arxani Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Τσίμπησα τα 2dlc's του Mario Kart 6.10 ευρώ. Ζήτω η Ρωσία και γω αλλα χωρισ να κατεβασω το μαριο καρτ ακομα την δευτερα πουθαχω λεφτα μονο το ενα dlc κατεβηκε παρολο που αγορασα κ τα δυο το παιχνιδι θα καταλαβει οτι εχω αγορασμενα κ τα δυο οταν το κατεβασω κ το εγκαταστησω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 και γω αλλα χωρισ να κατεβασω το μαριο καρτ ακομα την δευτερα πουθαχω λεφτα μονο το ενα dlc κατεβηκε παρολο που αγορασα κ τα δυο το παιχνιδι θα καταλαβει οτι εχω αγορασμενα κ τα δυο οταν το κατεβασω κ το εγκαταστησω?? http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/wii/392888-mario-kart-8-wii-u-40%E2%82%AC-%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Χτύπησα και εγώ το Metroid Trilogy. Τα έχω ήδη και τα 3 αλλά στα 5Ε άξιζε τα λεφτά του. Επίσης συνεχίζοντας με τα Amiibo απέκτησα 2 Rosalinas, περιμένω 1 Ike και έχω ρίξει και ένα pre-order σε 3 άλλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Χτύπησα και εγώ το Metroid Trilogy. Τα έχω ήδη και τα 3 αλλά στα 5Ε άξιζε τα λεφτά του. Επίσης συνεχίζοντας με τα Amiibo απέκτησα 2 Rosalinas, περιμένω 1 Ike και έχω ρίξει και ένα pre-order σε 3 άλλα! Απο που??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 MediaMarkt Περιστερίου αλλά δεν έχεις άλλες. Ή τουλάχιστον δεν είχε εκεί με τα άλλα. Δεν ξέρω στην αποθήκη. Επίσης δεν έχει ούτε το Public στο Σύνταγμα αλλά ούτε και στο Αιγάλεω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 MediaMarkt Περιστερίου αλλά δεν έχεις άλλες. Ή τουλάχιστον δεν είχε εκεί με τα άλλα. Δεν ξέρω στην αποθήκη. Επίσης δεν έχει ούτε το Public στο Σύνταγμα αλλά ούτε και στο Αιγάλεω. Το λεω γιατι στο Internet δεν υπαρχει σε κανενα καταστημα παρα μονο αν ψαξεις απο το Best Price http://www.public.gr/product/gaming/character-figures/figoyra-rosalina-rosseta-and-chiko-nintendo-amiibo-super-smash-bros/prod7252347pp/ Κατοπην παραγγελιας στο Public αλλα στο Skroutz δεν υπαρχει καν αρα ισως να μην φερουν αλλα μεχρι να βγει επισημα η επομενη φουρνια των Amiibo τον Φεβρουαριο και http://www.gamescom.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=36318&ref=bestprice.grΑμεσα Διαθεσιμο αλλα και αυτο δεν το εμφανιζει στο Skroutz αρα κατι πρεπει να παιζει με την διαθεσιμοτητα. Λοιπον να αναφερω οτι για καποιο λογο υπαρχει ενα μπερδεμα στο συστημα του Skroutz.Πιο συγκεκριμενα παρολο που στο Skroutz δεν εμφανιζεται καμια νεα φιγουρα,στο Best Price υπαρχουν ολες οι νεες φιγουρες που ειναι να ερθουν αλλες για παραγγελια αλλες ειναι διαθεσιμες στα καταστηματα,παρολο που υποτιθεται οτι θα βγαινανε τον Φεβρουαριο . Οποιος ενδιαφερεται ας ριξει μια ματια εδω http://www.bestprice.gr/search?q=amiibo&qid=31jh0gABVVd_5bfc2 Επισης να αναφερω οτι πλεον και το Public εχει στα 30ευρω το Monster Hunter για οποιον δεν το πηρε απο τον Γερμανο,και το Mario Bros ειναι στα 26.5ευρω http://www.bestprice.gr/item/2153090045/new-super-mario-bros.html?qid=31jho4if5mS_b27fd_5942&seq=2 Κοινως για παιχνιδια του Wii U να κοιτατε και στο Bestprice γιατι αλλα μαγαζια συννεργαζονται μονο με αυτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Παίζει να σας έχω όλους στην friends list του Wii U:P Κάνα match Mario Kart θα κάνουμε??? Επίσης ΔΕΝ είχα ιδέα ότι το Captain Toad ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ καλό, μόλις είδα αυτό το video review και ετοιμάζομαι να το κάνω order!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 hades αν δεν σε ενδιαφερει το hard copy διαβασε μερικες σελιδες πισω για το ρωσικο e-shop στο wiiu...μου βγηκε digital απο κει γυρω στα 19.90€ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Ενα 20αρικο το Treasure Tracker.Καλα έλεγε ο Λιακοπουλος οτι θα μας σώσει το ξανθό γένος 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 gkala ασε ρε φιλε επαθα ζημια...αν και το θελα πολυ σε retail δε πειραζει ... τα 20€ μου εκατσαν πιο καλα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 hades αν δεν σε ενδιαφερει το hard copy διαβασε μερικες σελιδες πισω για το ρωσικο e-shop στο wiiu...μου βγηκε digital απο κει γυρω στα 19.90€ Οκ, ανατρέχω πίσω γιατί πραγματικά ΤΟ ΘΕΛΩ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Πλακα πλακα σωθήκαμε.Εχουν πεσει αφραγκιες και το ρώσικο μου έκατσε κουτί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 δε το ξεκινησα ακομα...μονο την εισαγωγη και ισα-ισα να δ οτι εχει αγγλικα....να ξερετε οπως ειπε και ο malthador (αν δεν κανω λαθος αυτος ειναι...) , γραφει στις λεπτομερειες του καθε παιχνιδιου τι γλωσσες υποστηριζει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά διαβάζω σωστά; Το wind waker HD και Mario 3D world σε digital πιάνουν μόνο 2.5GB το ένα; Γιατί αν είναι έτσι ψήνομαι πολύ να τα τσιμπήσω σε digital. Το ίδιο και το Hyrule Warriors που πιάνει 8GB. Αν τα πάρω από το ρώσικο e-shop και τα τρία μαζί θα κοστίσουν 85 ευρώ. Οι πιθανότητες να έχουμε sale σε αυτά τα παιχνίδια ποιες είναι; Μάλλον μηδαμινές έτσι δεν είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Το Mario 3D World πιάνει κάτι λιγότερο από 1,8 GB. Το Hyrule Warriors πιάνει 7,5+ κάτι ψιλά αν θυμάμαι καλά. Το WW HD το έχω σε δισκάκι, δεν ξέρω πόσο πιάνει. Στο eshop στην περιγραφή κάθε παιχνιδιού γράφει πόσο πιάνουν. Το Mario και το Zelda αμφιβάλλω αν θα το δούμε ποτέ σε sale. Το πολύ πολύ να παίξει κανά 10% στα τσακίρ κέφια. Για το Hyrule Warriors δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι δεν θα παίξει και 50% κάποια στιγμή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα