Fulgore Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Χαθηκε να ειχε αναλογη τιμη και το Super Smash bros με φιγουρα ρε γμτ http://www.skroutz.gr/s/6084348/Mario-Party-10-Wii-U.html http://www.skroutz.gr/s/6084355/Mario-Party-10-amiibo-Bun Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα σε όλους . Έφτιαξα ενα καινουργιο χρήστη με country of residence russia , αλλα οταν πάω να συνδεθώ στο νετ μου βγαζει error code 102-2502 this NNID cant be used because its country setting does not match the setting of the console κάνω κατι λάθος στη σειρά ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Το γύρισες μέσα απο το system settings σε Ρωσία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Выберите для страны России εεε ήθελα να πω επέλεξε για χωρα την Ρωσία στα settings 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 το έκανα αλλα δεν φαινεται να το αποθηκευει και με βγαζει στο αγγλικο menu ; αχα του το κατσα με το Α τελικα τωρα κανει install αλλαγης system language και ραντεβου στη μοσχα Ευχαριστώ - Σπασίμπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 το έκανα αλλα δεν φαινεται να το αποθηκευει και με βγαζει στο αγγλικο menu ; Αγγλικό είναι το menu, μόνο στο store αλλάζει η γλώσσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Παρατηρώ λίγο την ισοτιμία ρουβλίου/ευρώ και... με πιάνουν τα κλάματα. Πριν από 8-9 μήνες το ρούβλι κόστιζε τα μισά ευρώ απ' ότι σήμερα (ελέω Κριμαίας προφανώς). Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσα να είχα αγοράσει το Mario Kart 8 στα 12,5 ευρώ περίπου, αντί για 50 που το αγόρασα. Oh well... Επίσης, με τρώει άσχημα ο κώλος μου να το κάνω και στο 3DS μου να δω αν δουλεύει, αλλά το έχω κράτησει σε 9.2 firmware μέχρι τώρα και είναι κρίμα να το αναβαθμίσω για να μπω e-shop. Μόλις τσιμπήσω New 3DS κάνω system transfer και το δοκιμάζω επιτόπου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 το έκανα αλλα δεν φαινεται να το αποθηκευει και με βγαζει στο αγγλικο menu ; αχα του το κατσα με το Α τελικα τωρα κανει install αλλαγης system language και ραντεβου στη μοσχα Ευχαριστώ - Σπασίμπα Τελικα το προβλημα φαινεται να ειναι το αμερικανικο nintendo network id . Anyway αγορασα το Donkey Kong και το Metroid Trilogy με 20 eu απο το κανονικο eu store και χρειαζομαι τωρα υποχρεωτικα wii remote και nunchack ; βολτα στο κεντρο και http://www.public.gr/product/gaming/accessories/nintendo-wii-u/heiristiria/remote-plus-nintendo-wii-u-mayro/prod3311255pp/+ http://www.public.gr/product/gaming/accessories/nintendo-wii-u/heiristiria/nunchuck-controller-nintendo-wii-u-mayro/prod3311251pp/ δηλαδη ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metallica 13 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 παιδια darheGR ειμαι στο wiiu!οποιος θελει ας με κανει add δεν εχω κανεναν φιλο!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Kαλημέρα παλικάρια! Έκανα και εγώ Ρώσικο account για το e-shop μια ερώτηση παλικάρια γιατι πάταγα ότι να ναι για να μπω δυστυχώς δεν είχα κανά Ρωσιδάκι δίπλα μου να μου κάνει μετάφραση αλλά αν το είχα δίπλα μου δεν θα έπαιζα και με το wii u πάμε παρακάτω... Πάω να βάλω τα στοιχεία της κάρτας αλλά κάτι επιλογές είναι στα ρώσικα τι πατάω; Yπάρχει καμιά περίπτωση να πάτησα κάτι που να έχω πρόβλημα μετά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxani Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Παρατηρώ λίγο την ισοτιμία ρουβλίου/ευρώ και... με πιάνουν τα κλάματα. Πριν από 8-9 μήνες το ρούβλι κόστιζε τα μισά ευρώ απ' ότι σήμερα (ελέω Κριμαίας προφανώς). Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσα να είχα αγοράσει το Mario Kart 8 στα 12,5 ευρώ περίπου, αντί για 50 που το αγόρασα. Oh well... Επίσης, με τρώει άσχημα ο κώλος μου να το κάνω και στο 3DS μου να δω αν δουλεύει, αλλά το έχω κράτησει σε 9.2 firmware μέχρι τώρα και είναι κρίμα να το αναβαθμίσω για να μπω e-shop. Μόλις τσιμπήσω New 3DS κάνω system transfer και το δοκιμάζω επιτόπου. εγω που το πηρα ο μλκασ στα 60 euro τι να πω? οταν ανακαλυψα το κολπο και ειδα την τιμη και καραφλιασα το πουλησα κ με τα λεφτα κατεβασα την ψηφιακη εκδοση με τα προσθετα και περισεψε κ ενα πενταευρο για μπυρα στην υγεια του βλαδιμηρου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Εμένα arxani μου το έκαναν δώρο την premium έκδοση με zombi u και ήθελα να το πουλήσω αλλά τώρα θα παίξω το metroid που δεν είχα παίξει και donkey που λατρέυω!!! Σωραίος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Kαλημέρα παλικάρια! Έκανα και εγώ Ρώσικο account για το e-shop μια ερώτηση παλικάρια γιατι πάταγα ότι να ναι για να μπω δυστυχώς δεν είχα κανά Ρωσιδάκι δίπλα μου να μου κάνει μετάφραση αλλά αν το είχα δίπλα μου δεν θα έπαιζα και με το wii u πάμε παρακάτω... Πάω να βάλω τα στοιχεία της κάρτας αλλά κάτι επιλογές είναι στα ρώσικα τι πατάω; Yπάρχει καμιά περίπτωση να πάτησα κάτι που να έχω πρόβλημα μετά... Οπως αναφέρθηκε πιο πριν, βαλε το google translate του smartphone σου να σου μεταφράσει τα παντα στην στιγμή, ειναι απίστευτο αυτο που καταφεραν, σου δειχνει στην οθόνη επιτόπου την μετάφραση της καθε γλώσσας. Ετσι το εκανα και εγω, και ολα πηγαν κοημπλε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zmaskos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 zombi u στα 9.58 ευρωπουλα, not bad! Ευχαριστω που μου ανοίξατε τα μάτια . Russia über Alles 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxani Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 τωρα προσπαθω να βρω ρωσικεσ σελιδεσ με προιοντα τεχνολογιασ γτ θελω να αγορασω ταμπλετ αλλα δυσκολο ρε γμτ πρεπει να κανει αποστολεσ παγκοσμια και να υποστηριζει και paypal αν γινεται το ψαχνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα