Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον θελω οδηγιες τωρα :)

Σε τι store θα κανω εγγραφη; παιζουν κολπα αναλογα με τα HongKong store οπως στο Χ1 και το αμερικανικο στο PS4 οπου τα παιχνιδια ειναι πιο φτηνα; Και αν ναι υποστηριζονται με το δικο μας region;

Επισης θελω φτηνο pro controller και ακομη ενα wiimote plus, επισης φτηνο αλλα γνησιο και οχι κινεζια μαϊμου. Αν εχουμε αξιοπιστα site ευχαριστως να ακουσω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Λοιπον θελω οδηγιες τωρα :)

Σε τι store θα κανω εγγραφη; παιζουν κολπα αναλογα με τα HongKong store οπως στο Χ1 και το αμερικανικο στο PS4 οπου τα παιχνιδια ειναι πιο φτηνα; Και αν ναι υποστηριζονται με το δικο μας region;

Επισης θελω φτηνο pro controller και ακομη ενα wiimote plus, επισης φτηνο αλλα γνησιο και οχι κινεζια μαϊμου. Αν εχουμε αξιοπιστα site ευχαριστως να ακουσω

Για gamepads περίμενε προσφορές, απ' ότι βλέπω στην Ελλάδα φεύγουν 50άρικα τόσο για pro controller, όσο και για wiimote+nunchuck. Το δικό μου pro το είχα αγοράσει από Κώτσο όταν το είχε βγάλει προσφορά στα 35.

Όσο για το store, δεν μπορείς να γραφτείς στο αμερικάνικο δυστυχώς. Το Wii U είναι region locked, οπότε αναγκαστικά παραμένεις Ευρώπη. Ο κανόνας λέει ότι το αγγλικό store βγάζει προσφορές που στο ελληνικό δεν θα τις έχεις. Βέβαια, είναι και λίγο ρίσκο αυτό καθώς η λίρα έχει φτάσει στο θεό, αλλά εγώ προς το παρόν είμαι ικανοποιημένος με τις αγορές που έχω κάνει. Γενικά καλό είναι να περιμένεις sales, μπαίνουν κάθε εβδομάδα σχεδόν πλέον.

Καλοπαίχνιδο. :)

• Like 1

Αν και είχε προτεραιότητα το PC τέτοια προσφορά δεν χανόταν οπότε καλώ ήρθα και εγώ στην νέα γενιά.

Εδώ μαζί με μερικές ακόμα πρόσφατες αγορές:

IMG_20150122_225714.jpg

• Like 8

• Moderators

Ευχαριστω

Δηλαδη μπορω να κανω εγγραφη σε uk store αφοβα χωρις θεμα region locking?

Μπορω να εχω δύο stores? αγγλικο και ελληνικο

Βασικά είναι ελαφρώς ηλίθιος ο τρόπος που λειτουργεί η Nintendo στο θέμα του eshop. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να έχεις δύο NNID's στην ίδια κονσόλα. Εδώ λένε ότι γίνεται, αλλά δεν ξέρω τι παίζει με purchases, transfers κλπ

Ερωτηση.  Ποιο ειναι το φθηνοτερο pal eshop account για αγορα παιχνιδιων online? Για παραδειγμα δημιουργησα λογαριασμο id νοτιου αφρικης κ τα παιχνιδια που τα χει στο ελληνικο eshop 60€ εκει βγαινουν 51.4€. Το χετε ψαξει καθολου το θεμα αυτο?  Επειδη ειν πολλες οι χωρες και απο περιεργεια θελω να δω ποια ειν η φθηνοτερη.

Ψαξτε το λιγο κ σεις.  Τωρα δημιουργω ρωσικο λογαριασμο.  Να δουμε ειν φθηνοτερα απο τη νοτιο αφρικη?  

Ερωτηση.  Ποιο ειναι το φθηνοτερο pal eshop account για αγορα παιχνιδιων online? Για παραδειγμα δημιουργησα λογαριασμο id νοτιου αφρικης κ τα παιχνιδια που τα χει στο ελληνικο eshop 60€ εκει βγαινουν 51.4€. Το χετε ψαξει καθολου το θεμα αυτο?  Επειδη ειν πολλες οι χωρες και απο περιεργεια θελω να δω ποια ειν η φθηνοτερη.

Ψαξτε το λιγο κ σεις.  Τωρα δημιουργω ρωσικο λογαριασμο.  Να δουμε ειν φθηνοτερα απο τη νοτιο αφρικη?  

Απο την στιγμη που στα καταστηματα τα παιχνιδια ειναι φθηνοτερα,ειναι κουτατα και μπορεις να τα πουλησεις και αν θες δεν βρισκω λογο να κοιτας σε Eshop αγορα εκτως αν μιλαμε για Super duper προσφορα.

Οτι βεβαια γινεται και στις αλλες κονσολες εδω και καιρο με τις τιμες στο Online shop να φτανουν τα 70ευρω.

Απο την στιγμη που στα καταστηματα τα παιχνιδια ειναι φθηνοτερα,ειναι κουτατα και μπορεις να τα πουλησεις και αν θες δεν βρισκω λογο να κοιτας σε Eshop αγορα εκτως αν μιλαμε για Super duper προσφορα.

Οτι βεβαια γινεται και στις αλλες κονσολες εδω και καιρο με τις τιμες στο Online shop να φτανουν τα 70ευρω.

Καλα ναι δν διαφωνω.  Απλως σπανια μπορει κ να παρω κατι απο eshop. Ζαμπια κ ζιμπαμπουε δν μαφησε καν να δημιουργησω id.  Τωρα δοκιμαζω τουρκικο.  :-)

Καλα ενταξ παιδιααα αντε γειαα.  Δημιουργηστε ρωσικο λογαριασμο τωραα.  Το μαριο καρτ το χει 2429 ρουβλια, δλδ 33.3€.  

το toad  βγαινει στα 22€. κ οτι αλλο σχεδον μιση τιμη.  Τελος!! παμε με ρωσια.  Ελπιζω να τη δεχεται  την  πιστωτικη και να μην ειναι το παιχνιδι στα ρωσικα. Αυτο πως μπορω να το μαθω δν ξερω   

Διαδωστε μπας κ βρουμε καμια ακρη

• Like 2

Αυτες τις χαζο αγγελιες να μην ειχαμε για το Wii U και θα ηταν ολα λουκουμι http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/wii/392888-mario-kart-8-wii-u/44ευρω Used και 45εχει καινουργιο....

• Like 1

Αυτες τις χαζο αγγελιες να μην ειχαμε για το Wii U και θα ηταν ολα λουκουμι http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/wii/392888-mario-kart-8-wii-u/44ευρω Used και 45εχει καινουργιο....

Που το εχει 45€ καινουριο? Ενδιαφερομαι να το παρω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...