HadesGR Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Συμπαθώ D. Luffy αλλά αυτό με το Second Son ήταν άθλιο....μου συγκρίνεις έναν μέτριο τίτλο του PS4 με το επόμενο JRPG της δεκαετίας....έλεος ρε αγορίνα...απλά ROFLCOPTER 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Να στο πω αλλιως.Εχεις δει ποτε εδω στο topic του Wii U να ασχολουμαστε με τα γραφικα που εχουν τα παιχνιδια?????Τοτε τι καθεσαι και μου λες εσυ για γραφικα.... Αλλωστε τα ωραια γραφικα δεν ειναι μονο τυπου Uncharted ή Infamous.Το Windwaker ειναι ενα τετοιο παραδειγμα. Φίλος hold your horses. Άλλος αναφέρθηκε σε γραφικά. Μπες στον κόπο να διαβάσεις λίγο παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Α και οσον αφορα το θιχτηκα που λες ποιο πολυ ενοχληση ειναι γιατι και πιο παλια καθε λιγο και λιγακι,ερχοταν καποιος στο topic του Wii U μονο για κραξιμο με σχολια τυπου''χαχα μονο mario βγαζει η Nintendo'',milk franchise fail γραφικα κλπ κλπ αλλα με το που μαζευτηκαν τα exclusives της ενω οι αλλες κονσολες τωρα ειναι που προσπαθουν να βγαλουν 2-3 ολως τυχαιως εξαφανιστηκαν ολοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Συμπαθώ D. Luffy αλλά αυτό με το Second Son ήταν άθλιο....μου συγκρίνεις έναν μέτριο τίτλο του PS4 με το επόμενο JRPG της δεκαετίας....έλεος ρε αγορίνα...απλά ROFLCOPTER Μιλάω μόνο για γραφικά ρε παιδιά εξαιτίας ενός σχολίου του Malthador. Έλεος θα με τρελάνετε σε λίγο. Α και οσον αφορα το θιχτηκα που λες ποιο πολυ ενοχληση ειναι γιατι και πιο παλια καθε λιγο και λιγακι,ερχοταν καποιος στο topic του Wii U μονο για κραξιμο με σχολια τυπου''χαχα μονο mario βγαζει η Nintendo'',milk franchise fail γραφικα κλπ κλπ αλλα με το που μαζευτηκαν τα exclusives της ενω οι αλλες κονσολες τωρα ειναι που προσπαθουν να βγαλουν 2-3 ολως τυχαιως εξαφανιστηκαν ολοι. Τώρα μιλάς μαζί μου όμως Fulgore. Σε εμένα απαντάς και μάλιστα σε κάτι πολύ συγκεκριμένο. Αν είναι να βγάζουμε αποθημένα για άλλους χρήστες ακρη δεν πρόκειτε να βγάλουμε ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μάλιστα, 1080p και μάλλον θα ισχύει και το 60 fps. Τελικά το underpowered Wii U βγάζει περισσότερα γραφικά από τις άλλες κονσόλες. Για μένα το X, μαζί με το Pillars of Eternity είναι οι πιο αναμενόμενοι τίτλοι για φέτος. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα ήξερα πως έβγαινε Zelda τίτλος, άλλα θα αγωνιούσα για άλλον τίτλο σε Nintendo κονσόλα. Το παραδειγμα του Malthador ηταν ειρωνικο πιο πολυ για το 1080p και 60fps αν δεν το καταλαβες.... Αρα πιο πολυ η δικια σου απαντηση το ξεκινησε παρα του Malthador Σε σχέσει με ποιες κονσόλες? Από το PS3 και το Xbox 360 φυσικά έτσι? Το WiiU μετράει και κάποιο καιρό στην αγορά. Και πολύ τους πήρε μη σου πω. Αρα μαλλον ξαναδιαβασε εσυ τα προηγουμενα σχολια.Του Wii U του πηρε λες πολυ να βγαλει πολλα ποιοτικα exclusives,να δω στην Sony και στην Ms ποσο θα παρει να βγαλει αναλογα.Γιατι ως τωρα για 2015 μονο για Uncharted,Bloodborne και ισως και The Order βλεπω που ειναι πολυ λιγοτερα απο οσα εβγαλε το U σε 2 χρονια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Επίσης το ότι δεν γράφω πολύ εδώ πέρα δεν σημαίνει ότι είμαι άσχετος η δεν παίζω παιχνίδια της Nintendo. WiiU έχω και με ενδιαφέρουν οι εξελίξεις. Αρα μαλλον ξαναδιαβασε εσυ τα προηγουμενα σχολια.Του Wii U του πηρε λες πολυ να βγαλει πολλα ποιοτικα exclusives,να δω στην Sony και στην Ms ποσο θα παρει να βγαλει αναλογα.Γιατι ως τωρα για 2015 μονο για Uncharted,Bloodborne και ισως και The Order βλεπω που ειναι πολυ λιγοτερα απο οσα εβγαλε το U σε 2 χρονια. Για πολλοστή φορά γιατί όντως θα τρελαθούμε εδώ μέσα. Μιλούσα για αξιοποίηση hw. Πάλι για άσχετα πράγματα μου μιλάς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μιλάω μόνο για γραφικά ρε παιδιά εξαιτίας ενός σχολίου του Malthador. Έλεος θα με τρελάνετε σε λίγο. Τώρα μιλάς μαζί μου όμως Fulgore. Σε εμένα απαντάς και μάλιστα σε κάτι πολύ συγκεκριμένο. Αν είναι να βγάζουμε αποθημένα για άλλους χρήστες ακρη δεν πρόκειτε να βγάλουμε ποτέ. Tα γραφικά του Wii U είναι πολλά σκαλιά πίσω σε σύγκριση με PS4/Xbox one, και ας λέμε το αντίθετο επειδή μας έχει πιάσει η μανία Nintendo, αλλά έχει παιχνιδάρες. Τώρα όποιος πει ότι Wii U είναι ίδιο με τις παραπάνω κονσόλες...ε , κάνει λάθος μέγα και το λέει ένας ΤΙΤΑΝΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ fan της Nintendo. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 ρε παίδες, το Wii U είναι πολύ πίσω σε γραφικά από ONE/PS4 αλλά έχει περισσότερα exclusives και ποιοτικότερα games...συμφωνήστε σε αυτό να τελειώνουμε τσάμπα πλακώνεστε αφού λέτε διαφορετικά πράγματα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neratzojuice Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Ναι τζάμπα πλακώνεστε Γενικότερα πάντως και άσχετα με την προηγούμενη κουβέντα, η Nintendo δεν έχει ανάγκη απο δυνατή κονσόλα. Μιλάνε απο μόνοι τους οι τίτλοι. Χάρμα οφθαλμών. Δεν υπάρχει φωτορεαλισμός που κυνηγούν οι άλλοι αλλά υπάρχει ο παραμυθένιος κόσμος και πραγματικά αυτός αρμόζει σε ένα παιχνίδι. Φυσικά δε θα με χάλαγε να έχει πιο δυνατό μηχανάκι (ούτε ο φωτορεαλισμός του Driveclub με χαλάει) απλά αυτό που έχει τώρα υπερκαλύπτει! Για παράδειγμα ένα παιχνίδι τύπου Xenoblade σε ps4/one θα κυνηγούσε και λίγο φωτορεαλισμό. Η Nintendo όμως το πάει αλλού. Σε κάνει να ζήσεις το παραμύθι. Με τα Zelda το ίδιο πράγμα. Επικός χαρακτήρας, επική περιπέτεια αλλά παραμυθένιος κόσμος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Παιδες ψυχραιμία Προφανώς και οποιος υποστηρίζει πως το WiiU εχει καλύτερα γραφικά απο Ps4/Xboxnone, δεν θα τον πάρουμε στα σοβαρά. Τα παιδιά εδω, νομιζω, υποστηρίζουν οτι εχουμε διαφορετικά αλλα όμορφα γραφικά τα οποια, αρκετα απο αυτα εχουν ανάλυση 1080p και τρέχουν στα 60fps, τα οποια σε συνάρτηση με την ποιότητα του καθε τιτλου μας κάνουμε να αγνοούμε παντελώς την κατωτεροτητα μας στα... αλλα γραφικα Και οπως ειπώθηκε, γιαυτο άλλωστε θεωρείται το καλύτερο combo το WiiU+Pc, για να εχεις οποτε θελεις και κατι Exclusive που να μην μπορεις να το παιξεις στο pc, αλλα και games του pc που να έχουν τελεια γραφικα και το συνδυασμό ολων αυτων. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2015 από Prospector8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Επίσης πριν αρχίσουν κάποιοι να μου λένε για ποιοτικά exclusives κλπ, να υπενθυμήσω ότι αναφέρομαι αποκλειστικά και μόνο σε γραφικά και τίποτα άλλο και επάνω στο σχόλιο του Malthador συγκεκριμένα. Μην αρχίσουμε χαζές αντιπαραθέσεις όπου άλλα πράγματα λέει ο ένας και άλλα ο άλλος. Που να μη το διευκρίνιζα κιόλας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Οχι δεν μπορούμε να φτασουμε παρόμοια γραφικά με τα καλύτερα του Ps4.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Αυτή την εμπάθεια σας με το WiiU που το υπερασπίζεστε από φανταστικούς εχθρούς λες και είναι το παραπληγικό παιδάκι της παρέας ειλικρινά δεν την καταλαβαίνω. Εγώ δεν μπήκα εδώ για να κράξω. Αναφέρομαι πάνω σε συγκεκριμένο σχόλιο πάνω σε τεχνικό κομμάτι. Το τι βράζει ο καθένας μας είναι δικό του θέμα. Το να λέμε όμως ότι το WiiU βγάζει καλύτερα γραφικά ενώ δεν βγάζει είναι κουτό όσο και να αγαπάμε την κονσόλα. Επίσης βάζεις λόγια στο στόμα μου που δεν είπα πουθενά. Γιατί το γυρίζεις το θέμα σε κάτι που δεν είπα? Κοιτα, κανενας πραγματικα σοβαρος ανθρωπος δεν θα πει οτι τεχνικα το WiiU ειναι πανω απο τις αλλες κονσολες. Το αρθρο (και μαλλον αυτος που το παρεθεσε κιολας) θελει να τονισει οτι απλα υπαρχει εταιρια η οποια εχει -στοχο- αυτο το πραγμα που τελικα οι αλλες εταιριες με ισχυροτερα μηχανακια ουτε καν μπαινουν στη διαδικασια να προσπαθησουν να προσφερουν 1080P60fps. Ειναι -δεδομενο- οτι τα τα 1080p60fps (ή ακομα και τα 720p60fps) θελουν τρομερες οπτικες παραχωρησεις για να βγαλουν αυτον τον στοχο. Το ερωτημα ειναι: Αν σε περιπτωση οι εταιριες στοχευαν σε 1080p60fps και στις δυνατες μηχανες τοτε ποσο ποιο κατω οπτικα θα ηταν τα αποτελεσματα; Να το θεσω αντιθετα, αν απλα ξεζουμιζαν το WiiU χωρις να τους ενδιαφερει το framerate και η αναλυση ποσο καλυτερα γραφικα θα εβγαζε; Εκει ερχεται και κολλαει η ατακα "το wiiu δεν ειναι και τοσο αδυναμο οσο νομιζετε" ή αναποδα "το PS4 και Xbone δεν ειναι και τοσο ποιο πολυ μπροστα ωστε να θεωρειται σημαντικο". Η αν θελεις να το παρεις απο την αντιθετη μερια οτι το αρθρο βασικα στοχευει στους τεμπεληδες developers που απλα την εχουν καταβρει με τα "ευκολα" και δεν προσπαθουν για κατι που πραγματικα θα αυξησει το playability -οποιουδηποτε- τιτλου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Τελος και το Club Nintendo και εν αναμονη της επομενης υπηρεσιας που ελπιζουμε να μας πιανει και μας http://www.gameslife.gr/game-over-club-nintendo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Εν τέλει ρε Malthador τι ακριβώς θέλεις να πεις? Έστω ότι το Xeno είναι 1080p60. Αυτό σημαίνει ότι το WiiU βγάζει καλύτερα γραφικά από PS4/One?? Άλλο να υπεβάλλουμε λίγο για να δώσουμε έμφαση σε κάτι και άλλο να το πιστεύουμε αυτό πραγματικά. Μην τρελαθούμε τώρα. Δεν μπορεί να υπάρξει σύγκριση μεταξύ hw PS4/One vs WiiU. Ποιο open world? Και μόνο το Second Son να αναφέρουμε φτάνει για να τινάξει στον αέρα οτιδήποτε έχει βγει ή θα βγει στο WiiU. Είναι αστείο και που μπαίνω στη διαδικασία να συγκρίνω παιχνίδια ονομαστικά... Τα ξερά νούμερα 1080p60 δεν σημαίνουν απολύτως τίποτα από μόνα τους. Επίσης πριν αρχίσουν κάποιοι να μου λένε για ποιοτικά exclusives κλπ, να υπενθυμήσω ότι αναφέρομαι αποκλειστικά και μόνο σε γραφικά και τίποτα άλλο και επάνω στο σχόλιο του Malthador συγκεκριμένα. Μην αρχίσουμε χαζές αντιπαραθέσεις όπου άλλα πράγματα λέει ο ένας και άλλα ο άλλος. Κατ' αρχάς, όπως έχω ξαναπεί είμαι dedicated PC gamer πρωτίστως, πράγμα που σημαίνει ότι ξέρω τι πάει να πει «γραφικά». Και προφανώς κανένας νοήμων άνθρωπος δεν λέει ότι το Wii U είναι δυνατότερο από τα twins. Κακώς θεώρησες ότι υπονόησα κάτι τέτοιο. Όταν μάλιστα είπα πολύ συγκεκριμένα: Έχεις υπόψιν σου κάποιο open-world RPG (ή open-world game γενικότερα) που να βγάζει τέτοια γραφικά σε 1080p60* στα X1/PS4; Εγώ δεν έχω κάποιο για την ώρα (μέχρι και το GTAV που είναι παιχνίδι των X360/PS3 1080p30 βγάζει στα next-gen twins). Όταν είπα «τέτοια γραφικά» δεν εννοούσα «τέτοια γαμάτα γραφικά». Εννοούσα «τέτοιου είδους γραφικά». Και σε ξαναρωτάω, έχεις στα υπόψιν σου κάποιο open-world current gen παιχνίδι που να βγάζει αυτού του είδους τα γραφικά (καλά, ανεκτά, μέτρια όπως θες πες το) σε 1080p60 στα X1/PS4; Εγώ δεν έχω κάποιο στα υπόψιν μου (αν κάνω λάθος διόρθωσέ με). Προφανώς ο προσανατολισμός των devs του Wii U είναι διαφορετικός από τον προσανατολισμό των devs των twins, τουλάχιστον στα exclusives. Για εμένα είναι πάρα πολύ σημαντικό να τρέχει ένα παιχνίδι στα 60 frames ακόμα κι αν έχει θυσιάσει lightnings ή αν παρουσιάζει aliasing. Και είναι κάτι που εκτός από τον οπτικό τομέα, επηρεάζει και το gameplay και το immersion σε κάποιες περιπτώσεις. Οι devs των X1/PS4, προφανώς προτιμούν να κλειδώνουν στα 30 fps και να δίνουν αλλού βάση. Και επαναλαμβάνω (για να μη νομίζεις ότι είμαι κανένα τυφλωμένο φανμπόι) πως αμφιβάλλω κατά πόσο η Monolith θα καταφέρει να τρέξει αυτό που είδα στο video σε 60 frames. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα