Fulgore Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Εγω παντως επειδη δεν ξερω τι θα γινει με την επομενη κονσολα της Nintendo οσον αφορα το Backward compatibility ,θα προτιμησω τα κουτατα παιχνιδια να μπορω να τα παιξω και στην αλλη κονσολα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxani Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 to captain toad ειναι αγγλικο το ξερω γτ στο γιουτυβε βρηκα ενα καναλι απο εναν ρωσο που μενει κ ρωσια και κανει ριβιου των γουι γιου παιχνιδιων και το τοαντ ειναι στα αγγλικα οταν το κανει ριβιου το μαριο γορλντ που κατεβασα γω ειναι στα αγγλικα. δεν θαναι αυτο? οποισ κατεβαζει κατι να ειδοποιει να ξερουν και οι υπολοιποι επισησ καντε με αντ γτ σασ εχω χασει ολουσ το πρωην id μου ηταν karagounis τωρα ειναι gounis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopp Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Παιδια ενδιαφερομαι για αυτη την κονσολα αλλα εχω μια απορια. μπορει να τσιπαριστει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Παιδια ενδιαφερομαι για αυτη την κονσολα αλλα εχω μια απορια. μπορει να τσιπαριστει? Οχι,αν σε ενδιαφερει το παραπανω κοιτα σε Wii. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopp Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Οχι,αν σε ενδιαφερει το παραπανω κοιτα σε Wii. κριμα...δεν μπορω να βρω σε κανενα καταστημα ομως το wii... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 κριμα...δεν μπορω να βρω σε κανενα καταστημα ομως το wii... Γιατι κριμα??Δηλαδη η εταιρια πως θα εχει εσοδα αν ολοι παμε και παιζουμε απο το σκληρο δισκο παιχνιδια.Στο Wii παει στο καλο γιατι ουτως ή αλλως δεν βγαινει πια αλλα στο WIi U???Θα εχει η Nintendo ζημιες επειδη στην Ελλαδα υπαρχουν πολλοι τσιπηδες(γενικα μιλαω)που κοιτανε μονο σε κοπιες παιχνιδιων??βλεπε Ps3 CF,Xbox360 τσιπαρισμα ,Pc παιχνιδια απο το θειο κλπ. Για WIi αν σε ενδιαφερει δες απο αγγελιες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NobodyRankXV Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Παιδια ενδιαφερομαι για αυτη την κονσολα αλλα εχω μια απορια. μπορει να τσιπαριστει? Μπορεί να τσιπαριστεί η vwii μεριά δηλαδή μόνο παιχνίδια του wii θα μπορείς να κατεβάζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Μερικές παρατηρήσεις σχετικά με το ρώσικο e-shop: - Κατ' αρχάς, ξεκαθαρίζω ότι δεν γνωρίζω εάν και τι μπορεί να υπάρξει σαν επίπτωση από αυτό το «παραθυράκι». Η δική μου λογική μου λέει ότι από τη στιγμή που η Nintendo έχει region-locked συστήματα αρκείται σε αυτό και δεν μπαίνει σε περαιτέρω διερεύνηση. Θεωρώ ότι από τη στιγμή που είσαι PAL, τότε μπορείς να ψωνίζεις από όποιο PAL e-shop θες. Φυσικά κάτι τέτοιο είναι παράτυπο και κόντρα στα TOS που έχει συμφωνήσει ο καθένας μας. Επειδή κάποιος ρώτησε αν υπάρχει ενδεχόμενο να πέσουν bans, όπως στην περίπτωση της Ubisoft: σε εκείνη την περίπτωση τα κλειδιά που είχαν μεταπωληθεί ήταν αρχικά αγορασμένα με κλεμένες κάρτες. Στην περίπτωση του ρώσικου e-shop δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ψωνίζουμε από το official κατάστημα της Nintendo, δεν έχει λόγο να ρίξει bans επειδή της δίνουμε τα λεφτά μας. Η Nintendo δεν έριχνε bans ούτε όταν έπεφταν cheats στο Mario Kart. Σε κάθε περίπτωση όμως ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του, την κονσόλα του και το e-πορτοφόλι του, μεγάλα παιδιά είμαστε, ναι; Δεν φταίω εγώ ή όποιος άλλος χρήστης δίνει οδηγίες αν πέσουν bans ή αφαίρεση παιχνιδιών. - Όποιος μπει στο αγγλικό e-shop, εύκολα βλέπει σε κάποιο σημείο να γράφει ευδιάκριτα «Language» και δίπλα 4-5 γλώσσες χωρισμένες με slash. Στο ίδιο σημείο κατ' αντιστοιχία στο ρώσικο e-shop όποτε έχει 4-5 slashes, θεωρώ αυτονόητο ότι υπάρχουν και τα αγγλικά μέσα. Γενικότερα, τα μεγάλα παιχνίδια σε αυτές τις γλώσσες είναι πάντα μεταφρασμένα στο PAL region. Έτσι σκέφτηκα και κατέβασα το Hyrule Warriors (για 26,33 ευρώ!) το οποίο είναι κανονικά στα αγγλικά. - Ξανατονίζω (μέχρι να το εμπεδώσετε) τα παιχνίδια είναι bound στην κονσόλα. Δεν έχει σημασία με ποιό NNID logάρεις, το Wii U δεν είναι Steam, ούτε PSN. Για παράδειγμα, πολύ ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι αν αγοράσεις κάτι με το ρώσικο account και μετά logάρεις με άλλο account στο e-shop, στο βγάζει και πάλι available for download, άσχετα με το από που έχει αγοραστεί. Η κονσόλα «θυμάται» ότι το παιχνίδι της ανήκει. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Έφτιαξα και εγώ ρώσικο λογαριασμό και θα κατεβάσω το captain toad. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxani Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 ΕΛΛΑΣ ΡΩΣΙΑ ΣΥΜΑΧΙΑ 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Ο Βλαδίμηρος μας σκέφτεται.Παιχνιδια κοψοχρονια μας δίνει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metallica 13 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 επαιξα το demo του zombie u!τι παιχνιδαρα ειναι αυτη?κατευθειαν εφυγε παραγγελια!ελπιζω να ειναι τοσο δυνατο οσο το demo και να μην κανει κοιλια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Είναι απο τα καλύτερα survival horror παιχνίδια που έχω παίξει.Οι βρωμιαρηδες οι reviewers το έθαψαν αλλά όσοι το έπαιξαν λένε τα καλύτερα.Δε θα το μετανιώσεις καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 επαιξα το demo του zombie u!τι παιχνιδαρα ειναι αυτη?κατευθειαν εφυγε παραγγελια!ελπιζω να ειναι τοσο δυνατο οσο το demo και να μην κανει κοιλια! Και εγώ το έχω και κάθεται και δεν το έχω παίξει ακόμα (όπως και πολλά ακόμα) πάνω στο μηχάνημα. Πάντως το demo ήταν και εμένα ο λόγος που το τσίμπησα. Θέλω να πάρω και το Deus Ex στο U αλλά δεν το βρίσκω πραγματικά πουθενά. Εχει γίνει σπάνιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Για όσους το έχουν ξεχάσει, οι κάτοχοι του mario kart και όσοι κανατε και το ρωσικό account, παρτε οπωσδήποτε το Dlc pack 1+2 στην τρελή τιμη των απειρων 6€!!!! Υ.Γ ακομα δεν μπορώ να χωνέψω οτι παίρνουμε το Medroid Prime Trilogy 5€.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα