Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ισως γιατι ο κοσμος πλεον δεν ξερει τι θελει....τα χουμε πει και το ξερεις σιγουρα οπως ολοι πλεον...οι reviewers κατα μεσο ορο ειναι απο τα πιο σαπια "επαγγελματα" καθως ψαχνουν να βρουν παιδικες αρρωστιες σε παιχνιδια που δεν εχουν το παραμικρο ΣΟΒΑΡΟ προβλημα η το 2ο και κυριοτερο κακο ειναι οτι βγαζουν review ατομα που δεν γουσταρουν τον ταδε ειδος ή την ταδε εταιρεια ή τον ταδε τιτλο... δεν υπαρχει αυτο...Εμενα ολα μ αρεσαν γιατι ηξερα πανω κατω τι περιμενα....Ακομα και το Wii Party U το χω λιωσει περισσοτερο απο καθε αλλο παιχνιδι και επισης και το Wii Fit U παντα στα multiplayer στο σαλονι.... πολυ κλασιμο και δακρυ απο το γελιο....

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Λοιπόν μόλις το δοκίμασα και είναι... το ίδιο. Δεν έχει κάποια διαφορά.

Εν το μεταξύ δεν είχα δοκιμάσει ποτέ παιχνίδι του Wii στο U και τελικά γίνεται upscale και μέσα στο Wii menu.

Σε σχέση πάντως με ένα Wii σε component είναι ελαφρώς καλύτερα.

Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση. Το περίμενα για να είμαι ειλικρινής, καθώς το vWii χρησιμοποιεί και η VC για να κάνει emulate τα παιχνίδια του Wii. Και από το αποτέλεσμα δεν είμαι ικανοποιημένος, δυστυχώς. Ευτύχως, που δεν αγόρασα Wii game στην VC ως τώρα.

Επομένως -κατά την άποψή μου- εξακολουθεί το Wii U να είναι ανεπαρκές όσων αφορά το emulation του Wii. Ο Dolphin εξακολουθεί να είναι η ορθή λύση για εμένα. 

κοιτα , οντως ο δελφινις ειναι οτι καλυτερο υπαρχει ΑΛΛΑ θελει pc...οχι μλκιες και το γνωριζεις, αρα η καλυτερη all around λυση ΕΦΟΣΟΝ εχεις WiiU , να παιξεις wii παιχνιδια ειναι το WiiU

• Moderators

κοιτα , οντως ο δελφινις ειναι οτι καλυτερο υπαρχει ΑΛΛΑ θελει pc...οχι μλκιες και το γνωριζεις, αρα η καλυτερη all around λυση ΕΦΟΣΟΝ εχεις WiiU , να παιξεις wii παιχνιδια ειναι το WiiU

Σύμφωνοι, αλλά μπορούν να πάρουν τα πόδια τους στο Κυότο, να σοβαρευτούν και να φέρουν up-to-date τον emulator του Wii στο Wii U. Δεν είναι δυνατόν να μην μπορούν να βάλουν δυο φίλτρα, προκειμένου να μη σου βγαίνουν τα μάτια με τον ξερό upscaler. Για πλάκα μπορούν να το κάνουν με την υπολογιστική δύναμη που έχει το Wii U.

Είναι ο λόγος που προτιμώ να παίζω π.χ. GBA/NDS games στο κινητό μου. Μπορώ να το κάνω και στο 3DS μου, αλλά στο κινητό ο emulator έχει και πέντε φίλτρα για να κάνει τα χοντροκομένα pixels πιο ανθρώπινα. Δεν είναι δα και πυρηνική φυσική.

• Like 3

• Moderators

Στο dolphin ποια ειναι η καλυτερη λυση για χειριστηριο?

Wiimote + nunchuck, για τα παιχνίδια που το απαιτούν. Για τα παιχνίδια που παίζονται και με GC gamepad, με σειρά προτεραιότητας: X1 gamepad > X360 gamepad > GC gamepad. 

• Like 1

καλα εννοειται...malthador δεν αντιλεγω καθολου...και για μενα σιγουρα ειναι ακυρο ετσι οπως το χουν...ειναι ρε φιλε σαν την ελληνικη κυβερνηση...τους τρωει η σιγουρια ωρες-ωρες....

Ρε παιδιά θέλει δουλειά το emulator και υποτίθεται (κάποιοι όχι όλοι) παίρνουμε κονσόλα για αυτό το λόγο.

Ένα παιχνίδι που θέλω ακόμα και απο SNES (που είναι πιο απλή η διαδικασία), θα το πληρώσω 5-8 ευρώ και τελείωσε η υπόθεση. Θα έχω και μοχλό, έτοιμες αναλύσεις, save system με ένα κουμπι. Γενικότερα άνεση. 

Τώρα για Wii δεν το συζητάω οτι θες PC, αλλά και η διαδικασία να βάλεις sensor bar κλπ, το σκέφτομαι και βαριέμαι ήδη.

Φυσικά αν ήθελα να παίξω 10 τίτλους SNES, σε emu θα τους έπαιζα και θα ψαχνόμουν για μοχλούς κλπ κλπ. Αλλά συγκεκριμένα τώρα που έχω ψηθεί με metroid, σκέφτομαι να το αγοράσω να τελειώνει η υπόθεση. Θα κατέβει το εικονίδιο, το πατάς και όλα έτοιμα ;)

Ήμουν κατά της VC γιατι είναι ακριβή. Δεν ξέρω όμως. Στη συγκεκριμένη περίπτωση που θέλω να παίξω ένα παιχνίδι εξ' ολοκλήρου και σοικά, λέω να δώσω το 8ευράκι.

Edit: Καλά τσιμπάτε Prime Trilogy όταν βγει χωρίς σκέψη! Παίζεται πανεύκολα και ας είναι παλιά παιχνίδα. Είμαι στο πρώτο τώρα και έχω πορωθεί!

• Like 1

• Moderators

Ρε παιδιά θέλει δουλειά το emulator και υποτίθεται (κάποιοι όχι όλοι) παίρνουμε κονσόλα για αυτό το λόγο.

Ένα παιχνίδι που θέλω ακόμα και απο SNES (που είναι πιο απλή η διαδικασία), θα το πληρώσω 5-8 ευρώ και τελείωσε η υπόθεση. Θα έχω και μοχλό, έτοιμες αναλύσεις, save system με ένα κουμπι. Γενικότερα άνεση. 

Τώρα για Wii δεν το συζητάω οτι θες PC, αλλά και η διαδικασία να βάλεις sensor bar κλπ, το σκέφτομαι και βαριέμαι ήδη.

Φυσικά αν ήθελα να παίξω 10 τίτλους SNES, σε emu θα τους έπαιζα και θα ψαχνόμουν για μοχλούς κλπ κλπ. Αλλά συγκεκριμένα τώρα που έχω ψηθεί με metroid, σκέφτομαι να το αγοράσω να τελειώνει η υπόθεση. Θα κατέβει το εικονίδιο, το πατάς και όλα έτοιμα ;)

Ήμουν κατά της VC γιατι είναι ακριβή. Δεν ξέρω όμως. Στη συγκεκριμένη περίπτωση που θέλω να παίξω ένα παιχνίδι εξ' ολοκλήρου και σοικά, λέω να δώσω το 8ευράκι.

Edit: Καλά τσιμπάτε Prime Trilogy όταν βγει χωρίς σκέψη! Παίζεται πανεύκολα και ας είναι παλιά παιχνίδα. Είμαι στο πρώτο τώρα και έχω πορωθεί!

Συμφωνώ, για να παίξεις στον Dolphin θέλει γερό πισί και -ας πούμε- έναν Χ κόπο. Από την άλλη καλύτερα να μην δεις τι σημαίνει Metroid Prime Trilogy σε 1080p, γιατί θα τρέξεις να αγοράσεις πισί (και τον κόπο θα ξεχάσεις :P)

Επίσης παιδια, έχετε υποψην οτι ο δελφινις δεν παιζει τα παντα ολα. Το metroid prime παραδειγμα (ολα) δεν παιζουν ουτε καλα, ουτε σωστα, ουτε γρηγορα. Καποια παιχνιδια χρειαζονται patch για να δουλεψουν οπως πρεπει (καλη ωρα Xenoblade chronicles) και καποια αλλα ενω δειχνουν οτι παιζουν μια χαρα (τα Galaxy παραδειγμα) εχουν λειψα γραφικα. 

Ειναι σοβαρος λογος λοιπον η αυθεντικοτητα του παιχνιδιου. Τουλαχιστον στην VC δεν θα εχεις τα παραπανω θεματα. Παιζουν ολα οπως πρεπει να παιζουν. 

• Moderators

Επίσης παιδια, έχετε υποψην οτι ο δελφινις δεν παιζει τα παντα ολα. Το metroid prime παραδειγμα (ολα) δεν παιζουν ουτε καλα, ουτε σωστα, ουτε γρηγορα. Καποια παιχνιδια χρειαζονται patch για να δουλεψουν οπως πρεπει (καλη ωρα Xenoblade chronicles) και καποια αλλα ενω δειχνουν οτι παιζουν μια χαρα (τα Galaxy παραδειγμα) εχουν λειψα γραφικα. 

Ειναι σοβαρος λογος λοιπον η αυθεντικοτητα του παιχνιδιου. Τουλαχιστον στην VC δεν θα εχεις τα παραπανω θεματα. Παιζουν ολα οπως πρεπει να παιζουν. 

Τι εννοείς;

Το πρώτο Mario Galaxy το έφτασα μέχρι ένα σημείο (αρκετά προχωρημένο) και δεν παρατήρησα κάτι λάθος στα γραφικά σε σχέση με όταν το είχα παίξει στο Wii μου (καλά ειδικά τα Mario Galaxy επιβάλλεται να τα κάνουν Full HD remakes στο Wii U, μιλάμε για οπτικοακουστικά έπη). Το Metroid Prime Trilogy λίγο το έβαλα στην αρχή και δεν παρατήρησα να είναι αργό, μου κάνει εντύπωση που το λες. Το Xenoblade έλεγα να το βάλω να το παίξω σε 1080p, αλλά το μετάνιωσα όταν ανακοινώθηκε για το 3DS και το άφησα. Αυτά χωρίς να έχω κανένα υπέρ-PC, έναν i5-4670k έχω, 8 GB RAM και μία 770 με 2GB.

Εσύ τι πρόβλημα συνάντησες σε Metroid και Galaxy;

Φυσικά εξαίρεση σε όλα τα GC/Wii games αποτελούν τα cinematics και κάποια UI textures που όπως είναι αυτονόητο παίζουν σε 480p.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...