 720p ή θα χάσουν πολύ τα παιχνίδια? Ρωτάω γιατί με βλέπω και για αγορά καινούριας tv .
naruto14 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Λογικά θα χάσουν μιας και πολλά τρέχουν σε 1080p.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα