vag.patrick Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 captain toad στην αγγλιστη παιδες. επιβεβαιωμενο απο εμενα...το επεαιξα πριν απο λιγο με το αλλο κιολας προφιλ οχι το ρωσικο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Εχει κανεις μηχάνημα που τυπώνει ΕΥΡΩ? ^^ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NobodyRankXV Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Χαχαχα έχουμε στήσει ολόκληρη κομπίνα μάγκες χδ , αλλα τόσα παιχνιδια σε μια κονσόλα 8 ή 32 gb ?? γίνεται να τα αποθηκευσω σε εξωτερικό ετσι ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Εγω παντως επειδη δεν ξερω τι θα γινει με την επομενη κονσολα της Nintendo οσον αφορα το Backward compatibility ,θα προτιμησω τα κουτατα παιχνιδια να μπορω να τα παιξω και στην αλλη κονσολα. Παρόλο που γουστάρω κάργα digital games, στην περίπτωση της Nintendo ξενερώνω αρκετά πλέον και είμαι πολύ διστακτικός στο να χτίσω Wii U digital collection. Γιατί έτσι είχα ξεκινήσει να κάνω συλλογή και στο 3DS μου και τελικά για να κάνεις system transfer θέλει ανάδρομο Ερμή και αίμα από παρθένες. Αντί να ενοποιήσουν τα NNID, να μπορείς να κατεβάσεις όσα γκέιμς έχεις αγορασμένα σε όσα 3DS θέλεις, κοιμούνται όρθιοι στο Κυότο. Είναι λες και έχουν παντρευτεί το συντηρητισμό αυτοί οι άνθρωποι. Εν τέλει πάντως δεν νομίζω να αντέξω και θα τη χτίσω τη Wii συλλογή στο Wii U μου. Με 5 ευρώ/παιχνίδι είναι ιδιαίτερα προκλητικό παρόλο που είμαι υπέρμαχος του Dolphin. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Πήρα το πρωί ρε γαμώτο το Trilogy στα 10 ευρώ.Δε το ήξερα για το ρώσικο. Αύριο θα πάρω dlc του Mario kart και captain toad. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Εγω βασικα φοβαμαι μην τυχον και στο επομενο Wii δεν δεχεται τα παιχνιδια του αρχικου Wii γιαυτο και ειμαι διστακτικος.Επισης σε περιπτωση που πουλησω το U για να παρω το επομενο Wii 3(ή οπως θα λεγεται)θα χασω και τα παιχνιδια μαζι γιαυτο ειμαι προσωπικα καθετως σε Digital αγορες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gust Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Εγω βασικα φοβαμαι μην τυχον και στο επομενο Wii δεν δεχεται τα παιχνιδια του αρχικου Wii γιαυτο και ειμαι διστακτικος.Επισης σε περιπτωση που πουλησω το U για να παρω το επομενο Wii 3(ή οπως θα λεγεται)θα χασω και τα παιχνιδια μαζι γιαυτο ειμαι προσωπικα καθετως σε Digital αγορες. Γιατι ρε παιδία χάνονται τα παιχνίδια εάν αγοράσω πχ. άλλη κονσόλα wiiu κάποιο μελλοντικό νέο wii? Δεν θα μπορώ να τα κατεβάσω δηλαδή εκ νέου σαν να μου ανήκουν. Δηλαδη αν μου χαλάσει το wiiu και το αντικαταστήσω με άλλο χάνω και τα παιχνίδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Αυτο δεν το γνωριζω διοτι δεν εχω αγορασει κατι Online απο την Nintendo αλλα πχ στο Playstation 3 που ειχα δεν μεταφερονται τα παιχνιδια του Psn για ps3 στο Psn του 4 γιαυτο και το ειπα. Επισης πιανουν και αρκετο χωρο στον δισκο αν πχ μαζεψεις πολλα παιχνιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gust Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 βασικά στο Psn τα σβήνεις και τα ξανακατεβάζεις όποτε θέλεις. Και είναι bound στο account και οχι στην κονσόλα. Αλλά αν το παιχνίδι παίζει και στις δύο/τρεις κονσόλες ps3 και ps4 και psvita (cross platform) τότε με μία αγορα το παίζεις σε όσες κονσόλες το υποστηρίζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Γιατι ρε παιδία χάνονται τα παιχνίδια εάν αγοράσω πχ. άλλη κονσόλα wiiu κάποιο μελλοντικό νέο wii? Δεν θα μπορώ να τα κατεβάσω δηλαδή εκ νέου σαν να μου ανήκουν. Δηλαδη αν μου χαλάσει το wiiu και το αντικαταστήσω με άλλο χάνω και τα παιχνίδια? Ας το πω άλλη μια φορά (πρέπει να είναι η 20η φορά που το λέω τις τελευταίες δυο βδομάδες): Τα παιχνίδια του 3DS και του Wii U -δυστυχώς- είναι bound με την κονσόλα και όχι με το account. Οπότε ναι, αν χαλάσει η κονσόλα, χάνεις και τα παιχνίδια. Η κάνεις πίπες στην Nintendo να στα ενεργοποιήσει στην καινούρια (αν αποκτήσεις καινούρια). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gust Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Ευχαριστώ για την διευκρίνιση. Αρα η λύση για εμένα θα είναι pirated wii και vc stuff (vwii ) και αγορά original κόπιες σε case. Ε με συγχωρείς ρε ninty αλλά να σε πληρώσω για software που ουσιαστικά μου το κλειδώνεις σε μία μόνο κονσόλα δεν το δέχομαι και να το κατέχω με κίνδυνο αν κάτι πάει στραβα αν φάω άκυρο. Τουλάχιστον αυτό σε microsoft και sony δεν υπάρχει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NobodyRankXV Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Μεγάλη μ@λ@κι@ της Nintendo αυτή , άμα τα παίξει η κονσόλα κλαμα μετα, αλλα ρε γαμω το από Ρωσία που σχεδόν είναι μισή τιμή τα παιχνιδια ε δεν γίνεται να το αφήσεις αυτο εκεί που θα επαιρνες ενα με 45 μπορείς να κατεβασεις 2 τώρα θα μου πεις το δισκάκι μετα μπορείς και να το πουλήσεις και να βγάλεις κατι πίσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxani Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Εχει κανεις μηχάνημα που τυπώνει ΕΥΡΩ? ^^ τραβα στην ραχηλ μακρη Μεγάλη μ@λ@κι@ της Nintendo αυτή , άμα τα παίξει η κονσόλα κλαμα μετα, αλλα ρε γαμω το από Ρωσία που σχεδόν είναι μισή τιμή τα παιχνιδια ε δεν γίνεται να το αφήσεις αυτο εκεί που θα επαιρνες ενα με 45 μπορείς να κατεβασεις 2 τώρα θα μου πεις το δισκάκι μετα μπορείς και να το πουλήσεις και να βγάλεις κατι πίσω και την κονσολα αν θεσ νατην πουλησεισ θα πιασει πολυ καλυτερη τιμη με 3-4 digital games μεσα οποτε σου γυρνανε τα λεφτα πισω δν ειν χαμενα λεφτα τα ψηφιακα παιχνιδια κατεβαστε κ αφηστε τουσ αλλουσ να κανουν πλουσια την νορτεκ ρεε τσιπραααα δν εχω μια γμτ το wii μουυυυ!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NobodyRankXV Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 τραβα στην ραχηλ μακρη και την κονσολα αν θεσ νατην πουλησεισ θα πιασει πολυ καλυτερη τιμη με 3-4 digital games μεσα οποτε σου γυρνανε τα λεφτα πισω δν ειν χαμενα λεφτα τα ψηφιακα παιχνιδια κατεβαστε κ αφηστε τουσ αλλουσ να κανουν πλουσια την νορτεκ ρεε τσιπραααα δν εχω μια γμτ το wii μουυυυ!! Το θέμα είναι πως το κόβω να περνάω τα παιχνιδια σε εξωτερικό σκληρό οπότε αναγκάστηκα θα πρεπει να δώσω και αυτο , ας ελπίσουμε τουλάχιστον να κρατήσει κανα 2-3 χρονακια ακόμα η κονσόλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Μετά τρέμεις μην πάθει κάτι η κονσόλα σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα