ikaruga24 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δεν υπαρχει περιπτωση το Xenoblade να τρεχει στα 60 frames. Απλα δεν παιζει. Ουτε το προηγουμενο ετρεχε τοσο (αν και να πω την αληθεια γενικα μου εκανε εντυπωση πως το πρωτο xenoblade ετρεχε στο Wii γενικοτερα) και ουτε και σε αυτο ουτε καν στοχευουν στα 60 frames. Η monolith ναι μεν ειναι εταιρια της nintendo αλλα δεν εχει τον ιδιο οπτικο προσανατολισμο της μαμας. Οχι οτι φυσικα δεν θα ηταν προτιμοτερο να μπορουσε να ετρεχε και στα 60 frames αλλα οπως και αλλοι "αργοι" τιτλοι τα 30 frames αν ειναι καλα σχεδιασμενα ειναι απλα αποδεκτα και ικανοποιητικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δεν υπαρχει περιπτωση το Xenoblade να τρεχει στα 60 frames. Απλα δεν παιζει. Ουτε το προηγουμενο ετρεχε τοσο (αν και να πω την αληθεια γενικα μου εκανε εντυπωση πως το πρωτο xenoblade ετρεχε στο Wii γενικοτερα) και ουτε και σε αυτο ουτε καν στοχευουν στα 60 frames. Η monolith ναι μεν ειναι εταιρια της nintendo αλλα δεν εχει τον ιδιο οπτικο προσανατολισμο της μαμας. Οχι οτι φυσικα δεν θα ηταν προτιμοτερο να μπορουσε να ετρεχε και στα 60 frames αλλα οπως και αλλοι "αργοι" τιτλοι τα 30 frames αν ειναι καλα σχεδιασμενα ειναι απλα αποδεκτα και ικανοποιητικα. Τι να σου πω, το exploration trailer που δώσανε ήταν στα 60 fps, γι' αυτό κάνω εικασίες. Τέσπα, θα δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tedgr13 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Παιδία νέος κάτοχος εδώ, θέλω να μου πείτε αν το gamepad λειτουργεί σαν κανονικό χειρηστήριο στο local multiplayer. Ρωτάω γιατί διάβασα ότι στο mario bros αυτός που κρατάει το gamepad έχει συμπληρωματικό ρόλο.΄Αρα πρέπει να έχω 2 έξτρα χειριστήρια για να παίξω κανονικό co op με 2 χαρακτήρες??Και αν ναί, ισχύει και σε άλλα games αυτό(π.χ. mario kart)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Τι να σου πω, το exploration trailer που δώσανε ήταν στα 60 fps, γι' αυτό κάνω εικασίες. Τέσπα, θα δούμε. Μην εχεις την παραμικρη αμφιβολια, το παιχνιδι θα ειναι στα 720p30fps εκτος και αν με καποιο τροπο καταφερουν και το κανουν render native 1080p30fps γιατι και το πρωτο xenoblade καταφεραν να το κανουν να τρεχει nattive 480p στο Wii οποτε η ομαδα σιγουρα εχει καποιες coding ικανοτητες. Τα 30fps να ξερεις ειναι το στανταρ, δεν εχουν κανενα λογο να ψαχτουν για 60fps για τετοιου ειδους παιχνιδι. Θα δωσουν βαση αλλου και ειναι λογικο σε τετοιο παιχνιδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Όταν είπα «τέτοια γραφικά» δεν εννοούσα «τέτοια γαμάτα γραφικά». Εννοούσα «τέτοιου είδους γραφικά». Και σε ξαναρωτάω, έχεις στα υπόψιν σου κάποιο open-world current gen παιχνίδι που να βγάζει αυτού του είδους τα γραφικά (καλά, ανεκτά, μέτρια όπως θες πες το) σε 1080p60 στα X1/PS4; Εγώ δεν έχω κάποιο στα υπόψιν μου (αν κάνω λάθος διόρθωσέ με). Open world στα 1080p60 όχι, δεν υπάρχει μέχρι στιγμής στο PS4/One και αμφιβάλλω μάλιστα ότι θα υπάρξει και στο μέλλον για τους λόγους που παρέθεσες. Απλά έτσι όπως το έθεσες μου φάνηκε κάπως γενικό και θεώρησα ότι δεν πήρες υπόψην σου και άλλους σημαντικούς παραμέτρους όσο αναφορά τα γραφικά ενός παιχνιδιού. Τελικά μάλλον πρόκειται για παρεξήγηση από τη μεριά μου. Ήθελα απλά να τονίσω ότι δεν μπορούμε να συγκρίνουμε γραφικά από τα νούμερα της ανάλυσης και τα fps μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bezbozny Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Το wii fit u το έχει κανείς; Είναι κάπως ακριβό. Αξίζει το balance board και το fit meter? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Το wii fit u το έχει κανείς; Είναι κάπως ακριβό. Αξίζει το balance board και το fit meter? Το πήρα εγώ στην προσφορά του Κωτσου πριν κανα μηνα στα 30 ευρώ όλο το πακέτο. Φάση έχει εντάξει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bezbozny Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μόνο 30;εγώ το φτηνότερο που βρίσκω είναι στα 60+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Μόνο 30;εγώ το φτηνότερο που βρίσκω είναι στα 60+Σου είπα ήταν προσφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Παιδία νέος κάτοχος εδώ, θέλω να μου πείτε αν το gamepad λειτουργεί σαν κανονικό χειρηστήριο στο local multiplayer. Ρωτάω γιατί διάβασα ότι στο mario bros αυτός που κρατάει το gamepad έχει συμπληρωματικό ρόλο.΄Αρα πρέπει να έχω 2 έξτρα χειριστήρια για να παίξω κανονικό co op με 2 χαρακτήρες??Και αν ναί, ισχύει και σε άλλα games αυτό(π.χ. mario kart)? όταν λες gamepad ποιο εννοείς ακριβώς?...την ταμπλέτα?...αν ναι, παίζεις κανονικά local....συγκεκριμένα το έχω δοκιμάσει στο Mario Kart όπου κάποιος έχει το Wiimote kai άλλος το tablet 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tedgr13 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 όταν λες gamepad ποιο εννοείς ακριβώς?...την ταμπλέτα?...αν ναι, παίζεις κανονικά local....συγκεκριμένα το έχω δοκιμάσει στο Mario Kart όπου κάποιος έχει το Wiimote kai άλλος το tablet Ναι την ταμπλέτα εννοούσα..Άλλη μία ερώτηση, για τοπικό multiplayer ξανά, στο mario kart 8 και smash bros τα wiimotes βολεύουν??Η χρειάζομαι οπωςδήποτε pro controllers?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Λετε να γκρεμιστηκε κανας φουρνος; 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Λετε να γκρεμιστηκε κανας φουρνος; IMG_22012015_2104041.jpg ΕΣΥ ΠΗΡΕΣ Wii U????!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Λετε να γκρεμιστηκε κανας φουρνος; IMG_22012015_2104041.jpg Ρε ποσο σιγουρος ημουν γι αυτο !!!!! Περιμενα πως και πως ποτε θα ποσταρεις για να σχολιασω Επιτελους, εγινες -ξανα- παιδι ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Ναι την ταμπλέτα εννοούσα..Άλλη μία ερώτηση, για τοπικό multiplayer ξανά, στο mario kart 8 και smash bros τα wiimotes βολεύουν??Η χρειάζομαι οπωςδήποτε pro controllers?? Κανονικα δουλευουν τα wiimotes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα