Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετραει 2 χρονια στην αγορα.Τουλαχιστον εχει βγαλει πολλα και ποιοτικα exclusives.Το Ps4 αν βγαλεις απεξω το Uncharted 4 και το Bloodborn αντε και το The order(αν βγει οπως πρεπει) πες,τι αλλα φοβερα exclusives εχει να βγαλει αυτα τα 2 χρονια ???Αντε πες και το Infamous για να μην παραπονιουνται καποιοι

Ως τωρα το Wii U εχει βγαλει

Monster Hunter 3 ultimate

Super mario 3d world

Pikmin 3

The wonderful 101

DOnket kong Tropical Freeze

Bayonetta 2

Mario Kart 8

Super Smash bros

New super Mario Bros U

Captain Toad

Νομιζω οτι καλα ειναι. Αν πχ σκεφτεις οτι το καλυτερο παιχνιδι του Ps4 για πολλους ειναι το The Last Of Us remastered μεχρι να βγει κανενα σοβαρο exclusive αυτο λεει πολλα.

Του Wii U του πηρε 2 χρονια να βγαλει τους παραπανω τιτλους να δω στις αλλες κονσολες ποσο καιρο θα τους παρει να το φτασουν σε exclusives,γιατι πιο πολυ μου φενεται οτι πλεον επαναπαυονται στα Multiplattforms παρα στα exclusives.

• Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Σε σχέσει με ποιες κονσόλες? Από το PS3 και το Xbox 360 φυσικά έτσι?

Το WiiU μετράει και κάποιο καιρό στην αγορά. Και πολύ τους πήρε μη σου πω.

Έχεις υπόψιν σου κάποιο open-world RPG (ή open-world game γενικότερα) που να βγάζει τέτοια γραφικά σε 1080p60* στα X1/PS4; Εγώ δεν έχω κάποιο για την ώρα (μέχρι και το GTAV που είναι παιχνίδι των X360/PS3 1080p30 βγάζει στα next-gen twins).

*Εφόσον κάτι τέτοιο ισχύει για το X, έτσι. Κρατάω μία πισινή στο κατά πόσο θα βγάζει 60 fps στο H/W του Wii U.

Τουλαχιστον στο Wii U δεν βλεπω αυτα τα χαλια στις πωλησεις που εχουν οι αλλες κονσολες http://www.gameslife.gr/call-of-duty-advanced-warfare-king-of-sales-36064....

• Like 1

Παιδιά κάρτες για το eshop απο πού αγοράζετε;

Καρτες e-shop μονο απο ebay(Οσες αλλες βρηκα δεν δουλευαν και ετρεχα).Ελλαδα δεν υπαρχει κατι απο οσο γνωριζω

Παιδες περιμενουμε πολλοι κοσμο στα τοπικ μας,λογο του γερμανου,ετοιμαστειτε :P

Ε ειναι γιατι οπως ειπε ο αλλος προηγουμενως και πολυ αργησε το U να βγαλει τα exclusives που εχει βγαλει ενω οι αλλες κονσολες ειναι μεσα στα exclusives.... Και επειδη η ολη κατασταση που επικρατει στις αλλες κονσολες με delay,ελαχιστα exclusives ,dlc day one κλπ και συγκριτικα στο Internet για να δουμε πια εκδοση τρεχει καλυτερα εχουν αρχισει και κουραζουν προφανως ηρθε η καταλληλη ευκαιρια να χωθει το u στην ολη υποθεση.

• Like 2

Έχεις υπόψιν σου κάποιο open-world RPG (ή open-world game γενικότερα) που να βγάζει τέτοια γραφικά σε 1080p60* στα X1/PS4; Εγώ δεν έχω κάποιο για την ώρα (μέχρι και το GTAV που είναι παιχνίδι των X360/PS3 1080p30 βγάζει στα next-gen twins).

*Εφόσον κάτι τέτοιο ισχύει για το X, έτσι. Κρατάω μία πισινή στο κατά πόσο θα βγάζει 60 fps στο H/W του Wii U.

Εν τέλει ρε Malthador τι ακριβώς θέλεις να πεις? Έστω ότι το Xeno είναι 1080p60. Αυτό σημαίνει ότι το WiiU βγάζει καλύτερα γραφικά από PS4/One?? 

Άλλο να υπεβάλλουμε λίγο για να δώσουμε έμφαση σε κάτι και άλλο να το πιστεύουμε αυτό πραγματικά. Μην τρελαθούμε τώρα. Δεν μπορεί να υπάρξει σύγκριση μεταξύ hw PS4/One vs WiiU. Ποιο open world? Και μόνο το Second Son να αναφέρουμε φτάνει για να τινάξει στον αέρα οτιδήποτε έχει βγει ή θα βγει στο WiiU. Είναι αστείο και που μπαίνω στη διαδικασία να συγκρίνω παιχνίδια ονομαστικά...

Τα ξερά νούμερα 1080p60 δεν σημαίνουν απολύτως τίποτα από μόνα τους.

Επίσης πριν αρχίσουν κάποιοι να μου λένε για ποιοτικά exclusives κλπ, να υπενθυμήσω ότι αναφέρομαι αποκλειστικά  και μόνο σε γραφικά και τίποτα άλλο και επάνω στο σχόλιο του Malthador συγκεκριμένα. Μην αρχίσουμε χαζές αντιπαραθέσεις όπου άλλα πράγματα λέει ο ένας και άλλα ο άλλος.

• Like 1

Εν τέλει ρε Malthador τι ακριβώς θέλεις να πεις? Έστω ότι το Xeno είναι 1080p60. Αυτό σημαίνει ότι το WiiU βγάζει καλύτερα γραφικά από PS4/One?? 

Άλλο να υπεβάλλουμε λίγο για να δώσουμε έμφαση σε κάτι και άλλο να το πιστεύουμε αυτό πραγματικά. Μην τρελαθούμε τώρα. Δεν μπορεί να υπάρξει σύγκριση μεταξύ hw PS4/One vs WiiU. Ποιο open world? Και μόνο το Second Son να αναφέρουμε φτάνει για να τινάξει στον αέρα οτιδήποτε έχει βγει ή θα βγει στο WiiU. Είναι αστείο και που μπαίνω στη διαδικασία να συγκρίνω παιχνίδια ονομαστικά...

Επίσης τα ξερά νούμερα 1080p60 δεν σημαίνουν απολύτως τίποτα από μόνα τους.

Επίσης πριν αρχίσουν κάποιοι να μου λένε για ποιοτικά exclusives κλπ, να υπενθυμήσω ότι αναφέρομαι αποκλειστικά  και μόνο σε γραφικά και τίποτα άλλο και επάνω στο σχόλιο του Malthador συγκεκριμένα. Μην αρχίσουμε χαζές αντιπαραθέσεις όπου άλλα πράγματα λέει ο ένας και άλλα ο άλλος.

Ειναι επισης αστειο οτι μπηκες στο topic για το Wii U μονο και μονο για να αναφερθεις στην ανωτεροτητα των αλλων κονσολων στα γραφικα. Οσο για το Infamous αν και οπαδος των προηγουμενων 2 παιχνιδιων,να τα βρασω τα γραφικα αν το υπολοιπο παιχνιδι ειναι μετριο. Οπως ακριβως ειναι και το Killzone Shadowfall,το Ryse κλπ

Και να στο πω και αλλιως δεν υπαρχει ουτε ενας οπαδος Ps4 ή XboxOne που θα πρεπει αυτη την στιγμη να τολμαει και να κραζει το Wii U στην παρουσα φαση. 

• Like 2

Ειναι επισης αστειο οτι μπηκες στο topic για το Wii U μονο και μονο για να αναφερθεις στην ανωτεροτητα των αλλων κονσολων στα γραφικα. Οσο για το Infamous αν και οπαδος των προηγουμενων 2 παιχνιδιων,να τα βρασω τα γραφικα αν το υπολοιπο παιχνιδι ειναι μετριο. Οπως ακριβως ειναι και το Killzone Shadowfall,το Ryse κλπ

Και να στο πω και αλλιως δεν υπαρχει ουτε ενας οπαδος Ps4 ή XboxOne που θα πρεπει αυτη την στιγμη να τολμαει και να κραζει το Wii U στην παρουσα φαση. 

Αυτή την εμπάθεια σας με το WiiU που το υπερασπίζεστε από φανταστικούς εχθρούς λες και είναι το παραπληγικό παιδάκι της παρέας ειλικρινά δεν την καταλαβαίνω.

Εγώ δεν μπήκα εδώ για να κράξω. Αναφέρομαι πάνω σε συγκεκριμένο σχόλιο πάνω σε τεχνικό κομμάτι. Το τι βράζει ο καθένας μας είναι δικό του θέμα. Το να λέμε όμως ότι το WiiU βγάζει καλύτερα γραφικά ενώ δεν βγάζει είναι κουτό όσο και να αγαπάμε την κονσόλα.

Επίσης βάζεις λόγια στο στόμα μου που δεν είπα πουθενά. Γιατί το γυρίζεις το θέμα σε κάτι που δεν είπα?

• Like 1

Εμενα παλι μου φενεται πιο πολυ σαν να σου θιξαμε την αγαπημενη σου κονσολα και δεν αντεξες και μπηκες να σχολιασεις.Αλλωστε το παιχνιδι δεν εχει βγει καν στην αγορα αρα τα οποια σχολια που ειπωθηκαν ειναι απλα θεωρητικα.

Και αλλωστε μην ξεχνας οτι το Wii U αυτη την στιγμη προσφερει κατι που οι αλλες κονσολες αν και θα επρεπε να το εχουν σαν Standar δεν το δινουν.1080p 60fps οχι σε ολα τα παιχνιδια αλλα σε αρκετα.

Η νιντεντο ειναι η μοναδικη εταιρεια που μου δωσε hype αλλα το αξιζε...ποιο exclusive να πιασω και ποιο να αφησω...ναι συμφωνω σε ονομαστικη και μαθηματικη ισχυ ειναι πισω, κατι ομως που δε βλεπουμε γενικοτερα, το infamous ειναι πιτα στις οφθαλμαπατες-τεχνασματα με τους φωτισμους κλπ και εξου και το ομορφο αποτελεσμα...το wiiu ειναι εδω 2 χρονια και το ps4 πες 1, αριθμητικα και μονο και με το μεγεθος τηςεταιρειας(sony-στουντιο που εχει), παλι δε δικαιολογειται να χει μετρημενα στο 1 χερι big exclusives... Και οι 2 τους..και ποσο μαλλον big exclusives με μεσο ορο βαθμολογιας 6-7 ....το ζουμι ειναι οτι η νιντυ παρολα τα λαθη της , παρεμεινε πιστη σε αυτο που κανει και το κανει καλα...αν θελω γραφικα λιωνωστο pc μετην 970 μου....

• Like 1

Εμενα παλι μου φενεται πιο πολυ σαν να σου θιξαμε την αγαπημενη σου κονσολα και δεν αντεξες και μπηκες να σχολιασεις.Αλλωστε το παιχνιδι δεν εχει βγει καν στην αγορα αρα τα οποια σχολια που ειπωθηκαν ειναι απλα θεωρητικα.

Όχι φίλος, το αντίθετο συμβαίνει. Όταν εγώ λέω κάτι συγκεριμένο για γραφικά και εσύ μπαίνεις να μου απαντήσεις με άσχετα πράγματα του στυλ να τα βράσω και μέτρια παιχνίδια, φένεται ποιος θίχθηκε.

Αυτή την εμπάθεια σας με το WiiU που το υπερασπίζεστε από φανταστικούς εχθρούς λες και είναι το παραπληγικό παιδάκι της παρέας ειλικρινά δεν την καταλαβαίνω.

Εγώ δεν μπήκα εδώ για να κράξω. Αναφέρομαι πάνω σε συγκεκριμένο σχόλιο πάνω σε τεχνικό κομμάτι. Το τι βράζει ο καθένας μας είναι δικό του θέμα. Το να λέμε όμως ότι το WiiU βγάζει καλύτερα γραφικά ενώ δεν βγάζει είναι κουτό όσο και να αγαπάμε την κονσόλα.

Επίσης βάζεις λόγια στο στόμα μου που δεν είπα πουθενά. Γιατί το γυρίζεις το θέμα σε κάτι που δεν είπα?

Δεν την καταλαβαινεις την εμπαθεια ε...Θες μηπως να σου θυμισω το topic Ps4 vs XboxOne πριν βγουν οι κονσολες τι γινοτανε???Ποσα posts εσβησαν οι Mods και ποσες φορες κλειδωθηκε το αντιστοιχο θεμα???ή μηπως να πω το κραξιμο που εφαγε το Wii U αλλα τωρα δικαιωνεται.

Όχι φίλος, το αντίθετο συμβαίνει. Όταν εγώ λέω κάτι συγκεριμένο για γραφικά και εσύ μπαίνεις να μου απαντήσεις με άσχετα πράγματα του στυλ να τα βράσω και μέτρια παιχνίδια, φένεται ποιος θίχθηκε.

Να στο πω αλλιως.Εχεις δει ποτε εδω στο topic του Wii U να ασχολουμαστε με τα γραφικα που εχουν τα παιχνιδια?????Τοτε τι καθεσαι και μου λες εσυ για γραφικα.... Αλλωστε τα ωραια γραφικα δεν ειναι μονο τυπου Uncharted ή Infamous.Το Windwaker ειναι ενα τετοιο παραδειγμα.

Τα ξερά νούμερα 1080p60 δεν σημαίνουν απολύτως τίποτα από μόνα τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...