Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καλημερα παιδες...καλα σημερα ξεκιναει μεταφορα κανα 60ρι να παρω captain toad και κανα 3ds γιατι τα μυαλα μας πονανε...να στε καλα παιδια. Malthador αν κατεβασεις σημερα στην διαρκεια της ημερας κανα wiiu game πες για την γλωσσα ενημερωτικα να ξερω, εγω θα κανω οτι κανω το βραδυ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι, το Metroid είναι στα αγγλικά, κανονικά. Σήμερα θα κατεβάσω κι ένα Wii U game (το Hyrule Warriors ή το Captain Toad's πιθανότατα) να επιβεβαιώσω ότι και αυτό θα είναι στα αγγλικά και θα ενημερώσω.

Οι προσφορές που τρέχουν αυτή τη στιγμή στο ρώσσικο eshop σχετικά με τα Wii games είναι το Metroid και το DK (το οποίο δεν με ενδιαφέρει γιατί το έχω στο 3DS). Αυτά τα δύο είναι στα 5,40 ευρώ (399 rb). Το Mario Galaxy 2 έχει την κανονική τιμή στο ρώσσικο eshop που είναι στα 10 ευρώ και κάτι δικά μας. Τα menus in-game είναι στα αγγλικά. Το eshop είναι στα ρώσικα, αλλά είναι πανεύκολο να περιηγηθείς.

οταν κατεβασεισ ενα απο τα δυο ειδοποιησε να ξερω κ γω γτ ενδιαφερομαι για το huryle 

επειδη κατεβαζω κ γω ουσιαστικα στα τυφλα χωρισ να ξερω αν ειναι αγγλικη εκδοση η οχι 

αλλα μαλλον ειν ολα αγγλικα

Ρε σεις στο Region όταν δημιουργώ νέο nnid μου έχει μόνο περιοχές της Βρετανίας! Έχει σχέση να υποθέσω ότι έχω κάνει register την κονσόλα μου με το βρετανικό μου nnid; Σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται;

Πως γινεται τοσο καιρό να μην ειχαμε ανακαλυψει κατι τετοιο??? Αφού είναι μετα στα αγγλικά τα πάντα, απο μενα εχεις σουβλάκια ^^

ρε εδω σασ το χα πει εδω κ πολλεσ μερεσ απττην σελιδα 427 νομιζω του τοπικ τουτου και δεν συγκινηθηκε κανεισ

τι διαοολο λεω  ολοι του σαμαρα ειναι εδω μεσα? δεν περνανε κριση? :)

• Like 1

bourdoula κατι αλλο πρεπει να ναι...δηλαδη πες οτι μετακομισες σε αλλη χωρα δε μπορεις να αλλαξεις το region??λεμε τωρα...δε νομιζω να ναι τοσο σφιχτα...αλλα και γω θεωρητικα μιλαω , το βραδυ θα χω εικονα...

Bourdoula φτιαχνεις το λογαριασμό για το Wii U και φτάνεις μέχρι το σημείο που σου ζητάει περιοχή. Τα ακυρώνεις όλα. Πατάς συνέχεια πίσω. Μετά συνδέεσαι στον καινούριο λογαριασμό χωρίς ninid. Πας στις ρυθμίσεις και αλλάζεις χώρα. Μετά μπαίνεις στο eshop και σου ζητάει να κάνεις link ένα ninid. Φταιάξε ένα και θα σου έχει τη σωστή χώρα. Ετσι το έκανα εγω.

Ωραίος arxani! 10 ευρώ  DK 5 το Metroid. Super metroid 3,90. Captain Toad 20 ευρώ

Το θυμάμαι που το είχες πεί αλλά δεν ήσουν και πολύ σίγουρος νομίζω τότε.

Ε να το διαδώσουμε αυτό 

• Like 2

νρατζο captain toad επειδη το εψαχνα retail και δεν υπηρχε πουθενα 20€ το ειδα στο Ρωσια..το ειδες?ειναι αγγλικο το μενου κλπ κλπ??

Bourdoula φτιαχνεις το λογαριασμό για το Wii U και φτάνεις μέχρι το σημείο που σου ζητάει περιοχή. Τα ακυρώνεις όλα. Πατάς συνέχεια πίσω. Μετά συνδέεσαι στον καινούριο λογαριασμό χωρίς ninid. Πας στις ρυθμίσεις και αλλάζεις χώρα. Μετά μπαίνεις στο eshop και σου ζητάει να κάνεις link ένα ninid. Φταιάξε ένα και θα σου έχει τη σωστή χώρα. Ετσι το έκανα εγω.

Ωραίος arxani! 10 ευρώ  DK 5 το Metroid. Super metroid 3,90. Captain Toad 20 ευρώ

Το θυμάμαι που το είχες πεί αλλά δεν ήσουν και πολύ σίγουρος νομίζω τότε.

Ε να το διαδώσουμε αυτό 

Ωραίος! Είναι ακριβώς όπως το έγραψες! Σε ευχαριστώ για την βοήθεια!

Για όποιον έχει πρόβλημα με τα Ρώσικα μπορεί να χρησιμοποιήσει το Google Translate σε Android/iOS και να του μεταφράζει σε πραγματικό χρόνο με την κάμερα!

• Like 2

νρατζο captain toad επειδη το εψαχνα retail και δεν υπηρχε πουθενα 20€ το ειδα στο Ρωσια..το ειδες?ειναι αγγλικο το μενου κλπ κλπ??

Οχι δεν το έχω κατεβάσει

Μetroid prime Trilogy τσίμπησε κανείς ? Απίστευτη προσφορά για (καλή) τριλογία...

Το 1ο ηταν απο τα καλύτερα action-adventure που έχω παίξει, το 2ο με είχε κουράσει αφάνταστα λόγω συνεχών αλλαγών διαστάσεων και το 3ο...δεν πρόλαβα να το παίξω πολύ...

Σχετικά με το Metroid πάλι...The swapper έχει παίξει κανείς σε PC/PS4 ? Θα ηταν απίστευτο μια "επιστροφή" του Metroid με την ατμόσφαιρα του Swapper, η αίσθηση απομόνωσης/μοναξιάς που έχει/προσφέρει θα ταίριαζε πολύ σε εναν Metroid τίτλο (όπως τα παλαιότερα στην τελική) κατα την άποψή μου...

• Like 1

ρε εδω σασ το χα πει εδω κ πολλεσ μερεσ απττην σελιδα 427 νομιζω του τοπικ τουτου και δεν συγκινηθηκε κανεισ

Να πω την αμαρτία μου το είχα δει, αλλά λέω δεν πειράζει θα αφήσω και ένα πουρπουαρ για αυτή την τριλογία. Κάπως έτσι πλήρωσα 8.99 λίρες :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...