Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Και πως μπορει να παιζουν 2 ατομα το ιδιο game οταν αυτο εχει μονο ενα save;

Θα παίζουν με τα ίδια saves. Ξαναλέω τα παιχνίδια είναι bound στην κονσόλα. Το Wii U δεν είναι Steam.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδία νέος κάτοχος εδώ, θέλω να μου πείτε αν το gamepad λειτουργεί σαν κανονικό χειρηστήριο στο local multiplayer. Ρωτάω γιατί διάβασα ότι στο  mario bros αυτός που κρατάει το gamepad έχει συμπληρωματικό ρόλο.΄Αρα πρέπει να έχω 2 έξτρα χειριστήρια για να παίξω κανονικό co op με 2 χαρακτήρες??Και αν ναί, ισχύει και σε άλλα games αυτό(π.χ. mario kart)?

όταν λες gamepad ποιο εννοείς ακριβώς?...την ταμπλέτα?...αν ναι, παίζεις κανονικά local....συγκεκριμένα το έχω δοκιμάσει στο Mario Kart όπου κάποιος έχει το Wiimote kai άλλος το tablet

Καλημέρα παιδιά. Νεος κάτοχος και γω με την προσφορά του Γερμανού, θα ήθελα να ρωτήσω αν στο mario bross μπορούν να παίζουν δύο παίχτες μαζί . Έχω το gamepad και το wiimote αλλά όπως λέει και ο φίλος tedgr13 πιο πάνω, το game pad έχει μόνο συμπληρωματικό ρόλο. Έχετε να μου προτείνεται κανένα παιχνίδι που να λειτουργεί πλήρως το gamepad και το wiimote ?

Επίσης στα παιχνίδια απο το wii που δοκίμασα δεν συνδέεται το gamepad, αλλά παίζουν μόνο με το wimote. Μήπως κάνω κάτι λάθος; 

Καλημέρα παιδιά. Νεος κάτοχος και γω με την προσφορά του Γερμανού, θα ήθελα να ρωτήσω αν στο mario bross μπορούν να παίζουν δύο παίχτες μαζί . Έχω το gamepad και το wiimote αλλά όπως λέει και ο φίλος tedgr13 πιο πάνω, το game pad έχει μόνο συμπληρωματικό ρόλο. Έχετε να μου προτείνεται κανένα παιχνίδι που να λειτουργεί πλήρως το gamepad και το wiimote ?

Επίσης στα παιχνίδια απο το wii που δοκίμασα δεν συνδέεται το gamepad, αλλά παίζουν μόνο με το wimote. Μήπως κάνω κάτι λάθος; 

Τα παιχνιδια του WIi οντως θελουν το Wii Mote για να παιξεις.Στο Super mario bros U ναι μπορεις να παιξεις και με το Nunchuck και με το Gamepad.

Οχι που δεν θα υπηρχαν καποιοι που δεν θα επωφεληθουν απο την προσφορα του Γερμανου http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/wii/393473-nintendo-wii-u-32gb-premium-black/ :-(

• Like 2

Καλημέρα παιδιά. Νεος κάτοχος και γω με την προσφορά του Γερμανού, θα ήθελα να ρωτήσω αν στο mario bross μπορούν να παίζουν δύο παίχτες μαζί .

Την τελευταία φορά έπαιξα με την παρέα μου τριπλό. Ένας στο gamepad και οι άλλοι δύο με wii remote. Νταξ λιώσαμε στο γέλιο.

Μόλις το έστησα (τέλειωσαν τα updates, δλδ).

Dekaohtoura ή Dekaohtura, ανάλογα αν θέλει το Mii ID ή το Nin ID,για όποιον με ψάξει.

Πάμε στο 1ο θεματάκι...

Θολό...θολούρα!

Συγκεκριμένα, 1080p, 16/9, HDMI (της μαμάς), σε μια LG47A620S, στην είσοδο HDMI3/MHL (αν αυτό έχει κάποια σχέση).

Είτε πάνω πάνω, είτε κάτω κάτω...βγάζει εμφανείς γραμμές, οριζόντιες. Η υπόλοιπη εικόνα, είναι καθαρή.

Έκλεισα και άναψα και δείχνει να έφτιαξε, αλλά λόγω κακού χαμού (εκλογικός χαβαλές), δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω με παραπάνω δοκιμή.

Από Τρίτη τα νεώτερα.

Αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω, ας πει 1-2 λογάκια.

Εν τέλει αγόρασα το Donkey Kong και ανακάλυψα ότι πράγματι γίνεται upscale σε 1080p. Υποθέτω ότι θα γίνονται όλα όσα βγαίνουν. Κρίμα γιατί έχασα το GALAXY 2.

Εν τέλει αγόρασα το Donkey Kong και ανακάλυψα ότι πράγματι γίνεται upscale σε 1080p. Υποθέτω ότι θα γίνονται όλα όσα βγαίνουν. Κρίμα γιατί έχασα το GALAXY 2.

Πω μη λες τέτοια τώρα.. Είναι σχετικά εμφανής η διαφορα?

• Moderators

Έχει κάποια οπτική διαφορά το να τρέχεις τα Wii games της VC από το να τρέχεις τα ίδια games μέσα από vWii; Το έχεις δοκιμάσει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...