Prospector8 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Το εχω σε δισκάκι, αυτο παίζω τελευταία και το εχουμε λιωσει με φίλο, ετσι ασχετα το βαλαμε και εχει ΤΕΛΕΙΟ COOP!!! Δυσκολο game και συναμα πολυ γελιο! Αξίζει απειρα να ξερετε... Πωωω εχασα και εγω το Galaxy διοτι νομιζα δεν θα γίνεται upscale... Ξενερααααα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Το ειχα προλαβει να το παιξω πριν δωσω το WIi.Ναι παιχνιδαρα μεγαλη οπως βεβαια και το Tropical Freeze. Και ναι το αρχικο Country returns ηταν αρκετα δυσκολο με πιο σπαστικα τα επιπεδα με τον πυραυλο που επρεπε να αποφυγεις ολα τα εμποδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Ναι δεν το περίμενα αλλα τελικα θα πάρουμε και το Tropical Freeze... Α ρε Nintendo.. Καταστροφή εισαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmour79 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Τα παιχνιδια του WIi οντως θελουν το Wii Mote για να παιξεις.Στο Super mario bros U ναι μπορεις να παιξεις και με το Nunchuck και με το Gamepad. Την τελευταία φορά έπαιξα με την παρέα μου τριπλό. Ένας στο gamepad και οι άλλοι δύο με wii remote. γειά στη παρέα, νέος κάτοχος κι εγώ και καλώς σας βρήκα, προσπάθησα να παίξω 2πλό το Super mario bros U, με τη ταμπλέτα και με ένα wiimote, αλλά δεν τα κατάφερα. είμαστε σίγουροι ότι παίζει ή χρειάζομαι άλλο controller? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Με Wiimote αγαπητε το γραφει και πισω απο το κουτι οτι μπορεις να παιξεις,δεν ειναι οτι το βγαλαμε απο το κεφαλι μας. Το λεει και επισημα η εταιρια http://newsupermariobrosu.nintendo.com/only-on-wiiu/ Now up to five players* can play together, with four Wii Remote controllers Ναι δεν το περίμενα αλλα τελικα θα πάρουμε και το Tropical Freeze... Α ρε Nintendo.. Καταστροφή εισαι http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/wii/394575-donkey-kong-tropical-freeze-wii-u-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%B7-%CE%B7-%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7/ Βεβαια ο τυπος εχει πλακα που θελει για ανταλλαγη το ακριβοτερο Bayonetta 2 special edition Επισης μολις τωρα ειδα οτι η τιμη του Donkey Kong στο Skroutz επεσε κατω απο τα 40ευρω περιπου 3-4ευρω απο οταν το ειχα κοιταξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Περίεργο, οταν σου λεει να πατησουν Α οι άλλοι players,ή οποιο αλλο κουμπι, ανοίγεις το wiimote, πατας το αντίστοιχο κουμπι και βρίσκει τον 2ο player. Οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmour79 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 ίσως δεν διατύπωσα σωστά το ερώτημα μου, αλλά και πάλι δεν είπα ποτέ ότι το βγάλατε απο το κεφάλι σας.. Περισσότερο διευκρίνηση έψαχνα, για το τρόπο που γίνεται και όχι επαλήθευση Ευχαριστώ για το χρόνο σου και την απάντηση σου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 ίσως δεν διατύπωσα σωστά το ερώτημα μου, αλλά και πάλι δεν είπα ποτέ ότι το βγάλατε απο το κεφάλι σας.. Περισσότερο διευκρίνηση έψαχνα, για το τρόπο που γίνεται και όχι επαλήθευση Ευχαριστώ για το χρόνο σου και την απάντηση σου.. Ναι βρε δεν καταλαβες εγω δεν σου ειπα το αντιθετο απλα το ειπα γιατι ειναι κατι που το γραφουν και πισω απο το κουτι οτι δηλαδη λειτουργει και με Wiimote.Και αυτο γιατι ειναι ιδιο με το προηγουμενο http://www.skroutz.gr/s/4985186/New-Super-Mario-Bros-Wii-Nintendo-Selects.html?keyphrase=super+mario+brosγια το Wii. γειά στη παρέα, νέος κάτοχος κι εγώ και καλώς σας βρήκα, προσπάθησα να παίξω 2πλό το Super mario bros U, με τη ταμπλέτα και με ένα wiimote, αλλά δεν τα κατάφερα. είμαστε σίγουροι ότι παίζει ή χρειάζομαι άλλο controller? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmour79 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Περίεργο, οταν σου λεει να πατησουν Α οι άλλοι players,ή οποιο αλλο κουμπι, ανοίγεις το wiimote, πατας το αντίστοιχο κουμπι και βρίσκει τον 2ο player. Οχι? μπαα, μάλλον κάνω κάτι λάθος, αν και δεν νομίζω. μου ζητάει να αλλάξω χειριστήριο wiimote ή controller, για να προσθέσω χαρακτήρα. Γράφει "Now up to five players* can play together, with four Wii Remote controllers and Boost Mode on the Wii U GamePad" και συμπληρώνει "A player can pick up the GamePad any time and help out by placing Boost Blocks and distracting enemies via the Touch Screen." Άρα το gamepad (ταμπλέτα) έχει συμπληρωματικό ρόλο και δεν ελέγχει χαρακτήρα με αυτό! χρειάζεται 4 wiimote ή controller ή συνδιασμός αυτών για multiplayer με το gamepad να λειτουργεί συμπληρωματικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Α κατι που σκέφτηκα, αν πας ρυθμίσεις εχει καπου controller order, σε αφήνεις να βαλεις ως main το wiimote και σαν 2ο τον pad?? Η βαλε να ειναι σκετο main το wiimote, μπες mario bros και τοτε ανοιξε το pad για να μπει ως δευτερος player. Δεν ξερω αν δουλεύει σίγουρα αυτο, αλλα δοκίμασε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Έχει κάποια οπτική διαφορά το να τρέχεις τα Wii games της VC από το να τρέχεις τα ίδια games μέσα από vWii; Το έχεις δοκιμάσει;Λοιπόν μόλις το δοκίμασα και είναι... το ίδιο. Δεν έχει κάποια διαφορά. Εν το μεταξύ δεν είχα δοκιμάσει ποτέ παιχνίδι του Wii στο U και τελικά γίνεται upscale και μέσα στο Wii menu. Σε σχέση πάντως με ένα Wii σε component είναι ελαφρώς καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Άρα το gamepad (ταμπλέτα) έχει συμπληρωματικό ρόλο και δεν ελέγχει χαρακτήρα με αυτό! χρειάζεται 4 wiimote ή controller ή συνδιασμός αυτών για multiplayer με το gamepad να λειτουργεί συμπληρωματικά! Όταν σου είπα ότι παίξαμε τριπλό προφανώς και εννοούσα αυτό. Πάντως πρέπει να το δοκιμάσεις, μπορεί να φαίνεται απλός αλλά είναι πολύ σημαντικός ο ρόλος του παίχτη με το gamepad. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Ρε αδέρφια, κανεις δεν ειπε οτι το MARIO PARTY 10,O FRIENDSHIP DESTROYER βγαινει στις 20 ΜΑΡΤΙΟΥ?!?!?!? Η ειμαι ο τελευταίος που το μαθαίνει?? Οπως και να εχει, το παιχνίδι ηταν απο τους λόγους που ειχα παρει το WiiU, οποτε θα παιχτει preorder απο το gamecollection! Oh boy, δεν περίμενα να ερθει τοσο νωρίς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Ναι δεν ειπαμε τιποτα γιατι πολυ απλα ηταν στο Nintendo direct που ηταν 3ds κυριως και ενα trailer του Xenoblade. Ασε που σε βλεπω σε ολα τα topics ειτε για ps4 ειτε για pc ειτε για Wii U ε που στο καλο να ξερω οτι ενδιαφερεσαι για το Mario party Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Απο τους βασικότερους λογους ηταν για να παρω WiiU ηταν το Mario Party Αν και τα τελευταία mario party δεν εχουν τοσο καλες βαθμολογίες και δεν ξερω γιατι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα