Fulgore Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Fulgore το wii πούλησε σε άτομα που παιζαν wii fit και wii sports.Ο πρωτοφανής χειρισμός πούλησε και οχι η κονσόλα με τα παιχνίδια της. Μα αυτο ακριβως λεω και εγω.Αλλα και παλι οταν πχ το Super Mario galaxy και Donkey kong εχουν 6m πωλησεις και λαβουμε αυτο τον κοσμο σαν τους φανατικους του Wii,τοτε μολις το 25% απο αυτους αγορασαν το metroid prime 3.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Επιτέλους, την έβαλα να κατεβαίνει την παιχνιδάρα! Δεν μπορώ να θυμηθώ κάποιο καλύτερο deal από αυτό! Μαζί με το Earthbound είναι η "εκδίκηση" προς τους ebayers που τα πουλάνε για χρυσάφι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Πωω γαμω δεν εχω visa αλλα American express.. Ελεος γιατι να μην εχουν συνεργασίες με PayPal?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μου έχουν φάει τη ζωή τα Amiibos! My wallet wasn't ready! Αγοράστηκε και το DK στα 10Ε. Σκέφτομαι και το trilogy αλλά τα έχω ήδη τα 2 πρώτα στο GC και το 3ο στο Wii. Αξίζει όμως σε αυτά τα λεφτά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μου έχουν φάει τη ζωή τα Amiibos! My wallet wasn't ready! Αγοράστηκε και το DK στα 10Ε. Σκέφτομαι και το trilogy αλλά τα έχω ήδη τα 2 πρώτα στο GC και το 3ο στο Wii. Αξίζει όμως σε αυτά τα λεφτά! Καλα και εγω σκεφτομουν να παρω πολλα Amiibos αλλα αμα το σκεφτεις αν τα αγορασεις ολα και μαζι με αυτα που ερχονται θα σου βγει το κοστος αγορας του Wii U 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Μέχρι τώρα έχω 7. Περιμένω ενημέρωση για άλλα 2 και έχω προπαραγγείλει 3 ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deargr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Ποσα amibo εχουν βγει μεχρι τωρα και ποσα προκειται να βγουν συνολο να δω τι δανειο θα ζητησω απο την τραπεζα ?? Α ρε Nintendo !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Κατεβάζω το Metroid Trilogy.Στα 10 ευρώ δε θα υπάρξει ξανά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Ποσα amibo εχουν βγει μεχρι τωρα και ποσα προκειται να βγουν συνολο να δω τι δανειο θα ζητησω απο την τραπεζα ?? Α ρε Nintendo !! http://en.m.wikipedia.org/wiki/Amiibo#List_of_Amiibo_figures Ήδη κάποια είναι σπάνια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Μετά από λίγο ψάξιμο και μετά την παρακίνηση του φίλου arxani, έφτιαξα ακόμα ένα NNID με χώρα Ρωσία. Κανονικότατα δουλεύει, μπαίνω eshop και ψωνίζω με ρούβλια. Αγόρασα Metroid Prime Trilogy με 5,40 ευρώ (lol τίτλος που πριν από 10 μέρες τον έβρισκες με 80 ευρώ μεταχειρισμένο στην καλύτερη). Ενιγουέι, όποιος ενδιαφέρεται να ψωνίζει digital games, συμφέρει να το κάνει μέσω Ρωσίας, απορώ με τον εαυτό μου πως δεν το είχα σκεφτεί τόσο καιρό. Όποιος ανησυχεί για «gray markets» κλπ, δεν υπάρχει λόγος. Η ίδια η Nintendo αφήνει μέχρι 12 NNID's ανά ένα Wii U. Είναι λες και σε παρακινούν να ψωνίζεις από άλλες χώρες. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxani Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Μετά από λίγο ψάξιμο και μετά την παρακίνηση του φίλου arxani, έφτιαξα ακόμα ένα NNID με χώρα Ρωσία. Κανονικότατα δουλεύει, μπαίνω eshop και ψωνίζω με ρούβλια. Αγόρασα Metroid Prime Trilogy με 5,40 ευρώ (lol τίτλος που πριν από 10 μέρες τον έβρισκες με 80 ευρώ μεταχειρισμένο στην καλύτερη). Ενιγουέι, όποιος ενδιαφέρεται να ψωνίζει digital games, συμφέρει να το κάνει μέσω Ρωσίας, απορώ με τον εαυτό μου πως δεν το είχα σκεφτεί τόσο καιρό. Όποιος ανησυχεί για «gray markets» κλπ, δεν υπάρχει λόγος. Η ίδια η Nintendo αφήνει μέχρι 12 NNID's ανά ένα Wii U. Είναι λες και σε παρακινούν να ψωνίζεις από άλλες χώρες. gounis το id μου κανε με αντ το μετροιντ ειναι στα αγγλικα ?? σασ εσωσα χρωστατε καφεεε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα στο NNID με χώρα Ρωσία μπορουμε να βρουμε την προσφορα στο mario galaxy 2 οσοι δεν την προλαβαν ; τα menu μπορουν να ειναι αγγλικα ; Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 gounis το id μου κανε με αντ το μετροιντ ειναι στα αγγλικα ?? σασ εσωσα χρωστατε καφεεε Ναι, το Metroid είναι στα αγγλικά, κανονικά. Σήμερα θα κατεβάσω κι ένα Wii U game (το Hyrule Warriors ή το Captain Toad's πιθανότατα) να επιβεβαιώσω ότι και αυτό θα είναι στα αγγλικά και θα ενημερώσω. Καλησπερα στο NNID με χώρα Ρωσία μπορουμε να βρουμε την προσφορα στο mario galaxy 2 οσοι δεν την προλαβαν ; τα menu μπορουν να ειναι αγγλικα ; Ευχαριστω Οι προσφορές που τρέχουν αυτή τη στιγμή στο ρώσσικο eshop σχετικά με τα Wii games είναι το Metroid και το DK (το οποίο δεν με ενδιαφέρει γιατί το έχω στο 3DS). Αυτά τα δύο είναι στα 5,40 ευρώ (399 rb). Το Mario Galaxy 2 έχει την κανονική τιμή στο ρώσσικο eshop που είναι στα 10 ευρώ και κάτι δικά μας. Τα menus in-game είναι στα αγγλικά. Το eshop είναι στα ρώσικα, αλλά είναι πανεύκολο να περιηγηθείς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deargr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Τελεια παιδια και ευχαριστουμε για τις πληροφοριες . Με λιγα λογια -για εμας τους ποιο αδαεις- φτιαχνουμε ενα νεο nnid και απλα επιλεγουμε ως χωρα Ρωσια, ενω μπορουμε να χρησιμοποιησουμε κανονια ελληνικη πιστωτικη-prepaid καρτα. Μετα μπορουμε να παιζουμε το game με οποιο nnid θελουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Τελεια παιδια και ευχαριστουμε για τις πληροφοριες . Με λιγα λογια -για εμας τους ποιο αδαεις- φτιαχνουμε ενα νεο nnid και απλα επιλεγουμε ως χωρα Ρωσια, ενω μπορουμε να χρησιμοποιησουμε κανονια ελληνικη πιστωτικη-prepaid καρτα. Μετα μπορουμε να παιζουμε το game με οποιο nnid θελουμε; Ναι. Τα παιχνίδια μένουν στην κονσόλα και είναι προσβάσιμα από όλα τα NNID που είναι συνδεδεμένα με αυτήν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα