Fulgore Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 http://www.skroutz.gr/s/4584645/Mario-Kart-8-Wii-U.html?from=adam_recent 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stra777 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Που το εχει 45€ καινουριο? Ενδιαφερομαι να το παρω βάλτο στο skroutz και θα δεις, αρχίζει από 44,90€ με προλαβες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karagunis86 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Ρε παιδια εκανα κοτζαμ ανακαλυψη. Εκανα ρωσικο λογαριασμο στο wiiu και τα παιχνιδια, dlc κτλ ολα βγαινουν μιση τιμη απο το ευρωπαικο eshop,και δεν συγκινηθηκε κανενας ,. Καποια ειναι μεταγλωτισμενα στα ρωσικα, αλλα οχι. Πχ το ματιο καρτ ειναι στα ρωσικα αλλα και παλι τι πειραζει. Αν ηταν rpg θα πειραζε. Η εστω αν δεν θες να κατεβασεις full game, αγοραζεις τα dlc. Δουλευουν κανονικοτατα. Το δοκιμασα. Κατεβασα τεκεν με 4€, μαριο 3d με 32€. Η μονη βλακεια ειναι οτι πρεπει να αφησετε το παλιο σας account. Τα ακριβοτερα games ειναι στα 33€. Δοκιμασα κ αλλη πατεντα τωρα. Εφερε φιλος δισκακι μαριο καρτ 8 απο ελλαδα αγορασμενο, κατεβασα τα ρωσικα dlc pack 1+2 με 6€ και δουλευουν κανονικοτατα https://money.yandex.ru/nintendo-games/index.xml?type=wiiu Και σας παω ενα βημα παραπερα!. Αγοραζετε digital codes απο το παραπανω site το οποιο εψαξα και ειναι πολυ αξιοπιστο, και τα εξαργυρωνετε στο ρωσικο eshop! Πρεπει να υπαρχει ρωσικο account ομως. Δεν εξαργυρωνονται οι κωδικοι σε αλλο ευρωπαικο eshop. Το λεει το site 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Ρε παιδια εκανα κοτζαμ ανακαλυψη. Εκανα ρωσικο λογαριασμο στο wiiu και τα παιχνιδια, dlc κτλ ολα βγαινουν μιση τιμη απο το ευρωπαικο eshop,και δεν συγκινηθηκε κανενας ,. Καποια ειναι μεταγλωτισμενα στα ρωσικα, αλλα οχι. Πχ το ματιο καρτ ειναι στα ρωσικα αλλα και παλι τι πειραζει. Αν ηταν rpg θα πειραζε. Η εστω αν δεν θες να κατεβασεις full game, αγοραζεις τα dlc. Δουλευουν κανονικοτατα. Το δοκιμασα. Κατεβασα τεκεν με 4€, μαριο 3d με 32€. Η μονη βλακεια ειναι οτι πρεπει να αφησετε το παλιο σας account. Τα ακριβοτερα games ειναι στα 33€. Δοκιμασα κ αλλη πατεντα τωρα. Εφερε φιλος δισκακι μαριο καρτ 8 απο ελλαδα αγορασμενο, κατεβασα τα ρωσικα dlc pack 1+2 με 6€ και δουλευουν κανονικοτατα Λογικο γιατι καποιοι κοιταζουν σε Used παιχνιδια του κουτιου που και παλι βγαινουν τοσο. Απλα επειδη δεν ειχαν πολλα ατομα στην Ελλαδα Wii U γιατι και δεν υπαρχουν πολλα παιχνιδια στις αγγελιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karagunis86 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Ρε παιδια εκανα κοτζαμ ανακαλυψη. Εκανα ρωσικο λογαριασμο στο wiiu και τα παιχνιδια, dlc κτλ ολα βγαινουν μιση τιμη απο το ευρωπαικο eshop,και δεν συγκινηθηκε κανενας ,. Καποια ειναι μεταγλωτισμενα στα ρωσικα, αλλα οχι. Πχ το ματιο καρτ ειναι στα ρωσικα αλλα και παλι τι πειραζει. Αν ηταν rpg θα πειραζε. Η εστω αν δεν θες να κατεβασεις full game, αγοραζεις τα dlc. Δουλευουν κανονικοτατα. Το δοκιμασα. Κατεβασα τεκεν με 4€, μαριο 3d με 32€. Η μονη βλακεια ειναι οτι πρεπει να αφησετε το παλιο σας account. Τα ακριβοτερα games ειναι στα 33€. Δοκιμασα κ αλλη πατεντα τωρα. Εφερε φιλος δισκακι μαριο καρτ 8 απο ελλαδα αγορασμενο, κατεβασα τα ρωσικα dlc pack 1+2 με 6€ και δουλευουν κανονικοταταhttps://money.yandex.ru/nintendo-games/index.xml?type=wiiu Και σας παω ενα βημα παραπερα!. Αγοραζετε digital codes απο το παραπανω site το οποιο εψαξα και ειναι πολυ αξιοπιστο, και τα εξαργυρωνετε στο ρωσικο eshop! Πρεπει να υπαρχει ρωσικο account ομως. Δεν εξαργυρωνονται οι κωδικοι σε αλλο ευρωπαικο eshop. Το λεει το site Ακυρο το site. Δεν δεχεται καρτα ελληνικη μαλλον. Δεν εβγαλα ακρη. Τωρα κοιταω να δω αν οι δικες μας προπληρωμενες καρτες της nintendo, δουλευουν και στο ρωσικο eshop. Το ψαχνω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Ρε παιδια εκανα κοτζαμ ανακαλυψη. Εκανα ρωσικο λογαριασμο στο wiiu και τα παιχνιδια, dlc κτλ ολα βγαινουν μιση τιμη απο το ευρωπαικο eshop,και δεν συγκινηθηκε κανενας ,. Καποια ειναι μεταγλωτισμενα στα ρωσικα, αλλα οχι. Πχ το ματιο καρτ ειναι στα ρωσικα αλλα και παλι τι πειραζει. Αν ηταν rpg θα πειραζε. Η εστω αν δεν θες να κατεβασεις full game, αγοραζεις τα dlc. Δουλευουν κανονικοτατα. Το δοκιμασα. Κατεβασα τεκεν με 4€, μαριο 3d με 32€. Η μονη βλακεια ειναι οτι πρεπει να αφησετε το παλιο σας account. Τα ακριβοτερα games ειναι στα 33€. Δοκιμασα κ αλλη πατεντα τωρα. Εφερε φιλος δισκακι μαριο καρτ 8 απο ελλαδα αγορασμενο, κατεβασα τα ρωσικα dlc pack 1+2 με 6€ και δουλευουν κανονικοτατα https://money.yandex.ru/nintendo-games/index.xml?type=wiiu Και σας παω ενα βημα παραπερα!. Αγοραζετε digital codes απο το παραπανω site το οποιο εψαξα και ειναι πολυ αξιοπιστο, και τα εξαργυρωνετε στο ρωσικο eshop! Πρεπει να υπαρχει ρωσικο account ομως. Δεν εξαργυρωνονται οι κωδικοι σε αλλο ευρωπαικο eshop. Το λεει το site Έχεις επιβεβαιώσει το bold; Δεν γίνεται σε μία κονσόλα να έχεις δύο NNID accounts; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Εγω περιμενω να δω τι θα βγαλουν τωρα που κλεινουν το Club Nintendo.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Εγω περιμενω να δω τι θα βγαλουν τωρα που κλεινουν το Club Nintendo.... Κι εγώ αυτό περιμένω, αλλά τα 24 ευρώ για το Bravely Default είναι γελοίο ποσό, όταν το ψάχνω 6 μήνες τώρα να πέσει κάτω από τα 40 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karagunis86 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Έχεις επιβεβαιώσει το bold; Δεν γίνεται σε μία κονσόλα να έχεις δύο NNID accounts; δν γινεται με την εννοια οτι οταν θα πας να παιξεις το κατεβασμενο απτη ρωσια παιχνιδι, με nintendo id αλλης χωρας δν θα μπορεις να το παιξεις. Εγω εναν εχω τον ρωσικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neratzojuice Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Εγω πάντως που έχω ελληνικό και αγγλικό (μπας και μπορέσω να αξιοποιήσω τους nintendo club ποντους), μου πετάει 2 εικονίτσες κάθε φορά και επιλέγο σε πιο λογαριασμό να μπω. Τόσο απλά. Οπότε αξίζει και ένας ρώσικος για κανα virtual console ή τίποτα τέτοιο που δε με καίει το Digital. Θα το δοκιμάσω και εγω. Όντως ωραία ανακάλυψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 δν γινεται με την εννοια οτι οταν θα πας να παιξεις το κατεβασμενο απτη ρωσια παιχνιδι, με nintendo id αλλης χωρας δν θα μπορεις να το παιξεις. Εγω εναν εχω τον ρωσικο Το έχεις επιβεβαιώσει αυτό; Εγώ πριν από τα NNID's είχα δύο accounts στο 3DS μου, ένα ελληνικό κι ένα αγγλικό με γκέιμς αγορασμένα και από τα δύο accounts. Μπορούσα και έπαιζα τα παιχνίδια που είχα κατεβασμένα στο 3DS με όποιο λογαριασμό και να είχα συνδεθεί. Επίσης, όταν έμπαινα στα eshop με το ένα account μπορούσα να κάνω redownload τα παιχνίδια που είχα αγοράσει με το άλλο. Γενικά ο κανόνας λέει ότι τα παιχνίδια είναι συνδεδεμένα με την κονσόλα και όχι με το account. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Το έχεις επιβεβαιώσει αυτό; Εγώ πριν από τα NNID's είχα δύο accounts στο 3DS μου, ένα ελληνικό κι ένα αγγλικό με γκέιμς αγορασμένα και από τα δύο accounts. Μπορούσα και έπαιζα τα παιχνίδια που είχα κατεβασμένα στο 3DS με όποιο λογαριασμό και να είχα συνδεθεί. Επίσης, όταν έμπαινα στα eshop με το ένα account μπορούσα να κάνω redownload τα παιχνίδια που είχα αγοράσει με το άλλο. Γενικά ο κανόνας λέει ότι τα παιχνίδια είναι συνδεδεμένα με την κονσόλα και όχι με το account. Αυτο που εχεις κανει εσυ εχω και κανω και εγω ακριβώς στο wiiu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deargr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Oταν εχεις 2 account τα saves στα παιχνιδια ειναι ξεχωριστα για το καθενα account ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Oταν εχεις 2 account τα saves στα παιχνιδια ειναι ξεχωριστα για το καθενα account ? Δεδομένου ότι τα γκέιμς είναι στην κονσόλα και όχι στο account, τότε τα saves είναι τα ίδια με όποιο account και να έχεις συνδεθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deargr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Και πως μπορει να παιζουν 2 ατομα το ιδιο game οταν αυτο εχει μονο ενα save; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα