Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδη το πρωτο Galaxy το ξερω οπως ξερω την παλαμη μου στον δελφινι δεν εμφανιζει πληρως ολα τα γραφικα. Λειπουν HDR στοιχεια, particles, φωτισμοι και αλλες μικρολεπτομερειες που αν ξεκινησεις να τα παιζεις back to back θα το καταλαβεις. Το ιδιο ισχυει και για το Twilight Princess (σε μικροτερο και λιγοτερο ενοχλητικο βαθμο ομως). Το Xenoblade chronicles χρειαζεται patch για proper 30 fps γιατι ο εσωτερικος encoder του δελφινι για το συγκεκριμενο παιχνιδι λειτουργει στα 15 fps με οτι framerate και να τον τρεχεις. Τα prime εχουν θεματα γενικοτερα. Ειναι αργα, με πολλα slowdown και με λαθος γραφικα σε αρκετα σημεια. Επισης δεν ξερω αν ημουν εγω αλλα οσο και να προσπαθησα να κανω το wiimote να λειγουργησει με το prime 3 δεν καταφερα να το κανω να λειτουργησει σωστα καθως ο κερσορας δεν μπορουσε να αναγνωρισει κινησεις απο καποιο συγκεκριμενο σημειο της οθονης και πανω. (flatline καπου στα 2/3 της οθονης). Ακομα και χωρις το προβλημα του χειρισμου ομως το παιχνιδι επαιζε ακαταλληλα.

Γι αυτο λοιπον WiiU και παλι WiiU για λογους ευκολιας και πιστοτητας. Καλο και χρυσο το dolphin, δεν το συζητω καν, αλλα σιγουρα οχι η καλυτερη δυνατη λυση. Βεβαια εχεις πλεονεκτηματα παιζοντας εκει πολλα παιχνιδια που παιζουν μια χαρα αλλα πρεπει να εχεις στο νου σου οτι δεν παιζουν ολα οπως πρεπει. 

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κουβεντα για Metroid ειδα,ας πω και εγω την γνωμη μου :P. Λοιπον οσον αφορα το Trilogy δεν νομιζω να υπαρχει εστω και 1 λογος να μην αγορασει καποιος την τριλογια στα 10ευρω.Πραγματικα περιμενω να δω με επισημα στοιχεια ποσα ατομα θα το κατεβασουν.Παιζει να κολλησουν οι servers :P Εγω μετα απο πολλους μηνες υπομονης το βρηκα Hard copy αλλα και Digital ειδικα σε αυτη την τιμη αξιζει με τα 1000(καταραμενη εξεταστικη που δεν με αφηνει να το απολαυσω :mad: ).Μιλαμε ισως για πανω απο 100ωρες gameplay και ειδικα αν το ψαξεις και ολο δεν ξερω και εγω ποσο μπορει να φτασει.

Στα περι δελφινιου,ειχα δοκιμασει το Metroid 1 την GC εκδοση κυριως για τον χειρισμο που ειχα συνηθισει απο εποχες GC.Μπορω να πω λοιπον οτι ναι μεν το παιχνιδι ετρεχε κανονικα παρολα αυτα υπηρχαν ορισμενα σημεια που το παιχνιδι ειτε κολλαγε ειτε εβλεπες κομμενα κομματια στο γυρω περιβαλλον.Το παραπανω το ειχα βεβαια δοκιμασει πριν πολυ καιρο σε μια 770. Θα το δοκιμαζα σιγουρα σε δελφινι μονο αν υπηρχε η δυνατοτητα εκτως απο παραπανω αναλυση να εβλεπα παραπανω Fps για πιο Smooth ειδικα σε Zelda αλλα οντως ειναι λιγο καλυτερα τα γραφικα να βεβαια και ενα χαρακτηριστικο video για αυτο 

• Like 1

Mάγκες, το Hyrule warriors...1εκ+ πωλήσεις...μπράβο...

Αμα είχα WiiU θα το είχα τσεκάρει σιγουρότατα...Απλά, δεν έχω δει κανεναν να το παίζει εδώ μέσα και μου κάνει εντύπωση.

ΣΩΣΤΟ (δωρεάν+ φτηνό) DLC, σωστή χρήση του "ονόματος" του franchise, τρέχει καλά, γενικά, φαίνεται να είναι καλό προϊόν/τίτλος.

Μπορεί τα παιχνίδια της Tecmo/Koei/Omega force να μην αρέσουν σε πολλούς αλλά...τα του Καίσαρος τω καίσαρι, η εταιρεία έχει βελτιωθεί αρκετά και βγάζει ποιοτικά παιχνιδάκια με αυτη την φόρμουλα.
Πλην των Dynasty.W και Samurai.W, το licensing και ο "σεβασμός" που ρίχνουν σε ήδη υπάρχοντα franchise είναι σεβαστότατος, το τελευταίο gundam Warriors και το 1ο Κen's Rage (fist of the north star) τα είχα καταευχαριστηθεί.

Το επερχόμενο Dragon Quest musou φαίνεται επίσης πολύ ωραίο (αν και δεν έχει σχέση με το topic καθώς είναι για PS) και λέω να το τιμήσω δεόντως με το που βγεί.

Ελεγα να πάρω και το Samurai W.4 αλλά..διαβαζα πως θα βγεί το 4-2 μέσα στο 2015 οπότε...

Σχετικά με υτο Hyrule πάλι, φαίνεται λουκουμάκι και το post-launch support είναι επίσης πολύ καλό με συνεχόμενο DLC, μετά την επιτυχία του δεν θα με εξέπληττε το γεγονός sequel αυτού ;)

YΓ :

^ Γκαντέϊουμμμμ σαν...
  • Like 1

Mάγκες, το Hyrule warriors...1εκ+ πωλήσεις...μπράβο...

Αμα είχα WiiU θα το είχα τσεκάρει σιγουρότατα...Απλά, δεν έχω δει κανεναν να το παίζει εδώ μέσα και μου κάνει εντύπωση.

ΣΩΣΤΟ (δωρεάν+ φτηνό) DLC, σωστή χρήση του "ονόματος" του franchise, τρέχει καλά, γενικά, φαίνεται να είναι καλό προϊόν/τίτλος.

Μπορεί τα παιχνίδια της Tecmo/Koei/Omega force να μην αρέσουν σε πολλούς αλλά...τα του Καίσαρος τω καίσαρι, η εταιρεία έχει βελτιωθεί αρκετά και βγάζει ποιοτικά παιχνιδάκια με αυτη την φόρμουλα.

Πλην των Dynasty.W και Samurai.W, το licensing και ο "σεβασμός" που ρίχνουν σε ήδη υπάρχοντα franchise είναι σεβαστότατος, το τελευταίο gundam Warriors και το 1ο Κen's Rage (fist of the north star) τα είχα καταευχαριστηθεί.

Το επερχόμενο Dragon Quest musou φαίνεται επίσης πολύ ωραίο (αν και δεν έχει σχέση με το topic καθώς είναι για PS) και λέω να το τιμήσω δεόντως με το που βγεί.

Ελεγα να πάρω και το Samurai W.4 αλλά..διαβαζα πως θα βγεί το 4-2 μέσα στο 2015 οπότε...

Σχετικά με υτο Hyrule πάλι, φαίνεται λουκουμάκι και το post-launch support είναι επίσης πολύ καλό με συνεχόμενο DLC, μετά την επιτυχία του δεν θα με εξέπληττε το γεγονός sequel αυτού ;)

Εγω προσωπικα δεν το πηρα αρχικα λογω της τιμης του και δευτερον γιατι οπως ειπες παραπανω ειχα παιξει αρκετα τα Dynasty warriors,ειδικα επι εποχης Ps2 και δεν μπορω αλλο αυτο το στυλ.Παρολα αυτα σαν ας το πουμε νεο Ip ναι ειναι ενδιαφερον.

Καλά όχι και νέο ip το Dynasty Warriors. Η συνταγή του Dynasty έχει χρησιμοποιηθεί με πολλά διαφορετικά ονόματα από την Tecmo/Koei, απλά θεωρώ ότι το Hyrule Warriors ως τώρα μοιάζει σαν την καλύτερη και ποιο ολοκληρωμένη υλοποίηση μέχρι σήμερα. Είναι εξαιρετικά θετικό που παρουσιάζει έναν γνωστό κόσμο με διαφορετικό artwork. 

Αν και έχω πει ότι δεν με ενδιαφέρουν musou στυλ παιχνίδια πλέον (παλιά ψόφαγα) ίσως κάποια στιγμή να του κάνω τη χάρη να το τσιμπήσω έτσι για χάρη των παλιών καλών καιρών σε ένα περιβάλλον που πάντα θα με τραβάει και θα με ενδιαφέρει. 

Καλά όχι και νέο ip το Dynasty Warriors. Η συνταγή του Dynasty έχει χρησιμοποιηθεί με πολλά διαφορετικά ονόματα από την Tecmo/Koei, απλά θεωρώ ότι το Hyrule Warriors ως τώρα μοιάζει σαν την καλύτερη και ποιο ολοκληρωμένη υλοποίηση μέχρι σήμερα. Είναι εξαιρετικά θετικό που παρουσιάζει έναν γνωστό κόσμο με διαφορετικό artwork. 

Αν και έχω πει ότι δεν με ενδιαφέρουν musou στυλ παιχνίδια πλέον (παλιά ψόφαγα) ίσως κάποια στιγμή να του κάνω τη χάρη να το τσιμπήσω έτσι για χάρη των παλιών καλών καιρών σε ένα περιβάλλον που πάντα θα με τραβάει και θα με ενδιαφέρει. 

Οχι δεν καταλαβες.Οταν ειπα ''ας πουμε νεο Ip'' εννοουσα το παιχνιδια για τα δεδομενα της Nintendo.Οτι δηλαδη δεν εχει βγαλει ως τωρα κατι παρομοιο.

Και μιλωντας για Metroid Prime Trilogy και την τιμη που θα εχει για αγορα απο το eshop,να και μια αγγελια που πεταχτηκε ολως τυχαιως(χρονικα εννοω)με το Metroid http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/wii/395096-metroid-prime-trilogy-%CF%83%CF%80%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CE%BF-%CF%83%CE%B5-%CE%AC%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7/

• Like 2

εγω το εχω και ειναι πολυ παιχνιδι , απλα επειδη τον τελευταιο καιρο λιγο το ξεκωλιασα το θεμα , δεν ξερω τι να πρωτοπαιξω(αν ειναι δυνατον) .. γι αυτο δεν εχω εκφερει αποψη.Εχω παιξει τα δυο πρωτα missions και μπορω να πω οτι ειναι παραπολυ καλο και φυσικα με τραβηξε ενα themed dynasty warriors μετα απο πολυ καιρο...

• Like 2

εγω το εχω και ειναι πολυ παιχνιδι , απλα επειδη τον τελευταιο καιρο λιγο το ξεκωλιασα το θεμα , δεν ξερω τι να πρωτοπαιξω(αν ειναι δυνατον) .. γι αυτο δεν εχω εκφερει αποψη.Εχω παιξει τα δυο πρωτα missions και μπορω να πω οτι ειναι παραπολυ καλο και φυσικα με τραβηξε ενα themed dynasty warriors μετα απο πολυ καιρο...

Σαλονικιός και εσύ, σωστά ? Πότε κερνάς καφεδάκι ? :D :D

ναι red... :D Οποτε αγαπας.Εκτος Δευτερας Μεχρι Παρασκευη και Σ/Κ εκτος πρωινα και απογευματα , αλλα και μεσημερια γιατι τρωω...!!! :P

καντε ρωσικο account και αγοραστε ολα τα παιχνιδια μιση τιμη

δεχεται κανονικα πιστωτικεσ απο ελλαδα

εγω εχω την κλασικη πειραιωσ την πορτοκαλι 

τα παιχνιδια ειναι στα αγγλικα ομως ?

εχω κατεβασει το μαριο 3d world & tekken tag  με   31& 4 euros  αντιστοιχα και ηταν στα αγγλικα 

ισωσ εχει να κανει με το συστεμ language πουχει ο καθενασ στο  wii u του

και γω στην αρχη νομιζα θα μου κατεβαζε ρωσικη βερσιον αλλα μια χαρα 

αλλα κ ρωσικη να κατεβαζε σε τετοιου ειδουσ παιχνιδια δν με πειραζει

δεν ειναι rpg 

σωωθηκαα ουτε του παπα τετοιεσ τιμεσ

σε κανα διημερο θα κατεβασω το μαριο καρτ με ολα του τα dlc 1&2 pack με 38-39 euro ... 

αντε γειαααα

• Like 1

Μπορεις να επιβεβαιώσεις δλδ οτι ανοίγεις το Tekken tag και ειναι ολα στα αγγλικά? Αν ειναι έτσι καραλεει, και μπράβο για το ψαξιμο σου. Αλλιως δεν ψήνομαι να βλέπω τα παντα σε ρώσικα :P Μπορεις να τσεκάρεις ποσο βγαινει το Tropical Freeze?

Μπορεις να επιβεβαιώσεις δλδ οτι ανοίγεις το Tekken tag και ειναι ολα στα αγγλικά? Αν ειναι έτσι καραλεει, και μπράβο για το ψαξιμο σου. Αλλιως δεν ψήνομαι να βλέπω τα παντα σε ρώσικα :P Μπορεις να τσεκάρεις ποσο βγαινει το Tropical Freeze?

https://money.yandex.ru/nintendo-games/index.xml?type=wiiu

Στο λινκ που σου δινω μπορεις να βλεπεις τις τιμες ,τις ιδιες τιμες εχουν και στο η σοπ. Μπες σε ενα σαιτ με ισοτιμις για να τα υπολογιζεις σε ευρω . Το τροπικαλ φριζ βγαινει στα 24.5 € . Οχι και ασχημαααα

Οσο για το τεκεν θα ανεβασω φωτο οταν παω σπιτι

Εκανα πολλα ακαουντς για διαφορες χωρες γιατι ειχα απορια να δω πιο ειν η φτηνοτερη χωρα. Ρωσια και αγιος ο θεος. Αλλιως νοτια αφρικη ακαουντ . Βγαινουν ολα 8 ευρω φθηνοτερα .σαν να χεις αμερικανικο λογαριασμο . Και σκεψου ναχει και εκπτωσεις στα ααα παιχνιδια ,για τι τιμες μιλαμε

Καντε με add . GOUNIS to id mou. Γτ εχω χασει ολους τους φιλους μου με το νεο account

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...